De sauna

Heerlijk! Eindelijk weer eens naar de sauna. Lekker buiten bubbelen, zweten in het turkse stoombad, zwemmen, af en toe iets drinken, kortom: heerlijk ontspannen.

Dit keer gingen we naar de Zwaluwhoeve in Hierden. Een mooie locatie met een schitterend aangelegde tuin. Toen we aankwamen stond er echter een groot bord bij de ingang met ‚ÄòExcuses voor het ongemak‚Äô.  Dat sloeg op het feit dat er druk verbouwd werd en een aantal gebouwtjes nog niet bruikbaar was. Na de verbouwing zou het complex nog uitgebreider zijn en de gasten nog meer te bieden hebben.

Gelukkig viel het met de rommel mee. Verspreid over het terrein stonden wat nieuwe gebouwtjes in aanbouw.

Na wat gedronken te hebben besloten we als eerste te gaan zwemmen. Het was schitterend weer, wel fris, maar de zon scheen nog steeds uitbundig.

We liepen in onze witte badjassen naar buiten en zagen dat het in het zwembad al aardig druk was. Het was sowieso druk in de Zwaluwhoeve. Veel groepjes met vriendinnen, groepen mannen en een aantal echtparen.

Het water was heerlijk warm en in de ondergaande zon lagen we heerlijk te dobberen. Na het zwemmen besloten we een rondje te gaan lopen over het uitgestrekte terrein om te kijken wat er aan ontspanning geboden werd.

Her en der liepen groepjes mensen door de fraai aangelegde tuin. Verscholen tussen groepjes bomen en struiken waren de whirlpools ingebouwd en het kruidenbad en de diverse sauna’s lagen eveneens verstopt achter struiken.

Ook de nog af te bouwen nieuwe attracties lagen verspreid over het terrein. Nieuwsgierig als ik ben wilde ik die ook bekijken. Bij het eerste hokje aangekomen liep ik naar binnen om te kijken in hoeverre het al klaar was. Het gebouwtje had de vorm van een tuinhuisje, het dak zat er al op, maar binnen was het nog lang niet af.

Er waren wat muurtjes gemetseld en tegen de achterwand stond een grote vlechtmat van roestig staaldraad. Ik keek naar mijn vrouw en slavin. Haar jas hing open en bij het zien van haar wiegende en geringde borsten en de glinsterende piercings tussen haar benen schoot er een rilling door me heen. Ik ben stapelgek op haar en zou het liefst de hele dag met haar spelen. Ook zij geniet van al die aandacht en geeft zich graag. Ik trok de ceintuur waarmee mijn badjas zat dichtgeknoopt los en gaf haar de opdracht om hetzelfde te doen. Ze kreeg ook het bevel om haar jas uit te doen en gewillig liet zij haar jas op de grond vallen. Automatisch spreidde zij haar benen, gooide haar hoofd iets achterover en deed haar armen achter haar hoofd. Met haar benen gespreid en haar borsten naar voren stond zij, zichzelf aanbiedend aan mij, haar Meester,  af te wachten.

Ik maakte elke ceintuur vast aan haar polsen, trok haar aan haar haren mee naar de vlechtmat en bond haar vast. Iets voorover gebogen met haar gezicht naar de muur stond zij klaar om genomen te worden. Haar kont stak mooi rond naar achteren en ook haar kutje was goed te zien in het licht dat nog door een kier in de deur naar binnen kwam. Ik inspecteerde met mijn vingers haar vagina en constateerde dat die al drijfnat was. Zij wordt van dit soort situaties altijd vreselijk opgewonden.Ik haalde er wat vocht uit en smeerde dat rond en in haar anus. Met een flinke duw en zonder haar eerst een beetje opgerekt te hebben stootte ik mijn lul diep in haar anus. Met een harde schreeuw werd dit door haar beantwoord en ze probeerde zich onder mij weg te draaien. Met een paar flinke klappen op haar kont en haar lendenen riep ik haar tot de orde. Ik trok haar hoofd naar achteren en neukte hard door.

Haar geschreeuw had kennelijk de aandacht van anderen getrokken want ik hoorde stemmen naderbij komen. Door de kier in de deur zag ik een groepje mannen in badjassen onze kant op komen. Ik besloot me achter een muurtje te verstoppen en af te wachten wat er zou gaan gebeuren.

Zoals ik al verwachtte kwamen de mannen naar het gebouwtje toe. Druk pratend met elkaar hoorde ik ze tegen elkaar zeggen dat ze wel eens wilden zien wat er binnen te beleven viel. Met een zwaai draaide de deur open en mijn vrouw stond recht tegenover de deuropening met haar open geneukte kont te kijk. Eén van de mannen vloekte en van verbazing viel het gesprek stil. Dit hadden ze natuurlijk niet verwacht.

Het waren er vier en eentje zei dat ze gauw naar binnen moesten gaan en de deur dicht moesten doen. Dat kwam mij ook beter uit want ik wilde niet dat ze me zouden zien en in de schemering viel ik minder op.

Even stonden de mannen sprakeloos naast elkaar, maar al snel riep er eentje dat zij daar toch speciaal zo was neergezet om gepakt te worden. Ze gooiden alle vier hun badjassen uit. Ik hoorde aan hun ademhaling dat ze opgewonden waren. Vanuit mijn plekje achter het muurtje kon ik de mannen voor een deel zien maar niet hun gezichten. Ik zag vier rechtop staande lullen heen en weer zwaaien en naar mijn vrouw toe lopen. Eén van hen haalde ook de ceintuur uit z’n jas en deed die tussen de tanden van mijn vrouw. Als een soort teugel trok hij hem naar achteren en terwijl hij op die manier haar hoofd achterover trok duwde hij z’n vrij grote lul in het gapende gat van haar. Wild en ruw stootte hij tegen haar kont aan. Twee anderen stonden aan beide kanten naast haar en de andere overgebleven man ging onder haar borsten op de grond zitten. Door de een geneukt, de ander aan haar tieten getrokken en de twee naast haar rukkende mannen heen en weer geduwd en op haar billen en haar lendenen geslagen werd zij tot lustobject. Grommend en hijgend werd zij genomen door vier kerels. Degene onder haar ontdekte de ringen in haar schaamlippen en begon daar aan te trekken. De andere drie wisselden elkaar nu af met neuken. Om beurten namen zij de teugels van elkaar over en schoven ze hun lul diep naar binnen. Soms in haar druipende kut, de andere keer in haar brandende kontgat. Je hoorde alleen maar gehijg, gesteun en het kletsen van vlees tegen elkaar. Na ongeveer tien minuten kwam de eerste klaar en spoot in haar kont. De anderen lieten ook niet lang op zich wachten. Ze spoten over haar rug en billen en de laatste trok de ceintuur tussen haar tanden vandaan en leegde zijn lul in haar mond.

Op dat moment kwam ik iets overeind en gebaarde naar de mannen dat ze weg moesten gaan. Ze schrokken lichtelijk toen ze mij zagen maar al snel verscheen er een glimlach op hun gezicht en met hun duim omhoog verlieten ze het gebouwtje.

Mijn vrouw stond hijgend bij te komen. Slierten sperma dropen uit haar mond en kont en van haar rug en billen liepen ook de draden er vanaf.

Weer ging de deur open en er klonk een hoge gil. Een echtpaar was eveneens op onderzoek uit gegaan en in plaats van een in aanbouw zijnde sauna viel hun blik op een voorovergebogen en vastgebonden vrouw waar aan alle kanten sperma uit- en afdroop. De man trok zijn vrouw snel naar binnen en sloot de deur achter zich. Hij gaf haar het bevel om haar jas uit te doen. Aan haar arm trok hij haar mee en legde haar hand op de kont van mijn vrouw. Hij haalde hem wat heen en weer door de sperma en toen haar hand glom van dit natuurlijke glijmiddel bracht hij haar hand naar de openstaande anus. Ik begreep wat hij van plan was en genoot ervan. Ik wist dat ze dit heerlijk zou gaan vinden!!! Heel langzaam stotend en draaiend duwde de man de hand van zijn vrouw naar binnen en na een paar minuten zat zij tot aan haar pols in de darmen van die heerlijke slavin! Ik hoorde haar kreunen en zag hoe de vrouw begon te stoten. Ik wist wat er zou gaan gebeuren en haar man kennelijk ook want hij ging op zijn rug onder mijn teefje liggen. Door het stoten van de hand in haar darmen krijgt zij altijd de neiging om te gaan persen. Bovendien wordt er op die manier ook tegen haar blaas aangedrukt en het gevolg is dan ook altijd dat ze na een tijdje begint te plassen. Terwijl de vrouw zichzelf bevredigde met haar andere hand en de man op de grond lag te trekken begon mijn vrouw zich na een paar minuten leeg te persen. Op het ritme van de stoten in haar kont spoten flinke stralen pis naar buiten.

De vrouw achter haar zakte ook iets door haar knie√´n en begon eveneens  te plassen. Dit was voor haar man zo‚Äôn vreselijk geil gezicht en gevoel dat hij binnen de kortste keren klaarkwam. Hij genoot van de stralen pis die over zijn lul en ballen werden gespoten en wreef het over zijn hele lichaam. Nadat hij was bijgekomen kroop hij onder mijn vrouw vandaan en ging achter haar staan. Hij richtte zijn lul op haar anus en zijn vrouw begreep de bedoeling. Ze trok langzaam haar hand uit de kont en met beide handen trok zij de billen van elkaar. Met een flinke straal piste de man in de kont van de steeds smeriger wordende teef.

Ook zij vertrokken. Ik liet me dit keer niet zien en vond het nu wel genoeg. Mijn vrouw stond er prachtig bij. Helemaal ondergesmeerd met sperma en druipend van pis wachtte zij op mijn hoogtepunt. Ik sloeg haar flink op haar billen, draaide mijn hand rond in haar kut en daarna nog eens in haar kut. Ik maakte haar los en zei dat ze geknield voor me moest gaan zitten, haar borsten op haar handen. Nog geen vijf tellen later spoot ik mijn sperma over haar tieten en zij wreef het heerlijk in haar huid en over haar tepels.

Uitgeput kwam ze overeind. Ze zweette over heel haar lichaam en vroeg of ze zich mocht opfrissen. Ze mocht van mij haar badjas niet aan trekken en met haar besmeurde lichaam liepen we terug naar het hoofdgebouw en leidde ik haar over het terras naar de douche. Tientallen blikken werden er in haar richting geworpen en gleden over haar lijf. De mannen die met haar gespeeld hadden zaten druk pratend aan een pilsje riepen ‘proost’ naar ons terwijl hun glazen de lucht in gingen. Het echtpaar zat te zoenen op een bankje en de andere gasten glimlachten soms of lieten een afkeurend geluid horen.

Na het douchen hebben we een glaasje wijn gedronken en kon ons avondje sauna eindelijk beginnen.

 

Auteur
Vrijstel
Website
http://www.vrijstel.nl/

Share this post