Broer en zus

Broer en zus

Mijn ouders waren een weekje weg en in die week kreeg ik sex met mijn broer! Ik zal nu vertellen hoe het allemaal begon.

Ik zat achter mijn computer spelletjes te doen, maar mijn broer stond te douchen. Ik vroeg hem om een shirt en ik riep Thomas (zo heet mijn broer). Hij zei: “Kijk maar in mijn ondersta la” en ik keek dus en zag allemaal sex spulletjes in die la! Ik schrok me dood en pakte snel een shirt en wilde weggaan, maar op dat moment stond m’n broer bij de deuropening en zeo tegen me: “O, je hebt het gevonden.” Hij werd rood en vroeg me om niks tegen onze ouders te zeggen.

Ik kleedde me in mijn eigen kamer weer uit en trok een nieuwe BJ en slipje aan. Mijn broer kwam binnen en zij: “Hey, mag ik…” Hij wist niet wat ie moest zeggen en zei toen maar: “Lieve hemel, dat ik dit niet eerder gezien heb.” Hij duwde mij op bed en trok mijn schone BH dus uit en zoende me de hele tijd. Mijn kleinere zusje kwam binnen en vroeg wat we deden. We gaven geen antwoord en toen vertrok ze gelukkig.

Thomas pakte uit de sexla dus een condoom en ik mocht hem met mijn mond om doen bij hem. Duurde 3 minuten, maar het was lekker hij stopte zijn lul in mijn vagina en duwde door. Tot hij ongeveer op de 16cm zat en voelde hij iets. Hij zei: “Ik ben bij je maagdenvlies, mag ik er doorheen? Ik zei ja en hij ging er doorheen en ik vond het lekker, maar barstte in tranen uit, zo’n pijn deed het. Dus hij kreeg een stijve en had sperma dus ik zei stop het in me. Dat was heerlijk, maar toen 2 weken later kochten we een zwangerschapstest en daar uit bleek dat ik zwanger was. Ik dacht yes, maar aan de ene kant ook weer niet. We dachten, hoe gaan pap en mam hier over denken. We hadden toch besloten om het kindje te houden en het te vertellen aan onze ouders. Mijn broer mocht op zich zelf gaan wonen en ik werd uit het huis gezet door mijn ouders. Ik ging bij mijn broer wonen en we kregen het kindje. Het is een prachtig mannetje na mannetje, want het is een tweeling. Twee jongetjes, geboren om 01:46 en de ander om 01:58. ze heten Luca en Jaden, twee prachtige zoontjes! Thomas vroeg me 1 week later van de geboorte van de prinsjes ten huwelijk en ik zei ja, een dikke ja. Zo zie je dat je ook met je broer kan trouwen en kinderen krijgen!

Share this post