De hete oma van mijn vriend

De hete oma van mijn vriend

Mijn vriend zou laminaat leggen bij zijn oma, maar brak zijn been met voetbal en ik zou het nu voor hem doen.

Oma is een bazige tante

Ik wist dat het een bazige, stevige tante was van 73 jaar met een gewicht van 88 kg F cup en dikke kont. En 6 jaar weduwe.

Ik wilde in de kamer beginnen maar dat mocht en kon niet, de slaapkamer moest eerst, want haar bed werd s’ avonds al gebracht. Wat was ze aan het miereneuken overal over, en vooral met de plinten lette ze goed op dat het goed gebeurde, het enigste goede was, dat ze eten ging halen en ik even alleen was die dag.

Zag er tegen op om er de volgende dag weer heen te gaan, maar ik was te vroeg blijkbaar want duurde een poos voor de deur open ging, maar wat ik toen zag was om te likkebaarden. Haar tieten waren bijna helemaal zichtbaar in haar nachthemd, en ik keek er dan ook bewust naar, zo dat ze vroeg of ik het goed kon zien. Nou oma, nog niet helemaal, maar wel het mooist wat ik met mijn 32 jaar gezien heb.

Oma met ervaring

“Jaja, ik weet het wel hoor jonge mannen geilen allemaal op oudere vrouwen, door hun ervaring en door hun lichaam, wat niet zo dun is. Ja, je zult ook vast wel ervaring hebben, maar dat heb ik ook genoeg hoor, alleen met zo’n lijf nog niet. Denk je dat je mij kan laten gillen, dat wil ik dan wel graag weer eens mee maken, want de leeftijd genoten van mij bakken er niet veel meer van.”

Oma liep voor mij aan naar de slaapkamer, en ze ging zo staan te wachten, van trek mijn nachthemd dan maar uit. En wat toch een lichaam zag ik, en wat hingen haar tieten naar beneden, die ik gelijk beet pakte en optilde. Wat die zijn lekker zwaar zeg, en kuste de beide tepels, en drukte haar toen achterover op haar 2 pers bed.

Ze spreidde gelijk haar benen voor mij en trok ze wat omhoog. Ik zag wat grijs schaamhaar, en haar lippen hingen naar buiten, waar ik even aan trok. En begon toen haar harige kut te likken, proefde zelfs nog wat pis van haar, wat mij nog geiler maakte. Wat likte en vingerde haar grote kut, er gingen gelijk al 3 vingers gemakkelijk in, en na een poosje werd ze toch wat natter. Ik liet het haar zien om mijn 3 vingers af te likken.

Anaal is geen probleem

Maar ik wilde dolgraag met mijn pik in die oude kut om die vol te spuiten. Zoog eerst nog en speelde met haar tieten voor ik mijn 21 cm in haar kut drukte en begon te neuken. Ik lag eerst boven op haar, toen een poosje zijdelings, en toen ging ze op haar knieën op bed liggen.

Al die tijd had ze nog niet gekreund. Ik likte weer eerst haar kut en zag dat ze ook bij haar anus veel haar had, en begon haar ass spontaan te likken. Toen ik merkte dat ze het lekker vond, vingerde ik die ook en toen begin ze licht te kreunen. Ik zette mijn pik tegen haar anus aan en drukte hem er ongevraagd in. Ze gilde even van au.

Ik begon haar te neuken, had haar tieten stevig beet en kneep er steeds harder in wat ze blijkbaar ook lekker vond. Wat ramde ik met mijn pik in haar kont, zo hard dat mijn kloten er zeer van deden, en ik spoot mij even later met een harde schreeuw leeg in haar kont.

De tweede ronde

Mijn pik was goed smerig geworden, en ik maakte hem schoon in de douche. Toen ik terugkwam pijpte ze mij gelijk verder leeg.

“Zo dat was een verrassing voor mij hijgde ze, dat je mij in de kont neukte, wij ouderen deden dat eerder nooit hoor, alleen in de kut of tussen mijn tieten daar waren ze ook altijd geil op.”
“Maar je kont gat was groot genoeg, dan heb je later de schade vast goed ingehaald of niet oma, ja en dat had ze inderdaad, maar was toen al 60 geweest.”
“Je kan vast nog wel een x voor je aan het werk gaat, want het laminaat moet ook klaar vandaag hoor, ik ben al klaar gekomen maar nu de rest straks ook nog.”

Wat was ik geil op die kut met wat grijze haren en likte die dan eerst weer een poos. Ze zei zelf van 69, en ik lag boven op haar en wat verwende ze mijn pik en ballen, en ging ook met haar tong over mijn anus en vingerde die later ook goed.

We gingen maar door

Toen ik haar weer wilde neuken, nu in haar kut, zei ze wacht even, en draaide zich naar een nachtkastje toe, en pakte daar een dunne dildo uit, die wil ik dan in mijn kont zei ze. “En druk hem later ook in je kont, want je vindt het ook lekker merkte ik wel.”

Ze drukte hem zelf in haar kont, en toen drukte ik mijn pik in haar kut, en ik neukte haar weer op zijn hondjes, en had haar nu vast bij haar brede heupen. Het neuken duurde nu wat langer, maar wat kwam ze klaar op haar leeftijd, en gilde het uit van meer en neuk maar harder.

Voelde dat ik nu de dildo in mijn kreeg, ik sidderde het even uit, ze kon er net bij komen met haar hand en ze bleef duwen in mijn ass. Ik schreeuwde ook van genot, en wat schreeuwde we beide toen ik haar harige kut volspoot.

Was zo geil dat ik haar kutlippen verder van elkaar trok en de kut begon leeg te slikken. Ze gilde het ook weer uit zo geil vond ze het ook. Toen wilde ze mijn glibberige pik in haar mond, en wat pijpte ze weer lekker, en haar mond zat ook vol met sperma en haar geil.

Naast elkaar liggend uit te rusten, kuste ze mij plotseling, en ik was het die gelijk mijn tong in haar mond duwde en we begonnen geil te tongen. Mijn pik bleef de hele tijd stijf, ook omdat ze hem vasthield.

“Je krijgt vandaag nog wel een zaadlozing hoor Frank, dan mag je tussen mijn tieten daar heb je ook vast wel eens over gefantaseerd om het tussen dikke tieten te doen.”

 

Heb je genoten van dit sexverhaal? Klik hier voor nog een sexverhaal tussen een onervaren meisje en een oudere man… 

Share this post