onverwachte huwelijksnacht

onverwachte huwelijksnacht

Moe, maar voldaan na een zeer drukke en feestelijke dag worden namen Sandra en Berry afscheid van de obers en bardames van de zalencomplex, waar ze zojuist hun huwelijk uitbundig hadden gevierd. Twee van de obers hadden geholpen de bloemen, planten en andere cadeaus in de auto te laden en Pieter, de chauffeur hield professioneel de deur voor de kersverse vrouw van zijn vriend open. De bruidegom hielp mee om de prachtige witte jurk in zijn geheel in het voertuig te krijgen. Het was inmiddels half twee in de nacht en het bruidspaar verlangde naar hun huis, dat ze een maand eerder hadden betrokken.Na een korte, maar vrij snelle rit draaide de chauffeur de oprit van het vrijstaande huis op. De lamp aan de gevel begon te branden, verder was alles donker. Pieter stapte als eerste uit en hield het portier van Berry open, zodat deze uit kon stappen en op zijn beurt zijn prachtige vrouw Sandra kon assisteren om uit de auto te komen. Hij opende deur en geheel volgens traditie tilde hij de bruid over de drempel. Luid giechelend werd Sandra weer op beide benen gezet, waarna ze de woonkamer in liep en het licht aandeed. Op tafel stond een prachtige bos witte rozen, met een kaartje eraan. Gefeliciteerd, paps en mams, stond erop geschreven.Sandra pinkte een traantje weg. Even later kwamen haar man en zijn vriend lachend binnen met de cadeaus en zetten deze op de tafel en het aanrecht.Nadat de auto helemaal leeg was gehaald, nam Pieter afscheid.

Berry bedankte hem nog uitgebreid met een fikse omhelzing en sloot daarna de voordeur. Hij liep terug naar de woonkamer, waar Sandra onderuit gezakt op een stoel aan de eettafel zat. “Je bent moe, hè schoonheid,” zei Berry. Ze knikte, zonder iets te zeggen. Berry deed het jasje van zijn trouwpak uit en hing deze op een knaapje aan de kapstok. Uit de binnenzak haalde hij een flinke stapel enveloppen. Hij wierp ze van een afstandje op de eettafel en schoof een stoel naar achteren. Voordat hij ging zitten kuste hij zijn vrouw vol op de mond. Ze beantwoordde deze kus flauwtjes. Berry stonk naar sigarettenrook, alcohol en zweet. Heel normaal na zo’n spetterende avond, zelf rook ze waarschijnlijk ook zo, maar erg fris vond ze het niet.Berry pakte een envelop en maakte deze met een keukenmes, die nog op de tafel lag, open.L snel volgde de tweede en zo meer. Sandra hielp ook mee. De inhoud van de enveloppen werd keurig gesorteerd opgestapeld. Er was een stapeltje met briefjes van 50 euro, één met briefjes van 20 euro en één met tientjes. De gasten waren het bruidspaar goed gezind geweest, want uiteindelijk bleek er in totaal een kleine drieduizend euro op de tafel te liggen.“Ik breng het geld vast naar boven, in het kluisje,” zei Berry en liep de trap op. Sandra knikte en zei:” Ik ruim nog even de enveloppen op en kom dan ook naar boven, ik heb het helemaal gehad voor vandaag. Haar lange, witte jurk woog als lood op haar schouders en ze zou blij zijn, als het gevaarte uit mocht. Het liefste deed ze dat ter plekke, maar ze kon niet bij de rits op haar rug, dus moest Berry het boven maar doen.

Ze wierp de enveloppen in de afvalbak en zette nog een paar vuile glazen in de vaatwasser. Op het moment dat ze de deur van het apparaat dicht duwde, hoorde ze een doffe dreun boven. “Berry, wat doe je,” riep ze. Sandra kreeg geen antwoord. Ze deed de lampen in de keuken en de woonkamer uit en trok de deur achter haar dicht. Ze dacht, dat Berry wel in de badkamer zou zijn en haar daarom niet had gehoord. Ze greep de sleep van de trouwjurk wat bij elkaar en trok het geheel een beetje op, zodat ze makkelijker de trap op kon lopen.Boven zag ze de deur van de badkamer op een kier staan. Er brandde licht, maar Sandra hoorde geen water stromen. “Berry,” zei ze, “Berry, waar ben je?” Weer geen antwoord.“Berry, zeg nou even waar je bent, laat me niet schrikken hoor,” zei ze nog iets zachter.Haar man had haar in het verleden al regelmatig met flauwe geintjes laten schrikken en ook nu was ze er weer op voorbereid. Op haar tenen liep ze naar de deur van de badkamer, trok deze met een ruk open. Leeg!! Zowel het bad als de douchecabine was leeg. Sandra vond het nu niet meer leuk. “Berry, kom op, doe niet zo flauw, waar ben je?” Ze draaide om en liep de overloop weer op. Op dat moment hoorde ze een geluid op de slaapkamer. Met korte, pedante pasjes liep zo over het laminaat naar de slaapkamerdeur. Haar hakken maakten nu een klakkend geluid. Ze opende de slaapkamerdeur en sloeg haar hand voor haar mond…Daar lag Berry. Haar man lag languit op zijn rug op de vloer. Sandra stond even helemaal perplex, maar ging daarna snel naar Berry. Ze knielde naast hem neer. “Berry, lieverd, wat is er gebeurd?” Berry reageerde met alleen maar een zwaar gekreun. Sandra zag een flinke plek op zijn hoofd, waar een klein straaltje bloed uit kwam. “Mijn God, hij heeft zijn hoofd gestoten,” mompelde ze en maakte aanstalten om op te staan, om een nat washandje te halen.

Juist op dat moment werd de slaapkamerdeur hard dicht geslagen. Verschrikt keek Sandra op. Ze wilde gaan schreeuwen, maar de angst overwon haar stemgeluid. In de slaapkamer, achter de deur, stonden twee kerels. Eén van hen droeg een zwarte bivakmuts, de tweede had een clownsmasker voor zijn gezicht. De man met de bivakmuts had een stuk hout in zijn handen.Sandra stond aan de grond genageld. Even leek het erop, dat ze van schrik zou flauwvallen, maar ze hervond zich nog net. “Wa..wa..wwat doen jullie hier, wat moet dat,?” stamelde ze.Sandra zag, dat de man met het clownsmasker het stapeltje geld, dat Berry in de kluis wilde stoppen, in zijn handen had. “Geef terug, klootzak,” riep ze en wilde de man te lijf gaan. De man met de bivakmuts hief direct het stuk hout omhoog en dreigde de jonge bruid er mee te slaan, waarna ze snel inbond. De man kwam echter wel dreigend op haar af en duwde haar hard achteruit, zodat ze over de benen van haar man strompelde en achterover op het bed viel.Nu kwam er wel een gil. “Hou je bek, trut,” bromde de bivakmuts en kwam nog dreigender op Sandra af. “Maak hem vast,” snauwde hij naar zijn maat met het clownsmasker. De clown, die een kop kleiner was dan zijn compagnon, stopte het stapeltje geld in zijn jaszak en pakte een canvas zak van de vloer. Uit de zak haalde hij een rol grijze duktape en trok er een reep van af. De mond van Berry werd dichtgeplakt, daarna werden zijn handen op zijn rug aan elkaar getapet.

De clown sleepte de bruidegom daarna naar een hoek van de slaapkamer en zette hem tegen de muur, waar hij nog slapjes bleef zitten.De bivakmuts was inmiddels bij Sandra op het bed gaan zitten. De jonge bruid keek hem angstig aan. Ze wilde eigenlijk heel hard gillen, maar de angst kneep haar keel dicht. Ze keek de man recht in zijn verpakte gezicht. Alleen zijn ogen waren zichtbaar, verder was er niets te zien. Sandra voelde plotseling een hand op haar heup. Angstig keek ze en zag de hand van de bivakmuts over de tule van haar trouwjurk strelen. De hand was in een flinterdunne handschoen gestoken, zo’n handschoen die chirurgen gebruiken bij operaties. De man zei met een zware stem tegen zijn maat: ” We treffen het, een lekker bruidje vanavond,” waarna hij in een bulderende lach uitbarstte. De clown knikte snel met zijn hoofd en zei: “ En manlief mag lekker toekijken.” Hij keek even over zijn schouder en zag hoe Berry langzaam maar zeker weer bij zijn positieven kwam.Berry zag alles nog een beetje wazig. De klap op zijn hoofd was hard aangekomen en even was hij zijn bewustzijn kwijt geweest. Nu hij beetje bij beetje bijkwam, zag hij de beide mannen in zijn slaapkamer. Eerst nog wat wazig, maar al snel zag hij de bivakmuts en het masker. Ook de witte vlek op het bed werd duidelijker zichtbaar. Pas toen hij besefte dat het Sandra was, die in haar trouwjurk op het bed lag, werd hij woest en wilde omhoog komen. Maar de tape om zijn polsen beletten hem op te staan. Hij hoorde de beide mannen hard lachen om zijn driftige capriolen, wat hem alleen maar kwader maakte.

Maar helaas, wat hij ook probeerde, Berry kwam niet in de benen. Hij wilde de mannen voor van alles uitmaken, maar zijn lippen werden stijf op elkaar gehouden door de sterke tape. Lijdzaam keek hij toe, hoe de clown zijn broek uittrok en in de richting van het bed, met daarop zijn vrouw, liep.Met een luide scheur werd het topje van de trouwjurk aan flarden getrokken. De bivakmuts gromde van plezier, toen onder de gescheurde stof een gladde bustier tevoorschijn kwam. Het kledingstuk verborg twee flinke borsten. Sandra had niet achteraan gestaan en was gezegend met een ferme D-cup. De man met de bivakmuts bekeek de verpakte boezem goedkeurend, terwijl achter hem de clown zijn broek inmiddels netjes over een stoel had gehangen en uit zijn onderbroek was gestapt. De man met de bivakmuts ontnam Sandra het zicht op de clown.De clown had een stevige erectie en had zijn jongeheer al in zijn hand. Met korte rukjes schoof hij de voorhuid heen en terug over de eikel. Met een grijns keek hij opzij naar Berry.“Ik ga de taak van de huwelijksnacht van je overnemen,” zei hij lachend vanachter zijn masker. Berry werd woest en probeerde uit alle macht op te staan, maar ook deze poging faalde. Zijn hoofd was rood, de aders op zijn slapen werden dikker en dikker.Sandra huilde van kwaadheid en angst. De tranen deden haar mascara doen doorlopen en de make-up op haar gezicht veranderde in een gevlekt geheel. Haar ogen werden groter, toen ze de halfnaakte clown in beeld zag komen. “Nee, nee,” zei ze zacht. “Hou je smerige bek, teef,” snauwde de bivakmuts haar toe en greep haar stevig bij de kaken. Weer stroomden er tranen over Sandra’s wangen, nu ook nog van pijn. Met zijn andere hand maakte de bivakmuts de rits en knoop van zijn jeans open. Na wat gefriemel haalde hij zijn forse penis uit zijn broek. “Mondje open, slet,” snauwde hij Sandra toe. De bruid weigerde. “Schiet op,” schreeuwde de bivakmuts en trok zo hard aan de haren van Sandra, dat ze het uitschreeuwde van pijn. Dat was de gelegenheid voor de bivakmuts om zijn mannelijkheid in haar openstaande mond te steken. “En nu zuigen, en geen geintjes, want anders doen we je mannetje wat aan,” beet hij haar toe. Sandra walgde van het naar zweet en urine smakende gevaarte in haar mond, die gestaag begon te groeien. Ze moest kokhalzen, maar deed wat de man van haar verlangde. De clown was inmiddels op het bed gaan zitten. Hij keek toe, hoe zijn maat door de wonderschone bruid werd gepijpt.

Hij draaide zich om naar Berry, die hulpeloos in de hoek zat. De bruidegom had tranen in zijn ogen. Hoewel hij niet kon zien wat er precies gebeurde, wist hij donders goed dat zijn vrouw verkracht zou worden. Wanhopig sloot hij zijn ogen, zodat de tranen eruit werden geknepen en over zijn wangen stroomden. Toen hij ze weer opende, zag hij het grijnzende masker wazig voor zijn gezicht. “Zo klootzakje, kom maar eens kijken, kan je meegenieten,” zei de clown en trok Berry bij de schouders omhoog, totdat hij op zijn knieën zat. Hierna sleepte hij hem mee tot aan het bed, en zette hem zo neer, dat hij vol zicht had op het bed en op zijn vrouw. Hij zag, hoe zijn Sandra gedwongen werd om de bivakmuts te pijpen. Berry kookte van woede. Zijn tranen vloeiden nu rijkelijk van verdriet en van woede.Door zijn tranen heen zag Berry, dat de clown weer op het bed was gaan zitten. Met brute kracht scheurde deze de bustier aan flarden en wierp deze in de richting van de bruidegom.Sandra wilde even gillen bij deze ruwe verwijdering, maar een korte ruk aan haar haren door de bivakmuts deed haar tot inkeer komen. “Pijpen, kreng,” zei hij grofweg en Sandra nam de dikke penis diep in haar mond. De clown had haar forse borsten inmiddels in zijn handen en kneep er hard in. Genoeglijk gromde hij daarbij. Dit tafereel hield een tijdje aan en Berry kon niets anders dan lijdzaam toekijken.Na een tijdje had de clown er genoeg van. Hij stootte zijn maat aan en deze haalde zijn penis terug. Sandra snakte snikkend naar adem. Veel tijd had ze daar niet voor, want de clown draaide haar op haar buik. Ze voelde, hoe twee handen de rits van haar trouwjurk op de rug werd opengescheurd. Door de kracht schoot de sluiting weg en kwam met een luide tik op de laminaten vloer terecht. Onderaan de ritssluiting scheurde het satijn van de jurk een beetje in, waarna de clown zijn handen naar die plek verplaatste en daar verder trok. De stof scheurde makkelijk verder en even later was de complete jurk doormidden getrokken. De twee verkrachters keken elkaar verlekkerd aan.

Ze zagen het prachtige zijden slipje, dat Sandra speciaal voor de huwelijksnacht had gekocht, strak gesloten om haar twee licht gebruinde billen. Vlak onder haar billen waren de boorden van de gladde sneeuwwitte kousen te zien, waarvan één werd omringd door een eveneens witte kousenband. De clown schreeuwde het uit van pret en zette zijn beide duimen in de dunne zijde van het slipje. Zonder veel kracht te hoeven zetten scheurde hij het onderbroekje doormidden en wierp het eveneens naar Berry, die het vodje in zijn gezicht kreeg. De bivakmuts lachte en zei: “Zo gluurdertje, heb jij ook wat. Vermaak je je een beetje?” De clown en de bivakmuts verwisselden van plaats. Sandra lag op haar buik op het bed, de clown zat nu links van haar gezicht. De bivakmuts was achter haar gaan zitten op zijn knieën en had zijn handen op haar prachtige, ronde billen gelegd. “Kom meisje, mondje open,” commandeerde de clown. Sandra deed wat van haar werd verlangd en nam nu de penis van de tweede man in haar mond. Gelukkig voor haar was deze niet zo groot als de vorige en smaakte deze niet zo smerig. Met korte stoten neukte de clown het warme mondje. De bivakmuts betastte de billen steeds harder en gaf er af en toe een ferme tik op. Dat deed hij, terwijl hij de bruidegom rechts van hem smadelijk aankeek. Berry keek snikkend toe, hoe de grootste van de twee mannen de benen van zijn vrouw spreidde en zijn vinger in de gladgeschoren vagina van zijn vrouw duwde. “Hmmm, heerlijk nat, ze heeft er zin in,” zei hij lachend. Hij trok zijn bivakmuts iets omhoog, zodat zijn mond vrijkwam en likte zijn vinger af, nog steeds uitdagend kijken naar de bruidegom.Sandra voelde hoe er eerst één vinger, daarna twee en zelfs drie vingers in haar kutje verdween. Pijn deed het niet, onaangenaam vond ze het ook niet, maar ze wilde niet dat deze kerels het deden. Het jonge bruidje, ze was net een maandje 23 jaar, stond bekend als een gewillig vrouwtje. Voordat ze Berry leerde kennen had ze menig jongen verslonden. Maar dit was anders, ze werd gewoon in haar eigen huis verkracht, en nog wel door twee mannen tegelijk. Ongewild werd haar vagina wel nat door het werk van de grote man met de bivakmuts. Opgelucht was ze, toen deze zijn vingers uit haar onderlichaam haalde. Ze hoorde de man tegen haar echtgenoot zeggen: “Kijk dan eens, hoe ze ervan geniet.” Wat ze niet kon zien was, dat Berry de natte vingers over zijn wangen kreeg gestreken. Het geil van zijn vrouw liet glinsterende strepen achter. Hij rook de zoetige lucht, die hij menige keer had opgesnoven wanneer hij Sandra had gebeft. De bivakmuts had inmiddels zijn plek achter Sandra weer ingenomen. Hij had zijn broek nu echter uit en Berry zag de enorme erectie, die de man had gekregen. Lijdzaam keek hij toe hoe Sandra’s benen wederom werden gespreid en de penis in het natte kutje van de bruid verdween. De omvang van het lid deed Sandra het uitgillen van schrik.

Dat werd beloond met een ferme ruk aan haar haren en de mededeling dat ze haar bek moest houden en gewoon moest doorpijpen. De tranen die over haar wangen biggelden deden haar make-up nog verder doorlopen. Haar haren waren inmiddels verwilderd en de lippenstift was vlekkerig geworden.De clown lachte en zei:” Je begint waarachtig op mijn masker te lijken.” Hij genoot van de pijpbeurt die ze hem gaf. Sandra schudde nu flink op en neer op het bed. Ze werd met keiharde stoten geneukt. Ze voelde hoe de bivakmuts op haar lag en haar benen met de zijne uit elkaar duwde. Maar het ergste was het schrijnende gevoel in haar kruis, want haar kutje werd flink op de proef gesteld.Niet veel later was de bivakmuts met een hard geschreeuw klaargekomen en had hij zijn zaad diep in het lichaam van Sandra gespoten. “Nu is het mijn beurt, riep de clown en nam de positie van zijn maat over. Met gemak stak hij zijn penis is het met sperma besmeurde kutje en begon als een bezetene te neuken. De bivakmuts stond op en greep Sandra bij de haren. “Schoonlikken,” snauwde hij en hield haar gezicht voor zijn tanende lid. Sandra deed het. Het tafereel speelde zich nu aan de rechterkant af, zodat Berry alles duidelijk kon zien. Althans, uit pure frustratie sloot hij meestal de ogen, maar tussendoor zag hij hoe zijn vrouw plat op haar buik liggend werd genomen en hoe ze een flinke pik aan het likken was. Ondanks de penibele situatie was het best een opwindend gezicht, maar dat het zijn vrouw was, vond hij gruwelijk. De clown was in een mum van tijd zijn zaad kwijt, wat zich snel vermengde met dat van zijn maat. Het witte, plakkerige goedje stroomde rijkelijk uit het wijd openstaande kutje. De clown stond op en veegde zijn plakkerige lid schoon aan de overtrek van het dekbed. Hij keek naar de hulpeloze Berry. Door het masker kon de bruidegom de brede grijns op het gezicht niet zien, maar hij zag hem wel op zich af komen. De half ontklede man hielp hem op te staan, hetgeen nog moeilijk ging, omdat Berry’s handen waren vast getapet, en ook omdat hij uitgeput van woede was. Maar de clown kreeg hem omhoog en duwde hem hardhandig op het bed. Hij lag nu bij zijn bruidje in hun eigen bed, maar op een andere manier dan dat hij zich had voorgesteld. Sandra werd door de bivakmuts gedwongen om door te likken. “Geil vrouwtje heb je,” zei de clown tegen Berry en gaf ondertussen een ferme tik op de billen van Sandra. Zo hard, dat er een rode striem zichtbaar bleef. “Op je knieën teef, voor je mannetje,” riep hij en Sandra deed moeizaam haar billen omhoog en ging op haar knieën liggen.Met een fikse ruk trok de bivakmuts, inmiddels ook bij zijn maat en Berry komen zitten, de tape van Berry’s mond. “Zo, gommetje, nu is het jouw beurt om je vrouwtje te verwennen.”Berry wilde gaan schreeuwen en schelden, maar de kracht ontbrak hem daarvoor. De twee mannen begeleidden hem naar Sandra. Toen zijn gezicht bij haar ronde billen was gedirigeerd beet de clown hem toe dat Berry zijn vrouw maar eens lekker moest beffen.

Berry zag het kutje van zijn vrouw vlak voor zijn gezicht. Het geil van de twee verkrachters droop er nog uit. Weifelend trok hij zijn gezicht terug, maar de bivakmuts greep hem bij de nek en duwde zijn gezicht in de plakkerige massa. “Kom op, likken,” schreeuwde hij. Berry sloot zijn ogen en duwde zijn gezicht tegen de vrouwelijkheid van zijn vrouw. Hij rook het welbekende geurtje van haar lichaamssappen, echter vermengd met de geur van zaad. Met een vertrokken gezicht begon hij te likken, terwijl de twee mannen hem aanmoedigden om zijn vrouw naar een hoogtepunt te likken.Berry proefde de smaak van de sperma boven het zijn vertrouwde smaakje uit. Weerzinwekkend vond hij het. Met korte tongbewegingen likte hij het druipende zaad tussen de schaamlippen weg en spuugde het direct daarna uit. De penetrante smaak verdween langzamerhand en tenslotte proefde hij alleen nog maar de geile sappen van Sandra. Het wond hem op, dat Sandra korte kreunen uitslaakte, hetgeen betekende dat ze het lekker vond. De clown en de bivakmuts keken genoeglijk toe hoe het bruidspaar bezig was. Ze hadden beiden hun penis in de hand en trokken zich voorzichtig af. Het duurde uiteindelijk een behoorlijke tijd, maar Sandra kreeg door toedoen van Berry dan toch een orgasme. Kermend kwam ze klaar. Tranen biggelden over haar wangen. Nu deels van genot, maar grotendeels van woede en vernedering. “Genoeg”, snauwde de bivakmuts en gaf Berry een duw, zodat deze omrolde en op zijn rug op het bed kwam te liggen. Sandra hield abrupt op met kreunen. “Moet je zien,” zei de clown tegen zijn maat, terwijl hij hem aanstootte.

Hij wees op het kruis van Berry. In de pantalon van de gom was een fikse bobbel zichtbaar. Beide heren begonnen hard te lachen. De bivakmuts ging op Berry af , pakte de boord van de pantalon en met een flinke ruk trok hij de knoop en de rits aan flarden. Met twee handen trok hij ruw de rest naar beneden. De strakke boxershort trok hij in één beweging mee, waardoor de penis van Berry recht omhoog kwam te staan . De clown trok Sandra aan haar haren omhoog en zei:” Kijk schoonheid, je man is opgewonden geraakt, beloon hem maar eventjes,” Hij duwde de bruid met haar gezicht naar Berry’s kruis en dwong haar het lid in haar mond te nemen. Dit deed Sandra met meer plezier dan de rest wat ze had moeten doen. Zonder tegenstribbelen nam ze het harde stuk vlees in haar mond en begon er aan te likken en zuigen. Ze hoorde hoe haar man zachtjes begon te kreunen.Ook deze pijpbeurt werd tevreden aanschouwd door de beide indringers. Op een gegeven moment leek het, dat Sandra en Berry compleet waren vergeten dat er nog twee belagers aanwezig waren. Ze gingen helemaal op in hun seksuele handelingen, die ze hoogstwaarschijnlijk toch al hadden gepland voor deze nacht. Sandra ging wild en verdroten te keer en merkte helmaal niet dat de beide verkrachters achter haar op het bed waren gekropen. Berry zag het wel, maar door het genot kon hij niets anders uitbrengen dan gekreun. Sandra hield abrupt op met pijpen, toen ze de harde penis van de bivakmuts in haar vagina voelde. “ga door, snol,” schreeuwde hij haar toe en begon direct keiharde bewegingen te maken. Sandra twijfelde even, maar ging verder met haar handelingen, maar stopte weer even abrupt, toen ze weer iets voelde. Ze gilde, toe de penis van de clown in haar anus werd geduwd. Sandra was ervaren op seksgebied, maar haar anus was tot nu nog maagdelijk geweest. Berry had wel eens gevraagd haar daar te mogen nemen, maar dat had ze altijd weten af te houden. “Aan mijn poepgaatje geen polonaise,” had ze altijd geroepen. Maar nu, in deze wat een zo heugelijke nacht had moeten zijn, werd haar anale maagdelijkheid verbroken. Van pijn schreeuwde ze het uit, haar kringspier scheurde in, en begrijpelijkerwijs hield ze op met het pijpen van haar man. Beide heren gingen nu als beesten tekeer op het ranke lichaam van Sandra. Haar ten opzichte van haar lichaam grote borsten schudden nu hevig heen en weer.Bij iedere stoot schreeuwde ze het uit en kwamen er meer tranen.

Ook Berry liet zijn tranen de vrije loop bij het aanzien van het lijden van zijn vrouw. Hij sloot zijn ogen en begon zo te wurmen, dat hij op zijn knieën van het bed af gleed. De beide verkrachters gingen zo op in hun verrichtingen, dat ze niet doorhadden dat Berry langzaam opkrabbelde en in hun richting kon wankelen. Pas toen de clown het enigszins door had, had hij al een fikse kopstoot van de bruidegom te pakken. Schreeuwend viel hij opzij, waarbij zijn penis bruut uit het kontje van Sandra werd getrokken, hetgeen behoorlijk pijnlijk was.De bivakmuts schrok door het geschreeuw van zijn maat op. Hij duwde Sandra van zich af, maar dat duurde te lang en ook hij had een kopstoot te pakken. Sandra bedacht zich geen moment en ze sprong van het bed af. Snel greep ze het stuk hout van de vloer, en hief het op, waarna het met een doffe knal op de rug van de clown terecht kwam. De man slaakte een luide kreet en viel plat op zijn buik. De bivakmuts was inmiddels vrij snel van de kopstoot herstelt en gaf de verder weerloze Berry een enorme kaakslag. Bloed en speeksel kwamen uit de mond van Berry, die achterover viel en met zijn hoofd tegen de muur sloeg, waarna hij onderuit gleed en even roerloos bleef liggen. Sandra gilde en keek met wijd openstaande ogen naar haar man. Dit moment was voor de bivakmuts genoeg om het hout uit haar handen te grijpen en Sandra een flinke klap in het gezicht te geven. Vrijwel direct zette haar bovenlip hierdoor op en begon blauw te kleuren.

Met een ferme zwaai gooide de bivakmuts haar op het bed. Hij keek even naar Berry, maar wist gelijk dat deze nog wel even buiten westen zou zijn en verlegde zijn aandacht weer naar Sandra.De bruid lag op haar knieën voor het bed en met haar bovenlichaam op de matras. Haar witte kousen waren inmiddels vies en gescheurd. De linker vertoonde een gat op kniehoogte en de rechter had een aantal ladders vanaf de boord tot onder de voet. De bivakmuts ging achter haar zitten en duwde meedogenloos zijn penis in het openstaande kutje van de wat deze dag zo’n stralende bruid was. Met ferme halen woonde hij het kutje uit, Sandra schreeuwde het uit van pijn. De bivakmuts ging door, totdat zijn maat verdwaast opstond en aanstalten maakte, om zijn broek aan te trekken. Hij maakte hem daarna duidelijk, dat hij weg wilde gaan. “Nog even,” gromde de bivakmuts en zijn neukende bewegingen namen in snelheid en hevigheid toe. Door de gaten in de bivakmuts was aan de draaiende ogen te zien, dat hij opnieuw een hoogtepunt voelde aankomen. Na een paar hevige halen trok hij zich terug en Draaide Sandra snel om. Al trekkende richtte hij zijn penis op Sandra’s gehavende gezicht. Na vier korte rukken spoot het warme zaad in het linkeroog van de bruid. De tweede straal kwam in het verwilderde haar, de derde liep over haar neus en dikke bovenlip. De grote penis verloor vrijwel direct zijn hardheid, maar het formaat bleef. De bivakmuts sloeg zijn slachtoffer er nog een paar maal mee tegen de wangen, stond daarna op en zocht zijn kledingstukken bij elkaar.Sandra hoorde even later de voordeur dichtslaan, niet veel later vertrok met gierenden banden een auto in de nacht. Snel stond Sandra op en verwijderde het strakke tape van de polsen van haar man. Emotioneel vlogen ze elkaar in de armen. De vlekkende make-up besmeurde Berry’s overhemd, maar daar trokken ze zich even niets van aan. De nachtmerrie was voorbij, maar zou nog lang zijn sporen nalaten. Twee dagen later stond er een bord met “Te koop” in de tuin. Vonden jullie het een leuk verhaal, of heb je iets op- of aan te merken, mail me.Justjohnny31@hotmail.com© J.Berendsen 2007.

Auteur
johnny
E-mail
justjohnny31@hotmail.com

Share this post