Op de manege

Op de manege

Het was weer eens zomervakantie lekker warm als de dagen zijn zo warm had ik het ook, elk jaar ga in naar de manege om te helpen zo dat ze geen krachten te kort kwamen, als ik hielp mocht ik daar slapen en eten,douchen etz.
Er waren veel andere mensen die ook hielpen, mensen die in de 30 waren of die zelfs 15 waren,vrouw of man het was er wel.
I k had en heb als sinds ik daar ben en help een oogje op een man, in de 30 en stevige en goed gespierd gebouwd hij had een leuk karakter helemaal niks mis mee.
Ik wist allen niet of hij ook iets op mij had en durf ik ook niet te vragen.
Dag in dag uit ben ik daar en slaap er, de dagen zijn warm en ik heb weinig aan in bed als ik wil slapen, hooguit een boxertje of een simpel t-shirtje zonder dekens lig ik daar dan.

Op een warme ochtend werd ik wakker door mijn wekker en ging uit bed, dit maal had ik alleen een kort t-shirt aan want het was een warme zwoele nacht geweest en ik merkte dat ik het ook warm had, mijn lichaam was warm en bezweet en dacht dat ik eventjes een douch nam om af te koelen, ik had allen niks door dat de man waar ik een oogje op had me al zat te bekijken.
Ik bukte me diep voor over en pakte men spullen, onder tussen zat de man te kwijlen en kreeg ie al een stijve in zijn broek.
Ik liep naar de douch en zette hem aan, ik had mijn spullen aan de kant gezet en had men zeepjes en lekkere geurtjes mee genomen.
Ik deed men korte t-shirtje uit en ging onder de verkoelende douch staan en waste me lekker, in de badkamer zat een klein raampje die ik op een kiertje had staan om de warme dampen weg te laten.
De man liep stiekem naar het raampje en keek naar mij de hele tijd terwijl ik aan het douche was, hij had ondertussen al een stijve paal in zijn broek gekregen, en trok zich stiekem af te trekken.
Een dag of 2 later op een late avond zaten we met zen allen een drankje aan het drinken aan de grote tafel, iedereen was op punt om naar bed te gaan en we deden het licht uit en ruimde alles op, ik kwam tot ontdekking dat ik men mobiel kwijt was en zei : ik ga zo naar bed ik moet dat rot ding hebben, ik kijk eventjes in de manege.

Zo gezegd liep ik in men eendje samen met een zaklamp rond ik de donkere manege op zoek naar men mobiel, ik kwam op gedachte dat ik nog bij de hooi en stro zolder ben geweest ik liep naar de hooi en stro plek toen en zocht, ik zocht diep in de hooi en stro en bukte me ver voorover in 1 keer hoor ik geritsel achter me ik draaide me om en schrok me kapot het was de man, ik zag een zwoele en geile blik in zijn ogen.
Hij gooide me op de grond en hij deed zijn rits los er kwam een dikke grote stevige penis uit , de man ging boven op me liggen en zoende mij, ik kon me niet verzetten want ik wou het wel en deed gewoon mee, 1 deed ie mijn shirtje uit en men beha en begon me aan men stijve knopjes te sabbelen ik genoot er al van toen ie dat deed en begon al een beetje te kreunen,langzaam ging ie verder naar beneden hij deed men broekje los en men boxertje een beetje naar beneden, hij stak zijn stevige penis in mijn natte en zachte geschoren poesje, hij ging ver en hard, ik had zijn shirt al uit gedaan,hij ging staan en ik ging op men knieën ik pijpte hem lang en lekker met men tong over zijn eikel en diep. Ik draaide me om met mijn kontje naar hem toe hij deed zijn broek uit en pakte me op zijn hondjes ik kreunde lekker en hoe harder hij deed hoe harder ik kreunde.Hij vingerde mij en likte mij we deden alles en hij kwam lekker op me klaar en ik genoot ervan en kwam ook al hard kreunend klaar, die avond was ik nog nooit zo lekker klaargekomen en hij ook niet,hij zei dat ie nog nooit zo veel sperma had gespoten,en dat ie al naar me had zitten kijken en me ook altijd al willen neuken, ik vertelde hem ook mijn verhaal over dat ik hem ook leuk vond en het al altijd had willen doen met hem.
Sinds dien doen we het vaker maar dan op wat andere plekken in de manage of erbuiten.
Het is en blijft nog steeds heerlijk en ik zal er altijd aan blijven denken.

Share this post