Even een biertje halen

Even een biertje halen

Even een biertje drinken.

Het was zaterdagavond de disco avond (sociëteit ) was afgelopen ik was daar de dj met Lex en Jan.
Het was super gezellig geweest een geslaagde avond voor de jeugd van 12 tot 16 jaar nadat we de boel weer aan kant hadden gebracht vroeg Lex zullen we nog een biertje gaan drinken in het café ik dacht waarom ook niet en met drie meiden die ons hadden bijgestaan in de schoonmaak gingen we naar het cafeetje.
We bestelde wat te drinken en kletste honderd uit het was heel gezellig en na een paar rondjes was het mijn beurt om drinken te halen ik liep naar de bar en wachtte tot de man achter de toog vroeg wat ik wilde drinken ik noemde de bestelling op maar hij hoorde het niet goed het was druk en alle krukken voor de toog waren bezet.
Een man die op een barkruk zat sloeg een arm om me heen dirigeerde me naar de tap en zei kom hier tussen staan dan hoort hij je beter het was best krap tussen de mensen in en de barman kon me nu goed horen.
Ik ging weer terug naar het tafeltje waar we zaten en we kletsten vrolijk door tot de eerste opstonden en naar huis gingen het liep ook al tegen sluitings tijd aan ik bleef nog even zitten had geen haast en me glas was nog niet leeg.
De man die zijn arm om me heen legde zat er ook nog en hij riep me , kom eens hier en vroeg of ik nog een biertje wilde ok waarom niet , dacht ik .
We raakte in gesprek over me vrienden en vriendinnen die net weg waren en vroeg me naam en hoe oud ik was en wat ik deed zoals in het dagelijks leven.
Ik vertelde hem dat ik net 17 jaar was en dj in een plaatselijke soos voor jongeren en noemde me naam en vertelde dat ik in de Rotterdamse haven werkte in een kantine voor havenarbeiders.
Hij stelde zich voor als Kees en was 45 jaar woonde vlak in de buurt van het café en was metaal bewerker.
We dronken wat en hij bestelde weer een biertje ik vroeg zal ik betalen nee hoor Jan dat hoeft niet en weer sloeg hij zijn arm om me heen op een vriendschappelijke manier maar dit keer bleef zijn arm om me heen geslagen ik was al aardig tipsy van de biertjes en had het eigenlijk nog niet eens in de gaten.
We praten maar door en het ene biertje na het ander volgde en intussen was zijn hand onder me shirt gegaan en hij wrijft over me rug het maakte me niet uit dat hij dat deed , enigszins was de remming weg door dat ik toch was aangeschoten en het was gezellig met hem.
Kees vroeg of ik zin had om naar zijn huis te gaan zodat we daar nog wat konden drinken en babbelen want het café ging zo meteen sluiten .
Ja leuk hoor Kees ik ga wel mee ik ben toch alleen thuis me ouders zijn weg dus het maak me niet uit hoe laat ik thuis kom.
We gingen lopend naar zijn huis toe het was niet ver van het café vandaan ongeveer 5 minuten hij woonde in een flat.
Daar aangekomen nam hij me jas aan en we gingen naar de woonkamer , hij woonde alleen en was gescheiden dat had hij me al verteld in het café .
Kees liet me zij woning zien en de douche en slaapkamers , terug in de woonkamer gingen we zitten op de bank hij haalde twee flesjes bier en we proostte op een gezellig samen zijn.
Kees vroeg wat voor muziek hij op moest zetten voor de gezelligheid , ach maakt me niet zoveel uit hoor ik hou van alle muziek maar het meest van soul vooral rustige ballads.
Kees vroeg of ik al wat met meisjes, het heb gedaan , waarop ik antwoorde dat ik best wel in de smaak viel bij de meisjes maar wat gefriemel en zoenen dat was eigenlijk alles tot nu toe.
En met jongens heb je daar wel eens wat mee gedaan Jan , of zeg ik nu iets raars.
Tot zijn verbazing zei ik dat ik wel eens met en man wat heeft gehad heeft en ook nog met ze vriend van die man met z’n drieën maar dat was al weer een tijdje geleden toen ik 15 jaar was daarna nooit meer.
Ik had het eigenlijk verdrongen ik dacht er ook niet meer aan tot dat Kees het me vroeg en ik ongeremd antwoord gaf.
Kees kwam tegen me aan zitten en weer legde hij ze arm om me heen en vroeg me het verhaal te vertellen over wat en hoe het was gebeurd.
Ik vertelde honderd uit en tijdens het verhaal was zijn hand weer onder me shirt gegleden en hij streelde me rug ik liet hem begaan want zachtjes genoot ik ervan.
Kees werd door me verhaal opgewonden want hij vroeg of ik dat met hem ook wilde doen en volgens zijn zeggen was het voor hem de eerste keer dat hij met een man of jongen seks wilde.
Nou waarom ook niet zei ik want door de vele biertjes maakte het me niet uit en ik had het al eerder mee gemaakt.
Kees trok me shirt uit en begerig gleden zijn handen over me rug en borst hij kneden me tepels en likte er aan , vind je het niet vervelend Jan vroeg hij en gelijker tijd maakte hij me riem los en knoopte me broek los en trok die uit daarna volgde me sokken en me slip en was ik helemaal naakt ik stond weer voor een man met een stijve pik van 14 cm.
Kees gaf me complimenten over me body en vond me verschrikkelijk lief dat ik dat voor of met hem wilde doen.
Kees was begonnen om zich zelf te ontdaan van zijn kleding zodat we beide naakt waren ook zijn pik stond stijf was wel wat groter dan die van mij maar zag er heerlijk uit.
Kees trok me tegen zich aan en pakte me billen die hij zachtjes kneden en kuste me op me mond waarop ik me lippen opende en onze tongen verstrengde in elkaar.
Zijn hand pakte mij hand en bracht deze naar zijn pik en deed het zelfde met mij pik we waren elkaar zachtjes aan het aftrekken.
Hij pakte me ballen en ik die van hem en zachtjes kneden we elkaar het was heerlijk om zo in elkaar op te gaan.
Kom zei en hij pakte me hand en nam me mee naar de slaapkamer en we gingen liggen op zijn bed we lagen heerlijk tegen elkaar aan en begonnen weer te tongen zijn handen vlogen over me lijf en raakte alles aan.
Kees zakte naar beneden en begon me pik en ballen hevig te verwennen met zijn tong en mond ik genot intens en liet me helemaal gaan , doe maar wat je wilt dacht ik.
Kees nam me pik in ze mond en begon me zalig te pijpen waarbij ook me ballen werden meegenomen.
Ik kreunde en kreunde van genot en explodeerde ineens in zijn mond , Kees nam het gretig tot zich en zoog me tot de laatste druppel leeg.
Nu was het mij beurt zei Kees en ik pakte zijn pik en ging aan het werk ik zoog op ze eikel die helemaal paars blauw werd en likte zijn staaf van boven tot beneden nam ze grote ballen een voor een in me mond en zoog zachtjes er op en zo weer naar boven om zijn pik weer in me mond te nemen ook Kees spoot zijn sperma in me mond alleen zoveel dat ik bijna er van stikte.
Heerlijk Jan zei Kees wat ben jij een geweldig ventje we gaan nu wat eten en drinken en daarna kijken we weer verder wat we gaan doen , ok Kees ik vind het ook lekker met je.
We gingen naar de keuken beiden naakt want we waren al zo Kees had de frituurpan aangedaan en bakte wat frikadellen en bitterballen biertje erbij en we genoten heerlijk van alles.
Kees vroeg hoe laat ik naar huis ging of als je wilt kan je hier blijven en slapen we samen in bed.
Oké Kees ik blijf hier het is reuzig gezellig , Kees pakte me vast en drukte zich tegen me aan wat ben je lief Jan en kuste me teder in me nek en ik hem we bleven zo een tijdje staan en genoten van elkaar.
We rookte nog een sigaretje en bleven aan elkaar frunniken beide hadden weer een erectie kom zei Kees laten we weer gaan genieten op bed en zo gingen we beide met stijve pikken richting de slaapkamer.
Kees vroeg me op me buik te gaan liggen ik ga je masseren met olie zo gezegd zo gedaan vlogen zijn handen over me rug billen en benen.
Heerlijk ontspannen lag ik daar bijna in slaap vallend maar hij duwde me billen van elkaar en begon me gaatje te likken en stopten zijn vinger er in en uit daarna twee vingers ik vond het heerlijk lekker geil met een geluidje erbij Kees pakte me heupen en trok me iets omhoog en tegelijk voelde ik zijn eikel tegen me gaatje aan duwen.
Het was lekker glad en hij schoof ook in een keer naar binnen lekker diep zijn ballen raakte mij ballen en met lange halen werd ik heerlijk geneukt en Kees hijgde als een paard en bleef doorstoten tot ik een warme straal voelden diep in me , wat een gevoel is dat heerlijk , zijn pik verslapte en hij trok deze uit me kontje en ging op ze rug liggen uithijgen.
Na dat Kees was uit gehijgd ging hij op ze buik liggen met een kussen onder zich waarop het nu mij beurt was om Kees in ze kont te neuken.
Ook ik kwam heerlijk klaar en we gingen heerlijk verstrengeld in elkaar liggen zoenend en genietend.
Na een tijdje gingen we samen douchen en genoten van elkaar we droogde elkaar af en gingen naar de woonkamer om even een sigaretje te roken.
We gingen daarna naar bed om te slapen heerlijk in elkaars armen ik viel in een diepe slaap tot de andere ochtend , Kees maakte me zoenend waker en vroeg of ik nog zin had om te vrijen waarop ik zij wat dacht jij , en Kees ging me weer heerlijk verwennen met ze mond wat kon die man pijpen zo lekker was het weer en ik kwam kreunend klaar en Kees likte alles op.
Zo nu eerst ontbijten en koffie drinken dat gaan we nu doen en we kleden ons niet aan we blijven lekker naakt.
Kees vroeg of ik al naar huis wilden of gaan we de hele zondag met elkaar vrijend door brengen nou ik wist het al ik blijf de rest van de dag bij hem.
Kees stelde voor om allerlei standjes uit te proberen als we klaar waren met eten wat vind jij er van Jan.
Kees ik vind alles best maakt me helemaal niets uit laten we het gewoon doen wat je wilt.
Ok kanjer zei Kees en pakte me weer vast en tilden me op en hij zetten me tegen de muur aan me benen om ze middel geslagen Kees was zo sterk dat het geen moeite was om mij in deze pose te houden.
Intussen was zijn pik in vol ornaat en schoof deze in me gaatje en hij tilden me op en neer of ik een veertje was eerst rustig daarna steeds harder een beetje ruw maar houdbaar tot Kees weer klaar kwam in me kontje.
Na een korte pauze kwam Kees met allerlei seks speeltjes een butplug , dildo , riempjes een soort zweepje en nog veel meer van dat spul dit moest ik op hem uit proberen nadat ik hem had vast gebonden in deur opening van de slaapkamer daar hing een stang om je op trekken zijn benen aan haakjes onder bij de drempel , Kees kon geen kant meer op en gaf me aanwijzingen wat ik moest doen bv slaan met een zweepje op ze kont ik deed het zachtjes maar Kees wilden dat ik harder sloeg tot zijn billen rood waren een riempje om ze ballen dildo in ze kont ik vond niet echt leuk maar Kees wilden het graag.
Na een tijdje maakte ik hem los en pakte hij me op draaide me hoofd naar beneden en me benen in de lucht en gingen we elkaar staand pijpen terwijl ik los was van de grond .Kees had weer een harde en die van mij groeide ook in zijn mond bijna gelijktijdig kwamen we klaar en zetten hij me weer op de grond met onze mond vol sperma hebben we stevig getongd.
Na dit zijn in elkaars armen gaan liggen in bed en zoende we veel ik was nu echt wel moe en had intussen ook honger gekregen dus zijn we lekker gaan eten , Kees bakte patat met frikadellen .
Na het eten nog een douche gepakt waar we elkaar heerlijk waste , ik hem grondig en hij mij, na het douche nog een biertje op en het werd nu echt tijd om naar huis te gaan , Kees wilden dat ik weer bleef slapen maar dat kon niet , moest de andere dag gewoon weer werken en ik ging eigenlijk alleen maar een biertje drinken in het cafétje nou het duurde wel wat langer.
Na dit avontuur met Kees kreeg ik verkering met een knappe meid en duwde deze ervaring diep weg tot op latere leeftijd toen begon het weer te spelen met een man vrijen is toch veel lekkerder dan met een vrouw.

Auteur
jan
E-mail
jandejong46@hotmail.com

Share this post