Mijn eerste trio

Ik ben Sam, een Zeeuws meisje, meer specifiek een brunette met een natuurlijke cup D en een altijd kaal en nat kutje.
Ik breng jullie het verhaal van mijn eerste keer dat ik sex had met 2 mannen.
Het was ergens januari 2004, ik woonde in Axel in Zeeland, ik woonde toen net een jaar samen met mijn vriendje Hans.
Ik woonde eerst in Terneuzen dat al vanaf midden 1984. Ik was al vanaf 2000 met Hans samen, ik was toen in 2004 19 jaar, een tiener dus, met lekkere dikke tieten (cup D) en een lekker lichaam. Ik had samen met Hans een zoontje van net 1 jaar. Na de zwangerschap had ik op alle plaatsen vlees waar je t zou willen hebben, een strak kaalgeschoren kutje, een echt dikke venusheuvel (die heb ik nog steeds), en een nog een zo goed als maagdelijk poepgat.

Affaire met Jean Pierre en Maikel

Ik was met Hans sinds 2000, hij was min of meer verslaafd aan mijn lijf, neukte en befte me iedere dag, maar was heel erg zuinig op mij. Veel vrienden in het verleden hadden mij gevraagd of ze met mij mochten neuken, maar verder had ik het niet laten komen dan een korte affaire met zijn vriend Jean Pierre uit Antwerpen.
Jean Pierre hij had kantoor boven zijn restaurant, en in 2001 kwam ik er vaak. Als vanzelf had hij mij een keer gevingerd na een glaasje teveel op, eerst in de auto en daarna in zijn kantoor. Hij voelde toen aan me kale kutje terwijl ik hem aftrok, ik had hem, toen ik klaargekomen was, eens bijna klaargepijpt. In de weken daarna heb ik me wel door hem wel een paar keer verrukkelijk op kantoor laten neuken. Het eerste wist Hans wel, van dat neuken niet. Dat verhaal vertel ik nog wel eens.

Trio met Maikel

Ik was allergisch voor de pil, en we hadden zoiets van, als er iets komt, dan komt er iets. Zeker omdat mij lijf en kutje alleen “van Hans” was.
Hij werkte toentertijd in Eindhoven en was aan het werk bij het bedrijf van een vriend van hem, die Maikel heette.
Maikel en Hans spendeerden veel tijd samen, en Hans vertelde mij eens dat van Maikel de vraag kwam of het lekker was om iedere dag een tienermeid te neuken…
Toen ik vroeg wat hij geantwoord had, bleef Hans wat op de vlakte, maar ik zag aan zijn ogen dat hij met Maikel over ons sexleven had gesproken.
Ik zeg tegen Hans, ik voeg Maikel eens toe op messenger vanavond, en dan begin ik een gesprek met hem en voeg ik jou toe. Tijdens dat gesprek vraag jij (Hans) dan gewoon aan Maikel of Maikel het leuk zou vinden om eens met mij te sexen.

Zo gezegd zo gedaan, en tijdens de chat kwam het al snel op het onderwerp sex, en binnen een paar minuten vroeg Hans, nadat ik hem had toegevoegd aan het gesprek met Maikel, “zou je misschien eens met Samantha willen neuken”… Het antwoord kwam meteen, per chat; “waarom niet….”; daarna vroeg Hans aan mij hetzelfde, en ik zei; “ja natuurlijk”.

Stel je voor, mijn eigen vriend wilde zien dat ik eens met de lul speelde van zijn beste vriend Maikel.. Mijn kut kriebelde al, en en ik knoopte op de bank Hans zijn broek open, trok zijn vel naar achteren en ik likte met mij tong de eerste druppels geil van Hans gulzig op.. Zijn 18cm verdween in mijn mond, diep in mijn keel en pakte zijn ballen stevig vast. Mijn hoofd ging op en neer, en met mijn vrije hand kneedde ik zijn ballen, die na deze aanraking stevig samentrokken…. Mijn kin kwam tot op zijn dikke ballen, en terwijl ik voelde dat zijn spieren af en toe samentrokken, duwde ik mijn hoofd uit alle macht naar beneden en omhoog, en zoog me vast aan zijn paal..

Hans kreunde, “mmmmmm, zuig aan me lul”  en kreunend voelde ik zijn pik opzwellen. Ik kokhalste toen zijn warme sperma met dikke stralen rechtstreeks in mijn mond gespoten werd. Daarna trok ik mijn hoofd naar achter en deed mijn broek naar beneden, en ging op mijn rug op de bank liggen, en trok met mijn handen mijn kutje open en mijn schaamlippen uit elkaar, ten teken dat ik gelikt wilde worden…. Ik was zo heet dat ik door Hans zijn tong binnen 5 minuten klaarkwam, meer door de gedachte dat Maikel mij binnenkort zou komen neuken, dat maakte mij bloedheet en mij knettergeil.

Daarna gingen we naar bed, en ik bleef nog een uur wakker, denkend aan hoe de pik van Maikel eruit zou zien, en wat hij met me zou doen. Als vanzelf ging ik op me zij liggen, duwde mijn billen naar achteren, en voelde hoe Hans zijn lul hard werd. Half slaapdronken trok hij mijn onderbroek omlaag, voelde aan me kutje, en duwde zijn harde pik diep in me. Hij haalde diep aan, en in een rustig tempo neukte hij zichzelf klaar, terwijl hij me in me nek beet. Kreunend spoot hij me vol, en ik voelde zijn sperma uit me kut lopen toen hij slap werd en uit me gleed….

Dezelfde week nog had Hans Maikel al uitgenodigd op woensdagavond eens langs te komen, en had mij aangegeven dat ik me daarop moest voorbereiden; iets waar ik wel oren naar had. Ik was toen een meid van net 19 jaar uit Terneuzen en was al drie jaar samen met Hans, die een stuk ouder was dan ik. Ik had lekkere volle tieten, kaal kutje, bolle kont, en twee piercings in mijn tong.

Ik was zeker geen maagd meer

Ik was absoluut geen maagd meer toen ik Hans voor het eerst ontmoette, ik had een paar jaar eerder toen ik net geen 14 jaar was al een tijdje iets gehad met Martijn uit Spui, een getrouwde klusjesman van 35 met een bestelbusje met een matras achterin.

Zijn dochter zat bij mij in de klas en ik kwam daar wel eens huiswerk maken. Ik had toen voor mijn 13 jaar al echt knotsen van tieten met grote tepels erop (cup C), die lekker los in me shirtje bungelden. Martijn zat altijd naar me tieten te kijken en hij had er ook al een keer in ’t voorbijlopen in geknepen. Ik had toen een keer blijkbaar voor hem geile toespelingen gemaakt door te zeggen “dat hij er mee moest stoppen anders zou ik m eens in zijn tieten knijpen”

Dezelfde middag hij had me uitgedaagd en ik had toen ik met hem alleen was, en hij me bij me tieten pakte, in het heetst van de strijd tijdens een onschuldig stoeispelletje op de bank hem toen door zijn broek stevig in zijn lul geknepen. Die was toen echt keihard voelde ik toen en ik was toen eigenlijk wel wat geschrokken.

Verder had het er niet meer over gegaan en toen het donker was wilde ik naar huis gaan 8 kilometer door de polder op me fietsje. Zijn vrouw zei met een lach, “Martijn, Breng jij Samantha even weg met het busje, je kan d’r niet door de polder laten rijden met die grote tieten, die trekken ze meteen van de fiets”

Zo gezegd zo gedaan. Mijn fiets in het busje, ik voorin op de zetel en Martijn ernaast die vrolijk was van de drie biertjes die hij had opgedronken.. Achter in zijn bestelbus lag naast mijn fiets een matras en een paar zakken, zag ik uit mijn ooghoek, en toen we wegreden, kneep hij weer eens in me tieten. Ik zei met een flauw stemmetje “stoooooop”, en toen liet ik me gewillig nog eens in me tepels knijpen. Ik kneep daarna in zijn broek, en voelde zijn keiharde opgezwollen pik door zijn broek heen.

Toen we naar huis reden, toen stopte hij bij de braakman op de parkeerplaats, en kwam naar me toe met zijn hoofd. Hij rook wat naar bier en sigaretten, en zoende me eerst op me wang, en toen op mijn mond, hij duwde zijn tong in me mond, terwijl zijn handen gretig door me t-shirt heen in mijn tieten knepen.

Ik zoende hem terug, zijn tong draaide om die van mij, en ik vond het wel spannend, en kreunend plaagde ik hem met mijn tong, en wreef met mijn linkerhand over zijn bovenbeen heen en schoof naar boven en legde mijn hand op zijn harde pik. “Knijp nog eens in me lul”, kreunde hij in me oor,  “ik wil met je knuffelen”, en “ik heb zin in je”, en voor ik t wist pakte hij mijn hand vast en ik voelde door zijn broek dat er echt iets groots in zat. Even ter info, ik was toen een schoolmeisje van nog geen 14 en had behalve op ’t zwembad en van me neefje van 11 nog nooit een echte stijve lul gezien. Voorlichting in Zeeuws Vlaanderen daar deden we niet aan, het was gewoon uitvogelen en dan kwam t wel.

“Kom, we gaan even naar achteren” zei Martijn, “gewoon ff een beetje knuffelen”. Ik kroop tussen de stoelen naar achteren, en ging op het matras liggen, hij kneep in me kont en in me kruis terwijl hij me volgde. Hij ging naast me liggen en zoende me in me nek en likte mijn oorlelletje en streelde me tieten door me t-shirt heen. Hij voelde hoe mijn tepels hard werden, en ik voelde dat zelf ook, maar ik had t niet eens koud. Hij lag op zijn rug, ik lag naast hem, en ik kneedde en streelde onhandig over de bobbel in zijn broek. Hij kreunde, en vroeg me om zeker niet te stoppen, en terwijl ik over zijn broek streelde streelde, kreunde hij, en deed hij zijn riem los, en deed daarna zijn broekrits open.

Met zijn vrije hand trok zijn de voorkant van zijn spijkerbroek een stuk naar beneden, terwijl zijn broek openging, schoot in zijn onderbroek iets groots omhoog. Ik streelde nu zijn onderbroek, met daarin dus zijn stijve lul, die nog groter leek geworden, door zijn onderbroek heen, en de adem stokte in me keel. “Pak ‘m maar uit, schatje” zei hij, en duwde zijn tong in me mond. Hij pakte mijn rug vast en trok me tegen zich aan.

Ik was een nieuwsgierig jong meisje

Als gehypnotiseerd en nieuwsgierig deed ik wat hij vroeg en trok ik zijn onderbroek een stuk naar beneden terwijl hij zijn broek tot halverwege zijn bovenbenen omlaag trok.

Een grote dikke ietwat donkere behaarde lul kwam tevoorschijn, vol aders en met een grote paarse kop erop met half vel erover, waar een spleet in zat waar een dikke druppel uit tevoorschijn kwam. Ik schrok best wel van die lul, ik had er nog nooit zo een gezien, en zeker niet zo’n grote.

Ja op t zwembad die van die jongens van 13 jaar, maar dit was angstig en interessant tegelijk. Als ik het nu nog eens bedenk was die van Martijn zelfs meer als 20 centimeter en wel 7 centimeter doorsnede. Martijn kreunde, en hij trok zijn vel helemaal naar achter, een grote rode eikel verscheen, en mijn neus werd gevuld met een lucht waar ik ontzettend geil van werd, maar ik wist echt niet was ik ermee aanmoest…

Hij trok zijn vel van zijn lul naar achteren en daarna wat heen en weer, en smeerde de druppel die eruit gekomen was over de paarse kop heen, toen hij zag dat ik ernaar keek, en glimlachte toen hij mijn ogen zag. “Das mooi speelgoed he, Samantha” zei hij, en hij zoende mijn nek, en knoopte mijn spijkerbroek los. En zijn rechterhand die verdween in mijn onderbroekje…

Hij voelde het haar op mijn meisjeskutje, en probeerde zijn vinger in me de duwen, maar dat ging niet want mijn kutje was dus gewoon kurkdroog… Er was nog nooit iemand in of aan mijn kut geweest, en zelfs ik had er ook nog nooit mee gespeeld.

“Kleed je uit, schat” “dan gaan samen eens even spelen”, zei hij, en ik deed nieuwsgierig naar wat hij wilde wat hij vroeg. Ik stroopte mijn broek af, deed m’n onderbroek uit, ik deed me t-shirt uit en hield me sokken aan.

Mijn grote witte tieten waren los, staken recht vooruit, met grote roze tepels erop, en ik ging gewoon spiernaakt op me rug naast hem liggen, terwijl Martijn me buik en daarna met kutje streelde, en kroop tegen me aan terwijl hij me in mijn nek likte.

Hij duwde zich tegen mij aan, en ik voelde zijn harde lul tegen me linkerbeen been, en terwijl hij aan me tepels zoog, kroop hij half boven op me.

“mmm Samantha”, “ik ben zo geil op je” kreunde hij “ik ga lekker met je spelen”, en kroop bovenop me. Zijn harde lul duwde hij ondertussen in me kruis, en ik lag als bevroren op me rug. Verder dan zijn eikel tegen me behaarde kutje aan kwam hij nu niet, hij duwde mijn benen uit elkaar en ik trok krampachtig me knietjes iets op, en voelde zijn lul tegen me aandrukken terwijl Martijn in me nek zoog. Hij maakte zich los, en spuugde op zijn vingers. Hij stak een vinger in me, en wreef de spuug over me kutje heen, en alles voelde nat en glibberig aan. Hij draaide zich tussen mijn benen, en probeerde zijn pik in me te duwen, maar verder dan een centimeter of vijf kreeg hij hem er niet in. Ik voelde scherpe steken in me onderlijf, en had een geil en warm gevoel. Ik voelde toen ik me ogen sloot dat hij zwaar ademde, en zijn paal in me kutje probeerde te stoten.

Ik kreunde en voelde me lichaam ontspannen. Door de opwinding waren deze bewegingen blijkbaar voor hem al genoeg, en kreunend kwam hij half in me klaar en een hele kwak warm, stinkend spul over mijn behaarde kutje en een klets erin, wat er meteen weer uitliep.

Ik wist echt niet wat er gebeurde… Mijn schaamhaar plakte aan elkaar, en een scherpe lucht kwam van me buik. dezelfde scherpe lucht die overigens aan het matras zat. “uhhhhhhhh” kreunde hij, “ik ben klaargekomen”, “godverdomme, dat was lekker” en hij probeerde zijn spuitende pik nog dieper in me te stoten, wat natuurlijk niet ging omdat ik gespannen en als bevroren op de grond in de bus lag. Ik zag dat me onderlijf onder de rotzooi zat, en Martijn zei, “smeer mijn sperma over je lijf uit, Samantha, dan denk je nog de hele nacht aan me en dan weet je dat ik bij je ben”.

Hij kwam overeind, en ik zag dat zijn lul glom, en terwijl die wat slap slap werd, trok hij zijn broek omhoog en maakte zijn broek dicht, hij zoende me vluchtig, en zei, “Morgen gaan we t vast nog eens proberen tot het lukt, kom maar morgen weer huiswerk maken en dan zal ik je weer wegbrengen en dan ga ik je leren hoe je een man kan verwennen”

Ik zoende hem nog even, deed mijn onderbroek aan, die meteen vol met zijn slijmerige sperma zat. Mijn tieten stonden recht vooruit in me TShirt, en voordat ik het naar beneden deed, smeerde de rest van Martijn zijn sperma over mijn buik.

Ik mijn gedachten zat alleen zijn lul, en verder spraken er niet meer over, en hij dropte me thuis en ik ging naar binnen toe en zwaaide niet eens toen hij wegreed. Ik was nieuwsgierig naar morgen en ik rook zijn sperma de hele nacht.

De dag daarna was ik op school en kon ik niet wachten om terug te gaan naar Martin. Om 5u was ik daar terug om huiswerk te maken, hij was er ook en hij keek de hele tijd naar mij en mijn tieten. Ik had een dikke zuigvlek in me nek, die iedereen op school had gezien. Niemand durfde iets te zeggen, maar het signaal was daar, “of het was fake, of ik was geneukt”.

Nadat het half 6 was geworden, zei Martijn zijn vrouw weer met een lach op haar gezicht “of dat hij mij weg kon brengen, want anders was het veels te gevaarlijk voor mij een meisje alleen in de polder laten fietsen”. Achteraf bleek dat zij eigenlijk de hele situatie in scene had gezet, tijdens de sex deed Martijn haar zoveel zeer deed met zijn lul, dat ze had voorgesteld om mij te pakken en dat ie mij zou neuken, en haar dan met rust zou laten, wat dus precies gebeurde.

We zwegen in de auto, en aan het einde van de straat legde hij zijn hand op me been, ik voelde mijn tepels hard worden, en toen hij mij wegbracht stopten we in een hoekje op de parkeerplaats van Ziekenhuis de Honte. We kropen achter in de bus, en op zijn verzoek kleedde ik mij weer uit. Martijn deed zijn broek uit, en ik zag zijn grote stijve lul met volle ballen klaar voor de aanval…

“Samantha, zei hij, wat ben jij een mooie meid” en “ik ga nu verder met je spelen” “Ga liggen en trek je benen iets omhoog, ik ga je eerst laten wennen en dan ga ik je wat leren” Hij spuugde op zijn hand, en smeerde zijn spuug in en over mijn kutje, zijn ruwe wijsvinger gleed in me kutje, en hij voelde precies dat ik nat was. “mmmmmmmmmmmmmmm” zei hij, en deed zijn tshirt uit. Ik zag zijn grote stijve lul, en zelf werd ik bloedheet en geil van ’t idee dat zijn lul hard werd omdat hij mij zo mooi vond.

Zoals gevraagd lag ik op mijn rug en trok ik mijn benen op . Hij kroop naast me, en rolde me opzij “Trek je rechterbeen eens iets verder op Samantha”, kreunde hij in me oor, en ik voelde hoe hij eerst 1 en daarna 2 vingers in me kutje duwde. Ik trok me been iets omhoog, en voelde dat zijn vinger uit me ging, en dat hij zijn harde lul er voor in de plaats hield. Hij duwde zijn pik tegen me kutje aan, en ik voelde hoe mijn natte lipjes uit elkaar werden geduwd. Hij duwde iets harder, en ineens na even flink aandringen, schoot zijn eerst zijn eikel en daarna zeker 10 centimeter pik bij me naar binnen… Ik kromp ineen van een stekende pijn, en voelde hoe de joekel van een paal nu zeker voor de helft in me zat.

Door de pijnscheut bewoog ik me zodanig dat hij nog makkelijker makkelijk toegang kreeg tot me lijf, en met een harde stoot duwde zijn lul nog een centimeter of 5 naar binnen. Hij haalde zijn pik terug, en duwde hem weer voor de helft terug naar binnen. Weer een paar centimeter dacht ik, en ik beet op mijn onderlip van de pijn. Na een minuut of wat ging zijn lul een stuk verder in me, en gleed ie als gesmeerd in en uit me, en de pijn werd een branderig gevoel. Toen begon Martijn met lange halen in me te stoten. Ik voelde zijn ballen tegen me benen aan komen; “wow” schoot het door me heen “hij gaat er helemaal in”, en van de gedachte alleen al kreunde hard, en het busje ging heen en weer zo hard haalde hij aan.

Ik steunde bij iedere stoot en Martijn joeg zijn pik in hoog tempo in en uit me kutje, de auto schudde heen en weer, en het was denk ik daardoor dat we niet meer in de gaten hadden dat we op de parking stonden van het ziekenhuis, Het bezoekuur was net begonnen natuurlijk, want er klopte iemand hard op de achterkant van de bus, en riep of dat neuken bij t ziekenhuis godverdomme wel normaal was.

Ik lag hulpeloos vastgespiest met zijn dikke lul achterlangs in me, en ik zag dat er iemand door het achterraam van de bus naar binnenkeek, en dat deze persoon ook zag hoe mijn kut in het licht van de straatverlichting opgevuld werd door Martijn zijn lul. Hulpeloos lag ik op me zij, kneep me benen samen en daarmee Martijn zijn lul klemvast in me harige tienerkut.

Martijn verkrampte, en zei “shit, we staan in het licht”, en ik zag zeker twee of drie hoofden voor het raam recht in me gezicht en naar mijn tieten kijken, ik herkende overigens al zo twee gezichten van vage kennissen uit de buurt, die mij wel kenden en aangezien zijn bus vol reklame zat was het natuurlijk voor iedereen duidelijk wie met een meisje van 14 lag te neuken. Martijn schrok en wilde zijn stijve lul terugtrekken, maar het was al zover. Hij was blijkbaar al aan het komen of was niet ver van zijn orgasme af, want toen zijn lul terug trok uit me, spoot er een lading geil en sperma uit zijn pik, tegen me reet, over me benen, rug, BH en ook over mijn kleren die naast mij lagen. Mijn kutje maakte een geluid alsof ik een scheet liet, en er liep ook uit sperma uit me kut.

Twee gezichten bleven me aankijken, en zagen hoe Martijn zijn spuitende lul in zijn broek deed, naar voren kroop, en hoe ik volgespoten spiernaakt wegkroop in de bus, en liepen door toen Martijn zijn motor startte. “Kut Kut Kut” zei hij, “ik heb per ongeluk je in gespoten”, “je bent ook zo’n godverdomd lekkere meid, je maakt me bloedgeil” En ik deed me kleren aan, terwijl hij me naar huis reed.

Zwijgend reden we naar het huis van mijn tante Corina in Spui, waar ik toen woonde, ik fatsoeneerde mijn kleren en deed alsof er niks aan de hand was. Mijn kutje gloeide inmiddels alsof ik moest plassen. Toen Martijn wegreed en ik binnen kwam zag mijn tante dat mijn kleren vies waren, en vroeg wat ik had gedaan. Ik zeg, niks bijzonders en ging zitten. Maar toen ik dichtbij haar kwam zag rook ze blijkbaar meteen dat het mannengeil en sperma was; ze rook als een speurhond aan mijn kleren, en overal zat Martijn zijn zaad, mijn tante die was niet gek natuurlijk.

Toen ze vroeg wat ik had gedaan, vertelde ik dat Martijn mij de eerste keer bijna en de tweede keer volgens mij had geneukt, en dat ik t denk ik wel lekker vond. De dag daarna kwam ze aan met de pil, en de opmerking dat ik wel iets met Martijn mocht “hebben”, maar dat dat niet handig was als ik dat iedereen zou vertellen. Ze had de dag daarna dus met zijn vrouw gebeld, met de mededeling dat ik onder het sperma zat toen Martijn mij naar huis had gebracht, en dat ze misschien wel eens wat vaker sex met Martijn moest hebben, aangezien hij nu meisjes van 14 jaar aan het neuken was.

Toen zijn vrouw mijn tante had uitgelegd dat ze na de bevalling van het laatste kind altijd zeer had na het neuken, en hij liever niet had dat Martijn op een ander ging, dat ze op zoek waren naar iemand die hij gewoon lekker zonder verplichtingen kon neuken zonder dat hij anders och vreemd zou gaan. Ik wist toen nog niet dat hij al een paar van mijn oudere vriendinnen had proberen te versieren maar dat er niet eentje was die met hem had willen neuken.

Ik weet niet wat er toen verder afgesproken was, maar er werd niet meer over gesproken De dag daarna “moest” ik van Corina even naar Martijn zijn dochter om iets op te halen, en omdat het donker was, had ze Martijn even gebeld. Martijn stopte in het donker voor de deur, en ik stapte nietsvermoedend in zijn bus. Hij lachte breed, en hij stuurde meteen weg, en kneep me in me knie.

“Hey lekker schatje van me” zei hij “heb je er zin in”, en hij reed linksaf een kronkelweggetje in naar de kreek. Ik was botergeil en zoende hem wild toen hij de auto stopte, vlinders kroelden door me buik; ik was smoorverliefd… Ik kroop naar achteren, en hijgend kleedde ik me snel uit Martijn trok zijn broek omlaag, op zijn schoenen, en zette mij op mij knietjes Hij duwde zijn lul tegen me kutje aan, spuugde er een dikke klodder op, en duwde zijn lul in een beweging zo bij me naar binnen, diep in me kutje. Ik voelde hoe hij me vulde, en hij stootte toen hij niet verder ging, in 1 beweging diep in me lijf. Ik boog me bovenlichaam naar beneden, en me kont omhoog, en voelde een zaaalig  gevoel; ik werd geneukt door de man waar ik van hield. Hij greep mijn heupen vast, en neukte me hard, het was wel wat gevoelig, maar ik voelde zijn ballen tegen me billen kletsen.

Ik kreunde, “uuuuuuuh, uuuuuuuh” bij iedere slag, pijn en genot wisselden elkaar af, mijn kut was kleddernat en stond in brand. Hij vroeg “is t lekker schatje” en neukte mij in hoog tempo door. Na een minuut of twee kreunde hij en gromde diep toen hij in me klaarkwam, en ik voelde zijn pik kloppen bij iedere straal die in me kwam. “oooooooooh, Samantha ” zei hij “ik hou van je”, “schatje wat maak je me gelukkig” Ik was in de hemel, “ik hou ook van jou” stamelde ik, “voor altijd” en hij neukte een paar harde slagen door en liet zijn lul in me zitten, terwijl hij hijgde van het klaarkomen. Ik voelde hoe zijn glibberige slap werd pik uit me kut gleed en zijn zaad uit me kut op het matras liep

Hij trok zijn broek omhoog, terwijl ik met me kont omhoog zat, en keek goedkeuren naar me kut. “je maakt me geil” zei hij, “kom we gaan ff naar ons thuis, doen we t vanavond nog een keer” Ik was smoorverliefd op hem ineens, en zijn stem klonk als muziek in me oren. Mijn jeans stonk naar zijn sperma, het kon me niet eens schelen, en in de auto vroeg ik of hij me een nieuwe zuigvlek wilde maken, zodat iedereen kon zien dat ik geneukt was.Hij zette zijn tanden in me bleke nek, en zoog net zolang het bloed in ze mond stond.

Zijn vrouw deed de deur open, toen Martijn zijn duim opstak in de auto, ze keek naar me lijf en me tieten, en ze had een tas met kleren in de hand, die voor Corina waren, of ik die mee wilde nemen, en dat was het. Ik nam de tas in ontvangst, en stapte weer in de auto bij Martijn, die nog eens zijn duim opstak toen hij met mij wegreed.

Geil als ik was, kroop ik tegen hem aan, en hij stuurde meteen naar een verlaten weggetje bij de kreek. Hij liet me me uitkleden, en neukte me daarna op dezelfde manier, ik op mijn knietjes, en hij van achteren langs diep in mijn kutje, alleen duurde het toen wel bijna 20 minuten voordat hij klaarkwam. Hij bleef lang doorhalen en bij iedere stoot gleed zijn lul helemaal in me kutje. Nadat hij me voor de tweede keer de avond volgespoten had voelde mijn behaarde kutje alsof het in brand stond. Hij kreunde toen hij spoot en zei dat ie van me hield toen hij zich voor de tweede keer die avond zijn zak in me leegmaakte. Ik mocht nooit bij hem weggaan, en ik was voor altijd zijn meisje zei hij tegen me.

Ik geloof echt dat hij van me hield, op en in mij kon hij zich bevredigen, iets wat thuis niet kon, ik deed alles voor hem, (dat heb ik ook gedaan) ik hield van hem, ik was van hem dacht ik. Ik heb me ik weet niet hoevaak in een periode van 3 maanden (van april tot juni ) in echt alle standjes laten neuken. Mijn kut voor ’t eerst in mijn leven kaalgeschoren voor hem, zijn zaad veelvuldig geslikt, zijn pik in me keel gehad, over me borsten en tegen en ik heb me zelfs in me kontgat laten spuiten, me urenlang laten vingeren en me laten likken tot me kut schraal was.

Ik kan de grote pik van Martijn wel hebben en zijn vrouw niet

Ik heb dat zeker 4 maanden iedere dag urenlang gedaan en volgehouden voordat ik t in de gaten had dat t niet klopte; soms twee, drie keer per dag liep ik hem tegen het lijf, en iedere keer liet ik me door hem gewillig neuken in ieder denkbaar standje. Tot ik de GSM van me tante op tafel zag liggen, nadat ik teruggebracht was door Martijn. Ze was m vergeten toen ze ging slapen.Ik opende de berichtjes, en zag dat er veel van Martijn en zijn vrouw zaten, en ik las in de eerste van zijn vrouw een berichtje

“Heeft Martijn Sam al opgehaald”. Mijn tante had gereageerd met “ja, al een half uur”, en als reaktie daarop “Nou dan duurt het vandaag wel erg lang” en mijn tante weer  “och, Samantha zal hem niet snel zat worden, en iedere dag 2 keer neuken, dat vind ze blijkbaar lekker, haar tieten staan strak en ze is vrolijk” en de vrouw van Martijn “Ja, maar omdat hij Samantha iedere dag een paar keer neukt, wordt t wel kostbaar voor ons” en mijn tante weer “Nou ik weet niet hoe Samantha het doet, maar er zijn er niet veel die ik ken die zo’n grote pik als die van Martijn in hun kut kunnen bergen hoor; ik en jij niet in ieder geval, en vind maar eens een ander voor €20 per keer. die vind je nergens ”

De reactie terug “Ja, ik weet t, hoe die Samantha het doet weet ik niet, maar Martijn is er blijkbaar smoorverliefd op, maar drie vier keer per dag, dat moet stoppen, dat kost teveel” Het duizelde me voor mijn ogen…. Martijn neukte mij en zijn vrouw betaalde Corina geld, die wisten dat gewoon, hij had blijkbaar ook ooit Corina geneukt, en die kon zijn lul niet in haar kutje hebben, en ik kon dat wel?

Eerst voelde ik me schuldig en raar, maar toen bedacht ik dat ik Martijn zijn vrouw kon straffen door superveel met hem te neuken. Ik heb toen stiekem wel gewoon een paar keer met hem afgesproken, en me soms wel 5 keer op een dag laten neuken als een tienerhoer. Iedere keer als hij zijn lul in mij stak, dan kreeg ik een warm geil machtsgevoel, ik was inmiddels jarig geweest en liet me met me 15 jaar door hem gewillig volspuiten, denkend dat dit zo hoorde. Maar voor Martijn was ik alleen een neukgat waar hij zijn zaad ik kwijt wilde, en als we soms na het neuken naast elkaar in de auto op het matras lagen, droomde hij hardop dat hij het liefste met mij zou willen weglopen, verhuizen naar Spanje en daar een barretje zou willen beginnen, maar dat hij ook niet wegwilde bij zijn vrouw, en dat die ook steeds vaker zeurde om sex, maar dat ie m thuis niet eens meer hard kreeg als ie met mij had geneukt.

Daarna kroop ie nog eens bovenop mij, en kwam binnen 5 minuten voor de tweede en als ik hem dan streelde en zei dat ik van hem hield kwam hij vaak daarna soms een derde keer schokkend in me klaar. Hij neukte me iedere dag zo vaak dat hij kon, spoot me vol, en ging dan naar huis. Ik had als meisje van 15 inmiddels het lichaam van een volwassen vrouw; dikke borsten, en omdat ik iedere dag een paar keer geneukt werd, straalde ik sex en geil uit. Op school wisten al mijn vriendinnen van mijn affaire, maar niemand zei er iets over.

Op een gegeven moment kwam Martijn mij ook tussen de middag van school halen, voor een vluggertje en en na school haalde hij me op, en spoot me dan al op de terugweg naar huis even vol. ‘S avonds kwam ik huiswerk maken en was ik ook soms twee keer aan de beurt. Hij wilde de hele dag alleen maar neuken, neuken en nog eens neuken, en hij was verliefd op mij, me kut en me tieten, maar ik wilde ook gewoon andere dingen met hem doen doen, maar hij had alleen maar sex met me, en ik liet me als jong onschuldig meisje willoos gebruiken voor alles waar hij zin in had. Mijn behaarde kutje was een volwassen kut geworden, mijn strakke kontje een neukgat en zijn kolossale paal van zeker 20cm gleed tot zijn ballen in me als een warm mes in de boter.

Maikel was groot geschapen

Maar even terug naar de trio. Maikel was toen 34 jaar, 95 Kilo schoon aan de haak, gespierd, groot geschapen met een lekkere dikke pik van zeker 18cm, dikke ballen, altijd geil, goede conditie, dominant en het uithoudingsvermogen van een paard. Maikel en Hans kwamen binnen in Axel en ik ontving hun beiden met een kus op de wang

Wat ongemakkelijk schoven wij door naar de keuken, gingen aan de tafel zitten en ik gaf  beide heren met een onschuldig gezicht beiden een glas water. “Ik heb wat voor jullie” zei ik “hopelijk lusten jullie dat” en ik haalde twee blauwe erectiepillen uit mijn broekzak. Maikel keek mij veelbetekend aan, en nam de pil in met een brede grijs, Hans volgde zijn voorbeeld en dronk het water in 1 terug leeg. “Kom” zei ik, “we gaan in de kamer zitten, das net zo gezellig”, en liep in een witte strakke broek naar de kamer, en gunden de jongens bij het voorbijlopen een blik op mijn achterwerk.

Ik ging zitten op de bank, en de mannen vleiden zicht naast mij op de veels te kleine bank. Ik zoende Hans in zijn nek, en Maikel begon ondertussen houterig mijn truitje uit te trekken, waarop ik maar voorstelde samen naar boven toe te gaan. Ik stond op, en liep de trap op naar boven; de jongens volgden mij gedwee naar de slaapkamer, ze waren geil alleen ik was nog veel geiler al vanwege het idee wat zou komen

In de slaapkamer aangekomen, kleedde ik me uit, en kroop spiernaakt midden in het bed onder het dekbed. Hans zijn kromme dikke lul stond al paraat zag ik, en naakt en heet kroop hij tegen mijn rechterkant aan; Maikel zijn dikke vleespik bungelde nog, en naakt kroop hij aan de andere kant tegen mij aan, en ik voelde onder de deken zijn naakte lichaam tegen hem aan. Onwennig keken we elkaar aan, en Hans lag op zijn rug en zat al met zijn vingers aan en in mijn kutje en ik voelde aan zijn stijve harde lul tegen me aan. Toen Maikel aangaf niet meteen een harde te krijgen, sloeg ik de deken terug, de aanblik van de halfslappe paal ontlokte een “wow”, en aarzelend maar nieuwsgierig keek ik eerst, en toen Hans zei, “maak Maikel eens hard” likte ik voorzichtig met mij tong aan zijn slappe pik, en nam zijn slappe lul in mijn mond. Toen Maikel zijn lul harder werd zoog ik zijn pik verder in me mond, mijn tong flitste langs zijn eikel, zijn eikelrand, terwijl ik zijn ballen in mijn vrije hand had. Terwijl ik Maikel aan t pijpen was duwde Hans eerst 1 en daarna twee vingers in mijn natte kutje, en terwijl ik Maikel pijpte werd zijn pik een loeiharde paal, met een grote paarse eikel erop. Vergeleken met Maikel zijn lul had Hans, die toch fors geschapen was, maar een pikkie, en zelfs die van Martijn was me zijn 7cm diamater nog dun vergeleken met dit paardengeval.

Ik voelde Hans zijn lul al ongeduldig tegen mijn billen, en terwijl ik mijn bekken kantelde, schoot zijn pik als een raket mijn kut in, en haalde hij zijn pik eruit, om m er weer tot zijn ballen in te duwen. “Mijn god” dacht ik “wat hou ik toch van die man, die heeft echt altijd zin” en Hans neukte me in lange rustige halen.

Ik boog me naar Maikel, en zei in zijn oor, “Maikel, neuk me eens diep met die lekkere lul van je”, “condooms liggen op t nachtkastje” Hans zijn lul kreeg ik iedere dag, en dat was lekker,  maar zo’n grote, kon ik die wel hebben?

Dus daarna ging ik uitnodigend op me knietjes zitten, mijn benen iets gespreid en presenteerde mijn hete kaalgeschoren natte tienerkut aan Maikel. Maikel ging achter mij zitten, was aan het stuntelen met zijn condoom, en zei “niks condooms” en duwde hij zijn eikel tegen mijn schaamlippen aan; hij ademde zwaar en trok zijn voorhuid terug, en duwde zijn eikel tegen mijn lipjes.

Ik kreunde zacht, en kromde mij rug, kantelde mijn bekken, en kreunde zachtjes toen hij zijn naar zout smakende stijve lul zonder iets te zeggen in me duwde, ik voelde zijn grote vleespaal ruimte zoeken in mijn kutje, en het voelde alsof er iets drukkends in me zat, en ook voelde ik dat hij niet verder in me kon.

Maikel stoot diep in me

Toen sloeg hij hard op mijn rechter bil, en van schrik veerde ik omhoog, waarna Maikel in één stoot zijn lul over de volle lengte in me ramde. Ik voelde me van binnen oprekken, en ik voelde zijn zware volle zijn ballen tegen me kut kletsen, iets wat ik in pornofilms wel eens hoorde, bij Martijn was het ook wel eens gebeurd, maar met Hans nooit had meegemaakt. Maikel zijn ballen kwamen tegen me benen toen hij terugtrok en zijn paal in ramde en me daarna nog een terug in me warme natte tienerkut ramde. Ik gilde het uit van pijn en genot, en het voelde alsof ik van binnen opgescheurde, en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder, en een golf sap perste zich uit me kut. Vanaf nu zou neuken nooit meer hetzelfde zijn voor mij wist ik.

Hans zat ondertussen op zijn knietjes voor me, en liet zich pijpen, iets wat ik niet veel deed eigenlijk, terwijl zijn beste maat mij zonder condoom met lange halen in mij kletsnatte kut neukte. Mijn god, wat voelde ik dat goed, en een warm gloeiend gevoel kwam over me. Met zijn hand trok Maikel mijn enkels en voeten omhoog, zodat mijn bekken nog verder kantelden, en ik alleen op mijn handen en knietjes op bed zat, en ramde zijn dikke paal diep in mijn zuigende kut. Ik zoog aan Hans zijn lul, en stak twee vingers diep in zijn kont. Maikel zag natuurlijk nu mijn roze strakke kontgat en zag dat bij iedere stoot iets open gaan, en ik voelde zijn ballen borrelen; hij neukte nu een tiener, ook nog eens de vrouw van zijn beste maat, die zich op dit moment door mij (ik was dus een echte slet) liet pijpen,

Ik voelde bij iedere stoot hoe mijn lichaam zijn pik melkte, en toen hij voelde dat zijn sperma zijn ballen ging verlaten, duwde hij zijn paal diep in me, en ik kreunde toen hij mijn voeten nog verder omhoogtrok, en hij duwde zijn pik nog maar eens tot aan zijn ballen in mijn kut, die gloeide van buiten en brandde van binnen. Ik voelde iets op mijn kontgat, en ik zag dat Maikel over me kont spuugde terwijl hij zijn duim tegen en half in me kontgaatje duwde. Ik keek achterom en zag zijn gezicht en hij grijnsde:  Zonder dat ik iets aan kon doen voelde ik mijn kut zich ritmisch samenkrampen rondom zijn harde pik, die kogelhard was door de eerder genomen erectiepil…

Ik had omdat ik toen zelf klaarkwam, niet eens in de gaten dat Maikel ook in me klaarkwam, en het flitste in geen moment in mij of hem door dat ik vruchtbaar was omdat ik de pil niet slikte. Hij pakte me bij mij borsten, en zijn pik zat echt zowat in me baarmoeder, zo diep, en ik voelde toen pas dat zijn zaad met dikke stralen uit zijn kloppende pik in me aan komen was… kreunend injecteerde zijn hij zijn sperma in me, terwijl ik Hans pijpte die met open ogen zag hoe zijn maat diep in mijn blote kale kut klaarkwam…

Ik kreunde hard, met Hans zijn pik in me mond, en wild neukte Maikel ongecontroleerd zijn ballen in me vruchtbare kut leeg, en herstelde zijn ritme terwijl zijn sperma vermengd met mijn kutsap in dunne warme stralen langs mijn benen naar beneden op de matrasovertrek droop. “Ga liggen, plat op je buik liggen”, fluisterde hij zacht in me nek, nadat hij zich over me heen hoog, en duwde mij met zijn zware lichaam plat op mijn buik. Hans zijn lul floepte uit mijn mond en hij kwam naast me zitten.

Maikel pakte een kussen, en stak dit onder mijn onderbuik zodat mijn kont omhoog kwam en mijn kut zich opensperde. Maikel duwde mijn rechterbeen open en uit de weg, vouwde mijn kutlippen open, en duwde zijn pik terug in mijn kletnatte kut, terwijl Hans tekeek en aan zijn lul trok. In een hoog tempo neukte Maikel me, ik deed me ogen dicht, en ik hoorde hoe Hans een paar foto’s van mij met Maikel maakte met zijn mobieltje.

“mmmmmmmmmmmm”, zei Maikel, “jouw kut is godverdomme nog nat en strak “, en trok mij daarna aan mijn haar, en Hans maakte ook even een foto van mij en Maikel, met zijn lul diep in mijn lijf. Daarna duwde Maikel zich omhoog, trok mijn billen uit elkaar en,begroef zijn gezicht tussen mijn billen… Zijn tong vond zonder moeite mijn kontgaatje en ik voelde hoe zijn tong mijn sluitspier openmaakte.

Een rilling trok door mijn lijf . Ik had de in de afgelopen jaren wel een paar keer anaal geneukt met Hans, die liggend op mijn zij me voorzichtig in mijn kont genomen gehad, maar er had nog nooit iemand mijn gat met zijn tong geopend…. Dat was nieuw voor me…. En ik kreunde hard om hem aan te moedigen niet te stoppen. Daarna trok Maikel zich terug, en hij ging op zijn rug liggen, waarna ik mijn sap vermengd met zijn zaad van zijn grote dikke glinsterende pik begon af te likken.

Ondertussen duwde Hans zijn pîk in mijn kutje, en ik voelde dat ik heel veel ruimte had ineens, nadat Maikel mijn kut flink had opgerekt met zijn dikke paal. Hij haalde zijn pik heen en weer in mijn natte kut, en ik pijpte Maikel en likte zijn ballen, terwijl hij mijn hoofd vasthield en een paar fotos van mij nam toen ik hem pijpte…

Hans voerde zijn tempo op, ik wist genoeg, dan gaat ie klaarkomen, heel voorspelbaar maar heerlijk.  Ik kneep mijn gat en kutje samen en kreunen spoot Hans zijn ballen leeg in me, mijn kut voelde heet warm van binnen toen hij in me klaarkwam….. Hans trok zich terug, en commandeerde mij op mijn rug te gaan liggen met mijn benen opgetrokken en mijn knietjes tegen mijn borsten …..  “Maikel, neuk haar maar kapot”, zei Hans, en zonder een woord te zeggen, kroop Maikel bovenop me, en duwde zijn dikke lul diep in mijn kut. Zijn 100 kilo lagen op me, en hij duwde mijn tieten plat, en trok mijn hoofd achterover, en likte mijn kin en zoog zich vast in mijn nek, terwijl hij zijn paal in mijn kut ramde.

“uuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh” dit was net als vroeger met Martijn, neuken op je rug, sperma in je kut en een zuigvlek in je nek…. Ik kon alleen kreunen, meer kwam er niet uit toen Maikel zijn lul terughaalde en terug in mijn kut ramde. “uhhhhh” “uhhhh” “uhhhh” kreunde ik bij iedere stoot met me billen liggend op t kussen. Hij zoende me vol op mijn mond, en onze tongen kronkelden langs elkaar. Hans stond naast bed, zijn lul werd weer hard hoe hij zag dat Maikel mij neukte, en ik er meer van genoot dan ik in drie jaar van zijn sex had gedaan. Terwijl Maikel en ik samen neukten ging hij even de trap af naar t toilet, terwijl ik hem precies aangaf in welk ritme Maikel me neukte door bij iedere stoot te kreunen. Ik voelde Maikel steeds sneller en sneller gaan en begon hardop kreunen, toen begon hij zwaar te ademen, hij ramde een paar keer gruwelijk hard, en toen kreunde hij twee keer, net als bij Martijn, en voelde ik zijn lul in me kloppen toen hij klaarkwam, en bleef hij roerloos op me liggen. Mijn kut voelde beurs en opgezwollen, en net als bij Martijn in de bestelwagen, gleed zijn halfslappe lul als een naaktslak uit mijn kut, met een kwak sperma er achteraan.

Ik denk dat het misschien een minuut of 10 geduurd heeft voor Hans terug was hij zag ons liggen, en de natte vlek op het bed. Ik rolde terug op mijn rechterzij en voelde medelijden met Hans. Ik wenke hem en hij kwam achter mij liggen… Ik voelde zijn harde pik, en zijn eikel tegen mijn natte spermakut.

Hij ramde zijn lul in me, ik voelde hem amper, en ik kreunde bij iedere stoot maar ik keek verliefd naar Maikel die naast me lag, en zoende hem hevig met hem. Ik dacht aan zijn pik die tot aan zijn ballen in mijn kut zat……. Mijn schaamlippen waren opgezwollen van de wrijving met zijn grote paal. Hans zag mijn dromerige blik en de reuze zuigvlek in mijn nek, en duwde mij weg op mijn buik en stapte morrend uit bed. Ik rolde als een lappenpop om op mijn buik, terwijl Maikel zijn hond over mijn billen streek. Ik voelde zijn vingers tussen mijn billen, en zijn wijsvinger zocht mijn kontgaatje, dat nat was van zweet en sperma.

“Wacht” zei ik, en ik zag aan de blik in zijn ogen dat hij iets van plan was. “Hans, ik ga haar kont neuken” zei hij, “is dat goed” Voordat Hans iets kon zeggen, knikte ik, en pakte ik zwitsal babyolie van het nachtkastje, en gaf deze aan Maikel. Ik ging op mijn zij liggen, met mijn kont naast zijn hoofd. Ik trok mijn billen uit elkaar zodat Maikel mijn kontgat zou zien…. Maikel zette de opening van het Zwitsal flesje tegen en half in mijn kontgat en kneep erin. Ik voelde iets kouds in me stromen, het voelde vreemd en geil.. Mijn lichaam sidderde, ik wilde van alles maar ook weer niet.

Hij wilt in mijn reet neuken

Maikel kneep door tot de olie uit me kont gutste, en ging achter mijn rug liggen, sloeg hij zijn zijn armen om me heen zodat ik niet kon ontsnappen aan hetgeen dat er stond te gebeuren….

Hij spreidde mijn billen en ik voelde hoe zijn vinger in me gleed. Het deed geen zeer, mss had Hans altijd te weinig glijmiddel gebruikt ? Daarna spreidde hij opnieuw mijn billen, en krampachtig kneep ik mijn kont dicht… Maikel pakte nog eens de babyolie, en duwde de bovenkant zonder dopje een centimeter in mij kontgat en kneep het flesje bijna leeg…… protesterend riep ik “au”, terwijl t geen zeer deed. Voor ik het wist zette Maikel zijn dikke eikel tegen mijn kontgat aan. En probeerde ik tegen te stribbelen… Of het door het glijmiddel kwam of door het gestribbel, mijn spieren kraakten hoorbaar even, en toen was ik open.

Binnen een paar seconden zat zijn eikel in me, en toen ik van schrik “au ” riep, duwde hij door tot hij tot zijn ballen in mijn kont gleed. Ik gilde niet eens, maar kreunde toen hij een paar keer aanhaalde. Hans stond naast ons, en trok aan zijn stijve lul toen hij zag dat ik Maikel zijn vleesboom in me kont had gekregen.

Willoos liet ik Maikel ze gang gaan, en ik voelde bij iedere stoot dat zijn pik dieper in me kwam, tot ik zijn ballen tegen mijn kut voelde kletsen bij iedere stoot. “ooh” “lekker Schatje” kreunde ik, “neuk me harder”, en ik voelde zijn dikke lul mijn kont bij iedere stoot oprekken. “Spuit me vol”, kreunde ik, “er heeft nog nooit iemand in me kont gespoten” (dat was de waarheid, Hans mocht nooit in me spuiten in de drie keer dat ie mij in me kont had genomen, maar Maikel had het beest in me losgemaakt.)

Willoos liet ik me door Maikel snoeihard in me reet neuken, en ik voelde hoe ik van binnen warm werd van de wrijving van de dikke lul in mijn darmen. Ik ben een hoer dacht ik, een echte hoer, terwijl de beste vriend van mijn man me kontgat eens en voor altijd open beukte met zijn gigantische stijve paal. Omdat hij al gekomen was, en op de pil hard bleef, bleef hij maar doorrammen, het warme gevoel werd een heet gevoel, en ik bewoog mijn lichaam omdat het zeer begon te doen

Ik kwam gruwelijk klaar

“Spuit me aljeblieft vol” kreunde ik, en ik voelde dat ikzelf klaar ging komen, terwijl er niets in mijn kutje zat. Kreunend voelde ik mijn kut samentrekken, en ik kwam gruwelijk klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen, er liep sap uit mijn kut, alsof in op bed zeek, terwijl ik voelde dat Maikel als een wilde misschien wel drie slagen per seconde haalde om mijn darmen vol te pompen met zijn laatste zaad….

Hij ramde door, en bij iedere stoot ontsnapte er scheten uit mijn kont, mijn gat stond inmiddels centimeters wijd open toen hij zich terugtrok en ik gilde hard van genot toen ik als nooit tevoren klaarkwam terwijl Hans zich aftrok over mijn kont klaarkwam Maikel zijn pik zat onder bruin sap toen hij uit me gleed, en er liep een straal diarree uit mijn gat.  Ik lag op bed, met een kontgat dat opgesperd was, en het zaad dat uit mijn opgezwollen felrode schraalgeneukte kut liep, mijn vent had mijn rug en billen ondergespoten, en zijn vriend had me net mijn reet kapotgeneukt en me twee keer in mijn kut gespoten.

Dit was dus echt de eerste keer dat een andere man mij neukte, sinds ik met Hans was, en de eerste keer dat ik een pik tot aan zijn ballen in mijn kont had…

Dit doen we vaker had ik net beslist!

 

 

 

Share this post