De Wc deel 2

De Wc deel 2

De wc

Denkend aan die vorige dag in de wc met Niels fiets ik zoals gewoonlijk, 5 dagen in de week, weer naar school. Ik heb een kort rokje aan, en de wind waait, waardoor mijn kutje een beetje bespeeld word door de wind. Nog steeds met de gedachte hoe Niels me over mijn tepels begon te strelen, en ze zachtjes kuste, begin ik een beetje met mijn clitje tegen mn zadel van mijn fiets aan te spelen. Een kleine rilling gaat door me heen.. Straks hebben we zwemmarathon, en daar zal Niels ook bij zijn. Ik voel dat ik nat word zogauw ik denk aan dat ik straks weer bij Niels in de buurt zal zijn. Met mijn sexy bikini, waar mijn borsten zo mooi in uitkomen zal ik hem wel eens even verleiden.

Ik zet mn fiets in de rekken en loop naar de kleedkamer. Ik ben nog aardig vroeg, want er zijn nog maar 2 meisjes aanwezig. Vlug trek ik mijn bikini aan en loop naar de douches. Daar zie ik Niels staan, die zich alvast aan het afspoelen is. Ik doe net alsof ik hem niet zie en ga snel onder 1 van de douches staan. Met mijn ogen dicht wrijf ik over mijn armen en benen om ze te wassen, en ga ook zachtjes onopvallend langs mijn borsten. Het idee dat Niels staat te kijken wind me op, en ik voel mijn tepels hard worden.

Ineens voel ik dat er iemand achter me staat, langzaam glijdt er een hand van achter langs mijn buik en over mijn navel naar boven, en weer naar beneden. Stiekem gluur ik , en zie dat Niels zich niet kon bedwingen. Hij pakt me stevig vast en streelt even snel mijn borsten. Dan zoent hij me vurig, en ondertussen schuift hij mn slipje even opzij en gaat vlug met zijn vingers even tussen mijn lipjes. Er ontsnapt een kreun, en net als ik hem wil vragen om in me te gaan, komen er nieuwe mensen aan. Ik baal, en we gaan het zwembad in met zijn allen.

Uiteindelijk in het zwembad krijgen we de opdracht zoveelmogelijk baantjes te gaan zwemmen. Ik doe mn best, en na een halfuur mogen we stoppen. Ondertussen is er al heel wat oogcontact tussen Niels en mij geweeest, en ik voel dat hij zin in me heeft. Zachtjes loop ik van de kant naar het privé zwembad, en stiekem hoop ik dat Niels achter me aan komt.

Dat is inderdaad het geval, en ik ga lekker in het zwembad zitten. Niels komt naar me toe, en we praten even over hoe de marathon ging. Ineens zoenen we weer, en Niels masseert zachtjes mijn borsten. Hij maakt mijn bovenstukje los, en ik bijt op zijn lip. Ik duw hem tegen het muurtje van de kant, en schuur met mijn voorkant tegen hem aan. Nu word hij hard, en ik kan me niet bedwingen om even met zijn lul te spelen. Ik ga met mijn hand in zijn boxer en streel zijn ballen. Niels gaat ondertussen alweer met zijn vinger tussen mijn lipjes door, en masseert mijn clit. Rondjes draaiend maakt hij me gek, en ik voel dat dit niet lang meer gaat duren. Ik pak zijn lul beet en duik onderwater. Daar pijp ik hem even snel, tot ik naar adem happend boven kom. Mijn slipje zit onderhand op mijn knieeën, en Niels probeert in me te komen. Zachtjes aan mijn tepel likkend, stoot hij bij me naar binnen. Ik wist niet dat seks in het zwembad zó lekker kon zijn, en ik geniet optimaal. Met mijn hoofd in mn nek kreun ik dat ik het niet zo lang meer houd, en Niels gaat nog harder in me. Ik masseer zachtjes mn clitje, en als ik het bijna niet meer houd stopt Niels en zet me neer op de kant. Ik weet wat hij wil, en sprijd mn benen. Zo heeft hij uitzicht in mijn natte kutje, en steekt zachtjes zijn tong erin. Kriebelend met zijn tong langs mijn clit word ik gek van genot, en soppend met zijn vinger in mijn gaatje schreeuw ik het uit dat ik bijna klaar ga komen. Mijn borsten masserend kom ik hard kreunend klaar, en ik zie Niels genieten. Het vocht druipt uit mn kutje, en ik heb gelijk weer zin. Ik gooi mezelf weer het zwembad in, en pak Niels zijn stijve beet om er vervolgens mee te spelen. Met mijn vinger streel ik langs zijn eikel, en zie zijn pik harder en harder worden. Snel trek ik hem af, en ondertussen mag hij me nog eens neuken. Ik geniet alweer, en dan komt Niels ook hard schokkend klaar. Dit was nog eens een heerlijke ervaring, seks in het zwembad!

Auteur
Lalalotte
E-mail
bibi_bill@live.nl

Share this post