Nieuwe buurman

Nieuwe buurman

Het is de eerste hete zomerse dag van dit jaar. Karin zit in de tuin te genieten van de warme zon op haar bijna naakte huid. Ze ligt in haar bikini te genieten. Haar man is op werkreis naar het buitenland en komt pas over 2 weken weer terug. Naast haar is sinds vorige week een nieuwe man komen, ze kijkt om zich heen en ziet dat bij hem de ramen open staan op zijn slaapkamer. Ze draait de stoel een beetje bij en gaat stiekem zitten kijken door haar zonnebril. Door het lekkere warme zonnetje op haar huid begint ze een beetje weg te dommelen, ze schrikt op als ze iemand hoort roepen. ”halllo!” het is de nieuwe buurman. Karin kijkt op en ziet dat de buurman met een ontbloot bovenlijf in het raam naar haar staat te zwaaien. Wauw wat een goddelijk lijf! Ze heeft hem nog niet gezien of gesproken. ”hallo! druk aan het klussen met dit heerlijke weer?” roept Karin. ”haha ja, het is eigenlijk veels te warm om wat te doen maar het zal wel moeten. Heb je zin om een kop koffie te komen drinken en elkaar beter te leren kennen?” Dat laat Karin zich geen 2x zeggen door zo’n heerlijke man. Ze trekt een jurkje aan en loopt naar de buurman.

Na gezellig samen koffie gedronken te hebben krijgt de sfeer een andere wending. Ze voelt dat Gijs haar aan zit te kijken, het voelt alsof hij haar uitkleed met zijn ogen. ”En ben je getrouwd Karin?”‘ vraagt Gijs met een zwoele stem. ”Ja ben al paar jaar getrouwd, maar mijn man is op zakenreis en ben veel alleen” Zijn ogen gaan over haar lichaam en Karin voelt het tintelen op haar plekje, het begint een beetje nat te worden. Ze besluit op te staan en de kopjes naar het aanrecht te brengen. Plots voelt ze 2 handen langs haar lichaam gaan, langs haar borsten, buik en naar haar heupen. Zijn warme gehijg in zijn nek. ”hmmm Gijs, dit kan echt niet” hijgt Karin. Maar ze weet diep van binnen dat dit is wat ze wil. ”Oh Karin je ruikt zo lekker. Je bent zo sexy en mooi met dat jurkje aan.” Ze zucht en draait zich om en kijkt in de grote blauwe ogen van Gijs, ja dit wil ze. Langzaam komt hij dichterbij en kust haar op haar mond, gretig beantwoord Karin die. Innig in omhelzing staan ze in de keuken, handen die overal heen gaan, zware ademhaling die je hoort. Gijs pakt haar bij de hand en neemt haar mee naar boven. Hij pakt de zoom van haar jurk beet en trekt deze uit over haar hoofd, langzaam plagend over haar borsten. ”hmmm Karin wat ben je lekker” Langzaam kussend gaat Karin naar beneden en maakt zijn broek open, een heerlijk stijve lul springt uit zijn boxer. ”Oh Gijs! Wat ben je lekker groot” Langzaam neemt ze zijn harde lul steeds dieper in haar mond en begint er op te zuigen.

”aaaaaah Karin!!! niet zo snel!! ik wil nog lang van je genieten!!” Hij pakt haar op en legt haar op zijn bed neer en trekt haar zwembroekje uit, een klein plukje haar komt tevoorschijn, het plukt er een beetje aan en gromt tevreden. Langzaam plagend likt hij haar clitje en Karin gromt het uit van genot. Hij komt omhoog en ze zoenen nog weer verder.. Gijs komt omhoog en draait Karin op haar buik en zet haar op haar knieën. Zonder een waarschuwing duwt hij zijn harde lul diep in haar kutje. ”aargh GIjs! Oh wat lekker” schreeuwt Karin. Gijs begint langzaam in en uit haar te bewegen en gaat steeds harder en harder. Het gekreun van Karin vult het lege huis, het gehijg van Gijs op haar rug. Gijs voert het tempo goed op en brult het uit als hij haar kutje vol spuit met zijn warme zaad. ”oh Karin wat ben je lekker!” Karin gaat rechtop zitten en neemt zijn half stijve lul in haar mondje en likt en zuigt haar eigen sap en het beetje sperma er af. ”hmm je smaakt zo lekker zoet”

Het is later op de dag. Karin zit weer achter in de tuin, half ontbloot met haar stoel naar Gijs toe. Ze weet dat hij naar haar kijkt en daar geniet ze van.

Share this post