Geile parkwandeling

Geile parkwandeling

Er was een dag dat ik mij verveelde en veel zin had.. en die dag was vandaag aangekomen. mijn man is aan het werk en ik zit maar een beetje binnen. ik kijk naar buiten en zie dat het zonnetje schijnt. ik loop mijn balkon op en kijk om mij heen. ik denk bij mezelf, ik heb zoveel zin en het zonnetje schijnt wie weet kom ik er wel een geile vent te gen.

Ik trek mijn sexy lingerie aan en daar over heen mijn sexy korte rokje en topje, ik pak mijn mooie rode stiletto’s en werk nog mijn make-up een beetje bij. zo ik ben er klaar voor ik ga maar richting het park.

Ik loop buiten en door de bouwvakkers word er naar me gevloten, ik glimlach lief terug en loop verder naar het park. en toen was ik er eindelijk, ik kreeg vreselijke dorst en kocht bij een kraampje een fles water en nam een slokje. ik loop door het park en kijk om mij heen, wie zou mijn seksslachtoffer worden? en ja hoor daar liep ie, zonder shirt en in een korte broek met slippers eronder, hmm dacht ik bij mezelf. wat een heerlijk gespierde lichaam heeft ie zeg en ik loop erop af.

Op eens loopt hij verder en zie in mijn ogen dat hij met zijn vrouw is. he jammer zeg dacht ik bij mezelf maar ik had toch zoveel zin en als ik naar hem keek werd het alleen maar erger. Ik moest en zou met hem mijn genot met hem delen. ik liep erheen en stond schuin naast ze, zijn vrouw lag te zonnen en hij stond een beetje om zich heen te kijken. toen hij naar mij keek dee ik mijn flesje water open en goot het over mijn heerlijke borsten en vreef erover heen. hij zij tegen zn vrouw ik ben zo terug ik heb honger en hij liep richting mij en zij fluisterend in mijn oor loop achter mij aan. dus ik dacht yes eindelijk is het zover en liep gauw achter hem aan.

Hij stopte bij een bosje en pakte een doek uit de bosjes en legde het op de grond en zij kom maar hier staan. ik liep er heen en pakte hem beet en zij , hmmm die broek gaat van je uit. hij keek me aan en kneep stevig in mijn billen. en ik trok ze broek van hem uit en begon vanaf zijn enkels naar boven kusjes te geven. hij gooit me neer op de grond en deed zn hand onder mijn rokje hhmm ohja ga door zij ik. hij begon agresief me kleding van me af te scheuren en deed me lingerie met zn mond uit. hij begint langzaam met zn tong vanuit me nek naar me natte kutje te gaan en begint me te likken. ik pak zijn hoofd beet en douw hem goed tegen me natte strakke kutje aan en zeg likke zoals je nooit hebt gedaan. hij begint me heerlijk te lebberen hmmm ohja harder hmmm ohja schatje hij komt omhoog met zn hoofd en maakt een glij beweging over mijn bezweten lichaam. en douwt zn heerlijke grote stijve lul erin en begint me hart te neuken… hmmm aa harder harder riep ik en hij begon me zo hard te neuken als ie kon.

En opeens ja hoor daar zag ik zijn vrouw lopen op zoek naar hem. maar ik wou niet stoppen dus ik zij niks. en zij harder schatje hmmm ja dieper ohjjaa baby ga door. en ondertussen kust ie me nek. en ja hoor ik deed even me ogen open en daar stond ze vrouw naar ons te kijken met der mond wijt open…

Word vervolgd

Share this post