Nude Cleaning 2.

Nude Cleaning 2.

Nude Cleaning

Ik werd op een vrijdag gebeld of ik naar Boskoop zou kunnen gaan voor de volgende avond. Het zou een bezoek zijn thuis bij twee stellen in de leeftijd van ongeveer 35 jaar.

Zij zochten extra erotiek en hadden gevraagd of ik er om 21.00 uur kon zijn tot 01.00 uur. Dat leek mij heel lang en vroeg vooraf, weten zij dat ik in principe niet mee vrij.

Dat was besproken en het was de bedoeling dat ik hapjes en drankjes zou serveren, en verder zouden ze het nog wel bespreken. Wel was gevraagd om verschillende soorten lingerie mee te nemen in diverse kleuren.

Ik op zaterdag ernaar toe, het huis lag aan de buitenkant van Boskoop. Vrijstaand huis en direct gelegen met uitzicht op de weilanden. Auto geparkeerd, brugje over gelopen en aangebeld. Er werd opengedaan door een vrouw van mijn leeftijd en ik werd aardig en spontaan ontvangen.

Ik had mij gekleed in een zwart jurkje met knopen, plakkousen en zwarte pumps . Van mijn jurk had ik de bovenste twee en onderaan 1 open gelaten. Geen directe inkijk dus op mijn borsten en bij het zitten was er wel meer van mijn been en dij zichtbaar wanneer ik mijn benen over elkaar heen kruiste.

Bij binnenkomst is het toch afwachten, maar het waren leuke mensen. Nadat wij ons hadden voorgesteld, vroegen zij wat ik wilde drinken. Zij zaten aan een goede wijn en ik heb ook een glas wijn gevraagd.

De ene vrouw was 35 en de ander 38 jaar. Sandra( alle namen veranderd, plaats klopt wel) kort zwart haar en een mooi figuur. Charlotte was langer dan Sandra maar wel iets kleiner dan ik ben, een zeer mooie vrouw met zeer donker zwart haar. Rob, de man van Sandra was een leuke vent met een goed atletisch gebouwd lichaam en Ronald was helaas niet mijn type. Kleiner dan ik en al een redelijk buikje en hij vond zichzelf wel bijzonder.

Ik zei dat ik het bijzonder vond maar ook leuk en spannend dat zij dit deden en dat ik er bij kon zijn. Zij vroegen aan mij waarom ik dit deed. Ik vertelde dat het uit pure spannning was ontstaan en dit net zoals anderen dingen wilde proberen, ik het opwindend vond als anderen opgewonden raakte van mijn aanwezigheid.

Omdat ik het naar hun zin wilde maken vroeg ik wat zij wilde dat ik zou doen.

De bedoeling was om regelmatig een drankje in te schenken, hapjes te maken, bad vol te laten lopen, film op te zetten, muziek te verzorgen, en te kijken. Dat wel te doen door telkens van lingerie te wisselen, te kijken als zij bezig zouden zijn en eventueel mee te doen als ik zin had.

Dat was prima voor mij en zei dat het vanzelf wel zou gaan lopen, en dat zij het vooral naar hun zin moesten maken. Dat gebeurde al snel want zij begonnen met hun eigen vrouw te zoenen op de bank.

Ik ging de kamer uit en ging mij in een andere kamer verkleden. Een zwart Marlies Dekkers setje aangetrokken met; bh zeer laag uitgesneden, string waarbij de billen volop zichtbaar waren en plakkousen met mijn high heels. Wat extra rode lipstift aangebracht maar niet te ordinair.

Toen ben ik terug gegaan naar de kamer en zij hadden inmiddels hun kleding uitgedaan, zij keken allemaal en zeiden; looks good. Ik ben naar de open keuken gegaan om wat zalm, kaas en brood te snijden. Dit op een plank gedaan en neergezet. De wijn ingeschonken in de kamer en zo gaan staan dat zij goed zicht hadden op mijn billen. Rustig zitten kijken toen zij hun lingerie uittrokken en de mannen met een enorme harde penis in hun boxer lagen.

Rob vroeg of ik uit de kast een flesje wilde pakken, ik deed een lade open en daar stond een flesje poppers. Ik vroeg of ik het op een watje moest doen en onder zijn neus, dan kon hij doorgaan. Uit de badkamer een watje gehaald en wat vloeistof op het watje gedaan.

Zelf een klein snuifje genomen( doe het thuis af en toe) en terwijl hij werd gepijpt de poppers onder zijjn neus gehouden. Hij werd zeer geil en hij ging met zijn hand naar mijn billen. Dat vond ik geen probleem en ik voelde mij na het snuifje poppers ook wel geil.

Charlotte en Ronald waren al zeer geil bezig, Charlotte was op hem gaan zitten en ging flink heen en weer. Ik deed nog wat poppers op een nieuw watje en deed het bij Rob onder zijn neus, toen gaf ook Charlotte een knikje dat zij iets wilde en deed ik het ook bij haar.

Terwijl ik dat deed, wreef ik met mijn andere hand wat over haar rug en billen. Het was echt geil om te zien. Daarna ging ik naar de badkamer en liet het bad vollopen, dan kon men heerlijk relaxen.

Toen ik terug ging heb ik eerst een ander setje aangetrokken. Wat hoerigs, rode kleur; bh met halve cup en string met open kruis.

Mannen werden redelijk gek maar ook Charlotte vond het geil. Vroegen doe nu toch mee, maar ik zei ; laat maar zien hoe jullie klaarkomen. Nadat zij gebeft werd, pijpte Sandra, Rob klaar en slikte zij het sperma door. Echt waanzinnig om daar bij te zijn, en Charlotte werd klaar geneukt toen zij van achteren met harde stoten werd genomen.

Beide stellen tevreden en even uitgeteld, was inmiddels kwart over elf / half twaalf. Ik heb toen washandjes gehaald met doeken en heb hen over de buik, penis, mond en vagina schoongemaakt.

Zij zeiden dat ze het geil vonden dat zij nu bekeken werden, deden dit af en toe thuis maar nooit in parenclub.

De kraan van het bad had ik inmiddels dichtgedraaid en ik zei dat het klaar was om erin te gaan. Ik zou even alles klaar leggen en een wijntje erbij als zij dat wilde.

Toen zei Ronald, zullen wij dan eerst gaan Sandra? Zei naar boven en ik vroeg aan Sandra; zal ik je rug inwrijven ? Lijkt mij heerlijk zei zij, en nadat zij in het ronde en ruime bad waren gestapt begon ik Sandra wat over haar rug in te zepen. Ronald ging ondertussen met zijn hand naar mijn billen, dat vond ik prima en later naar mijn borsten en raakte mijn tepels wat aan. Omdat ik een open slip had ging hij ook van achteren naar mijn klit, maar toen zei ik; dit kun je beter bij Sandra doen en draaide ik weg. Niet mijn type en dan zijn er grenzen, ik begrijp dat hij geil werd maar ik niet dus van hem.

Ik vroeg ; wil je de wijn? dat vonden ze lekker en ik zei dat ik even naar beneden zou gaan en later zou terugkomen.

Niet verbaasd was ik toen ik beneden kwam en zag dat Charlotte heerlijk Rob aan het pijpen was.

Ik maakte het flesje poppers open deed het op een watje en onder Rob zijn neus. Zelf nam ik ook wat en Charlotte begon ik over haar rug te wrijven toen zij heftig aan het pijpen was. Ik deed bij haar ook zijdelings het watje onder haar neus en wij waren allemaal horney.

Ik begon Charlotte in haar tepel te knijpen en bij Rob deed ik dat ook. Zij werden hier zeer geil van. Rob begon aan mijn tepels te draaien en in mijn billen te knijpen, ik vond het heerlijk en geil. Ik draaide mij om en gaf Charlotte een kus op haar tepels. Rob vroeg, mag ik je neuken want ik ben zo geil ? Maar je bent toch met Charlotte bezig ? Even kan toch wel zei hij, maar ik zei neuk haar maar heerlijk klaar en dan bef je mij.

Zij ging op hem zitten met haar billen naar zijn gezicht, ik deed hetzelfde. Terwijl Charlotte werd geneukt pakte ik met 1 hand haar borst en zat aan haar tepel. Rob begon mij enorm te likken en zei dat hij het geil proefde. Tenslotte kwam ik klaar en bleef zitten toen hij haar volspoot en heerlijk klaar kwam.

Ik had genoten en zei ook, maar niet intiem gegaan. Had ik wel gewild met hem maar vond dat ik dat niet kon maken naar zijn vriend en vrouw. Ik ben naar boven gegaan, geheel naakt en alleen schoenen aan. Ik zei dat ik zo weg zou gaan en hen de baddoeken nog zou geven als zij er uit wilde.

Ik waste mij en zei gedag tegen Sandra en bedankte haar voor de fijne avond met 3 kussen, Ronald kon het niet laten en zat wederom aan mijn billen en kwam dicht tegen mijn klit. Ik gaf hem ook 3 kussen en zei, wellicht tot ziens.

Ik heb mij toen weer aangekleed ( inmiddels bijna half twee) en ben naar beneden gegaan, daar lagen Charlotte en Rob naar een film te kijken en wat te kletsen.

Ik zei eerst Charlotte gedag en Rob die zat aan mijn borsten doordat mijn knoopjes openstonden, ik had geen bh meer aangetrokken en allleen een wit en schoon slipje,

Hij zei, ik had je zo graag geneukt. Ik zei, wie weet een andere keer joh.

Was een bijzondere avond, en als ik er nog wel eens langs rijd, ( woon zelf regio Rdam ) dan moet ik er nog vaak aan terugdenken.

Liefs Mirjam.

Auteur
Mirjam.

Share this post