Mayte op vakantie in Italie

Mayte op vakantie in Italie

Mayte glimlachte, ze wist dat ze er goed uitzag is haar korte nauwsluitende jurk. Toen de jongen haar de kamer in liet gaan en de koffers binnen zette, besloot Mayte hem een ander soort fooi te geven. Ze liep met hem mee naar de deur, maar voor hij naar buiten kon gaan deed ze de deur dicht. De jongen keen verbaasd toen Mayte hem begon te zoenen. Toen hij de zoen beantwoorde, ging ze door haar knieen, maakte zijn broek los en haalde zijn inmiddels behoorlijk stijve paal eruit. Terwijl ze hem aankeek nam ze de eikel in de mond en begon er op te zuigen. Hij keek haar aan en keunde zacht. Mayte pijpte hem tot ze voelde dat hij bijna klaar kwam, toen stond ze op en draaide haar rug naar hem toe.

Ze tilt haar jurkje wat omhoog, zodat hij haar blote billen kon zien en steunde met haar handen op het bureau. Ze keek uitnodigend naar de jongen, en met haar vingers streelde ze haar natte spleet. De jongen deed zijn broek verder uit en terwijl hij zijn jasje en overhemd uit deed zag hij dat ze twee vingers in haar kut stopte, hij ging achter haar staan en duwde zijn paal diep in haar natte kut. Mayte kreunde, hij was behoorlijk groot geschapen, en zijn knots trok bijna haar kut naar buiten na elke keer dat hij diep in haar kut ramde. Tijdens het neuken, vingerde Mayte zich naar een lekker orgasme, toen de jongen haar kut voelde samentrekken, ramde hij zijn paal diep in haar en Mayte voelde zijn zaad in haar spleet spatten. Nadat hij zich terug had getrokken, draaide Mayte zich om en likte en zoog zijn knots weer schoon. Terwijl ze haar jurkje weer recht trok, kleedde de jongen zich weer aan.

Toen hij de kamer uit wilde lopen zag hij hoe zijn zaad uit haar kut langs haar been druppelde. Mayte zag waar hij naar keek en vingerde zich nog even in haar natte kut. Toen de jongen de kamerdeur achter zich dicht deed, likte ze haar vingers af. Ze liep naar de badkamer en deed haar kleren uit. Onder de douche vingerde ze zich nogmaals klaar.Na het douchen trok ze de hotel badjas aan en belde roomservice voor een flesje rode huiswijn. Na een kwartiertje werd de fles gebracht, toen ze deze man binnen liet, besloot ze dat ze ook deze lekkere vent wilde. Ze sloot de deur achter hem en nadat hij haar glas had ingeschonken, wilde hij weer haar kamer verlaten, maar Mayte hield hem tegen. Ze maakte zijn broek los en begon ook hem te pijpen. De man genoot zichtbaar van haar zuigende mond, en toen ze haar natte spleet aan bood ging hij meteen achter haar staan. Maar in plaats van zijn knots in haar soppende kut te duwen zakte hij door de knieen en likte haar natte kut. Zijn tong likte haar mooi glad geschoren schaamlippen en hij nam haar klitje goed tussen zijn lippen om er lekker aan te zuigen. Mayte genoot ervan en ze kreunde zacht.

De man kleedde zich uit en toen hij met twee vingers in haar natte kut neukte kwam ze heftig klaar. Hij likte haar kut, daarna duwde hij zijn paal in haar verkrampte kut en begon haar langzaam te neuken. Toen ze zich tegen hem aanduwde begon hij haar stevig door te neuken. Mayte kreunde steeds harder, terwijl de man haar steeds harder naaide. Toen hij zijn zaad voelde aankomen, duwde hij zijn duim in haar kontgaatje en stoote zijn knots diep in haar soppende kut. Mayte voelde zijn knots steigeren en terwijl zijn zaad haar kut vulde, kwam ze nogmaals klaar. De man kuste haar, en toen hij zich weer had aangekleed verliet hij de kamer. Mayte deed haar badjas weer aan en ging met een glas wijn in haar hand naar het balkon. Vanaf het balkon had ze een fantastisch uitzicht over de middelandse zee. Ze nam plaats op een van de ligstoelen op het balkon, en genoot van de warme zomeravond.In het hotel was ze bij de mannen meteen “beroemd” om haar manier van fooi geven, en het mannelijke deel van het personeeldeed dan ook behoorlijk zijn best om het haar naar de zin te maken. Elk telefoontje naar roomservice werd binnen een paar minuten gehoor aan gegeven.

Zo ook twee dagen na haar aankomst. Toen ze weer een fles wijn had besteld kwamen niet een maar wel drie mannen aan haar deur. Ze trok haar wenkbrouwen op, maar Mayte had er geen moeite mee, drie mannen vond ze eigenlijk wel prettig. Ze liet ze daarop ook alle drie binnen. Toen ze de mannen voor ging de kamer in liet ze de badjas van haar schouders glijden. Ze had een sexy lingerie setje aan , en toen ze zich omdraaide, zag ze dat de mannen dit wel konden waarderen. Ze liep op een van de mannen toe en begon hem uit te kleden, het was dezelfde man van de eerste avond. De twee andere deden het zelfde, en binnen een paar tellen lagen alle kleren op het bureau. Mayte knielde neer en pijpte de middelste vent, de twee andere stonden naast haar, ieder aan een kant. Mayte hand van beide mannen hun paal in haar hand en trok ze zacht af. Ze wisselde haar mond en hand regelmatig, zodat ze alle palen een paar keer in haar mond had gehad. Ze voelde haar kut erg nat worden en toen ze opstond, voelde een van de mannen dit ook.

Terwijl ze de ene zoende ging een man achter haar staan om haar borsten eens lekker te kneden. Toen werd ze opgetild en op bed gelegd. Drie monden en zes handen streelden haar lichaam, de man van die eerste avond likte haar klitje en neukte haar met drie vingers, zodat haar kut luide sopgeluidjes maakte. Een man knabbelde aan haat tepels en kneedde haar borsten en de andere kuste haar, zijn tong streelde haar lippen en haar hals. De sopgeluidjes van haar kut maakte iedereen super geil. Mayte kreunde het uit. Een van de mannen ging op zijn rug liggen en trok zichzelf af. Mayte ging meteen op zijn knots zitten en begon op hem te rijden. Een ander man duwde haar voorover op de man en begon haar kontgaatje nat te maken. Hij ging achter haar zitten en duwde zijn knots in haar kontgaatje. Haar kut werd er nog natter door. Mayte kreunde steeds harder, de man die ze al kende ging voor haar staan, zijn benen wijd om over de onderste te staan, zodat Mayte hem kon pijpen. Mayte voelde drie super geile knotsen in en uit haar gaan, in haar kut, welke nog steeds natter werd, zodat slurpende zuigbewegingen luid te horen waren. In haar kontgaatje, welke strak om de paal zat, zodat de man doorlopend zijn orgasme moest tegen houden, en in haar mond. De man die haar kontje neukte kwam met een schreeuw klaar en trok zich langzaam uit haar kont. De man die ze pijpte nam snel zijn plaats in en de twee mannen begonnen haar heftig door te neuken tot Mayte schreeuwend klaar kwam.

Toen haar lichaam zich schokkend overgaf aan een orgasme kwammen beide mannen klaar en spoten hun zaad diep in haar. De man die als eerste klaar kwam had zich inmiddels aangekleed en ging weer weg, hij dat dienst. De twee andere mannen hadden vrij, zei hadden die dag geen dienst. De mannen namen ook een glas wijn en Mayte stelde zichzelf maar eens voor. Haar naam was al bekend, maar op deze manier kon ze hun namen ook eens vragen. De man die ze al kende heette Dario, en de andere Stefano. Ze hoorde dat de man die al weg was Mauro heette, helaas bleef de conversatie gebrekkig. Zij kon geen Italiaans en de mannen konden geen Nederlands of Engels. In gebrekkig Duits konden ze elkaar wel wat duidelijk maken, maar daar bleef het bij. Mayte had haar glas leeg en stond op. Ze liep naar de badkamer en toen ze onder de douche stond, duurde het niet lang of Stefano kwam de badkamer op. Hij gebaarde of hij er bij mocht en Mayte knikte. Ze zag dat Stefano’s paal al weer omhoog aan het komen was. Onder de douche stonden ze elkaar te zoenen en op te geilen. Dario kwam de badkomer op en hield een grote douchelaken vast. Mayte stapte onder de douche uit en liet zich afdrogen door Dario. Zijn handen gleden over haar hele lichaam, en de manier waarop hij haar afdroogde hat duidelijk iets sensueels. Mayte voelde zich super geil.

Stefano had zich ook afgedroogd, en Dario stapte onder de douche. Mayte ging naar de kamer en ging op het bed liggen. Stefano schonk voor haar nog een glas wijn in. Hij hield het glas voor haar zodat ze er net niet bij kon. Toen ze op de knieen naar hem toe kroop, zag ze hoe zijn paal al weer omhoog stond en ze zag al een druppeltje voorvocht aan zijn eikel. Mayte likte het druppeltje er langzaam af, ze keek Stefano aan en likte nogmaals langs zijn eikel. Stefano reikte haar het glas aan en toen ze opstond en een slokje nam ging hij op zijn knieen om zijn tong over haar klitje te laten gaan. Dario kwam van de badkamer en ging meteen achter haar op zijn knieen om tussen haar billen te likken. Mayte sloot haar ogen en de beide mannen likte haar lekker tot ze een orgasme voelde aankomen. Haar knieen knikten en het orgasme knalde door haar heen, ze zakte naar de grond tussen Dario en Stefano in. Stefano kuste haar en draaide haar om naar Dario. Ze zat op zijn schoot en toen ze iets omhoog kwam drong Dario’s paal in haar natte spleet. Stefano drong haar kontgaatje binnen en opnieuw werd ze gevuld met twee palen. Mayte genoot van het volle gevoel en begon actief op beide palen te rijden. Toe beide mannen klaarkwamen voelde ze hoe beide palen nog even wat groter en harder werden. Ze rilde toen het zaad in haar spoot, en kreeg nog een orgasme.

Auteur
Papadoc
Website
www.dutchportal.nl

Share this post