Extra spanning

Extra spanning

Hoi allemaal ik ben Linda en ben 33 jaar oud. Normaal tot slank figuur, weeg 61 kilo en ben 1.67 lang. Lange haren in de kleur donker rood nu. 85c cup maat met kleine gevoelige tepels.

Al jaren een heerlijke relatie. Daarin ben ik echt een prinses, al ben ik dat niet als je me ziet. Beetje een rock chick. Niet echt een mode popje maar altijd wel aandacht van de mannen. Op sex gebied heb ik echt niks te klagen. Mijn vent is altijd eerst met mij bezig voor dat ie klaart komt. Oké af en toe een vluggertje dan niet maar anders wel. Hij zorgt er altijd voor dat ik een aantal keren klaar kom en als het lukt dan ook nog licht spuitend. Dus ik had niks te klagen.

Daarbij hij zei nooit nee, eerst proberen dan zeggen of je het niks vind. Nu moet je weten ik heb een hele witte huidskleur en het idee dat ik een donkere man mocht proberen leek me geweldig, in fantasie dan. Mijn vriend is half Italiaans en dus ook licht getint maar niet een echte neger. Dat leek me gewoon geil. Dit wist mijn kanjer en had altijd gezegd als jij het wilt doen we dat gewoon een keer.

Nu bijna 8 jaar verder nooit een poging gewaagd, Wat ik al zei, in fantasie leek het me geweldig om een donkere pik in me te voelen. De gedachte maakte me geil en mega nat maar in het echt, tja dat dorst ik niet. Vond het toch ook niet kunnen tegen mijn kanjer. En straks kwamen andere er achter wat moesten die dan wel niet denken.

Zo af en toe kwam het ter sprake en steeds zei hij, ach probeer het gewoon ik kijk wel. Daar moest ik dan om lachen, kijk wel. Dat is toch raar, kijken naar je vriendin die sex heeft met een andere man. 2 weken terug liet ie zien dat het niet vreemd was en wel vaker voor kwam. Liet me filmpjes zien op internet dat mannen keken naar hun vrouw die sex hadden met een andere kerel en ook met een neger. Eerlijk werd bloedgeil van die filmpjes. Man het idee dat ik dat ook deed liet me heftig klaar komen toen ik werd gevingerd door mijn vriend. Hij moest lachen en zei, wauw Linda je bent bloedgeil van alleen maar zien van zoiets. Denk dat het niet alleen maar een fantasie is. Ik zei niks, hij had stiekem toch wel gelijk. Ik wilde het best wel graag.

Afgelopen zaterdag een zaterdag overdag als geen ander. Boodschappen op de markt, even winkelen. Hij stapte een lingerie zaak in en keek rond. Stond naast me en zei, wat zou je aantrekken als je je fantasie mocht uitleven? Ik lachte en keek rond. Pakte een leuk setje. Leuke kante doorschijnende bh zwart met rosé en een bijpassende string, zwart met rosé en licht doorschijnend. Nu nog leuke plak panty’s en klaar. Hij ging het afreken en kwam lachend terug. Zo dat hebben we alvast. Ik moest er om lachen en we liepen naar een bar. Even een zaterdag middag borrel. Dat deden we ook vaker.

Terug naar huis nadat ik 4 wijntjes op had. Toch wel lichtjes in mijn hoofd. Thuis lekker eten en wijntje erbij. Bij het derde glas lachte mijn vriend en zei, denk dat je je nieuwe setje maar even aan moet trekken. Ik schrok, hij zou toch niet iets hebben geregeld hé. Hij bleef lachen en ik dacht echt. Stapte onder de douche en dacht nee, hij zit en de maling te nemen. Scheerde mijn kutje weer glad en dacht, hufter krijg hem wel. Trok het setje aan, kousen eronder jurkje erover heen en klaar. Mooie laarzen en ik kwam weer beneden.

Nog geen 10 min later ging de deur bel. Huh wat is dat nou? Hij deed open en een man stapte binnen, een neger. Ik schrok nu toch wel. Gaf hem een hand Arthur was zijn naam. In de keuken gaf ik mijn vriend een klap op zijn schouder. Wat heb jij nu weer gedaan? Ik doe niks hoor zei ik. Hij lachte en zei, dat hoeft ook niet. Heb hem via internet leren kennen en dit is een kennismaking. Hij weet dat dit een verassing is.

Shit nerveus stapte ik terug de kamer in en plofte op de bank met een glas wijn. Arthur was een beste neger, kale kop en 55 jaar oud. Ik moest lachen in me zelf, 55 jaar ja daag. Veelste oud. Arthur was aardig en niks ging over sex. Er werd gewoon gelachen. Nadat ik van de wc kwam ging ik samen met hem roken. Dat gebeurt bij ons net als bij velen gewoon buiten.  Arthur rookte ook en samen stonden we buiten. Daar kreeg ik complimenten en hoorde ik wat mijn vriend had geschreven naar hem. En dat dit alles klopte. Een mooie meid met goed figuur en heerlijk uitstraling. Hij wist me ook te vertellen dat dit de eerste keer was. Hij bekeek me en keek naar mijn kontje, Hij lachte en zei, je vriend heeft niet gelogen je bent echt een lekker ding.

Hij stond dichtbij en dat was bij mij de eerste keer dat ik een tinteling door mijn lijfje voelde voor deze man. Het moest de drank geweest zijn denk ik. Hij kwam nog dichterbij en zei mag ik? Huh wat dacht ik en voelde zijn hand op mijn kontje. Hij kneden deze even en zei, wauw lekker hoor. Dat was een moment dat er een onwijze spanning door mijn lijf spoot en ik een reactie voelde in mijn kutje. Het was maar heel even en kort maar die spanning was heftig. We stapte weer naar binnen en tja ik was nerveus maar ook heel geil ineens. Dat zag mijn vriend dan ook wel aan mijn gezicht. Ik had een lichte rode kleur op mijn wangen en mijn lijf zei genoeg. Sex!!!!

We zaten weer op de bank en Arthur zat nu vlak naast me. Er ging een mobiel. Was van mijn vriend, is teamleider en werd gebeld door zijn werk. Hij verdween naar de keuken. Arthur en ik kletste vrolijk verder. Shit alle gedachte gingen alleen maar naar sex. Mijn vriend kwam terug en zei, moet even weg. Ben zo terug. Werk gerelateerd. Oké ik zou dus alleen zijn met Arthur. Hij gaf me een zoen en lachte naar me en zei, veel plezier moppie. De manier hoe ie het zei wist ik precies wat hij bedoelde. Maar zonder hem nee dan gebeurt er niks. Strak wil ik stoppen en gaat hij door.

Weg was hij en ik pakte een nieuwe ronde drank. Nu toch wel erg nerveus terug op de bank. Arthur kwam dichterbij zitten en zei, rustig Linda ik doe niks wat je niet wilt. En als je wilt dat ik ga moet je het zeggen ga ik gewoon ook weg. Oké dat maakte me rustiger. Blijkbaar was het zichtbaar van mijn gezicht. Stond weer op voor de derde extra bij vulling. Nog altijd niks over sex gewoon gezellig. Stond in de keuken en merkte dat ik toch wel erg licht in mijn hoofdje was. Tja drank deed zijn werk. Terug op de bank ging zitten en Arthur kwam nu heel dichtbij. Sloeg een arm om me heen en lachte en zei, ontspan maar hoor. Hij streelde door mijn haren en zei weer hoe mooi ik was en dat ik er erg leuk gekleed uitzag. Ik was nu zo gespannen. Hij ging achter me zitten en zei, kom ontspan zal je helpen en streelde mijn schouders.

Dit voelde best wel oké zeg maar lekker en voelde me langzaam rustiger worden. Mijn nek en schouders werden lekker gemasseerd. Dit moment werd het echt extra spannend in mijn lijf. Zijn donkere handen op mijn nek, wauw. Hij schoof mijn bandjes weg van mijn jurkje en ging door. De bandjes schoven over mijn armen omlaag. Het was duidelijk dat hij voorzichtig mijn jurkje omlaag deed. Het kon me steeds minder schelen. Ik werd geiler en geiler en steeds meer ontspannen. Hij wreef mijn armen en zoende nu mijn nek en gleed met zijn tong door mijn nek. Zijn handen gleden naar voren en zorgde dat mijn jurkje mijn bh bloot gaf waarin ik duidelijk zag dat mijn tepels door het doorschijn stof duwde.

Hj pakte met beide vingers mijn tepels vast door het stofje heen en draaide ze zachtjes. Dat zorgde bij mij voor een geweld explosie van geiligheid. Mijn tepels zijn super gevoelig en zeker als je ze licht draait en zachtjes aan trekt. Precies wat Arthur deed. Hij maakte mijn bh los en mijn borsten bloot. Wauw die twee grote donkere handen op mijn witte borsten. Ik voelde nu ook gewoon dat mijn kutje klets en dan ook klets nat moest zijn. Hij likte mijn oorlel en gleed omlaag en ik opende mijn benen. Ik wilde het gewoon, ik was er klaar voor het moest nu gewoon. Wauw die extra spanning van een andere man en dan ook nog een neger.

Zijn vingers gleden langs mijn string en hij lachte in mijn oor, shit wat ben jij lekker nat zeg. Mijn string opzij en daar voelde ik zijn vingers door mijn kutje gaan. Die gleden inderdaad soepel door mijn kale klets natte kutje. Ik had mijn mond open en hijgde lichtjes. Een hand op mijn borsten en 1 in mijn string op mijn blote kut. Ik draaide mijn hoofd en begon te tongen met hem. De vonken vlogen er van af. Was helemaal om ik wilde dit ik wilde zijn zwarte pik in me voelen. Mijn jurkje was uit en ook mijn string waar mijn vocht op zat als of ik een slak was. Ik draaide en trok het shirt uit van Arthur en likte zijn tepels terwijl ik zijn broek los maakte. Deze zakte en ik kreeg een grote lach op mijn gezicht. Daar kwam uit zijn boxer echt een mooie flinke grote stevige harde zwarte lul met licht rosé eikel welke net als mijn kutje flink lekte.

Zonder twijfel door ik omlaag pakte met twee handen deze heerlijke pik en likte zijn natte eikel en proefde voor het eerst na 12 jaar een vreemde mannen sap. Wat een mooie lul en heerlijk zwarte met zwarte kale ballen eronder. Ik trok en zoog en likte deze geile lul als of het mijn aller laatste zou zijn. Zo zoog en likte een paar minuten deze heerlijk lul. Ging omhoog en kroop op zijn schoot. Ik voelde deze lul langs mijn kutje glijden die lekte als een gek. Ik ging wat omhoog en pakte hem vast en plaatste hem voor mijn klets natte geile opening. Arthur lachte en zei, geen condoom terwijl ik net omlaag zakte. Oja lachte ik vergeten. Shit wat kwam ie diep en wat vulde hij mijn kutje op. Ik werd echt heerlijk opgerekt. Langzaam ging ik op en neer en ik hijgde zwaar. Wat was dit lekker. Een vreemde oudere neger met zijn pik in me.

Shit ik werd het zo ranzig niet normaal Hij pakte mijn kont vast en bewoog omhoog en begon me zo te neuken. Steeds iets sneller en al  snel voelde ik mijn eerste orgasme op komen en dat was er 1 niet normaal. Ik kwam dan ook klaar en voelde mijn sap langs zijn lul glijden en hij bleef maar op en neer gaan. Shit ik liep helemaal leeg en kon alleen maar zeggen ja ga door meer meer. Hij stond op en pakte me goed vast. O mijn god nu kwam ie best wel diep en ja daar was weer een orgasme. Hij zoog tepel en duwde door. Hij lachte en zei, shit je loopt helemaal leeg geil. Ja bleef maar een soort klaar komen op deze zwarte genoot staaf.

Even rust en een slok drinken maar ik liet die lul niet los en bleef hem zachtjes trekken. Zijn vingers door mijn kutje. Glas op tafel kroop hij op me. Benen wijd en daar gleed hij, shit wat deed hij met me. Hij raakte me gelijk goed en ik voelde het stromen langs mijn kontje. Zo veel vocht had ik nog nooit laten gaan uit mijn kutje. Ik keek omlaag en zag zijn heerlijk zwarte lul in me glijden en gewoon witte slierten vocht van mijn kut langs zijn lul. Ik kwam nu echt met een flinke gil klaar n trilde als een gek en spoot nu echt heftig. Arthur lachte en likte mijn klets natte kut. Wat geil lachte hij een spuitende vrouw. Ik lachte ook en zei, shit zo heftig heb ik nog nooit gespoten. We stonden even bij de achter deur en daar zag ik mijn vriend staan in het donker. Die hufter was dus nooit weg geweest. Hij had dus de hele tijd staan kijken.

Arthur stond achter me en als snel stond ik wat voorover en gleed die lul weer diep in me. Shit roken lukte niet eens. Hij kletste echt tegen mijn billen en diep in mijn kut. Ja daar was weer een orgasme. En deze weer heftig. Ik pakte zijn hand en we liepen naar boven en op bed kroop hij weer op me. Ik pakte zijn harde pik weer en schoof hem erin. Benen hoog en wijd en wauw wat deed hij nu, shit ik bleef komen en hij bleef bonken. Het bed kraakte flink en ik hijgde zwaar. We tongde heftig en diverse standjes kreeg ik mijn donkere minnaar in me. Ik werd echt suf geneukt en gebeukt.

Duidelijk was dat mij vriend in de donkere hal stond te kijken met zijn lul in zijn hand. Dat deed me weer onwijs klaar komen en Arthur was het nu ook te veel. Met een zware kreun voelde ik hoe hij zijn lul leeg spoot in mijn kutje. Schokkend en hijgend kwam hij klaar in me. Hij hield me even vast en zei wauw wat ben jij lekker. In mijn oor zei hij, laat je schoon likken door je vriend geloof me dat is echt ranzig geil. Ik wenkte en daar was inderdaad mijn vriend. Arthur stapte af en zei, ze is echt lekker. Kijk maar eens goed van dichtbij hoe ik haar geneukt heb. Hij zakte en ik trok zo goed als het lukte mijn vers geneukte kutje open. Ik hijgde nog na en zei, lik me nu eens. Ik was gewoon dronken van geiligheid. Waar ik dacht dat hij zou zeggen ja dag. Voelde ik zijn tong door mijn kutje glijden. Ik ontspande en voelde hoe het zaad eruit liep en hij dit likte.

Geil hij likte mijn net onder en in gespoten kutje lekker. al snel volgde er een hoogte punt en ik hield zijn hoofd vast en kwam trillen klaar. Hij bleef likken zelfs met zijn tong in mijn kutje. Nu schoof hij zijn lul erin en Arthur lachte en zei, bel me maar weer. en weg was hij terwijl mijn vriend me neukte en zei, damm ik heb zojuist 2 uur langs jouw super geil gezien. Hoe was het? Ik hijgde en zei, onwijs geil en lekker. Was echt geil die grote zwarte lul in me en jij die mijn kutje daarna schoon likt. Hij lachte en terwijl hij klaar kwam biechten hij op dat dit hem heel geil leek.

Nou de volgende dag waren we het eens dit ging vaker gebeuren en die avond was Arthur er weer. Dit keer zat mijn vriend erbij terwijl ik me weer heerlijk liet neuken. Dit keer zelfs anaal waar ik spuitend op klaar kwam. Dubbel ging ook maar dat was voor beide heren de max en kwamen beide te gelijk klaar. Arthur weer diep in mijn kutje en mijn vriend in mijn kontje. Tja en die mocht weer mijn kut likken maar eerste zoog hij Arthur goed leeg. Jezus het word steeds geiler. Wat gaat de toekomst ons nog brengen?

Share this post