Vakantie

Ik zal beginnen mijzelf voor te stellen. Ik ben Annette, een vrouw van 38, getrouwd en 2 kinderen. Ik ben een brunette met bruine ogen en iets van 1.67 lang en weeg iets van 56 kg. Ben niet geheel ontevreden met mij zelf. Zou wel iets langer willen zijn en misschien iets grotere borsten dan de kleine B die ik nu heb. Maar ja, je kunt niet alles hebben.

Regelmatig lees ik de verhalen op erotische sites. En ik geloof echt, dat wat mij afgelopen vakantie is overkomen en heb laten gebeuren, mede komt door de verhalen die ik hier lees. In ieder geval ben ik daardoor wel anders gaan denken over spanning en sensatie. Daarom heb ik ook na mijn “avontuur” vrij snel besloten, dit waar gebeurde verhaal, met jullie te delen.

Deze zomer zijn wij 3 weken met de caravan naar Italië geweest. Super weer gehad, lekker gegeten en leuke mensen ontmoet. Helaas is er dan seksueel 3 weken weinig loos omdat de kinderen ook in de caravan slapen en ze het gewoon vertikken om in een tentje te gaan liggen. Eigenlijk geen probleem alleen moet ik dan wel af en toe met mijzelf aan de gang tijdens het douchen want anders word ik chagrijnig van de onthouding. En zeker met zo’n warm weer waar iedereen, inclusief je zelf, weinig aan heeft en je bekeken word en kunt bekijken. Werkt bij mij altijd zo dat ik heel licht ontvlambaar ben. Kan echt heel geil worden als ik in mijn bikini ben en merk dat ik bekeken word door een man of vrouw. Ook als ik een vent in een klein broekje zie of een lekkere vrouw die weinig te wensen overlaat, maakt dat ik super geil kan worden. Ik heb nog nooit echt met een vrouw gevreeën maar ik kan wel echt geil worden als ik een vrouw kan bekijken waarvan haar kutje aftekent in haar broekje of waarvan haar tepels door haar shirtje of bikini prikken. Ik heb eens een stel op de camping horen neuken in de douche terwijl ze dachten alleen te zijn. Ik heb mij zelf toen super lekker gevingerd. Maar goed, terug naar mijn beleving.

We waren op de terug weg en dat doen we altijd, heel rustig, in etappes. We blijven onderweg dan ergens een nachtje overnachten en als het leuk of mooi is soms wel 2. Nu hadden we gepland om in de beurt van Stuttgart, zo wie zo, 2 nachtjes te doen omdat mijn man en de kinderen naar het Porsche museum wilde. Ik heb niet zo veel met auto’s dus zou ik op de camping bij de hond blijven, want die hadden we ook mee. Iedereen blij…….

Mijn man had een kleine camping gevonden niet zo ver van Stuttgart. Er zou niet zo veel te beleven zijn, maar voor 2 nachtjes leek dat geen probleem. Het begon al met dat we de camping niet konden vinden. Een aantal keren gevraagd en toen maar gebeld en door de vrouwelijke eigenaar naar de camping geloodst. Gelukkig maar dat we niet zo lang bleven. De camping was niet meer als een kaal voetbalveld, 2 stroompuntjes, een waterkraan en een keetje waar je jezelf kon douchen en wassen. Buitens ons stonden er een 3 tal Duitse vakantiegangers en een rijtje oude caravans die van Polen bleken te zijn die daar in de omgeving werkte. Weekends waren die meestal niet aanwezig omdat ze dan naar huis gingen. En omdat wij op vrijdag zouden aankomen zou het dus behoorlijk stil zijn daar.

En dat klopte. Er was dus ook niemand. De Duitsers gingen al vroeg weg om uitstapjes te maken en kwamen s avonds pas terug. Zo ook onze Poolse over buurman.  Hij groette ons vriendelijk en was al snel in gesprek met mijn man over werk, Polen en weet ik veel. Ik schatte hem op begin 50. Hij was slank en zag er verzorgd uit. Na later bleek, was hij gescheiden en ging dus niet ieder weekend naar huis. S’avonds na het eten vroeg hij of we zin hadden in een wijntje en dat hadden we wel en was het echt heel gezellig.

De volgende dag hebben we op deze stille camping heerlijk uitgeslapen en laat ontbeten. De Duitsers gingen in de loop van de morgen weer op pad en was het weer uitgestorven.

Tegen half twaalf ging mijn man met de kinderen naar het museum en had ik het rijk alleen en tijd om eens lekker te lezen. Ik besloot om eerst een douche te nemen. En ging in mijn bikini gewapend met de shampoo en een handdoek op weg naar het schuurtje waarin buiten een wastafel een hokje was geplaatst met een gordijn waar je kon douchen. Iedereen kon hier zo in en uit terwijl je achter een gordijn staat te douchen. Maar in de veronderstelling toch alleen te zijn…………..Ok dan. Eigenlijk wekte het ook wel weer een bepaalde lekkere spanning op en besloot om terug in de caravan even lekker met mijzelf te spelen. Na een lekkere douche stapte ik naakt naar buiten en was bezig mijzelf af te drogen toen de deur openging. Ik keek geschrokken op en zag mijn over buurman, de Pool, staan in een korte badjas. Hij nam mij van top tot teen op en zei in Duits iets van: sorry ik dacht dat er niemand was. Maar hij maakte geen aanstalten om te gaan. Sterker nog hij kwam verder naar binnen en zei dat hij ook wilde douchen. Ik wist niet wat ik moest doen en stammelde iets van ja, ja  Ok. Hij deed rustig zijn badjas uit en stond naakt naast mij.  Zonder schroom bekeek hij mij. Ik werd er verlegen van, durfde niet op zij te kijken en wist mij geen houding te geven. Hij zei, met een rustige stem, dat ik er goed uit zag. Ik draaide mij wat van hem weg en voelde dat ik een hoofd had als een biet. Toen voelde ik zijn hand op mijn rug en weer die rustige stem die complimentjes maakte. Ik weet dat ik hem toen een ram had moeten geven en weggaan. Ik weet niet waarom, maar ik deed het niet. Ook niet toen hij over mijn billen streelde. Sterker nog, ik liet het toe. Waarschijnlijk voor hem het signaal dat hij beet had. Hij stond achter mij en kwam met zijn hand naar mijn borst en begon die te kneden. Mijn tepels werden gelijk keihard. Zijn andere hand legde hij op mijn buik en streelde die terwijl hij mij in mijn nek kuste en bleef zeggen hoe mooi ik wel niet was. Terwijl hij zachtjes in mijn tepel kneep gleed zijn andere hand van mijn buik naar beneden en streelde hij het korte plukje haar net boven mijn schaamstreek. Pas toen hij een vinger door mijn natte spleet haalde en tegen mijn klitje drukte werd ik wakker en zei hem keer op keer te stoppen en dat ik getrouwd was. Ik zei het allemaal wel maar ondertussen liet hem wel begaan. Geniet er van zei hij. Vandaag is voor jou. Morgen ben je weer weg, we zien elkaar nooit meer en niemand zal hier ooit van weten. Ik voelde zijn pik tegen mijn kont een hand die mijn tepel kneedde en vingers die door mijn spleet gingen en mijn klit stimuleerde. Ook al zou ik willen ik kon niet meer stoppen en was bloed geil. Zo geil was ik in tijden niet meer geweest.

Hij draaide me naar zich toe onderwijl met mijn kutje spelend. Hij keek mij geil aan en kuste mij op mijn mond. Ik voelde zijn tong tegen mijn lippen en opende mijn mond en begon gulzig nat en geil met hem te tongen. Ik voelde een vinger in mij komen en toen nog een. Als een loopse teef reed ik op zijn hand. Ik was verloren. Ik was 18 jaar bij mijn man en 15 jaar getrouwd, 2 kinderen van 11 en 9, en voor de eerste keer in al die jaren ging ik vreemd. Niet dat het nu nog wat uit maakte maar het was zo als hij zei. Als ik morgen vroeg weg reed dan zouden we elkaar nooit meer zien en zou ik een ervaring en geheim rijker zijn.

Ik hoorde hem zeggen, we gaan naar mijn caravan, er is wel niemand maar je weet nooit en we willen niet dat er iemand binnen loopt. Verdoofd bleef ik staan terwijl hij alles bij elkaar raapte. Hij trok zijn badjas weer aan en gaf mij mijn handdoek. Ik wilde mij bikini bij hem pakken. Maar hij zei kort dat ik de handdoek maar om moest doen. Gewillig deed ik mijn handdoek om en liep met hem mee. Gelukkig stonden we niet ver van het schuurtje. Ik keek om mij heen maar er was helemaal niemand te zien. Zijn voortent was voor de helft open geritst en de andere helft aan de bovenkant.

Ik had nog geen stap in de tent gezet toen hij mij tegen zich aan trok en heel geil begon te kussen. Ik hou van nat geil tongen en voelde mijn kutje reageren. Hij trok hard aan de handdoek die ik met een hand om mij heen hield. De punten schoten uit mijn hand en ik voelde hem van mij afvallen. Fuck, ik stond nu in mijn blote kont in de open voortent te kijk voor iedereen die deze kant op zou kijken. Ik keek opzij en zag onze caravan aan de overkant. Onze hond lag loom in het gras. Heel in de verte zag ik beweging bij de ingang. Volgens mij de vrouw van de camping. Maar dat was gelukkig te ver weg. Ik voelde zijn hand aan mijn kutje en deed automatisch mijn benen wat open. Goed zo lekkere geile slet zei hij en keek mij aan. Wat, hij noemde mij geile slet……..Hij speelde met mijn kutje en liet 2 vingers in mij glijden. Hij hield zijn hand stil en begon ik als van zelf op zijn hand te rijden. Tjee, ik was ook een geile slet. Ik wilde ook een geile slet zijn. Wat was ik geil. Hij pakte mij met zijn vrije hand achter bij mijn haren en likte over mijn lippen en trok mij aan mijn haren omlaag. Ik reageerde gelijk door op mijn hurken te zakken. Hij liet de badjas van zich afglijden en pakte zijn pik vast. Zijn pik stond stijf voor mijn gezicht en was iets langer en dikker als die van mijn man. Hij streek ermee over mijn gezicht en liet een streep voorvocht achter op mijn neus en wang en tikte op mijn mond. Met de punt van mijn tong likte ik voorzichtig zijn eikel. Dat was kennelijk niet genoeg hij pakte mijn hoofd en drukte zijn pik tegen mijn lippen. Ik begon hem te pijpen en voelde het verschil, hij was echt dikker. Hij begon mij in mijn mond te neuken en ik voelde zijn dikke pik steeds iets dieper komen. Ik was druk bezig mij te concentreren om zijn pik zo diep te kunnen hebben maar hoorde hem zeggen: kom geile teef neem hem dieper, kom slet, kom getrouwde hoer ik wil je neus tegen mijn buik voelen. Ik ga je gebruiken als de slet die je eigenlijk bent en ga alle geile vieze dingen met je uithalen die je  kunt bedenken. Ik werd geiler en geiler van zijn dominante gedrag en van wat hij tegen mij zei. Terwijl ik hem dieper probeerde te pijpen pakte hij mij bij mijn tepels en begon deze te knijpen en trok mij aan mijn tepels over zijn pik. Vinger je geile kutje slet en laat zien dat je mijn getrouwde hoertje wilt zijn. Maar kom niet klaar anders laat ik je naakt over de camping lopen. Ik deed gelijk wat hij vroeg en voelde ook mijn neus zijn buik raken en moest toen kokhalzen. Veel tijd gaf hij mij niet en trok flink aan mijn tepels. Nu ging het beter ik had zijn hele pik in mijn keel. Zo diep, hij was zeker 17 / 18 cm. Goed zo sletje nu diep houden en flink zuigen. Daar zat ik dan naakt in de open voortent, op mijn hurken een dikke pik in mijn mond en vingerde mijn zeik natte kutje. Als je dat eerder die dag tegen mij zou hebben gezegd had ik gedacht met een gestoorde gek te maken te hebben. Hij trok zijn pik met een plop uit mijn mond en trok mij omhoog tegen zich aan. Ik voelde zijn dikke pik tegen mijn kont kloppen.  We draaide zo, dat ik met mijn gezicht naar de uitgang stond. Hij pakte mijn borstjes weer vast en begon mijn tepels te knijpen en te trekken. Speel met je kutje. Ik deed het gelijk. Goed zo, ik hou van sletjes die goed kunnen luisteren. Hij duwde met zijn pik tegen mijn kont zo hard dat ik een stap naar voren moest doen en nog eens. Ik stond bijna buiten. Hij zei: Zou het nu niet geil zijn als iemand je nou zou zien? Hoe het nette getrouwde vrouwtje zich staat te vingeren bij een vreemde kerel in de tent en zich gedraagt als een geile loopse teef.  Nee, alsjeblieft, ik schrok. Alsjeblieft niet doen, ik wil niet gezien worden, alsjeblieft. Ok, maar dan ben jij vanmiddag mijn geile loopse teef en doe je wat ik je zeg. Zeg het. Ja, ja. Wat ja, zeg het. Ik was echt bang dat hij mij aan iemand zou tonen en zei toen dat ik vanmiddag zijn loopse teef zou zijn.

 

Share this post