Nina’s eerste keer

Nina’s eerste keer

Dit verhaal gaat over de eerste keer van Nina(15) en Patrick(16)

Het was een zonnige dag toen Patrick, Nina’s vriendje belde of ze zin had om te gaan zwemmen. Het was pas twee weken aan, maar beide tieners waren tot over hun oren verliefd. Nina had nooit gedacht dat ze zo’n knappe populaire jongen kon krijgen, al was ze zelf ook niet verkeerd. Ondanks haar toch wel erg grote borsten en net zulke mooie billen was ze erg onzeker over zichzelf.

Om vijf voor twaalf ging de deurbel, het was Patrick. ‘Wat ben jij vroeg’ begon Nina ‘ik dacht dat je om één uur weg wilde gaan’. Lachend keek Patrick haar aan, hij liep naar binnen en zette zijn tas op de grond. ‘Ik wilde eerst nog even van jou genieten, schoonheid.’ hij liep naar haar toe en zoende haar. Nina glimlachte. ‘Ik pak even de rest van mijn spullen, hoor. We kunnen wel iets eerder weg als je wil? Het zwembad is toch al open.’ Beteuterd keek Patrick haar aan, waarna hij toch maar akkoord ging met het voorstel.

Een halfuur later stond Patrick omgekleed en wel te wachten tot Nina eindelijk haar bikini aanhad. ‘Lukt het liefie?’ riep hij de wc’s in. Vervolgens ging de deur open en kwam Nina knikkend het hokje uitlopen. ‘Nou ik ben trots op je hoor’ zei hij, haar diep in de ogen aankijkend. Hij probeerde haar te zoenen, maar ze liep al richting het zwembad. ‘Wie er het laatste in ligt trakteert op ijs!’ riep ze. En natuurlijk lag ze er binnen twee seconden in. Zuchtend sprong Patrick het water in. Het was erg rustig, iedereen was aan het lunchen. Vlug zwom hij naar haar toe. Ze zoenden. Damn, wat kon ze dat goed. Voorzichtig streek Patrick met zijn tong over haar lippen, die meteen open gingen. Heerlijk stonden ze te tongen.

Ineens trok Nina zich terug, ze zag haar beste vriendin en zwom daar naartoe. Sip bleef Patrick achter, waarna Nina samen met haar vriendin en een vreemde jongen naar hem toe kwamen zwemmen. ‘Pat, dit is Nikolai, het vriendje van Dewi’ glimlachend gaf Patrick hem een hand. Even baalde hij, Nina hield er niet zo van klef te doen met vriendinnen erbij. Maar al gauw begonnen Nikolai en Dewi heftig te tongen, wat voor hem een teken was om het er ook maar eens op te wagen. Voorzichtig streelde hij Nina’s wang vervolgens hetzelfde te doen. Na daar een tijdje te hebben gestaan, zakte Patricks handen af naar haar lekkere kontje. Voorzichtig begon hij erin te kneden. Aan de manier waarop ze zoende kon hij merken dat ze het lekker vond, veel onrustiger dan normaal. Dit was een goed teken, vond hij, eens kijken hoe ver hij kon gaan. Hij bracht zijn linker hand naar de voorkant van haar broekje en begon haar kutje door de stof heen te strelen. Snel duwde ze hem weg, niet in het openbaar. Betreurd keek hij haar aan, waarop ze hem een lekkere lange tongzoen gaf. Dit maal speelde hij het safe, hij streelde haar borsten. Dit leek ze erg lekker te vinden, dus probeerde hij haar poesje opnieuw. Ze kreunde en stopte met zoenen. ‘Niet hier liefie’ kwam er nogal schor uit. ‘Kleedhokjes’ mompelde ze. Patrick snapte haar bedoelingen en trok haar mee het water uit.

Hand in hand liepen ze naar een kleedhokje toe, onder luid gejuich van twee jongens. De deur was amper op slot of Nina begon Patrick heftig te zoenen. ‘Wist niet dat jij zo geil was’ fluisterde Patrick. ‘Weer wat nieuws geleerd’ lachte Nina. Vlug zoende ze verder waarna ze de bobbel in zijn zwembroek vluchtig aanraakte. Het wond haar erg op dat ze hem zo hard kon krijgen. Het was duidelijk dat ze niet goed wist wat ze moest doen, dus besloot Patrick het goede voorbeeld te geven. Hij trok haar broekje uit en streelde haar kutje. Snel bracht hij een vinger naar binnen en begon hij hevig te bewegen, steeds sneller. ‘Stop! Stop!’ riep Nina. ‘Heb ik je pijn gedaan?’ vroeg Patrick ongerust. ‘Nee maar jij bent nu’ zei Nina. Snel trok ze zijn zwembroek uit en greep ze naar zijn paal. Ze had duidelijk porno gekeken, want ze wist niet alleen hoe het moest, maar ook hoe het góéd moest. Al snel had ze genoeg van het getrek, en besloot ze hem te pijpen. Heerlijk voelde het, een jong meisje met zijn lul in haar mond. Steeds harder begon hij te hijgen. Vlak voor zijn hoogtepunt smeekte hij om genade.

Hij ging op het bankje zitten en gebaarde haar naast hem te komen zitten. ‘Ben je nou eigenlijk aan de pil?’ vroeg hij verlegen. Als antwoord kwam er een lange zoen, waarna ze op hem kroop en langzaam zijn lul in haar kutje stopte. Voorzichtig begon ze te rijden, steeds sneller. Maar ook steeds minder onhandig. Hij had nooit durven dromen dat dit zo lekker was. Ze was lekker strak en die bungelende tietjes waren ook niet verkeerd. Nu hij toch dit uitzicht had kon hij ze net zo goed likken. Dat was dan ook wat hij deed. Steeds harder begon ze te hijgen, waarna ze tot een spectaculair hoogtepunt kwam. Tegelijk met het samentrekken van haar kutje kwam ook Patrick klaar, dikke stralen sperma spoten in hem. ‘Ik ben al sinds vorig jaar aan de pil’ zei Nina ‘je weet maar nooit met feestjes enzo, zei mijn moeder’ verklaarde ze zichzelf. Hij gaf haar een heerlijke tongzoen en samen fietsten ze naar huis, waar ze heerlijk opnieuw zijn begonnen

Auteur
Erik
E-mail
erik.1926@gmail.com
Website

Share this post