Geil studentje

Geil studentje

Het studentenleven,

Zaterdagavond ga ik natuurlijk lekker uit en vergeet ik even mijn studie. Ik ga los met vriendinnen in de Club. Maar ik mis altijd 1 ding, een heerlijke geile vent, die mij mee zal nemen naar huis. Al die jongens die zich gedragen als kinderen? Nee, daar moet ik niets van hebben. Ik wil een lekkere geile vent, die niet b ang is om mij aan te spreken en lekker met mij begint te flirten, daar in de club. Na lang dansen, elkaar stiekem op te geilen en een paar drankjes genomen te hebben, neem jij mij mee naar huis. We zijn allebei een beetje aangeschoten, maar dat maakt het natuurlijk alleen maar spannender, toch?

We komen bij jouw huis aan en je vraagt mij of ik iets te drinken wil, zonder antwoorden begin ik jou gelijk te zoenen en strelen, want ik heb geen zin meer om te wachten. Ik wil gewoon keihard geneukt worden door jou! Jij gaat zitten op de bank, en ik kom boven op jouw, ik zoen je en geef jouw heerlijke geile kusjes en likjes in je nek, steeds verder naar beneden. Ik maak je broek los en ik begin jou heerlijk af te zuigen en masseer je ballen voorzichtig met mijn vingers. Hmm, je pik is al heerlijk hard en mijn kutje wordt ook steeds vochtiger. Je kan niet meer wachten en gooit mij van jou af. Je trekt mijn rokje naar beneden en je ziet al dat ik geen slipje aan heb.

Hmm, je begint mijn heerlijke natte, kale en strakke kutje heerlijk te vingeren en beffen. Oh schat, ik kan niet wachten tot die harde pik mijn kutje in stoot. “Neuk me”, dat is wat ik tegen je zeg, en je begint gelijk. Hmm, daar liggen we dan op de bank. Je stoot steeds dieper en harder, we doen alle standjes die je maar wenst te doen! Tot dat jij heerlijk klaarkomt in mijn kutje, of over mijn borsten, mijn gezicht? Waar jij maar wilt schat.

Dit was natuurlijk niet eenmalig. Heerlijke seks, zeker voor herhaling vatbaar, vind je niet?

Share this post