Een hoertje bezoeken…of toch niet?

Een hoertje bezoeken…of toch niet?

Een hoertje bezoeken…of toch niet?

Ik,(Wim 45) had vanmiddag mijn vrouw met haar twee vriendinnen afgezet op Schiphol, de dames gingen een weekje naar Egypte, genieten van de zon.

Nu liep ik over de wallen in Amsterdam, ik had besloten om mijzelf op een hoertje te trakteren, ik slenterde wat rond door de steegjes rondom de oude kerk en rondom de Ouderzijds Voorburgwal, hier en daar bekeek ik een hoertje eens wat beter, maar kon er niet toe komen om ergens naar binnen te gaan, het was druk met toeristen en ik besloot om eens in het singelgebied te gaan kijken daar tussen de korte kolksteeg en Bergstraat zitten ook altijd wel wat mooie dames en die zijn bij de toeristen niet zo bekent, ook hier stopte ik regelmatig bij een raam en vroeg zelfs enkele keren naar de prijs, maar op de een of andere manier kon ik ook hier geen hoertje naar mijn smaak vinden.

 

Ik besloot iets te gaan drinken en vond een tentje met een binnen terras waar het heerlijk rustig was en bestelde een cappuccino, ik had de koffie net op tafel staan toen er een vrouw van een jaar of 25 binnen kwam, in een oogopslag zag ik dat het best een lekker ding was, half lang blond haar, niet te grote tieten en een mooi figuurtje, ze koos het tafeltje naast mij en bij het plaatsnemen stootte zij tegen mijn tafeltje en daardoor ging mijn koffie om, ik kon nog net achteruit schuiven en bleef net droog maar de koffie droop van tafel , “sorry, sorry “riep ze vertwijfeld en zocht met haar ogen naar iets om de nattigheid mee tegen te houden, de serveerster had het tumult direct in de gaten en kwam er al aan met een dweiltje, doe er hier maar twee van zei de schoonheid en bood haar excuses nogmaals aan mij aan, geeft niets, kan gebeuren zei ik,” o wat ben ik toch een kluns he, dit heb ik nou altijd, ik ben veel te ritsig zeggen mijn vrienden altijd, maar goed dat er niets over u heen is gegaan he begon ze te ratelen, achterelkaar ging ze maar door, ondertussen schoof ze een stoel bij mijn tafeltje vandaan gaf en mij een hand, ik ben Iris zei ze en ging zitten, ze begon wat zachter te praten, ik zag u net nog langs de ramen struinen, kon u geen meisje vinden? was er niets van uw gading? vroeg ze, ho ho ik was niet opzoek hoor! zei ik me eigen een beetje schamend, volgens mij wel, toen ik naar buiten wou gaan hoorde ik dat je bij mijn buurvrouw om de prijs vroeg  , ik voelde mij een beetje betrapt en vroeg haar of ze ook in dat werk zat, nee hoor, ik werk bij een administratie kantoor dat toevallig zo’n dame als buurvrouw heeft zei ze grinnikend, ik zou er niet aan moeten denken om zulk werk te moeten doen, dat zou ik echt niet kunnen!, maar als ik zo vrij mag zijn? kon u echt geen geschikte meid vinden? of zoekt u iets heel speciaals? nou, het is geen kwestie van niet kunnen vinden hoor, maar eerder niet van willen denk ik, ik vind het eigenlijk nogal wat voor zo,n meisje, kijk je mag best weten dat ik het wel van plan was om ergens naar binnen te gaan, maar toen ik er voor stond deed ik het toch maar niet, ik heb dat nooit eerder gedaan snap je? probeerde ik haar uit te leggen.

 

Ik bestelde nog twee koffie en veranderde van onderwerp, we spraken wat over dit buurtje en over de overlast die hier door de hoeren toch wel was, ik heb daar eigenlijk nooit zo’n last van, ik ben normaal, als het hier met kerels wat drukker wordt al naar huis zei ze, alleen vandaag moest er wat werk af en voordat ik naar het station ga wou ik eerst nog wat eten dus vandaar dat ik hier nog zo laat ben zei ze, zullen we dan maar iets bestellen? ik heb ondertussen ook wel wat trek gekregen!  ik vroeg om een kaart en we bestelden allebei een biefstuk met friet en groenten, we dronken er een glaasje wijn bij en spraken over van alles en nog wat, op wat voor  type meisjes val jij eigenlijk vroeg ze? nou ja eh ach een beetje een oosters type heeft mijn voorkeur zei ik, maar een blondje vind ik ook wel leuk, haastte ik te zeggen, Iris moest hier wel om lachen, jaja zei ze dat zal wel, we bestelden nog een toetje en een koffie na, waar moet je eigenlijk heen? vroeg ik, ze keek op de klok, SHIT!! mijn trein ik ben te laat!! en haastig sprong ze op, ze grabbelde in haar tas maar kon haar portemonnee niet zo snel vinden, “laat maar laat maar “ik regel het wel zei ik nog, ze snelde naar buiten en holde de straat uit, kuttt, dacht ik, wat was dat een leuk kind.

 

Ik nam nog een koffie en dronk die op mijn gemak, ik  besloot toen maar om ook op huis aan te gaan want ook ik had nog een aardig ritje voor de boeg.

Terwijl ik stond af te rekenen kwam Iris met een rood hoofd weer binnen stuiven, O gelukkig je bent er nog, kun je mij misschien helpen? ik heb die verrekte trein gemist en dat was de laatste! ja ik wil je wel helpen, maar wat had je gedacht dan? zou je mij naar huis willen brengen? een hotel kan ik niet betalen snap je, natuurlijk breng ik je wel even thuis geen probleem! zeg maar je heen moet! ik woon in de buurt van Arnhem zei ze stilletjes, oeps Arnhem? dat is een eind weg?  eh ja eh nou ja laten we dan maar snel gaan zei ik zuchtend.

 

We zochten mijn auto op en gingen op weg, weer babbelden we er vrolijk op los, ze vroeg me naar mijn vrouw, en waarom ik van plan was geweest om een hoer op te zoeken, we hebben al heel lang slechte seks en ik vertelde haar dat sinds mijn vrouw met twee vriendinnen omging het gedonder begonnen was, ik ben een gezonde kerel die ook zijn behoeftes heeft! zei ik een beetje boos , die trut denkt daar niet eens aan! Rustig, rustig zei Iris kalmerend ik begrijp het wel, misschien zijn die dames wel lesbisch en beseft je vrouw dat nog niet! nou daar komt ze in Egypte dan wel achter zei ik en beide schoten we in de lach.

 

De reis verliep vlot al begon het nu wel steeds harder te regenen,  door het gezellige gebabbel waren we voordat we er erg in hadden bij Iris voor de deur, ze wou mij betalen maar daar wou ik niets van weten, oké dan heel hartelijk dank voor de moeite, maar waar moet jij eigenlijk heen? vroeg ze, ik woon in Schagen, dus dat is nog een heel eindje zei ik, “ooo nee “jij gaat zo’n stuk met dit weer echt niet meer rijden!! het is al dik over tweeën, dan logeer je maar hier vannacht! riep ze, ik weerde het aanbod eerst af maar Iris wilde er niets van weten dus parkeerde ik mijn auto en liep achter haar aan haar woning binnen, hèhè zuchtte ze, glaasje wijn? dat hebben we wel verdient, toch? ze schonk twee glazen in en toen ze het glas aan mij gaf vonden onze ogen elkaar, we staarden elkaar aan en opeens sloeg Iris een hand in mijn nek en trok mij naar zich toe, een diepe kus volgde, onze lippen raakten elkaar en een diepe zucht ontsnapte uit haar mond, mijn tong wrong zich tussen haar lippen en zocht haar tong, ik zoog hem bij mij naar binnen en zo speelden onze tongen in een heftige tongzoen met elkaar, ik pakte haar glas uit haar hand en zette de glazen op tafel toen sloeg ik een arm om haar middel en trok haar tegen mij aan, ik voelde haar borsten tegen mij aandrukken en mijn lul begon al te groeien, weer zochten onze monden elkaar al vrijend lieten we ons op de bank zakken, met een hand ging ik zachtjes omhoog en vond een borst, door haar kleding heen kneedde ik die stevig, Iris kon een kreuntje niet onderdrukken, ook zij liet een hand over mijn borst strelen, ik duwde Iris achterover zodat ze op de bank kwam te liggen en al vrijend knoopte ik haar blouse open, ze droeg een zwart kanten BH die ik achterlangs met een hand los maakte, nu schoof ik mijn handen onder haar BH en pakte haar tieten in beide handen, ik kneedde haar borsten en wreef met mijn duimen over haar tepels, ook kneep ik af en toe even in een tepel en die werden groter en groter.

Iris kwam omhoog en trok haar blouse en BH uit twee heerlijke tieten kwamen tevoorschijn, mooie rond bollen met op elk een harde knop, nu kon ik er nog beter bij en streelde de beide bollen dan ook weer zachtjes met mijn handen, ik gaf haar nog een kus en ging met mijn tong al likkend door haar hals naar haar tieten en nam de tepels een voor een even tussen mijn lippen ik zoog er even op en likte eraan, Iris zuchtte,”ojaa oh hmm” steunde ze, zij liet haar hand naar mijn kruis afdalen en wreef mijn lul door mijn broek heen, ik ging verder met mijn tong naar beneden en speelde even met haar navel, met een hand knoopte ik haar broek los en ik schoof mijn hand voorzichtig naar binnen ik raakte het randje van haar slipje en schoof mijn vingers daar ook onder tot ik haar kutje bereikte, geen haar ze was heerlijk glad, ik vingerde haar even en Iris begon nog harder te hijgen,”ojaa ohh jaaa lekkerr”kirde ze,” het spoorde mij aan om haar broek en slipje in een beweging omlaag te werken en met mijn tong verder af te dalen tot haar kutje, ik likt door haar natte scheur en wrong mijn tong even naar binnen, ik likte aan haar schaamlippen en zocht haar klitje,”ohh jaa daarrrr”zuchte ze “lik me daarr harderr”kermde ze ik zoog haar klitje tussen mijn lippen en likte er gelijktijdig aan,”jaa jaaa ohhh ikk komm”gilde ze nu en ze kwam klaar en haar sap stroomde haar kut uit, ik likte zoveel mogelijk van dit heerlijke nectar op, toen ze weer gewoon kon ademen haalde ze mijn lul uit mijn broek en bracht haar hoofd naar mijn kruis, ze hapte mijn eikel direct tussen haar lippen en liet haar tong snelle rondjes er om heen draaien, geil keek ze mij in de ogen en langzaam liet ze mijn pik verder haar keel in glijden, zeker de helft liet ze hem verdwijnen en begon zachtjes zuigend op en neer te bewegen, heerlijk pijpte ze mij en met een hand kneedde ze zachtjes mijn ballen, ik voelde mijn hoogtepunt snel naderen en wou nog niet klaarkomen, ik wou  mij terug trekken maar Iris belemmerde dat, ik hield het niet meer en spoot mijn zaad in haar mond, ze slikte een keer en ze ging door tot mijn pik iets verslapte, ze trok zich terug en liet mij de restanten van mijn sperma in haar mond zien, ze likte even met haar tong haar lippen en slikte toen de rest door, ze kwam glimlachend naar boven en gaf mij een kus op mijn mond even flitste haar tongetje tussen mijn lippen en ik proefde mijn eigen sperma.

 

We dronken snel onze glazen leeg en ontdeden elkaar van de resten van onze kleren, toen we beide naakt waren bekeek ik haar eens goed, Iris had een prachtig rond kontje met twee heerlijke zachte en stevige billen, een heel mooi kutje waar geen haartje op te vinden was, een mooi plat buikje zonder mager te zijn en dan die tieten! prachtige iets spitse bollen met een paar recht vooruit stekende roze tepels, we omstrengelde elkaar weer en begonnen heerlijk te vrijen, haar tong gunde de mijne geen moment rust, natuurlijk kon ik het niet laten om af en toe even haar borsten aan te raken, aan haar gehijg en gekreun merkte ik dat ze weer geil werd, mijn lul stond ook weer hard als staal, “kom neuk me” zei ze en trok mij over zich heen met haar hand leidde ze mijn pik naar haar kutje en ik duwde met mijn heupen naar voren ik voelde mijn eikel tussen haar lippen verdwijnen en langzaam duwde ik verder bij haar naar binnen,”ohhh jaaa neukk me” kreunde ze in mijn oor, verdere aansporing had ik niet nodig en begon met lange halen in en uit haar poesje te bewegen,”ohh ahh jaa harderr”ging Iris tekeer, ik voerde het tempo verder op en begon haar nu echt hard te neuken,”jaaa ohh jaa ikk komm” gilde ze, ik voelde haar kutje verkrampen en Iris kwam hard klaar, dit hield ik ook niet langer en trok mijn pik uit haar poes en spoot mijn ballen leeg op haar buik, hijgend liet ik mij op haar vallen zodat we nu beide onder het kleverig goedje zaten, Iris sloeg een arm om mijn nek en gaf mij een innige kus, “heerlijk! dit gaat nog een leuk nachtje worden” zei ze.

 

Iris schonk de glazen nog eens bij en kroop toen lekker met haar naakte lichaam tegen mij aan, zullen we zo maar gaan slapen? vroeg ik, oh nee! ik heb zo nog een toetje denk ik! of heb je geen zin meer? antwoorde ze, ik hoorde de voordeur opengaan en Iris sprong op en stoof de gang in, ik hoorde wel stemmen maar kon niet horen wat er gezegd werd, ik schrok mij wezenloos en snel raapte ik mijn broek van de grond en probeerde hem aan te trekken, Iris kwam de kamer weer binnen met aan haar hand een oosters getint meisje.

Wim dit is Sue!  mijn vriendin, ze woont hier ook en ik heb haar net even ingelicht wie jij bent, ik stond te hinkelen met een been in mijn broek en een been halverwege, toen ik die heerlijke meid zag verloor ik mijn evenwicht en viel met een smak op de grond, beide dames sprongen op mij af en vier handen hielpen mij weer overeind, “gaat het wel, heb je je eigen bezeert” riepen ze in koor, ik keek even versuft en verbaast om mij heen, i-ik d-d-achtt er komt e-een echtgenoot t-thuis, i-ik schrok me w-wild, hakkelde ik en ging weer zitten maar schoot in de lach toen ik de lachende snoetjes van de dames zag.

 

Iris begon mij met kusjes op mijn hoofd en nek te overladen, oh arme ziel heb je je pijn gedaan? zei ze, help eens Sue? we hebben hier een ongelukkige die we moeten troosten! de oosterse schone kwam naast mij zitten en gaf mij een kus vol op mijn mond, ik help je wel weer genezen fluisterde zij zacht in mijn oor, twee monden kuste en likten mij nu overal, ik voelde de tong van Iris met mijn oorlelletje spelen en de tong van Sue speelde met mijn tepels, Iris trok ondertussen aan mijn broekspijp en met een beetje hulp van haar vriendin lag hij snel weer op de grond, mijn lul begon zich ook al te melden en langzaam kwam hij weer omhoog, de meiden zagen dit ook en twee handen grepen ernaar, de ene omsloot mijn snikkel en de andere mijn zak, nu was het Ilse weer die haar tong in mijn mond  wrong en mij een heerlijke tongzoen gaf, ik had ondertussen weer een tiet van haar in mijn hand en rolde haar harde tepel tussen duim en wijsvinger, Sue liet zich ook gelden en nam mijn lul even in haar mond, die heb jij al gehad proef ik, zei ze tegen niemand in het bijzonder, en hapte hem nog eens naar binnen.

Ik voelde dat ik dit niet lang zou volhouden dus besloot ik te stoppen, ho, ho stop even dames! dit is niet eerlijk, wij  tweeën naakt en Sue nog aangekleed! Ja Sue kleed jij je ook maar uit en geef ons een showtje! zei Iris, Sue keek mij even lachend in de ogen en gaf mij weer een kus, oké dan zei ze en stond op, heel langzaam en zeer sensueel bewegend ontdeed zij zich van haar bloesje, gevolgd door haar rok, toen haar BHtje afging kwamen er twee heerlijk kleine tietjes met donker bruine harde tepels te voorschijn, met ronddraaiende heupen liet ze haar slipje zakken, op een streepje na een kaal geschoren kutje kwam te voorschijn, nou? is dat geen lekker toetje? hier ben jij toch gek op? hijgde Iris in mijn oor, Sue draaide zich op haar hielen om en liet ook haar kontje door mij bewonderen, ik ga naar boven en wie geil is mag met mij mee! riep ze en weg was ze, ik keek Iris aan en zij gaf mij een kus, schiet op voor ze in slaap valt zei ze lachend en met een zacht duwtje spoorde zij mij aan om achter Sue aan te snellen, boven aangekomen vond ik Sue languit gestrekt op een groot kingsize bed, ze lag daar op haar zijde met haar hoofd omhoog gesteund door haar arm, een knie had ze ook omhoog gebogen en met haar wijsvinger wenkte zij mij om dichterbij te komen, toen ik het bed op kroop wees zij op haar kutje, lik me hijgde zij, en ik stak mijn hoofd snel tussen haar heerlijke dijen, zij draaide zich op haar rug en trok haar knieën iets op, ik kreeg zo goed toegang tot haar pruimpje en likte haar scheur of mijn leven ervan af hing, ik likte haar schaamlippen van binnen en buiten en stak mijn tong diep in haar,”jaa ohh jaa”hijgde ze, ik vond haar klit en sabbelde daar even op ook stak ik een vinger in haar kutje en kontje,”ohh ochh jaa lekkerr” kirde ze nu harder”jaa ik gaa komennn” gilde ze en ze kwam met heel veel sap bijna spuitend klaar, ik bleef likken en zuigen tot ik al haar sap gedronken had en met een natte mond kroop ik naar boven en zoende haar op haar mond, mijn lul stond hierdoor op barsten en zonder moeite dwong ik hem bij haar naar binnen, in een vloeiende beweging stootte ik helemaal bij haar naar binnen, ik begon zacht te stoten en nam een tepel van haar in mijn mond, ik beet er even zachtjes in en na even kwam Sue weer hevig klaar,”jaa ikk kommm weerrr” krijste ze nu bijna, ik neukte haar door en toen Iris op bed verscheen en een natte vinger bij mij in mijn kont duwde kwam ik ook hijgend klaar, ook nu trok ik mij snel terug en spoot mijn kwakje bij Sue op haar buikje, Iris was er snel bij om het spul allemaal op te likken, ik rolde bijna buiten adem van die heerlijke meid af en ging naast de schat liggen, Iris likte mijn verslapende pik nog helemaal schoon en kwam er ook bij liggen, ze trok een lakken over ons heen en alle drie vielen we in een diepe slaap.

 

Toen ik wakker werd lag ik alleen in bed, de dames waren al opgestaan, ik rook de geur van koffie, mijn kleren en een handdoek hingen over een stoel en ik besloot zo vrij te zijn om even te douchen, daarna kleedde ik mij aan en ging naar beneden, ik vond beide meiden in de keuken aan het ontbijt, koffie? vroeg Iris en schonk een grootte mok in, als je iets eten wilt? nee alleen koffie! zei ik,  luister! Ik hoop dat je een leuke avond hebt gehad en ik wil je danken voor wat jij voor mij gedaan hebt, maar als je je koffie op hebt dan is het tijd om te gaan zei Iris een beetje crue, ik dronk mijn koffie op en bekeek die twee zalige meiden nog eens goed, ik gaf ze allebei een hele diepe en innige zoen en bedankte hen ook voor de leuke avond, in de auto terug naar huis nam ik in gedachten de hele avond nog eens door, die Iris? die had ik toch achter een raam zien zitten? vroeg ik mij vertwijfeld af.

 

Reacties op mijn verhalen stel ik zeer op prijs.

Auteur
freek
E-mail
freekschrijft@gmail.com

Share this post