Zij deed mijn haar en ik deed haar

Zij deed mijn haar en ik deed haar

Maar zo als bij iedere afspraak met haar hadden we het over de pc, zij zei dat haar pc vreemd deed, waarop ik voorstelde er wel even naar te willen kijken.

Zo gezegd zo gedaan en stond dan ook maandag morgen om 10:00 voor haar deur waar ze open deed gekleed in een babydoll

Waar haar volle vormen goed naar voren kwamen en ik even afgeleid werd door al wat ik zag. Na een bakje koffie vroeg ik haar waar de pc stond en wat nu precies het probleem was.

Zei ging me voor naar de slaapkamer waar haar pc stond opgesteld. En mij het probleem uitlegde, en ze zei als je dit Fixet dan betaal ik je in natura ik nam deze uitspraak met een korreltje zout en dacht dit is vast weer een grapje van haar en maakte mij dan ook geen illusies.

En ging aan de bak om het probleem te verhelpen Vanessa was ondertussen gaan douchen ik hoorde de douche in ieder geval lopen.

Na ongeveer 10 min had ik het probleem gevonden en opgelost.

En riep haar om te laten zien hoe zij voortaan zelf dit probleem te lijf kon gaan. Ze kwam binnen ik stond versteld ze had de babydoll verruild voor een mooi korenblauw korset met bijpassende jarretels. De erotische geur van haar opwindende parfum kwam mij te gemoed en deed een warm gevoel door mij heen gaan.

Waarop onze lippen elkaar raakten en wij opgingen in een vurig tongpartij en mijn handen door haar haar gleden om vervolgens met 1 hand haar borst te omvatten en ik mij even los maakte uit deze lange zoen en haar vroeg me even te knijpen om te zien of ik niet droomde, ze giechelde en kneep zachtjes in mijn kruis.

Met beide handen omvatte ik beide borsten en begon ze langzaam doch stevig te kneden wat een zacht gilletje van genot opleverde en ik voelde hoe haar borsten en tepels zich verstevigde onder mijn massage.

Ik ontdeed haar van haar korset om die heerlijke naar voren priemende tepels in mijn mond te nemen en sabbelde eraan alsof mijn leven er van af hing. Haar handen gleden door mijn haar.

Waarop ik mij losmaakte om me van mijn knellende kledij te ontdoen, en Vanessa dit van mij overnam ze begon bij mijn shirt en ging met haar nagels over mijn tepels om vervolgens mijn riem en knopen van mijn broek los te maken en mij uit de kleren te helpen waarna zij mij met een zachte duw op het bed deed belanden.

Waarop ik mijn ogen sloot en voelde hoe haar warme mond zich om mijn eikel sloot waarna zij haar tong langs mijn eikel en schacht liet gaan en ze zachtjes mijn ballen likte.

En ik sidderend van genot op het bed lag.

Wat een vrouw die kapster buiten goed knippen was ik ook nog nooit zo lekker gezogen de warmte van haar mond de warme borsten tegen mijn benen.

Al likkend ging ze mijn ballen te lijf en zakte net iets verder en voelde hoe het warme puntje van haar tong mijn anus beroerde wat mij een nieuwe rilling door mijn lijf gaf. En zij deze uitgebreid begon te liefkozen en zij meer met haar mond mijn pik in haar mond nam en ik een vinger bij mij naar binnen voelde dringen en ik van de ene verbazing in de andere terecht kwam mmm.

Ik vroeg haar naast me te komen liggen zodat ik haar lekkere al kletsnatte kut kon likken.

Zij stelde 69 voor waar ik me helemaal in kon vinden mijn handen omsloten haar lekkere billen en kneedde deze dan ook terwijl mijn mijn lippen aan de hare sabbelden en ik soms met mijn tong haar clitje beroerde zochten mijn vingers in haar warme kut de weg naar dat lekkere plekje toen ik deze beroerde stopte ze even met fanatiek sabbelen en stootje zachte kreetjes uit van genot, na niet al te lange tijd voelde ik haar sappen langs mijn mond lopen.

Waarop ik me van haar los maakte om mijn al zo getergde pik in haar natte kut te stoppen en ik na een paar harde stoten in haar klaar kwam.

En wij waar vermoeit doch voldaan lagen uit te blazen.

Waarna wij naar een korte pauze weer voluit aan de gang gingen.

Bij het afscheid beloofde ze mij de volgende maand weer een gratis knipbeurt, waarop ik haar beloofde haar weer te doen.witemagic@ymail.com

Auteur
Witemagic
E-mail
witemagic@ymail.com

Share this post