Overspel, Lust en Wraak 1

Overspel, Lust en Wraak 1

Ik was 20 jaar toen ik trouwde met J. En 26 jaar toen we uit elkaar gingen. In het begin hadden we een goede relatie, maar daar kwam snel verandering in toen we verhuisden en hij de stripclub moest overnemen van zijn broer, die op sterven lag. Toen ik dit te horen kreeg was ik natuurlijk niet bepaald blij! Ik slikte het en het leven ging door. Toen zijn broer maanden later stierf erfde hij de club.

Toen ik op een avond lipgloss op zijn overhemd zag zitten(ik had alleen lippenstift) werd ik enorm boos!! Toen ik hem hiermee confronteerde sloeg hij het weg en werd die boos, omdat ik hem niet vertrouwde. We hebben enorme ruzie gehad. Ik was 25 jaar toen, we hadden een dochter van 3 en mijn studie duurde nog een jaar. Ik besloot te blijven en wat ik toen heb gedaan was erg laag van mij, maar die tijd maakte mij dat niet uit. Ik was verblind door haat en verdriet!

Een vriendin van mij( die J niet kende) ging solliciteren bij zijn club als barvrouw. Ze kreeg de baan en ze maakte foto’s voor mij van wat hij allemaal deed. Ik kan je wel vertellen dat het niet leuk is om te zien. Maar dat wist je waarschijnlijk al!! Hierdoor zou ik makkelijker de voogdij kunnen krijgen.

Toen begon mijn wraakacties! Er was een feestje bij mijn tante. Wat inhoud: veel mannen, veel drank, veel gedans en gezelligheid. Hier ontmoeten ik G. We raakte aan de praat toen we op het balkon een sigaret aan het roken waren. Ik was toen al lekker aangeschoten. We hadden het over allerlei dingen, over mijn man en de situatie en over dat hij net in Nederland was, ook al was zijn Nederland verdomd goed! Met 7 mensen(‘de jongeren onder elkaar’) sloegen we 5 flessen Grantz naar achter. We zaten met ze alle op het portiek, midden in de nacht, om wat anders te roken.

Toen G smsde of ik op de 2de etage wou komen deed ik dat. Hij zat daar en vroeg of hij mij mocht kussen, zei ik misschien later. Op dat moment stond ik op en hij volgde. Ik keek hem aan en zoende um vol. Hij zoende terug en daar stonden we even. Hij kom goed zoenen en ik kreeg het er warm van…

Uiteindelijk hebben nog even boven gezetten, maar op het moment dat ik en een vriendin(die ik had meegenomen) naar beneden gingen, volgde de rest. Ik zat op zijn schoot, gezellig te kletsen en te zoenen tussendooor. Toen me tante iedereen naar boven stuurde en ons zag zitten, glimlachte ze en liep naar boven, dus wij bleven zitten. Deze keer zoende we heftig ik deed ze jas over ze schouders naar beneden en voelde nu eindelijk hoe gespierd die was. Hij tilde me op en zette me op een tree. Hij ging voor me zitten en deed me benen wijd. Ik had een jurkje aan de hij hoefde alleen maar me string opzei te schuiven. Hij speelde eerst met me clit. Ik genoot er enorm van. Daarna likte hij me. Ik pakte ze haar goed vast en kreunde. Me lichaam tintelde helemaal van de spanning. Toen hij opstond maakte ik zijn broek los en pijpte hem. Hij kreunde en pakte me haar stevig vast. Toen ik de deur beneden open hoorde gaan rende we naar boven. De rest stond nog voor de deur. Toen ik binnenkwam gingen de meeste mensen weg. We waren nu nog met ze 5e en natuurlijk me tante die al lang te slapen. Toen ik en me vrienden aan het roken waren, was de rest binnen. G riep me en zei kom we gaan naar boven.

Stiekem slopen we naar boven. We deden de deur van me neef open en daarna op slot. Hij tilde me op, duwde me tegen de muur en zoende me. Met ze hand masseerde hij me borst. Ik was fucking geile n nat! Toen hij me weer op de grond zetten gaf iik hem een duw en hij viel op het bed. Ik deed ze broek uit en hij mijn jurkje. Hij trok je t-shirt uit en ik zag een heerlijk lichaam met tattoos. We dedden standje 69 en ik genoot er van, de spanning, de wraak alles! Toen hij op me ging liggen en naar binnen ging voelde dat al een enorme opluchting. Hij ging eerst langzaam en daarna onwijs snel, het voelde bijna onmenselijk snel:P , maar het was heerlijk en ik kreunde het uit. Toen we doggystyle deden merkte ik helemaal hoe snel hij kon stoten. Ik pakte ze arm vast en kreunde ut uit ondertussen hij me nek kuste. Daarna ging ik op hem. Hij pakte me heupen vast zodat ik nog hard neerkwam. Ik kwam trillend klaar, maar hij ging maar door!! Hij duwde mij tegen zich aan en draaide om zodat hij boven lag. Hij ging nog paar keer heen en weer en stoot me hele buik, tieten en kut onder!

Ik heb ut uiteindelijk met me neef ze boxenshort afgeveegd(met me dronken hoofd), gelukkig heeft hij er nooit wat over gezegt!

Toen ik die ochtend thuis kwam, glimlachte ik van oor tot oor. Me man had niks in de gaten. Eerste voelde ik me kut, totdat ik de foto’s zag die me vriendin had gemaakt en dat gevoel ging snel weg. Nu loop ik bij sexdatinggigant, waar ik seks heb me andere mensen en soms ook nog met G. Ik wil geen seks met bekende, er is dan een grotere kans dat hij erachter zou komen.

Denk je dat dit ut begin is van mij wraakavontuur. This is just the beginning.

To be continued…

Share this post