Paardrijden met Sanne

Paardrijden met Sanne

Dingen zoals een hek repareren en het hofje vegen. Vandaag was ik ook weer van de partij en er moest een buitenlamp geplaatst worden. Ik zorg altijd dat ik een uur van te voren aanwezig ben, zodat de klanten en de bezoekers niet hoeven te wachten. Al snel waren de eerste mensen aanwezig. Ze kwamen de kinderen brengen die zo paardrijd les hadden. Ook waren er mensen die een paard van iemand anders verzorgen. Dat deed Sanne ook. Ze kwam elke zaterdag trouw het paard verzorgen en reed er eventjes op. En vandaag was ze ook weer van de partij. Sanne is heel mooi. Ze heeft bruin haren die ze meestal in een staart draagt en hele mooie blauwe ogen. Zoals iedereen droeg ze een paardrijd broek. Donker groen van kleur en daarboven droeg ze een wit topje zonder mouwtjes. Ze droeg een Bh dat was goed te zien, omdat de bandjes onder het topje uitstaken. Sanne is een goeie vriendin van me geworden. Ze is altijd heel spreekzaam en altijd even vrolijk. En zo ver ik het weet heeft ze geen vriendje. Ik was denk ik twee uur aan het werk toen Sanne weer het erf op kwam lopen met haar paard. Ze zwaaide vriendelijk. En uiteraard zwaaide ik vriendelijk terug.

Het paard werd op stal gezet en toen kwam ze even gezellig een praatje maken. “Is het zo moeilijk zo’n lamp aansluiten, of ben je bang dat je aan de stroom komt te hangen” zei ze. Ik keek haar even aan en zei: “Ik zweet niet omdat ik het moelijk vind, maar het is erg warm”. Het was ook warm maar ja het werk moest gebeuren. We spraken nog even verder toen ze zei: “We kunnen vanmiddag wel samen gaan afkoelen”. Rijden we met mijn paard naar het strandje hier in de buurt en gaan we daar even zwemmen. Ik stemde in en zou s’middags om een uur of een klaar staan op de manege. Uiteraard was ik weer veelste vroeg. Maar ja, ik wou een goeie beurt maken. En dat doe je niet door gelijk al te laat te komen. Ik stond vijf minuten te wachten toen ze op haar mountainbike het erf op kwam rijden, ze zag er nog mooie uit dan vanmorgen. Ze droeg nu een zwart rokje en een zwart truitje. In haar nek zat een strikje die waarschijnlijk van haar bikini was. We maakte het paard klaar voor vertrek en reden naar het strandje. Ik kan niet paard rijden dus gingen we met een paard. Onderweg verwisselde we van ruiter zodat ik les van haar kreeg in het paard rijden. Ze kwam achter me zitten en met haar armen kwam ze onder mijn armen door en pakte de teugel beet.

Haar borsten kwamen tegen mijn rug en met haar kin leunde ze op mijn schouder. Ik raakt een beetje opgewonden. En kreeg last van een stijve, Hopelijk zag ze het niet. Na een paar honderd meter ging het paard rijden me beter af en pakte ze me rond mijn middel. Mijn pennis was nog steeds stijf en of ze het wist, voelde ze voorzichtig aan mijn broek. “Raak je opgewonden van het paard rijden of van mij?” fluisterde ze me in mijn oor. Ik wist er geen raad mee dus hield mijn mond. We kwamen bij het meer aan we knoopte het paard aan een hek vast en ongeveer 15 meter verderop legde we onze handdoeken neer. Haar rokje deed ze uit en haar topje ook. Ze stond er nu in een bikini broekje zwart van kleur en een mooie bikini die goed gevuld was. Al snel raakte ik weer opgewonden en vertoonde mijn zwembroek enige helling vorming. Ze zag het en vroeg of ik mee ging zwemmen. Ik rende achter haar het water in dook met een kleine sprong voorover onder water. Ik kwam boven voor haar en ik kon nog maar net adem halen toen ze me een dikke kus gaf. Deze werd snel opgevolgd door een heftige tongzoen. En voordat we het wisten stonden we in het water hevig met elkaar te zoenen. Ze streelde mijn lichaam en voelde aan mijn zwembroek.

Ze stopte met tongen en zei “Ga je mee naar de kant, ik heb eigenlijk zin in wat anders…..ik ben al een tijdje verliefd op je en ik wil graag even met je over praten”. Ik liep achter haar aan het water uit. Bij de handdoeken aan gekomen sloeg ik een handdoek om haar heen. En droogde haar een beetje af. Toen ik achter haar ging zitten keek ze achter over en zei: “Zoals ik al zei, ik heb bepaalde gevoelens voor jou, heb je die ook voor mij?” . Ik kuste haar vol op haar lippen en zei: “Ik dacht wel dat dit duidelijk was”. Al snel raakte we weer in een hevige tongzoen. Ze greep weer naar mijn broek en trok hem een klein beetje omlaag zodat mijn pennis er uit kwam. “Doe jij die broek van je uit….dan kleed ik me ook uit”. Er was niemand op het strandje aanwezig omdat het een plekje is die je moet weten. Ik trok mijn broek uit en ging liggen op mijn handdoek. Ze kwam voor me staan en begon haar zwemkleding uit te trekken. Tergend langzaam deed ze alles uit en ik keek naar een super mooi bruin lichaam, die echt helemaal perfect was. Ze kwam voor me zitten en begon zachtjes aan mijn pennis te trekken…..Ik genoot er van en snel had ik het idee dat ik elk moment klaar kon komen. Ik duwde haar een klein beetje van me af, zodat ik onder haar weg kon kruipen en haar met haar borsten lichtjes op de grond kon drukken. Ze ging liggen en ik begon haar te kussen op haar rug. Langzaam zakte ik iets naar beneden en kwam aan bij haar kontje. Kussend ging ik via haar bilnaat naar beneden.

Ze deed haar benen iets wijt en ging wat naar boven…haar lippen waren mooi rood en ik kuste ze zachtjes. Ze schokte een beetje en kreunde zacht. Ze draaide zich om en dat was voor mij het teken dat ik nu verder moest gaan. Maar dat deed ik niet. Ik kuste haar borsten en nam haar tepels tussen mijn tanden. Zachtjes beet ik er op en sabelde ik er aan. Ze kreunden nog meer. Ik begon haar te beffen en voor dat ik het wist, kwam ze klaar in mijn gezicht. Ik likte haar vocht op en ik moest gaan staan. Ze zou me wel even verwennen zij ze. Ik stemde in en al snel kwamen haar lippen om mijn pennis, ze zoog zachtjes en ondertussen keek ze mij aan. Ik werd gek. Ik kwam op mijn hoogte punt en ik maakte haar duidelijk dat ik kon komen elk moment. Toen ik het sperma voelde komen, haalde ze mijn pennis uit mijn mond en liet het over haar mont en haar borsten spuiten. Ik wou het schoonlikken, maar ze begon zich met een vinger schoon te vegen. Deze vinger werd naar binnen gestopt in haar poesje………

Auteur
Papadoc
Website
http://www.dreknek.nl

Share this post