De thuiskomst van mijn grote broer

De thuiskomst van mijn grote broer

Ik was zo opgewonden dat mijn broer Alexander thuis zou komen! Hij is een stuk ouder dan ik want ik ben 11 en hij is 19. Hij is weg geweest op een schip van de koninklijke marine het ging om een bijzondere training. Hij heeft wat tijd gekregen om even terug naar huis te gaan voordat hij weer weg gaat voor langere tijd.

Het was zo spannend om hem op te halen van Den Helder. Hij droeg zijn witte uniform. Hij heeft altijd al een gebruinde huid gehad, maar door het sneeuw witte uniform lijkt hij nog donkerder. Hij heeft bruin haar en groene ogen, en wordt altijd
achtervolgd door de meisjes.

Ik zat dicht tegen hem aan op de achterbank van de auto terwijl we naar huis reden. Het voelde zo goed om weer tegen hem aan te zitten.

Toen we thuis kwamen, zei mam tegen mij: “Je moet eerst douchen, je ruikt na zweet.

Alexander zei dat hij dat even ging doen, en we liepen naar onze slaapkamer. En mijn broer vroeg of ik zin had om samen te douchen. Waarop ik mijn kleding uit ging doen en op weg ging naar de badkamer. Alexander stond op mij te wachten met een witte handdoek rond zijn middel. Zijn hand rustte op zijn gespierde borstkas. “Het heeft geen zin in om water te verspillen, kerel. “Hij trok zijn handdoek weg en wachtte op mij.” Ga je douchen met je handdoek om je middel ? ”

“We gaan toch samen douchen?”

“Waarom niet? We doen dat altijd bij de marine. We zijn broers, dus dat is maakt het nog veel minder een probleem. “Het voelde een beetje raar om hem naakt te zien, maar ik trok mijn handdoek weg en deed mijn ondergoed uit en stapte in de douche.

Hij bood mij aan om mijn rug te wassen. Ik genoot er heerlijk van hoe dat hij met zijn sterke handen over mijn huid heen streelde. Hij bewoog zich met zijn handen in naar mijn borstkas toe. “Haal je jou eikel nog even bloot ? ”

“Wat is dat?” Ik vroeg.

Hij grinnikte, en ik voelde zijn handen richting mijn lies gaan. Zijn vingers begonnen met mijn penis te spelen. “Wanneer doe jij dit bij jezelf?”

“Umm, nee, dit heb ik nog niet gedaan.”

“Ja, je bent waarschijnlijk er nog niet achter gekomen.”
Zijn vingers bleven spelen met mijn lul.

“Het spijt me.”

Voor wat? Het moet om het goed schoon te kunnen maken ”broer”. Zelfs zijn lul werdt steeds harder, en hij raakte hem niet eens aan. ”

Ik voelde het drukken tegen mij. Ik verplaatste mij waardoor ik zijn lul kon zien. Hij was
veel groter dan de mijne, en hij had een bos van bruin schaamhaar boven zijn lul.

“Je mag hem aanraken.”

Ik keek hem aan,terwijl hij bleef spelen met mijn lul. Het voelde zo goed ! Ik nam het over en begon het zelf te doen.

Na een tijdje met hem bezig te zijn, zei hij: “Weet je wat ik nog meer wil ?
Doe mijn lul in je mond en zuig er op. ”

Ik keek naar hem om te zien of hij het meende. Hij knikte zijn hoofd en likte zijn onderlip. Ik ging door mijn knieën en zette het topje van zijn eikel tegem mijn mond. Het smaakte niet slecht, dus ik nam zijn lul verder in mijn mond en begon er op te zuigen waar hij naar had gevraagd.

“Ja, Ruben. Dat voelt echt goed.”

Hij streelde door mijn haren terwijl ik zijn lul aan het pijpen was.
Ik hield er van zoals hij naar me keek.

Na een tijdje zij hij om te stoppen. “We gaan hier later wel mee door. Draai je eerst maar even om, dan zal ik de jouwe even schoonmaken. ”

En voor ik het wist nam hij mijn lul in zijn mond. Het voelde goed, en ik vond het erg geil om te zien wat voor gezichten hij er bij trok. Ik kon zien dat hij er echt van genoot. Hij schrobde mijn rug weer, en ik voelde hem mijn billen wassen. Hij zei me dat ik me moest gaan bukken. Toen ik dat deed, voelde ik dat hij mijn billen uit elkaar aan het trekken was. Ik draaide mij om en zag zijn gezicht begraven in mijn kont.
Hij was mijn anus heerlijk aan het likken !

Ik beet op mijn lip om mijn kreunen tegen te houden als hij likte. Toen hij stopte, draaide hij me om, en opende hij zijn mond en begon met het zuigen van mijn lul.
Mijn ogen rolden bijna in mijn hoofd. Geen wonder dat hij dit met mij wilde gaan doen!

Nadat hij mij een tijdje gepijpt had, stond hij op. Ik begon met mijn lul tegen zijn body aan te rijden, maar hij hield mij tegen. “We moeten verder gaan met waar we gebleven
waren. Jij wil toch niet dat mama en papa er achter komen, toch? Dit moet toch tussen ons blijven. ”

“Reken maar, Alexander !”

Hij draaide de douche uit en we droogden ons af. Ik had de badkamer het eerst verlaten nog voordat hij naar zijn eigen kamer ging zodat ze er niet achter kwamen.

Toen het bedtijd was, vroeg hij me, op de overloop boven,
“Hey, wil jij samen met mij op mijn slaapkamer ? ”

“Mag Ik ?”

“Tuurlijk, broer !” hij zei.

Nadat we onze tanden hadden gepoets zeiden we onze ouders welterusten en gingen we naar zijn slaapkamer. Hij sloot de deur en deed muziek aan en sprong in
zijn bed. Hij glimlacht toen ik bij hem op bed kwam. Ik keek toe hoe ik mijn pyjama uit deed. Ik huiverde bij de aanraking van zijn hand als hij mijn schouders aanraakte.

Ik zag zijn gezicht dichter naar de mijne komen, en zijn lippen kwamen tegen mijne.
” Jij bent toch niet bang om door je grote broer gekust te worden ?” Ik schudde mijn
hoofd. “Goed,” zei hij, en hij kuste me weer, maar toen onze lippen elkaar aanraakten,
voelde ik zijn tong bij mij in de mond naar binnen duwen. Het was precies zo als ik mama en papa had zien kussen.

Terwijl hij me kuste, duwde hij me achterover. Ik landde op mijn rug met mijn armen
om zijn nek. Zijn handen streelden over mijn borst, en ik voelde zijn vingers met mijn tepels aan het spelen waren.

“Trek mijn shirt uit,” fluisterde hij in mijn oor, nog voordat hij mijn nek kuste. Ik trok onhandig zijn shirt uit. Ik wreef mijn handen over zijn gespierde borstkas. De aanraking van zijn huid maakte mij opgewonden. Hij lag tegen mij aan terwijl hij me kuste. “Wil je mijn lul voelen ?”

Ik kon zijn lul tegen mij aan voelen wrijven door zijn pyjamabroek heen.
“Ja zei ik zachtjes.

Waarop hij zijn pyama broek en slip uit trok. Hij verplaatste mijn hand naar zijn
lul voordat hij me weer verder ging zoenen. “Het is al weer lang geleden dat ik iemand heb gehad voor sex, dus vanavond ga ik je neuken, broer. Dat is toch niet erg ? ”

Ik wist niet wat dat precies betekende, maar ik wist dat het meer was dan dit.
En jij zult er veel plezier aan beleven.

“En voelt dat lekker ?”

“Ja, Ruben ! Het voelt echt goed.”

We kuste elkaar nog even voordat ik mijn pyjamabroek helemaal uit deed. Ik verlangde er naar om helemaal naakt met hem te zijn, dus ik deed mijn benen omhoog om hem te helpen. Hij lachte en deed mijn pyamabroek helemaal uit.

Hij bewoog zich over mij heen. Terwijl hij mij kuste, speelde ik verder met zijn dikke lul. Het voelde erg lekker. Hij verhuisde op zijn zij en zei: “Laten we elkaar gelijktijdig gaan pijpen.” Ik glimlachte en manoeuvreerde, zodat mijn gezicht was bij zijn kruis. Ik begon gretig te zuigen aan zijn lul. Ik kon de zeep ruiken op zijn lichaam. Ik voelde zijn lippen om mijn lul heen, en ik begon ook harder aan zijn lul te zuigen. “Neem mijn lul zover mogelijk in je mond als je kunt, broer. “Ik deed wat hij zei, dit maakte me gek van geilheid.

Terwijl we elkaar pijpten, voelde ik zijn vinger tegen mijn anus wrijven, en zijn vinger ging langzaam bij mij naar binnen. Het voelde raar, maar goed. We bleven pijpen terwijl hij zijn vingers in mijn kontje naar binnen werkte.

Tot slot zei hij: “Het is tijd voor het beste deel.”

Hij draaide mij op mijn buik zodat ik met mijn rug omhoog lag. Ik keek achterom en zag dat hij iets op zijn lul smeerde. Hij knipoogde naar me, en ging achter me zitten op zijn knieën. “Als je het gevoel hebt dat je geluid moet maken… maak dan geen harde geluiden, zet desnoods je gezicht in het kussen, om het geluid te onderdrukken.
We willen toch niet dat onze ouders naar mijn slaapkamer toe komen, toch?
” Ik schudde mijn hoofd. Natuurlijk niet!

Ik vroeg me af wat hij zou gaan doen. Ik voelde zijn lul wrijven tegen mijn anus aan. Ondertussen speelde hij met mijn pik. Toen bracht hij zijn lul naar mijn anus toe en ik
voelde zijn harde lul bewegen tegen mijn bilspleet aan drukken. Toen voelde ik zijn eikel tegen mijn anus, en duwde zijn lul in mij.

“Wat ben je aan het doen ?” Vroeg ik.

“Jou neuken, broer. Zoals ik al zei.”

Langzaam voelde ik zijn lul bij mij naar binnen gaan. Het deed een beetje pijn in het begin, maar hij trooste me door me te kussen in mijn nek. “Alexander…” verluisterde ik. “Shhh. Je zult er snel aan wennen. Je maakt me zo nu blij ! Je bent de beste jongen ter wereld die ik ooit geneukt heb, en dan nog wel met mijn eigen broertje.

Hoe kan ik na zo iets gezegd te hebben nog klagen ? Zijn lul in mijn kontje begon steeds lekkerder te voelen. “Kus me,” zei hij. Ik draaide mijn hoofd, en wij waren elkaar heerlijk aan het tongen, terwijl hij zijn dikke lul nog in mijn strakke kontje had.

Het leek alle tijd te nemen voordat hij het heen en weer bewoog. “Godverdomme,
je voelt zo goed, Ruben. “Hij bewoog zich zodat ik belandde op mijn buik. Zijn knieën duwden mijn benen uit elkaar, en hij begon een beetje sneller te stoten in mijn strakke kontje. “We gaan dit heel veel doen, terwijl ik thuis ben, vriend. Je zult het steeds lekkerder gaan vinden. En, natuurlijk zul jij mijn lul zuigen totdat er een grote verrassing uit komt. ”

“Verrasing?”

“Ja, broer. Je zult moeten wachten om er achter te komen wat het is.”

Hij stootte langzaam, maar diep. Hij kuste mijn gezicht, schouders en rug.
Ik voelde me zo ontzettend speciaal, en ik voelde zijn spieren en warmte tegen mij.

“Kijk, dit voelt nou echt goed, of niet?” Ik knikte mijn hoofd. “Als hij eenmaal minder strak zit zal ik jou harder gaan neuken. Je zult het echt lekker gaan vinden, en jou en mijn lul zullen de grote vrienden van ellkaar zijn. “Hij duwde zijn lul diep in me, en ik kreunde. “Ja, Ruben. Ik hou er van terwijl ik jou lil te neuken om jou te horen kreunen.
Ik vind het heerlijk om me helemaal aan jou te geven. Mijn grote lul is alleen voor jou. ”

Zijn grote eikel voelde heerlijk in mijn geile strakke kontje. Geleidelijk aan begon hij zijn snelheid op te voeren. Ik kreunde opnieuw als zijn lul heen en weer bewoog in mijn kontje.

Hij stond nu op het punt dat alle remmen los gingen en neukte flink hard in mijn kontje. Hij pakte mijn handen vast en onze vingers greep elkaar vast terwijl hij zijn grote paal diep in me aan het stoten was. Een paar minuten later hoorde ik een diep gekreun en zijn lichaam stopte met stoten. Nou ja, behalve voor zijn lul die explodeerde met zaad diep in mijn kontje.

Nadat zijn lul gestopt was met bewegen greep hij me vast en rolde me zo op onze andere kant. “Ik hou mijn lul in jou terwijl we in slaap vallen. Vind je dat goed? ”

“Ja, Alexander.”

Zijn sterke arm was om mijn borstkas heen geslagen en hij trok de lakens over ons heen. Ik hoorde al snel zijn langzame ademhaling waardoor ik wist dat hij in slaap was gevallen. Ik volgde al snel.

In de ochtend werd ik wakker en hoorde ik de toilet door spoelen. Ik keek in de richting van de badkamer en zag Alexander lopen in alleen een slip en gaf me een glimlach. Zijn stijve lul stuiterde terwijl hij zich bewoog. Hij glimlachte naar me en kwam weer bij me in bed. Zijn mond kuste de mijne en we gaven elkaar een tongzoen en hij wreef met zijn lichaam tegen me aan.

Terwijl wij elkaar aan het zoenen waren pakte ik zijn lul vast. Hij stopte met zoenen en rolde hem op zijn rug. “Tijd om jou lul te pijpen en wachten totdat er een verrassing uit komt. ”

Ik was blij om zijn lul weer te mogen pijpen. Ik streelde over zijn strakke buikspieren aterwijl ik zijn lul diep in mijn mond nam. Hij liet me een tijdje pijpen, en pakte mijn hoofd vast en maakte neuk bewegingen in mijn mond door te stoten.. “Je moet proberen om mijn lul zo ver mogelijk in je keel te krijgen als je kunt, Ruben. Hoe dieper mijn lul in je komt, hoe beter het voor mij voelt. ”

Ik heb geprobeerd om zijn dikke lul zo ver mogelijk naar binnen te krijgen, zijn lul was te groot. Ik bleef het wel proberen, dat wel. Ik wilde Alexander gelukkig maken. Hij hield mijn hoofd vast en probeerde zijn lul verder bij me naar binnen te krijgen. Zijn stijve voelde erg lekker in mijn mond. Je zou kunnen denken dat het erg vies zou kunnen zijn om een penis van iemand in je mond te hebben omdat je die gebruikt voor het plassen, maar het was echt niet smerig zijn lul in mijn mond.

We moeten ons haasten, broertje, want ik ruik mama zijn ontbijt al. “Hij pakte mijn hoofd en begon zijn lul steeds sneller in mijn mond te stoten, terwijl hij met zijn heupen zijn lul in mijn mond stoote. “Ja, Ruben ! Zuig die verdomde lekkere grote lul van me, broertje ! ‘Zei hij zacht.

Ik liett hem het tempo bepalen wat betekende dat ik ook bijna moest kokhalzen door die grote lul in mijn mond. Maar al snel zou de verrassing komen waar hij over had verteld. Waar bij ik mij best moest doen om alles door slikken zo veel mogelijk als ik maar naar binnen kon krijgen.

Ik was erg benieuwd dus versnelde mijn tempo. “Oh God !” zei hij. “Ik sta op het punt om klaar te komen, man! “Hij duwde mijn hoofd naar beneden een beetje verder, en er was een explosie van sperma in mijn mond en keel. Ik slikte zo veel mogelijk door als ik kon. “JA !” zei hij, slik door zo veel als je kan.

Toen ik eindelijk alles had doorgeslikt vroeg ik hem wat voor spul dat was. “Het is mijn
sperma. Nu heb je het gehad in al jou gaten. “Ik likte het van zijn ballen en van zijn lul af zodat hij helemaal schoon was. Het was erg lekker om te zuigen bij zijn geschoren ballen.

Nadat hij een beetje was bijgekomen was knuffelde hij me. Ik legde mijn hoofd op
zijn borstkas en hij streelde mijn haar en gezicht. Ik hou van je, broer !” Nadat hij dat had gezegd gaf ik hem een grote kus.

Kort na dat mama klopte op de deur en ons riep voor het ontbijt. We waren weer gekleed in ons pyama en gingen naar onze ouders voor het ontbijt.

“Je bent vanavond niet op stap met vrienden ?” vroeg Vader aan Alexander.

“Ja, eigenlijk wel. En ze hebben me kleine broertje ook uitgenodigd om mee te gaan. ”

“Ik denk niet dat dit een heel goed idee is,” zei mama.
“Er zal vast wel weer veel worden gedronken. ”

“Er is drinken genoeg, en Ruben is geen klein kind meer.”
Mama en papa wisselden een blik. “Ik zal een oogje op hem houden.
Ik ben niet van plan dronken thuis te komen. ”

Ik kan je vertellen dat er nog veel meer geils is gebeurd,
maar dat is voor een volgende keer.

Veel xxxjes, Alexander

Share this post