Geile seks met oudere man

Geile seks met oudere man

Mijn naam is Rebekah en ik ben 18 jaar. Ik heb al een tijdje contact met een man van iets in de 40. We praatte heel leuk en waren al snel van plan om af te spreken. God, wat geilde ik op deze oudere veertiger.

We keken ernaar uit om elkaar te zien en hadden het er nog niet over wat we precies zouden doen… spannend! De tijd was aangebroken en we spraken af in zijn auto. Ik kleedde me niet uitdagend, die kleren gaan toch uit. Ik open de deur en stap de auto in en neem plaats.

We praten even en al snel buigt hij voorover en zoent hij me. We zoenen heerlijk en ondertussen maakte hij mijn broek los en begon hij me heel fijn en zachtjes te vingeren. Ik kreunde zachtjes terwijl we lekker lagen te zoenen. Toen deed ik zijn broek los en begon ik hem zachtjes af te trekken. Wat had hij een lekkere harde lul. Hij was hard en ik was nat.

We hebben mekaar nog niet klaargespeeld anders zou de pret er al van af zijn. “Laten we op de achterbank gaan” zei hij. “Is goed” zei ik. We gingen op de achterbank van zijn auto, want daar was meer plaats. Ik spreid mijn benen en hij zette zijn harde geile pik in mijn kletsnatte kutje en we begonnen heerlijk te neuken. Ik kreunde van genot en werd steeds natter en geiler. Toen we ”klaar” waren en ons aankleedde gingen we praten al snel lagen we weer te zoenen en werden we WEER geil en gingen we dus opnieuw neuken! Toen we dan eindelijk klaar waren gaf ik hem een afscheid kus en ging weg omdat het al heel laat was en als ik nog zou blijven hadden we vast weer geneukt.

Share this post