Geil sletje

Geil sletje

Op een dag liep Monica samen met haar vriendinnen aan het strand. Ze hadden die dag afgesproken om een leuke middag te gaan hebben samen want dat was er al een tijdje niet van gekomen. Een lol dat ze hadden het feit dat ze nu echt eens samen waren en konden doen wat ze wilden. Monica was altijd eigenlijk al een losbollige meid, ze is tenslotte ook pas 23 jaar. Ze is een meid die heel graag dingen wil ontdekken en vooral wel wil uitvoeren. Ze heeft zich eigenlijk dan ook nooit echt durven te uiten tegenover haar vriendinnen. Eenmaal aangekomen op het strand werd het anders. Het was er goed warm. Ze besloten de kleding uit te doen. Monica had een hele mooie sexy bikini aan. Eentje wat eigenlijk alles maar minimaal bedekte. Maar dat vond Monica alleen maar leuk ze houd van de aandacht!

Monica had dan ook snel bekijks, de jongens keken haar aan met alles wat ze deed. Haar vriendinnen vonden dat wel lachen want tja Monica is dan ook best een mooi meisje. Ze besloten met zijn allen het water in te gaan. Daar waren natuurlijk ook een aantal jongens die kwamen meteen naar ze toe. Lizanne had aandacht gekregen van een mooie blonde jongen met bruine ogen. Ze raakten aan de praat. Andere vriendinnen gingen lekker met elkaar zwemmen het water dieper in. Het was dan ook lekker warm water. Dan opeens schrikt Monica een van de jongens van de andere groep. Hij was onderwater gedoken en tikte haar aan toen hij voorbij kwam onder het water. Ze schokte en sprong een beetje om haar heen. De jonge verontschuldigde zich en stelde zich voor. Hallo ik ben Richard. Wie is deze bloedschone dame? Nou Monica bloosde heel kort en zei. Ik ben Monica.

Richard begon haar een beetje te plagen en aan te raken. Streelde zachtjes over haar lichaam heen onder water. Eerst wilde Monica weg gaan want ze vond het niet prettig. Ze kende hem tenslotte helemaal niet. Maar ja al met al vond ze de aandacht wel heel intens en vooral lekker. Ze keek hem dan ook aan met van die puppy oogjes. Kom maar op zei ze tegen hem! Dat liet Richard zich natuurlijk geen tweede keer zeggen. Hij greep haar beet en kuste haar recht op de mond. Vurig zoals hij kusde kuste Monica hem terug. Lizanne zag dat en dacht maar dat kan ik ook en pakte Rob op zijn mond. Rob had dit helemaal niet verwacht en schrok eigenlijk een beetje. Hij vond het evengoed lekker. Maar hij wilde dat toch niet zo snel. Lizanne zegt AGH kom op je vriend pakt mijn vriendin ook op de mond? Hij kijkt om en ziet ze inderdaad kussen. Hun tongen draaien om elkaar heen en Richard zijn handen lijken op een plek te zitten waar ze nog niet horen te zitten.

Lizanne gaat naar Monica en vraagt aan haar: Wat een lekkere jongen heb je daar. De meiden beginnen te giechelen, de jongens vragen zich natuurlijk af wat er te giechelen is. Maar de meiden gaan door. Dan zwemmen ze naar de jongens toe. Monica pakt Rob en Lizanne Richard op de mond. Nu waren ze helemaal verbaasd. Wat wilde ze nu? Maakte hun dat nu eigenlijk uit wat de dames deden? Nee natuurlijk niet ze zagen hun kans om lekker van bil te gaan! Richard trok Monica weer terug naar zich en pakte haar hevig vast en zei: Zo nu ben je van mij!!!!! Hij ging met zijn hand naar der slipje en begon haar te strelen daar. Het water van de zee schommelde hun lekker op en neer. Ze moesten goed evenwicht houden. Monica keek Richard aan al vragend. Richard vroeg wil je dat echt? Ja zei ze zachtjes in zijn oor. Richard bleef door gaan met zijn vingers gleed hij in het broekje van der en probeerde zijn weg naar binnen te vinden. Eerst kwam hij met zijn duim over haar clitje en draaide daar rondjes overheen. Een heerlijk kronkelend gevoel ontstond er bij Moon. Haar handen dwaalde ook af en ze ging met de hand naar zijn broek. Ze merkte dat er al een behoorlijke bobbel was ontstaan. Ze keek hem aan en hij zei: Ja sorry maar je bent dan ook zo mooi. Ik vind je onweerstaanbaar. Ik moet je voelen. Ik wil je hebben zei hij.

Monica kon nog maar aan een ding denken en dat was verder gaan en lekker genieten. Lizanne kwam ondertussen meer en meer met haar toyvriendje naar hun toe. Lizanne is eigenlijk altijd al meer een Bi geweest maar nooit voor uitgekomen en dacht laat ik die jongens nog gekker maken. Ze trok Monica een beetje aan der haren waardoor ze om zou kijken en pakte haar op haar bek. Monica wist niet wat haar overkwam en de jongens natuurlijk ook niet. Wat was dit nu? Moon duwde Lizanne van zich af. Dit wil ik niet zei ze tegen haar. Maar Lizanne wist wel beter en kwam terug en kuste haar nog eens. Richard vond dat wel lekker en duwde hun hoofden tegen elkaar. Lizanne zei zachtjes tegen haar, Kom ga mee anders ziet de rest veel te veel. Ze besloten om de duinen in te gaan. Daar aangekomen pakte Lizanne Monica nogmaals op de mond. De jongens keken met open mond toe. Dit hadden ze nog nooit van zo dichtbij meegemaakt. Wat was dat geil zeg.

Monica merkte dat ze het toch wel lekker vond en begon Lizanne te strelen. Met een vinger in der broekje al kussend vingert ze haar. Hmmm lekker zegt Lizanne zachtjes. Ga door, Monica doet nog een paar vingers naar binnen brengen bij der. Er zaten er al vier in en Lizanne kreunde het uit van genot. Ondertussen was Richard zo geil geworden dat hij zijn paal weer zo hard had dat ie achter Monica ging staan en bracht zijn paal bij haar naar binnen. Monica schrok in eerste instantie want hij duwde hem ineens naar binnen. Maar ze was zo geil dat ze zich er niks van aan trok en het maar liet gebeuren. Hij beukte zijn paal letterlijk harder en harder. Hij legde zijn bovenlichaam op de hare en een arm liet ie om haar lichaam naar voren gaan om met een hand der clitje te kunnen strelen ondertussen. Lizanne was nog altijd aan het genieten van die heerlijke vingers. Vier vingers erin en de duim over haar clitje. Ze zegt wat is dit lekker zeg. Zou je willen proberen om heel je hand erin te kunnen stoppen? Maar kun je dat wel aan vraagt Monica? Ja hoor ik ben zo nat en ik voel dat ik ieder moment moet gaan spuiten en dan kan ik het spuit moment een beetje uitstellen nog. Monica probeerde het. Ze spuugde een beetje op haar hand en bracht der hand weer naar der kutje. Langzaam aan vinger voor vinger brengt ze der hand naar binnen Lizanne kreunt. Nee stop roept ze ik kan het niet. Maar moon zet door. Jaaaaaaaa kreunt ze van genot Het was Moon gelukt haar hele hand zat erin. zachtjes duwt ze hem verder. Richard besluit om ook even te stoppen zijn punt van klaar komen was er bijna. en besloot om ook moon te gaan vingeren.

Rob daarin tegen die was al die tijd al met zich zelf bezig en vond het zoooo geil om te zien hoe de dames bezig waren. Lizanne vroeg hem te komen. Ze pakte zijn arm en trok hem naar beneden. Hij kwam op zijn knietjes. Zo zegt ze. Nu kom ik erbij en nam zijn lul in zijn mond. Ahh kreunt Rob. Monica ging ondertussen met der tongetje naar Lizanne der kutje en begon der tevens waar ze bij kon te likken. Lizanne kronkelde en kronkelde. Ze hijgde steeds meer en ja hoor daar kwam het. Een water. Snel trok ze der hand uit der kutje en opende haar mondje. Lizanne spoot. Ze was klaar gekomen. Ondertussen kwam Moon zelf ook klaar met dat gevinger van Richard. Beide dames besloten om de lullen van de mannen in de monden te nemen. De handen om de ballen te sluiten en zachtjes te kneden. De tongen rolden over de lul heen al draaide bewegingen. Jaaaa hoorde ik Rob roepen hij zou gaan komen. Jaaaaaaa kreunde hij en daar kwam zijn lading sperma, In der mondje op haar gezichtje overal zat het. Ze likte de lul schoon en keek al die tijd ondertussen Rob aan. Richard ging ook kom maar hij wilde graag over de borsten heen spuiten en haalde de lul uit der mond. maar Moon wilde nog niet dat ie kwam dus nam eerst nog even snel zijn ballen in de mond. En zijn lul moest rusten. Maar hij was zo geil van dit avontuur dat hem dat zelfs niet meer tegenhield. Snel trok hij zijn ballen uit der mondje en spoot over de tieten. Gelukkig waren ze zo groot dat ze zelf een beetje kon aflikken.

Zo zei Lizanne dat was me even een avontuurtje. Ja zeiden ze allemaal. Oeps roept Moon we zijn de rest vergeten ze zullen wel ongerust zijn. Snel kleden ze zich aan en haasten ze zich in het water. Al zwemmend terug naar de rest. Waar waren jullie kregen ze al te horen! Euhm wij waren afgedwaald zei Richard maar snel. Iedereen moest lachen en we hebben nog een leuke dag met zijn alle gehad. Met nog vele avontuurtjes in het geschiet!

Share this post