Loesje en Julie

Loesje en Julie

Loesje zat ongeduldig te wachten in het station van Lyon op de trein die haar naar het andere eind van Frankrijk zou brengen. Loesje, pas 20 lentes jong, was keurig gekleed en bovendien had ze een bijzonder mooi gevormd lichaam. Elke jongeman kon haar moeilijk passeren zonder een blik te werpen op haar fris figuurtje. Ze was vandaag gekleed in een gebloemde, zonnige jurk die net tot haar knieën kwam en daarboven droeg ze een topje die ietsje van haar onderbuik prijsgaf. De zon scheen reeds fel neer op het land en Loesje verlangde naar het moment dat ze in de schaduw van de trein zou zitten. Haar lange blonde haren vielen uiteen in twee vlechtjes waardoor haar gezicht nog beter tot haar recht kwam : een spits neusje, twee volmaakte oortjes, een fijn mondje met roze lipjes en twee lichtgebruinde wangetjes ; de rondingen van haar lichaam kwam ook perfect uit door haar topje en menige jongeheer spitste zijn blik op de twee verscholen borstjes. Onder haar jurk bengelden twee lange, slanke benen en haar voetjes zaten in een paar sandaaltjes die amper haar voetjes omsloten.

Kortweg Loesje kreeg heel veel aandacht maar trok zich daar niets van aan want ze had haar zinnen gezet op een nieuwe periode in haar leven. Met trots kon ze nu terugblikken op twee moeilijke maar heerlijke jaren tijdens dewelke ze was afgestudeerd als juffrouw en nu stond ze op het punt om haar studies in de praktijk om te zetten. Weldra denderde de TGV het station van Lyon binnen en Loesje zat niet lang daarna in een comfortabele zetel. Op dit ochtenduur waren niet zoveel mensen te bespeuren en Loesje verdiepte zich spontaan in een romannetje. Het leven lachte haar toe en ze liet haar gedachten afdwalen naar de brief die ze onlangs had ontvangen. In Rijsel kon ze meteen beginnen als juffrouw-opvoedster in een middelbare school en dit voor een gans schooljaar ! Ze kon haar ogen niet geloven ! Enkele uren later was ze dan ook reeds ter plaatse en bevond ze zich in het drukke station van de hoofstad van het Franse noorden.

Er was een drukte van jewelste en Loesje keek reikhalsend uit naar een bordje waarop haar naam zou staan. Eindelijk zag ze iemand heftig heen en weer zwaaien en zag ze een meisje van haar leeftijd op haar toestappen. “Ben jij Loesje ?” “Ja dat ben ik.” “Welkom, kom volg mij maar naar de parking” “Prettige reis gehad ?” En zo geraakte Loesje verder in gesprek met Julie een vriendin van haar die reeds een jaar eerder was afgestudeerd en reeds een volledig jaar als juffrouw had gewerkt in dezelfde school als waar Loesje nu zou werken. Na een drukke rit doorheen de grootstad stopte de auto voor het pension waar beide meisjes hun intrek konden nemen. Loesje was danig onder de indruk van de omgeving en opende meteen de twee grote vensters van haar kamer die op een prachtige tuin uitgaven. JUlie had Loesje naar het tweede verdiep gebracht en beide meisjes hadden een aanpalende kamer. “Neem maar gerust je tijd om uit te pakken en je wat te verfrissen” “Om 4 uur deze namiddag worden we in school verwacht voor een eerste kennismaking” “Als je iets nodig hebt, roep je maar ok ?” “Ik zit hiernaast nog wat taken te verbeteren, tot straks dan maar ?” En zo zat Loesje nu alleen op de rand van haar bed en bekeek haar kamer. Die was niet zo groot en een heel groot bed waar zeker twee personen in konden stond centraal in de kamer.

Dit had ze nog nooit gezion ! Meestal stond het bed ergens tegen een of andere muur of in een hoek maar nee hoor hier stond het imposante bed precies in het midden van de kamer. In een hoek stond een douchecabine en in een andere hoek een bureau. Een nogal kleine , lage kast vervolledige het meubilair. Gelukkig was er een voetbad en een toilet voorzien, deze bevonden zich in een insprong van de kamer. Loesje had wat lome benen en liet zich languit op het bed vallen en masseerde haar benen waardoor haar jurkje omlaagviel en een maagdelijk wit slipje kwam tevoorschijn. Loesje besloot het voetbadje te testen en trok haar jurkje uit. Blootvoets liep ze naar de inspring en ging op het deksel van het toilet zitten, haar voeten zaten reeds in het voetbad, het water gaf haar een aangenaam gevoel. Omdat ze zich nog wat meer wilde verfrissen trok Loesje ook het topje uit en daar zat ze dan met alleen nog een bh’tje en een slipje aan. Haar voetjes wriemelden in het water. Plots werd ze gewekt uit haar overpeinzingen door geklop op de deur. “Hallo LOesje ben je er ?”

Loesje herkende de stem van haar vriendin. “Euh ja kom maar binnen !” Omdat Loesje met haar voeten in het voetbadje zat kreeg ze de tijd niet meer om haar terug fatsoenlijk aan te kleden. Julie kwam binnen vergezeld van twee andere vriendinnen. En toen ze zag hoe Loesje daar zat, verontschuldigde ze zich maar herstelde zich vlug en zei “Kijk, dit zijn Mariannen en Lolo” Loesje voelde zich echt niet op haar gemak want niemand haar ooit in zo’n situatie gezien. Ze probeerde nog tevergeefs haar topje op te rapen maar werd door Julie gerustgesteld. “Zeg meid we zijn toch vriendinnen onder elkaar, nietwaar ?” “KIjk” zei JUlie “dit zijn ook twee vriendinnen van mij en dit is Loesje” Loesje voelde het schaamrood op haar wangen en werd door het drietal aangestaard. Loesje kon wegkruipen van schaamte zoals ze daar nu zat met alleen haar slipje en bh’tje aan. Na wat heen en weer gepraat werd de sfeer gemoedelijker en toverde Julie een fles schuimwijn tevoorschijn. “WAcht, ik haal vlug de glazen” En weldra zaten de drie meisjes op een stoel rond Loesje die nog steeds in het voetbadje zat. De fles werd geopend en Loesje kreeg een glas in haar handen gestopt. “Laten we klinken op een spannend, super jaar !” En ze knipoogde ,naar Marianne en Lolo. Loesje zich van geen kwaad bewust dronk gretig van het schuimende sap want ze had reeds uren niets meer gegeten of gedrtonken.

Daardoor ook voelde ze vrij vlug het effect van de drank in haar lichaam. De andere meisjes keken haar aan en vulden steeds maar opnieuw haar glas. Het was precies of ze geduldig afwachten wat er verder zou gaan gebeuren. Steeds weer klonken ze op het geluk van hun samenzijn en eventjes larter zagen ze hoe Loesje wartaal begon uit te kramen. Ze giechelde er op los en kreeg steedsminder vat op haar bewegingen. Julie vond het dan ook hoogtijd om tot de actie over te gaan. Met de hulp van Marianne en LOlo werd Loesje naar het imposante bed gedragen. Loesje lag daar nu languit en uitgeteld en Julie kon zonder moeite de neusgaten van Loesje dichtknijpen waardoor ze verplicht werd door haar mondje naar lucht te happen en zo kon Marianne de rest van het schuimwijn naar binnen gieten. Ondertussen was Lolo de kamer uitgeslopen …. Loesje werd midden in de nacht wakker met een zwaar hoofd en een klamme tong. Ze strompelde het bed uit, sloot de twee vensters die nog openstonden en kroop terug in haar bed. ’s Anderendaags werd ze gewekt door JUlie. “Wel sorry hoor, maar jij was gisteren zo tipsy dat we verplicht waren je naar bed te brengen” ” Hopelijk voel jij je nu wat beter ?” “Ja hoor ! maar het is waarschijnlijk omdat ik al lang niet meer had gegeten” “Kom” zei Julie ” we moeten ons haasten want de vergadering zal beginnen en dit mogen we zeker niet missen !” Eventjes later fietste het viertal naar het hoofdgebouw van de school… Na een welkomstwoord kreeg iedereen de klassen te zien en kreeg ook elke juf een kastje met een sleutel waarin persoonlijke spullen konden in weggeborgen worden. Toen Loesje haar kastje openmaakte viel een omslag op de grond. Verbaasd opende ze de flap en slaakte een vreselijke gil ! Op enkele foto’s zag ze zich volledig naakt op haar bed liggen en wel vier p√Ækken wezen in haar richtingen. Met rode stift stond geschreven : “Fuck m !

Auteur
Papadoc
Website
www.dutchportal.nl

Share this post