sexavontuur met Merel

sexavontuur met Merel

Hoi, mijn naam is Linda, ben 19 jaar en wat ik nu vertel is alweer ruim drie maanden geleden gebeurd. Samen met mijn vriendin merel ook 19 hadden we een vakantie geboekt naar een lekker warm land ver weg, Costa Rica. Toen we eenmaal in ons hotel waren, of eigenlijk onze bungalow bij het hotel, Besloten we eerst de boel een beetje te verkennen, Al snel belandde we in de bar waar het gezellig druk was. Er bleken nog wat Nederlanders te zijn dus voelden wij ons snel op ons gemak. Toen we na een tijdje toch maar ons huisje opzochten merkten we allebei dat we iets te veel hadden gedronken, niet echt dronken maar een beetje aangeschoten dus.Arm in arm liepen we naar on huis. Eenmaal binnen zei Merel giechelend dat ze best een leuke vent had gezien. He hallo je bent er net zei ik lachend ga je nu meteen al op pikken jacht!!!?? Heb jij wat beters dan grapte ze terug,. Ik moest het haar antwoord schuldig blijven.

Nou dan ga ik maar even onder de douche zei ze. En begon zicht uit te kleden waar ik bij was. Nu is dat geen probleem we hebben elkaar wel vaker naakt gezien. Eenmaal in haar blootje keek ik haar eens goed aan en zei:”het is maar goed dat ik geen kerel ben anders had ik je gelijk gepakt, je ziet er echt lekker uit zo.””Hallo zijn we ineens lesbisch geworden riep ze”. “Nou dat niet, alhoewel ik best eens met die lekker borsten van jou zou willen spelen.”zei ik terwijl ik opstond en haar richting uitkwam. Uitdagend bleef ze voor me staan en ze: “Dat doe jij niet “o nee” zei ik en zoog een van haar tepels in mijn mond. Met mijn handen begon ik haar tieten te masseren. Hey gek wijf riepze doe ff normaal, maar verzette zich niet en liet mij mijn gang gaan. Daar door aangemoedigd, en de drank natuurlijk, duwde ik haar de slaapkamer in en het bed op. Onderwijl mezelf ook uit kledend. Ineens lagen we beide naakt op bed. ik hoorde haar zwaarder ademen, ze kreunde zachtjes. Ik keek haar aan en drukte zachtjes mijn mond op de hare Ze reageerde meteen door met haar tong rond de mijne te cirkelen . Ik liet mijn hand over har buik glijden en kwam bij haar heerlijk kale .

Ik voelde er eben aan en wat denkje de slet was kletsnat!!!!. Geile slettebak zei ik je bent kletsnat!!! Niet kletsen zei ze doorgaan ik ben bloedgeil ja. Ze streelde mijn borsten en liet een hand afzakken naar mijn inmiddels ook kletsnatte spleet. Er ging een rilling door me heen toen ze mijn klitje aantrraakte Mmmmmm zuchte ik. Ook Merel begon steeds luider te kreunen. Ohh Linda wil je me beffen vroeg ze. Ik had nog nooit met een vrouw sexgehad maar begreep waar ik moetst wezen en wat er van mij verlangt werd. Als jij mij ook likt zei ik en ging in standje 69 boven haar liggen. Gulzig likte en zoog ze aan mijn klitje ik dacht dat ik helemaal gek werd zo lekker was dat. Ik likte en sbbelde aan har klitje en voelde hoe haar geile sap uit haat kut stroomde. Merel likte en zoog lekker door en ok ik lekte mijn geile sap uit mijn kut.

Potselin stopte ze twee vingers in mijn soppende kut Ahhhhh Kreunde ik Laat me komen geile trut hijgde ik en pompte mijn vinger in haar soppende spleet. Ja lik me klaar geileteef hijgde Merel. Ik voelde hoe mijn lichaam verstarde en even laater kwam ik luid kermend en schokkend klaar. Ik had moeite om Merel te beffen en te vingeren maar hield het vol en even later kwam zij ook heerlijk klaar ik hen alle kutsap uit haar lekkere kutje gelikt en haar daarna eenlekkere tongzoen gegevn zo dat onze sappen zich met elkaar vermengden. Daarheb je geen ven voor nodig hijgde Merel. Dicht tegen elkaar vielen we moe maar voldaan in slaap. Toen ik de volgende morgen wakker werd voelde ik een tinteling ik mijn buik. Merel lag zachtjes met mijn kutje te spelen. Goedenmorgen lieverd zei ze en gaf me een heerlijke tobgzoen. Jullie zullen begrijpen dat we elkaar die vakantie nog vaak hebben vewernt. Maar niet allleen op vakantie hoor. Eenmaal thuis zijn we daar gewoon mee door gegaan. Soms samen soms met een paar lekkere jongens. Die vonden het maar wat geil als wij elkaar lagen op te geilen.

Share this post