Geil afspraakje

Geil afspraakje

Het is een mooie zonnige zomerdag. Ik voel me prachtig ben een beetje bruin heb heerlijk gedoucht en ik heb prachtige witte lingerie aangetrokken waardoor mijn huid extra bruin kleurt. Er overheen draag ik een heerlijk luchtig jurkje. De stof streelt mijn huid. Aan mijn voeten een heerlijk zomerschoentje, niet met een hoge hak want ik weet al w at mijn plan is.

Ik bel je en zeg het is zo’n mooie dag ,wil je me alsjeblieft komen halen? Gelukkig zeg je ja. Je bent er snel en als je me ziet gaan je ogen een beetje glimmen. Je kent me langer dan vandaag en je weet als ik deze blik in mijn ogen heb, (jij noemt het mijn geile blik) heb ik zo’n zin in je. Je komt naar me toe lopen we kussen elkaar en je wil me weer naar binnen meenemen maar nee dat gaat niet door we gaan weg.

Ik weet een plek waar ik kan doen wat ik in gedachten heb. Jij rijdt ik wijs je hoe je rijden moet. Onder het rijden leg ik mijn hand op je bovenbeen ik buig een beetje naar je toe en glij naar boven verder naar boven naar je rits en dan naar links en ik voel je je bent al een beetje opgewonden. Als je zou weten hoe nat ik al ben zou je waarschijnlijk de auto langs de kant van de weg zetten en meteen met me willen vrijen,gelukkig weet je het niet en rij je door.

We zijn er bijna ik ben weer recht op gaan zitten en je legt je hand op mijn linker knie . Je bent een beetje nieuwsgierig wat ik onder mijn jurkje draag en schuift je hand over mijn blote been omhoog als je bijna bent waar je zou willen zijn doe ik gauw mijn benen naar elkaar je hand zit klem tussen mijn benen. Ik schiet een beetje in de lach om de teleurstelling op je gezicht. Ik vind je zo lief. Je kijkt als een jongen die geen snoepje krijgt. Het is uitstel geen afstel en dat weet je gelukkig wel.

We zijn er ,ik wil uitstappen maar eerst wisselen we een lange intieme kus. Je zegt wacht even,je stapt uit loopt vlug om de auto heen en houd de deur voor me open. Dat is galant denk ik nog,maar nee je had een reden voor ik het weet staan we naast de auto in een innege omhelzing. Ik sta met mijn rug tegen de auto en kan geen kant op. Je handen glijden over de dunne stof van mijn jurkje naar de onderkant en echt heel snel glijden je handen over mijn blote benen naar boven. Je bereikt de bandjes aan zijkant van mijn string en je laat je duimen onder de stof glijden. met een vlugge beweging schuif je het kleine stukje stof langs mijn benen omlaag en echt heel snel heb je je vingers op een heel gevoelige plek. Je moet lachen en kijkt me diep in mijn ogen als je voelt hoe nat ik ben en voor ik het weet zit ik op de motor kap van je auto en ben jij al bezig je riem los te maken.

Als ik dat zie wil ook ik nog maar een ding. Jou stevige paal heel diep in me voelen. Ik spreid mijn benen en kijk je in je ogen met een uitnodiging op mijn lippen maar ik hoef het je niet te vragen je komt al in me en het voelt heerlijk o’h zo heeeeeeerlijk. En dit was niet mijn bedoeling want ik wilde ergens heen waar ik op me gemak met je kon vrijen maar dit totaal onverwachte samen zijn is zo lekker. Gelukkig is het stil op de parkeerplaats iedereen is naar het strand. We laten ons helemaal gaan. Ik doe mijn benen nog verder uit elkaar je wrijft met je lichaam langs mijn klitje o’h ik kreun van genot.

Ik sla mijn arm om je nek en we kussen heftig. Onze tongen houden een vurig gevecht. Dan kom je lijkt wel nog dieper in me ,weer een kreun . dan trek je je iets uit me ik smeek je niet wegggaan. Dat doe je gelukkig niet je laat een been los en masseert met je duim nu mijn klit ja dat is echt heel lekker niet stoppen ,doorgaan , nog even , o’h ik kom heerlijk klaar Ik smeek je om je ook te laten gaan maar dat wil je nog niet je stoot weer diep in me wat is dit lekkkkker ik weet niet meer waar ik ben van genot.

We zoenen nu nog heftiger. Je gaat diep in me,duwt me weer een beetje van je af en trekt me dan weer over je heerlijke paal. Wat een genot. Dan kijk ik je weer aan en ik zie aan je gezicht jij gaat nu bijna ook komen. Ik voel je nu vlugger in me komen je voert het tempo op. En dan hoor ik ook bij jou een kreun van puur genot.

Je trekt me naar je toe we kussen loom allebei helemaal verzadigd. Je glijd uit me. We doen onze ogen weer open en keren terug op aarde. Ik haal mijn string van me enkel. Jij begin je broek weer aan te trekken er rijdt een auto de parkeerplaats op. Oef we zijn net op tijd.

We pakken onze tas uit de auto. We gaan op weg naar de plek wie ik eerst in gedachten had. Hoe de middag verder is verlopen vertel ik een ander keertje wel.

Share this post