Trio

Voordat je het weet is het gebeurd….. maar dan moet je er ook niet op bedacht zijn. We waren in Griekenland op een heerlijk eiland, we hadden wat leuke mensen ontmoet waarmee we die middag samen hadden gegeten. Bijna iedereen was bloot alleen een mooie dame zij was topless en mijn vriend en ik waren gewoon in onze badkleding. Na de stevige lunch die g epaard ging met aardig wat drank werd het voor iedereen tijd om op te stappen. Door de heerlijke spijzen, drank en mooie blote mensen om mij heen was ik aardig opgewonden geraakt, en toen onze gastheer de mooie dame waar ik wel wat in zag naar de wal bracht gingen mijn vriend en ik achter de tent uit het zicht even heerlijk los. Mijn vriend ging tegen een rots aanliggen en ik pakte zijn harde pik vast.

Oh wat had ik zin in die heerlijke prachtige harde paal! Ik speelde eerst een beetje met hem, liet mijn borsten langs zijn pik gaan, mijn vriend was ook heel erg opgewonden en maakte heerlijke geluiden. Heel langzaam liet ik zijn pik langs mijn lichaam glijden, ondertussen was zijn pik heerlijk nat geworden van het voorvocht. Ik ging op mijn knieen voor hem zitten en liet mijn tong heel zachtjes langs zijn mooie glanzende eikel gaan. Ik likte eerst het randje langs zijn eikel terwijl ik met mijn hand zachtjes over zijn ballen streek. Pijp me! kreunde mijn vriend, ik zoog zijn pik langzaam plagend in mijn mond steeds dieper en dieper, zijn eikel kwam tegen mijn huig aan en mijn vriend neukte mijn keel…ohhhhhhhhhhhhhh zo lekker! We hoorden een geluid en toen we gingen kijken zagen we dat onze vriend alweer terug was. Dat was jammer want ik was alleen maar geiler geworden en ik wilde daar absoluut niet mee stoppen! Iedereen nam een duik in de zee, we zwommen een beetje uit elkaar maar dat wilde ik niet dus vlak voor de neus van onze vriend begon ik mijn vriend geil te tongen en likken. Ik was zo geil dat ik wel 2 pikken kon hebben.

Ik keek onze vriend geil aan en zei dat hij wat dichterbij moest komen. Zonder iets te zeggen werd ik plotseling door 2 mannen betast en gevingerd, arghhhhhhh wat was dit zalig. Ik pakte elke pik vast en begon met beide palen te spelen, 2 pikken!! wauw.. geiler dan op dat moment had ik mij nooit gevoeld, ik voelde mij zo begeerlijk, sexy en machtig. Voordat ik het wist werd ik gedragen in de zee door 2 pikken die bij mij waren binnengedrongen, wat een ervaring, ik was buiten mijzelf getreden dit genot was GROOTS! Achter elkaar kwam ik klaar zelfs spuitend iets wat mij nooit eerder was overkomen. Wat een genot en wat een geilheid. Toen de 2 mannen in mij klaar waren gekomen gingen we het water uit en gingen we op het strand liggen, om de beurt likte ik hun warme met zaad besmeurde pikken schoon en slikte het warme spul lekker door. Gelukkig is het niet bij deze ene keer gebleven, we bezoeken elk jaar als we op vakantie gaan onze vriend, en geloof mij het is nog beter dan de eerste keer!

Share this post