Mijn toenmalige partner was iemand die op internet vaak op chatsites zat. Hij was een stukje ouder en wilde wel steeds een beetje meer. Bijna altijd waren dat sekscontactsites. Zo kwam hij steeds opnieuw met de vraag of ik niet voor een keertje wilde gaan kijken. Ik hield eerst de boot nog af maar eigenlijk werd ik steeds nieuwsgieriger naar alles wa t daar zou kunnen gebeuren.

Ik wilde na een feestje, waar ik behoorlijk had gedronken, wel eens een kijkje gaan nemen. Ik dacht wat kan mij nu daar gebeuren, ik ga gewoon met je mee. Wat ik op dat moment niet wist was dat deze vriend vooraf al een plannetje had bedacht…… Het was al laat maar nog steeds behoorlijk warm buiten. Ik zat daarom naast hem in de auto in alleen een kort wit minirokje en strak roze topje. De schoentjes had ik die middag gekocht voor dat leuke feestje. Super sexy hakken met felle opvallende kleurtjes. Onderweg praaten we over seks met vreemde mannen en hoever ik zou durven gaan. Ik had zo mijn twijfels en zei hem alleen te willen kijken en niet zomaar even los gaan met wildvreemde mannen. Daarvoor had hij natuurlijk weer alle begrip en kneep me in mijn tiet.

Hij probeerde me te overtuigen en vertelde dat hij het zo geil zou vinden om mij daar tussen al die geile mannen te zien staan. Eenmaal aangekomen zag ik een grote parkeerplaats met veel autolichten. Veel auto’s reden rond op die parkeerplaats en sommige stonden stil, ook zag ik enkele schimmen van mannen rond hun auto’s. Ik vroeg me meteen af of hier nog andere dames aanwezig zouden zijn. We reden wat rondjes heen en weer maar vrij plotseling stopte hij naast een soort strandje. Hij vertelde me dat hier veel mannen komen om zich af te trekken naast de auto en dat er verder niets hoeft te gebeuren, als ik dat niet zou willen. Ik voelde me eigenlijk best losjes en behoorlijk sexy, hij stapte uit en opende de kofferbak. Uit de koelbox kwam een fles wijn en hij schonk daarvan een glas.

Ik stapte ook uit en liep naar het strandje, het was nog heerlijk warm en ik dronk nog maar een wijntje. Uit m’n ooghoeken zag ik enkele mannen naderen. Ze liepen vlakbij maar zeiden niets. Sommige zag ik daar staan met hun pik in hun hand, sommige liepen alleen maar rond. Het was slecht te zien maar het waren er zeker drie of vier.

Opeens begon hij me te zoenen en langzaam zacht te vingeren, hij stond achter me en trok me mee naar het naastgelegen picknickbankje. Daar stond hij achter me en trok mijn topje toen omlaag. Zachtjes fluisterend; Dat tieten gezien mogen worden. Ik lachte wat zenuwachtig maar toch voelde dat ik kletsnat werd daar. Hmmmmm, wat spannend is dit zo vertelde hij me steeds. Hij wees naar een van de mannen die al iets dichterbij stond dan de rest, deze man kwam nu vlakbij me staan en trok snel aan zijn lange pik. Eerst schrok ik van die grote maar al snel vond ik het weer zooo geil spannend. Hij kwam naast me staan en zonder ook maar iets te zeggen voelde hij voorzichtig aan mijn blote borsten. Langzaam kwamen nu ook de andere mannen dichterbij en allemaal stonden ze opeens rondom mij te rukken. Er werd nauwelijks gesproken en ik zag al die grote pikken om me heen staan. Sommige werden al snel iets brutaler en riepen ; “Wat een geile slet” of “Hmmm wat ben jij lekker geil” Ik raakte langzaam opgewonden zodat ik heel stiekum verlangde naar al die pikken die ik overal om me heen zag rukken. Ik dacht soms waar ben ik aan begonnen, dit kan ik toch niet maken. Maar steeds weer dacht ik niets. Opeens voelde ik een vreemde hand mijn kruis betasten….Een man vingerde me snel en opgewonden. Ik kreunde en liet me steeds meer gaan…Nu ook een tweede hand en een derde hand zo ging dat steeds maar door. Ik voelde een iemand die me naar beneden trok. “Pijp me slet!” hoorde ik een vreemde strenge stem zeggen. Een grote stijve lul voor mijn mond…ik opende mijn mond en voelde zijn hand in mijn haar. Nu pakte hij me stevig bij mijn haar en begon mijn hoofd nu op en neer te bewegen. Ik pijpte diep en nog dieper. Het duurde maar even en ik hoorde een harde kreun. Hij spoot nu vlak voor me en kwam gelukkig in het condoom klaar.

Ik voelde direct een tweede pik en ook deze man was behoorlijk geil en opgewonden geraakt, hij kreunde heftig en spoot ook al snel. Wat een geil uitzicht had ik hier. Ik voelde me steeds geiler en geiler worden. Een grote stevige man, die had staan kijken, pakte me bij mijn pols en trok me mee naar het bankje. Hij liet me voorover buigen en vingerde me al die tijd van achteren. Ik kreunde hard en was nu super nat geworden. Ik voelde zijn grote paal langs m’n benen schuren. Hij knoeide wat met een condoom en ik voelde zijn paal langzaam naar binnen schuiven. Hmmmm. wat een heerlijk gevoel was dat. Hij neukte me zachtjes en langzaam…maar deed het nu al sneller en dieper totdat hij sneller begon te stoten, kwam ik heel hard klaar….Hard kreunend kwam ik klaar en voelde een harde pets op m’n billen, links en rechts sloeg hij op mijn billen. “Auuuw” schreeuwde ik, maar toch …. wat lekker! Hij ging gewoon door zonder iets te zeggen behalve zijn gekreun… Een andere man stond voor me op het bankje en bewoog nu zijn pik naar mijn mondje. Ik pijpte nu een man en werd vanachteren genomen. Steeds meer mannen hoorde ik om me heen zeggen “Wat een lekker sletje” “Wat een geile meid”

Ik kwam een paar keer heftig klaar en begin te schreeuwen van genot…..Na een flinke neukbeurt stopte deze man, ik was behoorlijk uitgeput en ging nu zitten op dat bankje om bij te komen van de schrik. Ik trok mijn topje weer naar beneden en wilde echt even rust…..hijgend zat ik bij te komen op dat bankje. Ik keed omhoog en zag daar zeker vijftien mannen staan te kijken en te rukken om me heen. Ik schrok van zoveel kijkers om me heen en schaamde me wel behoorlijk na al die geile actie van mezelf. Gelukkig was het donker en kon ik nog lopen. Ik liep naar de auto en ook mijn (ex) partner liep meteen mee. Hij begon te lachen en sloeg zijn arm om me heen. Hij keek nog eens om en zwaaide naar al die mannen en zei “je bent echt een geil ondeugend sletje, wat ik ook al wist” en opende het protier…. Ik ging zitten en keek iets nog aangeschoten en wazig om me heen. We reden nu weer naar buiten en verlieten deze plek al pratend over al die geile actie, wie had dat nu ooit gedacht.

Geef dit verhaal een cijfer
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER