Kerstkado

Kerstkado

Alle bij zijn ze 16 jaar. Afijn, ik ging naar Esther huis om daar de avond maar door te komen Omdat de rest dus weg was. Daar aangekomen deed Esther de deur voor mij open. Ze had een glimlach op haar gezicht en had een trainingsbroek aan. Daar boven droeg ze een gewone blauwe trui. Ze was volgens mij net uit bad want ze had haar haar nog los. Ik stapte naar binnen toe en deed mijn jas uit. Daar binnen gekomen brandde de openhaard al. Het was daardoor ook Lekker warm daar binnen. Toen had ik pas door dat Karin er helemaal niet was! En dat ik alleen met haar in huis was. Ze schonk een glas een vol glas drank in, dat volgens mij behoorlijk sterk was. R had ook zo’n glas drinken dus het kon gezellig worden. Ze vroeg of ik nog een leuke kerst had gehad, waar op ik antwoordde: “JA” Toen ging ze haar hele verhaal vertellen. Ze had ook van alles gekregen: Een trui Een paar schoenen en…. Een BH!!! Ze vroeg of ik hem wou zien.

Natuurlijk zei ik. We liepen naar boven toe. Telkens als ze haar been op een andere trap zette kon ik geen slipje zien. Toen dacht ik Hoe kan dat nou.We kwamen op haar kamer binnen, waarop ze meteen zei let niet op de rommel hoor. Ze deed de gordijnen dicht en trok haar trui uit. Ik zag nu dat ze wel behoorlijk dikke borsten had. Met een heel mooi slank buikje er onder. Ze kwam dicht bij mij staan en zei Voel maar dit is heel zacht dit is fluweel. Ik voelde aan haar BH, En kneep er voorzichtig in. Ze rilde helemaal en zij dat ze dat lekker vond. Waarop ik antwoordde met een tweede kneep. Ze rilde weer en bloosde nu helemaal. Ze nam mij ineen keer op de mond. Te drukte nu met haar borsten Tegen mijn borstkas aan en voelde haar harde wordende borsten. Ze vond dit lekker want ze wou meer, ik begeleidde haar naar haar bed toe, en ging nu boven op haar liggen. We zochten telkens elkaars tong op en af en toe gebruikte ik haar hals als uitwijking maar dat verveelde dus ik ging verder. Ik gleed met mijn tong langs haar Bh en glipte er een klein beetje onder met mijn tong. En ging daar naar weer terug naar haar mond. Ik trok met een snelle beweging mijn trui en T-shirt uit. Zodat ik haar maar even hoefde los te laten met mijn mond. We gingen verder met tongen en ik gleed nu weer naar benenden toe en likt er lekker op los. Ik deed met een handige beweging haar Bh los die ik daarna op de grond liet vallen. Ik beet een klein beetje in haar tepel zodat ze weer lekker geil werd. Met mijn tong draaide ik rondje rond haar borst en tepels. Daarna zoog ik zo hard in haar tepels zodat ze rood gloeiend werden.

Ze pakte met haar handen bij mijn hoofd en duwde mij voorzichtig naar ! richting haar kruis. Dit was voor mij een teken dat ze er klaar voor was. Ik deed voorzichtig haar trainingsbroek naar benenden en zag dat ze helemaal geen slipje droeg. Ze lacht en zij dat ze net onder de does wegkwam. Ik kon dat ruiken want haar kut roek en zag er lekker fris uit. Ik hapte een klein beetje aan haar schaamhaar en kleed met mijn tong tussen haar pleet door. Ze begon in een keer te zuchten dus ik ging door en begon met mijn tong rondjes te draaien om haar klitje heen. En af en toe bewoog ik haar klitje met mijn tong waardoor ze begon te schokken. Ik ging weer naar boven en begon haar weer te tongen en voelde nu haar natte blote borsten tegen mij aan. En ze draaide om zodat ik onder lag en ze begon rond mijn tepels te likken en over mijn buik. Ze had een lekker zachte tong die heerlijk over mijn buik gleed. We draaiden weer om en ik begon haar onder het tongen de vingeren. Ik voelde haar adem harder te in mij mond komen. En ik ging nu ruik met mijn handen over haar schaamlippen heen. Dat vond ze geweldig want ze kwam bijna klaar terwijl haar kut lekker sappig werd stopt ik mijn hand er uit en begon haar weer lekker te tongen. Ik deed snel mijn broek uit en stopte mijn lul in haar lekker natte kut. Gelukkig hoefde ik geen condoom om want ze was aan de pil. Steeds sneller en wilder. Ze begon zelf te schreeuwen van genot en met een gil kwam ze klaar. Ik hield het ook niet meer en spoot haar hele kut vol met sperma. Later toen we nog knus tegen elkaar aan lagen gingen we weer naar benenden. Waardoor ik schrok dat het al weer laat was en ik zei dat ik meteen naar huis moest. We namen nog een lekker afscheid tongzoen en ik ging weg.

Auteur
Papadoc
Website
http://www.dreknek.nl

Share this post