Mijn trotse, mooie Turkse prinses

Mijn trotse, mooie Turkse prinses

Gegroet waarde lezer/es,

Ik schrijf dit waargebeurde verhaal omdat nu, in het jaar 2018 ik in het voorjaar te horen heb gekregen dat een ex-vriendin, maar ook het meisje waar ik de meest romantische en opwindendste seksuele ervaringen heb mee heb gedeeld, dus ten grootste spijt is overleden. Ze is 30 jaar geworden. Mijn sensuele avontuur speelt zich af in 1996, zij was 17, ik was 18. Het was een hele hete dag in de stad, het was een van de warmste zomers ooit. Ik was op het idee gekomen om naar mijn maat Arend te gaan om drugs te gebruiken en te drinken. Ik belde aan en na een tijdje werd er door Arend paranoïde open gedaan, de deur bleef op een kiertje. Nou kom jij dan maar binnen, maar spreek er met niemand over, erewoord! O.K Arend, wat is er dan aan de hand. Hij sleurde mij naar binnen en deed de deur hard dicht en schoof de gordijnen ruw dicht.

Toen ik de kamer inliep zag ik meteen een oosters meisje zitten, Egyptisch of Turks. Arend stelde mij aan haar voor: “Dit is Jan en deze dame hier heet Gülcan, toch? Het meisje bleek accentloos Nederlands te spreken terwijl ze er uit zag als een streng gelovige Moslima, ze had een hoofddoek met 2 lagen, eerst zat er een strak zittende doek om haar hoofd die zo strak zat dat je alleen haar gezicht zag, en daar omheen had ze ook nog eens een mooie zwarte doek die ze om heel haar hoofd gewikkeld had. Ik vond haar zo”n enorm mooi meisje gelijk, ze straalde echt als ze met je praatte, haar grote, mooie blauwe ogen keken je zo intens aan, je hebt mooie meisjes, maar je hebt echt ook nog hemelse meisjes. We raakten aan de praat en ze wilde er eigenlijk niet over praten maar haar familie had besloten om terug naar Turkije terug te verhuizen. Gülcan heeft zich verzet tot het eind, maar ze moest gewoon mee. Ze is vanmorgen weggerend met alleen haar kleren en is zo maar op de trein gestapt, toevallig kwam ze Arend op het station tegen want hij had haar huilend, en eruit ziend als een echte moslima in de problemen, geholpen. Arend had haar maar veilig mee naar zijn huis gebracht waar ze mocht onderduiken. Ze zei tegen ons dat ze heel blij was dat wij zo goed voor haar waren. Ik vroeg of ik vanavond mocht komen omdat ik nog wat heel lekkers voor ons 3en wist, hij zou geen spijt krijgen. Ik mocht komen, maar alleen ik!

Ik was er weer die avond, Gülcan was echt gemeend blij om mij weer te zien, we omhelsden haar allebei, ik merkte dat ze zoiets nog nooit meegemaakt had; 2 Hollanders die een Moslima omhelzen.

Ik versneed de goede speed op een spiegel, het was 12 gram en ik smeerde het over de spiegel om het te laten drogen. Ik legde het mooie meisje uit of ze ooit al eens harddrugs gebruikt had…Nee man, natuurlijk niet, ik ben echt een heel braaf mesje hoor! Toen de speed droog was legde ik drie grote lijnen en nam als eerste een enorme dijk van een lijn en gaf de snuifbuis aan Gülcan en wachtte tot ze hem aannam. “Wat moet ik doen? Ik wil het echt ook graag doen ja! Ik ben altijd onderdrukt, door iedereen, nu is het een keer mijn tijd hihi! Ze snoof de hele lijn in een keer naar binnen en wist niet wat haar over kwam, toen het een beetje begon te werken werd het meisje helemaal gek:”Jaaaa! is dit dus echte harddrugs? “Jazeker, en hele goede. “Jaa, dat merk ik, soo wat een lekker gevoel zeg!

Het werd door veel van de speed die we genomen echt heel gezellig en iedereen was superchill en zichzelf. Gülcan was echt ver van de planeet en stond ineens op en keek ons heel intens aan en zei ineens: He jongens! Luister, k vind jullie hollanders echt heel leuk en lieve jongens, jij Jan, wil je mij misschien omhelzen? ik heb dit namelijk dus nog nooit meegemaakt he?! Heerlijk! Ik omhelsde haar en ze begon gewoon te trillen: “Ja, dat is van de emotie hoor…”

We namen een paar uur achter elkaar grote lijnen speed en ik had heel lang serieus met Gülcan gepraat, Ik had haar d’r hele verhaal laten vertellen en dat deed haar blijkbaar heel goed want op een gegeven moment keek ze mij met haar grote, betoverende ogen duidelijk verliefd aan. Ze fluisterde dat de drugs haar een heel goed gevoel hadden gegeven, dit had ze echt nog nooit meegemaakt, sowieso samen met 2 Nederlandse mannen, voor het eerst harddrugs gebruikt. En eigenlijk het extreemste was het gevoel dat ze in haar schoot nu had… ze had voor een vrouw verboden gevoelens, en heel sterk.

Arend zei natuurlijk weer zoiets stoms als: “Oh, meisje: je bent gewoon geil jo, dat is normaal hoor.” “Geil? Heet dat zo dan? wat is dat dan precies?” Ik legde uit wat Arend bedoelde: “Geil is dat je heel veel zin in seks hebt, het gevoel dat je heel graag seks met iemand wil hebben, snap je meisje?” Ze stond met haar hand voor d”r mond en kreeg een rood hoofd, ze zei dat het wel het gevoel was dat ze nu had en begon hard te giechelen. Ze ging op de bank zitten en klopte met haar hand op de zitplek naast haar en keek heel sensueel naar mij. Ik ging gelijk naast haar zitten en keek naar haar gezicht, ik zag dat ze wat wilde zeggen, maar het niet durfde. Ik dacht te weten wat ze van plan was, ze was ook heel haar familie kwijt, voor altijd… Ik denk dat ze haar eerste vrijheid begon te voelen.

Ze vroeg: “En, heb jij een vrouw?
“Ik? Nee joh! Hahaha! ik ben vrij meisje, en jij?”
“Ok ben nog nooit zo vrj als met jullie geweest, jullie zijn ook de eerste jongens de ik ooit gesproken heb, wist je dat?”
“Meen je dat?” Ik vroeg of dat echt zo was.
“Natuurlijk! ik heb echt nog nooit met een andere man gepraat dan een familie lid hoor, ik heb nog nooit zo met jongens iets heel leuks gedaan als dit he?”
“Nou, dat is dan nu voorbij he?”
“Denk je?” vroeg ze. Ze zat een tijdje in haar zelf te denken en toen versterkt door de drugs vroeg ze iets aan me wat blijkbaar heel moeilijk en heel belangrijk was. Ze vroeg mij: “Lieve jongen, wil jij iets heel belangrijks voor me doe? ik wil vanavond voor het eerst beginnen met echt te leven, wil jij misschien voor het eerst mijn hoofddoek af doen?”

Mijn mond viel open en ik staarde haar aan terwijl ze zei: “Ik wil ook graag weten hoe het voelt om een Nederlands meisje te zijn,VRIJ!”
Ze zat zich voor te bereiden op een van de zwaarste beslissingen voor haar ooit… Ze fluisterde terwijl ze ging staan dat ik mocht beginnen. Met tranen in haar ogen stond ze te wachten tot haar 2 hoofddoeken van haar hoofd waren. Ik wikkelde de lappen er af en kwam erachter dat het heel ingewikkeld in elkaar zat, de eerste was eraf… Nog kon je niks van haar mooie gezichtje, alleen haar ingebonden gezicht. Nu werd het spannend, ik haalde de laatste hoofd doek van Gülcan haar hoofd en ineens zat daar een meisje dat wel zoooo mooi was, Arend en ik vielen bijna om toen we haar normale onbedekte hoofd zagen. Ik: “Zooo! Gülcan! wat ben jij een sprookjesachtig mooi meisje zeg! Hoe oud ben je eigenlijk dan?” Ze zei:”17 jaar, net eigenlijk.”

Na een tijdje waren we Gülcan haar hoofd wel gewend, ze had een licht getinte huidskleur, mooi en gitzwart stijl haar tot haar schouders, mooie blauwe en grote ogen, en twee dikke, zwarte wenkbrauwen die haar gezicht echt zooo schitterend mooi maakten, ik was gelijk al verliefd op het meisje. Ze was echt ver heen en leek echt voor het eerst zo geil te zijn zoals ze nog nooit geweest, ik vroeg haar hoe ze zich voelde: “Eehm, meisjes in onze cultuur kunnen niet eens zo praten, maar ik nu wel, eindelijk!!! Maar ik voel me Turks gezegd: Ik voel het lekker kriebelen in mijn onderbuik, en stiekem denk ik aan allemaal verboden dingen die ik eigenlijk met jou wil doen, oeps! Nee! wat zeg ik allemaal?!”
Ik zei: “Lieverd, jij mag hier zeggen wat je wil hoor! Als je wat wilt doen, zeg het maar hoor, wij zijn wel wat gewend hoor!”

Gülcan zat even met grote drugs ogen te denken over wat wij net gezegd hadden, ze zei ineens: “He Jan! Kun je even naast mij komen zitten? Ik moet je echt wat serieus vragen, ik neem namelijk nu afstand van mijn cultuur, voortaan ben ik net als jij Nederlands! Wil jij mijn bovenkleren uittrekken voor de eerste keer? Ik wil jullie echt voor het eerst laten zien hoe een Moslima er onder al haar doeken en jurken uitziet… het is echt een grote stap hoor! Maar ik wil het echt NU doen, wil je mij helpen?”

Ik stond voor haar en wilde weten wat er onder haar 2 jurken zat. “Hieronder? Ehm, eigenlijk de enige westerse kleren die ik alleen maar kon dragen, ik was altijd aan het dromen om bij leuke jongens gewoon in mijn topje en mijn korte rokje, mijn korte zwarte rokje hè? Ik voelde me als ik daar aan dacht altijd zo vrij, en nu kan het voor het eerst echt, yeesss!”
Met veel moeite kreeg ik haar boven jurk uit, nu nog haar lange, zwarte ondergewaad nog. Ik kreeg hem uit en ineens stond er een prinses in de kamer… zo met haar verboden kleren nog aan was ze echt zo’n mooi meisje, onwijs knap met een lief gezichtje, maar eigenlijk zag ik ineens dat zo’n mooi eigenlijk de hele tijd naar mij staarde en weg keek. Zou ze wat willen van me?

We hadden ‘The best of Gloria Estefan’ al de hele nacht op staan, maar Gülcan en ik zaten zwaar te praten, maar ineens wist ik het zeker! Ze vond mij gewoon nog echt leuk ook! Godverdomme! Ongelofelijk!!!!

Arend was out gegaan en lag op de grond als dood. Ineens durfde ik het haar te vragen: “Hey lieverd, mag ik je wat serieus vragen?” Ze zei: “Aan mij? natuurlijk!”
“O.K, luister, ik ben een keurige jongen en doe niks wat een vrouw niet wil, maar lieve Gülcan, Ik heb als ik bij jou zit een kriebelig gevoel in mijn onderbuik, begrijp je?” Ze moest giechelen en durfde me even niet aan te kijken.
“Sorry als ik je heb laten schrikken maar ik wil echt heel graag met jou vrijen, ik zweer dat ik je nergens aan zal raken waar je het niet wil, maar ik wil jou zo graag verwennen, heel keurig dan?” Ze vroeg: “Zoenen enzo?”
“Eeehm,ja, en je lichaam netjes een beetje verkennen? Wil je dat meisje?”

Ze ging goed n de bank zitten, legde haar hoofd op de bank en deed haar armen achter haar hoofd en keek met een grijns naar mij. Het was me al snel opgevallen dat blijkbaar Turkse meisjes, en zij was 17, echt wel veel zwarte haren op hun onderarmen hebben groeien, ze was best behaard daar, maar ik begreep het wel, niemand zag zo”n meisje toch nooit zonder allemaal jurken. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe en zag toen iets waar ik zooo opgewonden van werd: ik zag namelijk ineens toen ik haar oksels zag, omdat ze net zo was gaan zitten, dat het best wel een behaard meisje was zeg! Ze had namelijk 2 echt wel zwart behaarde oksels! En het leek alsof ze daar ook echt nog nooit wat aan gedaan had, ze reageerde ook niet, ze vond het zeker heel normaal. Maar ik was nu echt verkocht hoor!

“Mag ik je een zachte zoen geven Gülcan?”
“Eeehm, O.K dan?” Onze lippen kwamen dichterbij en uiteindelijk raakten we elkaar aan, langzaam raakten onze tongen elkaar en raakten we in een worsteling der liefde. Ik legde mijn hand op haar wang en begon haar gezicht strelen, ze begon zwaar te ademen en ik voelde dat ze er helemaal op in ging, haar ogen waren gesloten. Zonder dat ze het wist gingen mijn vingers naar haar oksel toe, ineens ging ik met mijn vinger in haar best grote bush en begon haar gekrulde, zwarte okselharen te strelen. Ze merkte het en kreunde nu zwaar, ze zei zachtjes: “Ooh, heerlijk liefje! Ik wist niet dat al dat haar daar ook nog lekker kon aanvoelen door jou! Ooow, jaa, ik vind je echt leuk, weet je dat?”
“Ik jou ook mooi meisje”, en we zoenden door. Na een heel lange tongzoen keek ik haar in haar ogen, ze keek me gewoon geil aan, maar ze durfde nog niet echt veel. Ineens zei ze: “Lieverd, ik wil morgen heel graag serieus gaan met jou, O.K? Dan mag jij mij als eerste jongen in mijn blootje zien, echt ja?”
“Dat is goed mijn mooie meisje, ik respecteer je toch? Morgen, ok, en wat mag ik vanavond nog van je ontdekken? Aaah, ik wil nog iets meer van jou, liefje?! Alleen met mijn hand een beetje jouw lichaam voelen, mag dat??”
Ze keek me hopeloos verliefd aan en zag haar denken… Is Arend nog out?
“Ja. Ok liefje, ik ga je verassen, wat ik jou morgen van mijn vrouwenlichaam ga laten zien he? Ik vind het goed als je vingers nu vanavond er al aan mogen voelen, maar meer nier hoor!” “Nee! Echt niet liefje, als je maar iets nog maar door mij laat strelen.”

Na nog even gezoend te hebben pakte ze mijn hand met haar gelakte vingers en deed eerst haar wijsvinger voor haar lippen en gaf me een knipoog: voel maar lekker aan het geheim van een Turks meisje. Ik leunde tegen haar schouder aan terwijl zij met mijn vingers langzaam over haar stevige dijbeen gleed, ze legde haar vingers op de mijne en leidde ze samen langzaam onder haar rokje, mijn vingers werden steeds warmer en al snel raakten mijn vingertoppen haar onderbroek, ik voelde gelijk dat Gülcan duidelijk haar bikini-lijn niet echt vaak bij hield, laat staan schoor. Wat ik voelde dat het mooie meisje echt heel veel haar om haar onderbroek heen had groeien, ze kreunde en zei iets Turks…

Onze vingers gleden nu over de stof waaronder haar Venusheuvel duidelijk onder zat want ik voelde gewoon door de stof van haar onderbroek dat er echt zeker heel veel haar zat, het was gewoon te voelen dat er daar veel van iets zat, ik wist wel wat… mijn meisje was toch zeker heel anders dan ik bij Nederlandse meisjes had, het bleek dat dus de meeste Turkse meisjes veel schaamhaar hebben en het ook heel normaal vinden om een grote bos schaamhaar te hebben, wat een land!

Ineens kreunde Gülcan best luid, ze sloot haar ogen en langzaam gleden onze vingers samen onder de elastieken rand van haar onderbroek, ze ademde heel zwaar en was super geil. Ik raakte ook in extase toen ik voor het eerst contact maakte met wat het Turkse meisje haar geheime plek was, Ik voelde ineens iets waar ik alleen nog maar over had kunnen dromen… ik zat midden in Gülcans bos schaamhaar, en het voelde onwerkelijk. Hoe kon een 17 jarig meisje nou zoveeeel schaamhaar hebben zeg! Het voelde echt zoo heerlijk al die dikke, krullerige schaamharen die echt heel mijn hand kietelden, ik kroelde lekker door haar, wat je het best een harig oerwoud kan noemen, daar was de opening van haar vagina, maar ook daar groeide er echt overal schaamhaar, ik vond het zoooo geil.

Het meisje begon moe te worden dus ik haalde mijn hand uit haar onderbroek en stelde voor dat ze naar bed ging, ze was ook echt moe zei ze. We zoenden en spraken voor morgen af, we zwaaiden en ik liep weg.

De volgende morgen werd ik met een heel warm en opgewonden wakker. Ik had met mijn Turkse meisje om 12 uur bij Arend afgesproken. Ik had bedacht om haar bij mij thuis uit te nodigen en als het van haar mocht zouden we misschien voor het eerst elkaars naakte lichaam te zien krijgen, maar dat moest ze ook wel durven. Ach ik wilde zo graag seks met haar! Echt, ze was zooo opwindend, ik vroeg me dus ook af, met al dat schaamhaar enzo… hoe zou zon behaard meisje als zij er nou in het echt uit zien? Vast heel erg opwindend, dat was zeker!

Ik liep snel naar Arend zijn huis en klopte op de ruiten waarvan de gordijnen allemaal gesloten waren. Arend deed paranoïde de deur open en liet mij naar binnen. Ik vertelde dat ik via het park met haar naar mijn huis wilde gaan, ik wilde haar op mijn kamer uitnodigen, ik vroeg of dat mocht van hem…

Arend moest even over haar veiligheid nadenken, maar vond het uiteindelijk goed, hij zei: “Ik weet donders goed dat jij haar probeert te neuken hoor, mag ik je waarschuwen? Ik zag vanochtend dat Gülcan dus echt 2 grote bossen okselhaar heeft, niet normaal man!! dus ik zeg je alvast: ze zal ook echt wel een enorm oerwoud van schaamhaar op haar kut hebben hoor, dat je het al weet he? Straks schrik je misschien.”

Gülcan liep voor het eerst in haar leven in een tanktopje waar je zelfs haar grote borsten duidelijk bijna uit zag puilen. Eronder droeg ze een leuk kort rokje wat Arend haar gegeven had, maar toch viel het meisje wel op ja… iedereen kon duidelijk haar zwarte okselhaar zien, haar onderarmen waren ook erg behaard en ze had best veel haar op d’r benen. Mij boeide het niet, man, wist je voor wat een mooi en schattig meisjes ze gezicht had? We liepen hand in hand naar mijn ouders hun huis, toen we aankwamen en mijn Turkse meisje zagen hadden ze mij in de gaten en gingen we even een stukje om.

Gülcan en ik liepen de 2 trappen naar mijn kamer op en liepen naar binnen, ik sloot de deur en luisterde of m’n ouders echt weg waren, ja alles was veilig… we praatten wat en ik haalde wat te drinken voor haar, na een tijdje vroeg ze of ze op mijn bed mocht gaan liggen, ik vroeg waarom, ze stotterde even en zei toen dat ze gewoon lekker even wilde liggen terwijl ik even naar de wc ging.

Toen ik terug kwam lag ze onder de dekens en keek stout naar me met een blik van: ik wil jou zooooo graag jongen! Ik vroeg haar: “alles goed liefje?”
“Mmmmmmmmmmmmm ja hoor, maar schatje, kom je bij mij in bed en ga je mij nog verwennen voor het eerst in mijn nieuwe leven?”
“Das goed ja, ik kom hoor.”
“Oooo, doe jij je kleren niet uit? Je bovenkleren, net als ik hier lig? Ow, ik wil zo graag voor het eerst echt respectvolle en lieve seks met een knappe jongen zoals jij hihi!”

Ik kleedde me uit tot mijn onderbroek en ging naast het mooie en lieve meisje liggen, er was even een kleine spanning en ze keek me aan wanneer ik nou eens wat met haar deed! Ik merkte het en vroeg: “liefje, wat wil je dat ik met jou doe als ik je nu opgewonden laat worden…” Ze zei: “Ik wil graag verwend worden door jou, en dat is voor het allereerst in mijn leven hoor!”

Ik legde haar BH weg en ging langzaam haar borsten verwennen, met mijn vingers en mijn mond, nou, het had zeker wel effect hoor, ze kreunde nu al zachtjes, na een poos fluisterde ik in haar oor of ik haar onderbroek uit mocht trekken. Ik begon al aan het elastiek te trekken voordat ze wat gezegd had, ik trok net haar onderbroek een stukje naar beneden toen ze ineens schrok en haar onderbroek terug trok… “Je gaat te snel hoor! Sorry, maar er heeft nog nooit een jonge of man mijn vagina gezien…” Ik had wel al een stukje van haar vagina gezien, jeeezus wat een enorme bos schaamhaar had dat meisje zeg!! Ik had een pluk van de bovenkant van haar behaarde venusheuvel gezien, ik wilde meer, meer!

“Sorry liefje, ik ben echt niet boos, maar het is de 1e keer voor mij he?”
En ze was zo ver, ze tilde haar grote brede heupen naar boven en deed voor de eerste keer in haar leven haar onderbroek uit voor een jongen. Ze schopte hem weg en ging helemaal naakt op haar rug liggen en fluisterde: “Verwen mij nu maar schatje, ik ben er nu echt klaar voor, ik doe mijn ogen dicht en ga echt heeeeel erg genieten als jij mij begint te verwennen, maar wel teder he? Ik ben wel nog maar een meisje van 17 he?”

Daar lag ze dan eindelijk helemaal bloot voor me, ik keek voor het eerst naar haar naakte lichaam, ze had een heel opwindend lichaam zeg. Maar toen ik naar haar kut keek wist ik echt niet wat ik zag hoor! Ik zei ook gelijk tegen haar: “Zoooo Gülcan, jij hebt eeeecht veel schaamhaar zeg!! ik heb nog nooit zo’n behaarde kut gezien hoor!”
Ze zei: “Nou! Nou maak je me een beetje onzeker hoor! Is er dan wat mee? Meisjes van 17 hebben echt al zo veel schaamhaar hoor! Het hoort daar gewoon te groeien hoor.”
Ik vroeg: “Zeg liefje, hoe lang heb jij je schaamhaar al niet bijgewerkt of getrimt?”
“Hoe bedoel je? Nog nooit natuurlijk, waarom zou ik mijn schaamhaar scheren dan? Het hoort bij mij, want ik ben geen klein meisje meer hoor!”
“Maar liefje, wanneer kreeg jij dan schaamhaar?”
“Eeehm, op mij 9e jaar al, en ik had al snel, op mijn 13e een grote, volle bos schaamhaar… En daarna heb ik er nooit meer wat aan gedaan natuurlijk.”
Ik vroeg gelijk: “Dus liefje, jij hebt dus een bos schaamhaar die je dus al meer dan 8 jaar zo hebt laten groeien?”
“Eeehm,jazeker, heel gewoon toch?” Ik zei dat ze haar ogen weer moest sluiten, en zo kwam de geile spanning weer terug en was ze weer aan het genieten van mijn verwennerij van haar prachtige en beboste vagina.

Ik zat vlak boven haar oerwoud met mijn hoofd en bekeek alles eerst eens goed terwijl ik met mijn vingers teder door haar zwarte, harige heiligdom streelde. Wat ik zag maakte mij zoo erg geil… Gülcan haar echt totale kut was echt helemaal overgroeid met dik, zwart en krullerig schaamhaar, al het haar bij elkaar had de vorm van een grote harige en zwarte driehoek, omdat ze aan alle kanten echt veel uitgroei had. Ze had duidelijk nog nooit haar bikinilijn onderhouden, er groeiden aan alle kanten zwarte haren, dus het leek meer op een harige mix tussen een driehoek en een ronde vorm.

Ze had ook echt zo’n prachtige vooruitstekende ‘vrouwenbuikje’ waar er vanaf haar venusheuvel tot haar navel een hele strook schaamhaar liep. En ze was zelfs behaard tot in haar dijen. Ik trok eens aan een pluk schaamhaar en was verbaasd hoe lang dat wel niet was, zeker 8/9 centimeter. Ineens kwam er langzaam een hand van haar naar haar kut en die begon haar oerwoud zachtjes te strelen. Ze draaide vlechtjes van al haar beharing en aaide zachtjes over haar bush, ze kreunde zachtjes. “Ga maar lekker door lieverd, let niet op mij, zo vinger ik mezelf altijd, maar jij bent veel lekkerder. Laat mij maar ja?”

Nu was ze haar kut en haar grote borst aan het verwennen. Ineens zei ik: “Laat me even doen, je gaat dit echt lekker vinden liefje.”
“OK lieverd, doe maar, ik vind het nu al hemels om zo door jou verwend te worden hoor! Ik pakte een kussentje en legde het onder haar grote billen en geile heupen. Nu kwam haar kut lekker omhoog, nu deed ik beide benen heel ver uit elkaar zodat ik van boven heel haar harige kut veel beter, in z’n geheel kon zien.
Maar ik had het gedaan zodat ik nu heel goed heel haar grote en zwart behaarde bilspleet kon zien die helemaal open en uiteen stond. Ik had nu uitzicht op heel haar gebied waar ze mee poepte, ik kon recht naar haar grote poepspleetje kijken, ik kon nu duidelijk zien dat Gülcan niet altijd even schoon was op en helemaal rond en in haar hele bilspleet, want ik zag duidelijk dat het haar dat daar groeide niet echt schoon was. Rond haar poepspleetje was het best wel smerig, het was daar echt overal gewoon bruin van niet goed af te vegen. Haar poepspleetje was ook vies bruin. Het wond mij zo op om te zien dat zo’n mooi meisje gewoon een best smerige viezigheid tussen haar volbehaarde bilspleet had.

Ik streelde haar konthaar en ging langzaam naar haar poepgaatje toe en deed voorzichtig mijn wijsvinger in haar gaatje, ik voelde direct dat mijn vinger echt in de poep voelde. Ik dacht er aan dat mijn mooie meisje voor dat we seks gingen hebben nog snel even moest poepen, daarom rook ik ook steeds poeplucht. Mijn vinger duwde ik helemaal diep in haar aars, ze kreunde nu echt heel zwaar. “Heeeerlijk liefje!”
ik ging nu helemaal door, en kontvingerde haar diep. Toen ik na een lange tijd haar steeds gekker gemaakt te hebben mijn vinger weer uit haar kont haalde zat mijn vinger serieus helemaal onder de poep. Ik gaf er niks om en mijn liefje ook niet. Nu was het zo ver, ik ging haar een enoooorm orgasme geven. Maar ik ging haar nu echt verassen… ik maakte mijn pik super stijf en ging stiekem precies met mijn lul boven haar oerwoud van schaamhaar hangen, ik kon niet eens zien waar haar kut opening was, zo harig was het mooie meisje…

Ineens liet ik mijn grote penis voorzichtig door haar zwarte bos haar glijden en duwde hem ineens diep tot in haar harige doos. “Ooooooow iiih wat doe je!! OOOOOooohhhw daaas echt leeekker!! Jaaa Jan!! ik weet niet wat mij overkomt nu!!! Ooooow jaaaaaaaaaaaa, neuk mijn kut!!”

Ze ging met haar vinger hard over haar gezwollen clitoris en trok aan haar lange schaamharen, al na een kwartier haar hard geneukt te hebben begon het meisje hevig te trillen en te schudden. “Ooooooow Iiiiiiiiiiiiiiiiiii ik kooooom Eeeehhmm”

“Eeeeehhm mmmmmmmmmmmm Zoooooo Jan!! wat doe je nu? Ik ben echt nog nooit zoooo hard klaargekomen hoor!!! Wooow!!”
Ik pakte mijn pik en deed haar benen weer wat verder uiteen en liet mijn harde pik zo in haar poepgaatje glijden. “Iiiiiiiiiiiiiiiii ooooooooow jjjjaaaaaaaaaaaaa! Neuk mijn kont Jan. Jaaaaaa.”
Ik voelde gewoon de poep aan mijn lul plakken en ik rook haar vieze kont zelfs ook, maar ik werd er nog geiler van, en ja hoor, ze kwam weer keihard. “Oooooo Iiiiiiiiiiiiii jjjjjjjaaaaaaaaaa”

“Eeeeeeeeemmmmmmmmmmmooooo…” En ze begon ineens te huilen…
“ooh liefje, wat is er dan meisje?”
“Eeeem, k heb nog nooit zoiets meegemaakt. Jij bentzoo lief voor mij, ik moet huilen van het pure genot dat jij mij geeft.”
Ze moest weer huilen, maar kwam al snel weer een beetje bij. “Nu nog 1 keer in je kut schat?”

“Hihi! jAAAAAAAAAAA,wil je dat voor mij doen?”
Ik vroeg haar: “wil jij een ding voor mij doen, heel even maar, dan neuk ik je echt zwaar klaar…”
“Wat dan schatje?” Ik zei: “Wil jij voor mij laten zien hoe je jezelf in je eentje vingert? Please?” “O, ja hoor, geen probleem voor jou.”

Ze deed haar ogen dicht en ik zag dat ze ging doen zoals ze het altijd in haar eentje deed, dus ik was de eerste die dit 17-jarige, harige meisje zou zien vingeren.

Uit pure routine die je krijgt als je jezelf heel vaak vingert ging ze te werk. Met 2 vingers die ze nat had gemaakt speelde ze met haar tepels die gelijk heel hard werden, en met haar andere hand gleed ze over haar buik naar haar venusheuvel waar ze heerlijk in ging strelen, dat ging heel goed, want haar venusheuvel was toch wel het meest behaarde stuk van haar harige kut. Ze was daar echt wel zo behaard dat nu ze een kussentje onder haar billen had liggen haar hele grote bos schaamhaar naar voren stak, er stak echt een heel zwart oerwoud van schaamhaar recht naar voren, het zag er prachtig uit zeg! Al die lange bossen haar waren bij elkaar zo veel haar dat Gülcan over haar kut nu een enorme voor uit stekend oerwoud van schaamhaar dat overal door de war was, en vol met dikke, natte klitten zat. Ze had ook echt veel samengeklitte schaamharen die echt krullen waren geworden…

geoefend vingerde het mooie meisje zich ot een orgasme… “Ooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!”

Ik neukte haar een laatste keer, het meisje was op, haar schaamhaar was doorweekt van de kutsappen, ik neukte haar keihard, dan weer heel teder. “Iiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhm ik kom nuuu al!!!!!!!!!!!!!”

We vielen in elkaars armen en knuffelden tot mijn ouders weer terug kwamen. Ja, dit was wel een van de meest geile en bijzondere sekspartijen ooit… ze kuste me op mijn voorhoofd en zei: “mijn mooie jongen…”

Einde van deze eerste vrijpartij met het geilste meisje….

Gülcan, je bent het meest behaarde meisje ooit, 17 jaar, je bent de liefste en mooiste ooit….

Share this post