Mijn nichtje met relatieproblemen

Mijn nichtje met relatieproblemen

Hoi ik ben Tom en ik ben 47 jaar oud.

Avondje uit met de mannen

Het was een vrijdag in augustus en mijn vrouw was een weekend weg met haar moeder en zus. Ik besloot een avondje te gaan stappen met vrienden bij ons in het dorp. We hadden afgesproken in een café waar het vrijdagavond lekker druk is en gezellig. We kwam binnen en bestelden een paar biertjes. Na ongeveer een half uur word ik op m’n schouders getikt. Het was m’n nichtje, een mooie vrouw van 26 jaar. Ze heet Fleur en we stonden gezellig te babbelen. Na tijdje zei ze: “Ik ga naar vriendinnen, gezellige avond nog.”

Het was lang geleden dat we het zo gezellig hadden gehad met de mannen. Het was een uur of één toen één van m’n vrienden zei “Hé, je nichtje loop met tranen in haar ogen weg.” Ik liep haar achterna en ze stond inderdaad met tranen in haar ogen buiten met haar telefoon in haar hand. Ik vroeg wat er was en ze vertelde me dat haar vriend, waar ze samen mee woont, haar niet komt halen en dat ze ook niet binnen mag. Ze hadden duidelijk relatieproblemen. Ik keek verbaasd en ze zei “Ik kan nergens naar toe. Mijn ouders zijn op vakantie en ik heb de sleutel niet.” Ik zeg: “Kom, laten we even naar mijn huis gaan. Ik haal onze jassen wel even.”

Relatieproblemen

Ik pakte m’n fiets. Fleur zat achterop en het is 10 minuten fietsen. We gingen naar binnen. Ik zeg: “Ga even rustig zitten. Wil je wat drinken?” Ze vroeg om thee. Ik breng haar de thee en voor mezelf koffie. Ik vroeg wat er precies aan de hand is. Ze vertelde dat ze al een tijd relatieproblemen hadden en ze begon weer te huilen. Ik probeerde haar te troosten en dat lukte me gelukkig aardig. Ik zei: “Eerst lekker slapen en dan kijken we morgen wel verder.”

Nichtje met relatieproblemen

Het is niet goed, maar wel fijn

“Zullen we nog een wijntje drinken?” Ze knikt en ik pak twee glazen en zet de fles op tafel. Ze zat wat te babbelen en ze kwam tegen me aan liggen. Ik sloeg mijn arm om haar heen. “Ome Tom, ik ben blij dat ik hier kan blijven vannacht.” Ze gaf me een zoen op mijn mond, maar dat werd een tongzoen. Ik stopte en zei: “Fleur, dit is niet goed.” “Klopt”, zei ze, “maar het is wel fijn.” Ze begon me weer te tongen. Ik liet me gaan en zocht met m’n hand gelijk haar borsten op. Ze had een leuk jurkje aan en ik streelde over haar borsten.

Haar hand ging naar mijn pik

Ik voelde haar hand naar m’n pik gaan en ik ging met mijn hand onder haar jurkje. Ik merkte al snel dat haar kruisje al vochtig was en streelde over de string. Na een tijdje stond ze op en deed haar jurkje en bh uit. Ze kwam op me zitten. Ik kreeg een tongzoen en daarna begon ik op haar tepels te zuigen. Daarna zakte ze op de grond ze trok m’n broek uit en begon me te pijpen. Ze pijpt me klaar, echt een heerlijk gevoel. Hierna ging ze op de bank liggen en ze trok haar string uit. Ze vroeg of ik haar wilde beffen en ik stemde sowieso in. Wat een heerlijk kutje.

Ik likte haar vol overgave en ze werd al gauw goed nat. Daarna gingen we naar boven, naar het bed. Eerlijk, ik moest even op adem komen, maar ze had zo m’n pik stijf. Ze kwam boven op zitten ze begeleidde mijn pik zelf in haar kutje.

Haar borsten dansten op en neer

Ik pakte haar heupen vast en ze ging lekker op en neer en haar borsten (cup c) dansten op en neer. Na een tijdje kwamen we beiden klaar. Moe en voldaan zijn we toen in slaap gevallen. De volgende morgen werd ik wakker. Dan voel je je toch apart dat er een mooie naakte dame naast je lig. Ik ging naar beneden. Ik heb eerste onze kleding opgeruimd, die lagen door de hele kamer. Even later kwam ze naar beneden met mijn badjas aan. Ik kreeg gelijk een zoen en ze vroeg of ik spijt had, maar ik zei: “Spijt niet, maar wel apart.”

Ik vroeg of zij spijt had, maar ze zei: “Nee, van iets wat lekker is heb ik geen spijt.” Ze pakte haar telefoon en liep naar boven, maar even later kwam ze terug, weer met tranen in haar ogen. De relatieproblemen waren nog niet voorbij. Ze vroeg of ze de rest van het weekend mocht blijven. Ik vond het prima, ze had alleen de auto nodig om kleding van huis te halen.

Dat weekend zal ik nooit meer vergeten. Hoe het nu verder gaat weet ik nog, want als ik dit verhaal schrijf is het een week geleden.

Dit spannende verhaal is van lezer Tom. Heb jij ook een spannend avontuur meegemaakt? Deel het met de rest van de lezers.

Share this post