Door 4 mannen genomen in één nacht, m’n kutje wilt meer

Door 4 mannen genomen in één nacht, m’n kutje wilt meer

Eindelijk weer eens lekker weer zonder kans op regen, behalve in mijn kutje…
Ik ben een 36 jaar oude meid genaamd Femke. Heb zwarte haar kleur met blauw en paars erin. Normaal tot slank figuur en niet groot. 85c ronde borsten met kleine gevoelige tepels. Helaas een witte huidskleur. Alweer 16 jaar een heerlijke relatie met Stefano die 10 jaar ouder is. Beide voorzien van diverse tattoos.

Nu mag je best weten dat Stefano een open persoon is die niks te gek vindt en ik mag echt alles van hem. Wat ik ook bedenk het kan en mag altijd. Op sex gebied mag ik al helemaal niet klagen. Hij denkt altijd eerst aan mij voordat hij zijn kruit verschiet. Ik heb dan ook veel geleerd op sex gebied en durf nu ook gewoon openlijk toe te geven wat ik lekker, leuk of graag wil. Heb diverse speeltjes en leuke spannende kleding.

Wel eens heerlijk liggen kloten in de buitenlucht en daar wel eens betrapt maar dat was het wel. Meestal gewoon lekker sex in huis of onze tuin. Maar goed, vrijdag was het weer heerlijk weer. Ben altijd vrij die dag en ook Stefano was toevallig vrij. Dus in de middag lekker aan de borrel in de tuin in de zon. Ik droeg een leuk jurkje en er werd besloten wat te eten op het terras. Trok een paar schoenen aan deed mijn haren en wat make-up. We ploften lekker neer en aten wat en dronken vrolijk verder. We kletsen wat en al snel kwam sex ter sprake. Fantasieën, wat leek je leuk op dat gebied. Tja, Stefano was duidelijk zolang ik er in voor kwam mocht alles. Ik lachte en zei: “Alles?”
“Ja hoor, zolang jij het geil vindt, vind ik dat ook. Jij bent mijn fantasie.”

Tja, nu was het mijn beurt. Ik lachte nog steeds en zei: “Alles oké. Dus als ik een andere man zou neuken omdat ik dat geil vind, vind jij dat goed?”
“Zolang jij geil bent of word vind ik het te gek. Al zijn het 3 mannen. Maar jij wilt dus eens een extra man? Oké…”
Ik keek hem aan en gaf toe dat ik al vanaf jong af aan wel eens een trio wilde met drie geile kerels. Maar dat het dan ook een fantasie was en in het echt toch niet zou durven. Stefano lachte en zei: “Zou het best wel eens willen zien hoe jij andere mannen gek maakt. Volgens mij ben jij dan een hete donder waar mannen hun handen vol aan hebben.”
Ik lachte en zei: “En jij zou me nog likken als andere mannen hun lul in me hadden geduwd?” “Ja hoor, geen probleem.”

Dat was lachen en er werd over gesproken. Duidelijk was wel dat als ik het echt wilde het geen probleem was. De avond viel en de drank deed zijn ding. Ik was best wel teut. Even naar een bar waar we je gewoon kon zitten zonder dat er iets meer werd verwacht. Beetje een rock achtige tent waar meer oudere kwamen. Daar buiten aan een hoge tafel en krukken zaten we weer lekker. Stefano streelde mijn been en gaf toe dat het hem eigenlijk wel heel geil leek dat hij mij mocht zien neuken of klieren met een andere man of mannen. Tja, beide goed in de olie van de drank. Zijn hand gleed tussen mijn benen en gleed achter mijn string. Shit ,zaten gewoon op het terras en hij streelde mijn kutje. Damn, werd me daar een party geil niet normaal. Was maar even maar de drank en geile gevoel waren duidelijk.

Tot zo ver de avond. Terras ging dicht en we zaten binnen aan de bar in de hoek. Daar raakte ik in gesprek met Simon en Alex. Twee aardige, oudere mannen. De drank bleef komen en tja ik was best wel dronken. Tent ging dicht en ik nodigde de twee thuis uit om laatste borrel. Thuis moest Stefano lachen. Alleen een borrel. Ik keek hem aan en snapte even niet wat hij bedoelde. Maar kwartje viel snel. Ja alleen een borrel viezerik, lachte ik. Op de bank muziekje aan en drank erbij. Lachen en kletsen. Oké, ik was wat onhandig door de drank en zat nu niet echt als een dame en gaf zo een glimp van mijn kleine, kanten string.

Tja, dat zagen de heren natuurlijk. Ik ging plassen en lachte erom. Kwam terug en plofte weer neer. Simon bekeek me en zei, je bent wel een spannend ding. Je weet een man goed gek te maken. En hij wees naar mijn string, die zat weer eens niet netjes. Ik lachte en bedankte hem. Stefano lachte en zei: “Je maakt hier gewoon drie mannen gek!” “Zal wel meevallen” lachte ik. Besloot te gaan roken en wat buiten gebeurt. Alex liep mee en we stonden buiten te roken. Sigaret was op en we kletsen nog wat. Hij kwam dichter bij me staan en streelde door mijn haren. “Het klopt wel, je weet mannen goed te pesten.”

Nu stond hij tegen me aan en pakte me vast en gaf me een zoen op mijn mond. Ik was wat verbaasd, maar ook weer niet, nog een zoen en nog een. Tja, dat werd tongzoenen. Zo uit het niets en ik ging er helemaal in op. Zijn handen gleden over mijn lijf en al snel onder mijn jurkje op mijn kletsnatte kutje. Damn, liet me daar vingeren door een onbekende man en vond het super. Tja wat ik niet door had was dat Stefano en Simon in de keuken alles zagen. Shit ik kwam klaar op zijn vingers en stapte weg naar binnen. Ik was best wel verdwaasd door mijn actie, maar ook bloedgeil

Ik plofte op de bank en Alex kwam lachend binnen. Stefano lachte en vroeg Alex of hij al last had van een stijve. “Zo echt wel!” en hij trok zijn broek uit en daar was een flinke stijve lul. Simon lachte en trok zijn broek uit. “Ja hier nog 1.” Tja daar waren nu twee geile kerels met twee harde lullen. Stefano kwam naast me zitten en greep mijn kruis. “Oh deze is nat en klaar voor gebruik.” Ik keek naar Stefano en trok mijn string uit en zei: “Even roken, jullie maken me gek.” Buiten met een sigaret en beide heren stapte met hun blote lul naar me toe. Alex stond achter me ik voelde zijn natte eikel onder mijn jurkje. Hij lekte tegen mijn billen op. Hij schoof mijn jurkje omhoog en ik werkte totaal niet tegen. Ik droeg geen bh en stond nu dus naakt in de tuin met een harde lul die langs mijn billen gleed.

Simon stond voor me en begon mijn borsten te strelen. Wat gebeurde hier toch allemaal en waarom liet ik alles toe en waar was Stefano? Die stond vanuit de keuken te kijken dat was duidelijk. Overal handen op mijn lijfje, borsten werden lekker betast en gelikt en vingers door mijn klets natte kale kutje. Damm, het was onwijs geil en lekker en ik liet me echt gaan als een slet. Beide lullen lekker hard en stevig in elke hand. Shit wist niet eens dat ik dit dorst. Al snel zakte ik en zoog beide mannen om en om met een hoop kwijl ik ging steeds meer los en vond het geweldig zo geil was ik nog nooit geweest. Ik keek naar binnen en werd daar nog geiler van. Stefano stond rukkend te kijken. Ik stond op en werd op onze tuinbank gelegd. Benen wijd en Alex likte en vingerde me onwijs lekker. Ik zoog Simon die mijn borsten bespeelde.

Alex likte en vingerde me klaar en vroeg: “mag ik?” Benen wijd kwam hij op me liggen en duwde zijn harde lul naar binnen. Wauw, wat was dit geil en lekker. Een vreemde grote lul die in me schoof en Stefano zag het. Stefano was niet de enige die het zag, ook onze buurjongen van 21 stond te kijken. Alex neukte me goed en ik hijgde zwaar op die heerlijk lul in me. Alex ruilde met Simon die me gelijk stevig neukte. Alex zag de buurjongen, Sam. “Wil je ook?” lachte hij. Sam lachte en wilde echt wel. Simon naaide me naar een heerlijk hoogte punt. Ik stond op en zag nu Sam de tuin in komen met zijn lul uit zijn broek. Ik was zo geil en dronken dat ik naar hem toe ging en hem tongde en zijn lul trok. Zijn handen over mijn billen en kutje. 1 been omhoog en die grote lul van Sam schoof in me. Wauw, wat lekker was dit. Damn, neuken kon hij wel.

Weer klaar gekomen, hup naar binnen. Op de bank zakte ik over de lul van Alex heen en bereed deze geile, oudere lul. Hij bonkte stevig en ik zoog Sam en Simon lekker. Om en om schoof ik over een lul en liet me in vele standjes door deze drie geile kerels gek neuken. Werd zelf steeds wilder en was al een paar keer heerlijk geil met een hoop sap klaar gekomen. Ik lag op mijn rug en Simon naaide me stevig met benen hoog en wijd. Ik hijgde heftig en spoorde hem aan. Stefano zat te kijken en lachen en riep: “Damn, wat ben jij een vieze, geile meid.” Ik zoog af en toe Alex en hij trok zich klaar in mijn mond en over mijn gezicht. Terwijl ik net heftig klaar kwam op de lul van Simon. Die zijn zaad in en op mijn kutje spoot. Ik kroop bij Stefano op schoot en tongde hem terwijl mijn mond nog onder het zaad zat. Hij wreef mijn zaad kutje en zei: “En nu zeker likken?” Ik lag weer en werd door Stefano gelikt terwijl het zaad er uit liep en beide mannen bedankten en weg gingen. Shit, wat geil hij likte eerst mijn zaad mond en nu mijn zaad kutje. Ik zoog Sam, die er nog was.

Kutje weer schoon nam ik Sam mee naar boven en op bed neukte hij me heerlijk suf. Geen standje was te gek en steeds die lul diep in mijn sletten kutje. Stefano lag onder me en likte mijn leeglopende kut, terwijl Sam me neukte. Ik zoog Stefano en terwijl Sam zich klaar neukte in me, spoot Stefano zijn zaad in mijn mond. En ik kwam met een gil klaar en liet Stefano mijn kutje likken en hij zoog de laatste druppel uit Sam zijn lul.

Terug op de bank weer even wat drinken. Iedereen nog naakt en ik begon Sam te pesten, ik wilde nog een keer. Zat wijdbeens naast hem en speelde met mijn kutje en vroeg of hij nog eens wilde. Hij begon me te likken en we stapte een paar tellen later op het logeer bed. Daar onder dekens liet ik wederom heerlijk naaien door hem. Stefano lag op bed en sliep terwijl ik 2 uur lang liet suf neuken door Sam. Wat ik nooit wilde, deed ik nu wel. Ik zakte eerst met mijn natte kut over zijn heerlijk harde lul om daarna hem zachtjes in mijn kontje te laten glijden. Na een paar keer gleed hij soepel en zakte ik op en neer met zijn lul in mijn reet en ik vond het geweldig en kwam weer klaar, niet normaal. Zo neukte hij dan weer mijn kut en dan weer mijn kontje. Na 2 uur pakte ik zijn lul en zoog en trok net zolang tot hij zijn zaad in mijn mond spoot.

Moe en suf geneukt viel ik in slaap. De volgende dag werd ik wakker naast Sam. Die lachte en zei: “Hoi buurvrouw!” en liet zijn stijve lul zien. Nog eens. Tja, echt wel en hup meteen neuken. Na 15 min stapte ik af. Eerst wat drinken. Stefano zat te lachen en zei zo, goede morgen. Sam stapte achter me aan net als ik, naakt en met een stijve. Ik dronk wat en trok zijn lul en lachte naar Stefano. Kom eens, lachte ik naar Stefano. Pijp hem eens. Stefano deed dit en ik tongde met Sam en hij vingerde mij. Mijn kutje lekte als een gek en daar was die heerlijk lul weer in me. Damn, neuken kon hij wel. Diverse standjes tot hij mijn kut onder spoot en vol spoot. Duwde Stefano op zijn rug en wreef mijn zaad kutje over zijn mond en zoog de laatste druppel uit Sam. Sam gaat net naar huis en bijna de hele dag wel sex gehad. Zelfs weer anaal en vond het heerlijk. Nu kapot en bed tijd. Maar dat dit nog een keer gaat gebeuren, echt wel.

Ben je helemaal wild door dit geile sexverhaal met meerdere mensen? Check dit verhaal over haar eerste trio

Share this post