Kitty’s Nieuwe Baan

Kitty’s Nieuwe Baan

Kitty’s Nieuwe Baan

Ik heb langzamerhand genoeg van die uitzendbaantjes in de horeca! Het lijkt allemaal wel gezellig en afwisselend maar na twee jaar serveren en achter de bar staan heb ik het wel gezien. Oké, je ontmoet er veel mensen maar veel stellen die contacten niet voor. Die mooie horecajongens hebben wel veel praatjes maar als het puntje bij het paaltje komt geven ze niet thuis. En aan mij ligt het niet!: ik ben 25 jaar en ik zie er heel goed uit! Ik ben lang, slank en heb lang en zeer blond haar. Aan aandacht van de heren ontbreekt het dan ook niet maar het blijft een beetje bij risicoloos flirten. Terwijl ik vaak naar een heerlijke vrijpartij verlang! Het is dat ik nog wel eens een spannend seksavontuur beleef met mijn vriendin Ilse en met Peter!

In de streekkrant zag ik laatst een advertentie voor een ‘assistent-accountma-nager’ bij beleggingsmaatschappij ‘Safeinvest’. Hun motto is ‘wij investeren in onze klanten’. De beleggingswereld is weliswaar een heel andere dan de horeca maar op zich sluiten de functie-eisen voor deze baan wel goed aan bij mijn opleiding. Niet geschoten altijd mis, dus gewoon proberen! Kort daarop word ik voor een ori√´nterend gesprek uitgenodigd. Ik besluit me voor deze gelegenheid ‘representatief’ te kleden; dit soort bedrijven zijn doorgaans nogal behoudend. Ik trek een rokje aan (misschien iets te kort?) en een goed combinerend strak gesneden jasje. Ik kies voor haar hoogste hakken en trek een beetje spannende kousen aan. Ik maak me met extra aandacht op, verf mijn lippen mooi rood en gebruik mijn geraffineerdste parfum. Mijn lange blonde haar valt golvend over mijn schouders. Ik ben zeer tevreden met het resultaat; ik zie er uit als een eigentijdse zakenvrouw, zakelijk en uitdagend tegelijk. Zelfverzekerd stap ik op het sollicitatiegesprek af. Het kantoor van de beleggingsmaatschappij is in een fraai herenhuis in een lommerrijk deel van de stad gelegen. Ik heb een afspraak met een directielid en √©√©n van de accountmanagers van het bedrijf. Ik meld me bij de receptioniste en even later komt de directiesecretaresse mij ophalen. ‘Goedemiddag, u komt voor het gesprek met de heer Van Velzen en √©√©n van onze managers, loopt u even met mij mee?’ zegt ze. De secretaresse is van Oosterse afkomst, ze is bijzonder tenger gebouwd.

Ze is werkelijk superslank, ze heeft een prachtige grote ogen en haar lang gitzwarte haar valt ruim over haar schouders. In de kamer van de heer Van Velzen word ik opgewacht door twee heren. ‘Goedemiddag en welkom’ zegt de oudste van hen, ‘mijn naam is Van Velzen en dit is de heer De Vries, accountmanager.’ Ik geef beide heren een hand en de heer De Vries stelt zich voor als Frank de Vries. Frank zit in een strak in een mooi pak met een mooie das. Het is een heel knappe man van nog geen 30 jaar. De heer Van Velzen schat ik 20 jaar ouder, draagt een bijzonder fraai driedelig pak met een mooie zijden das, ziet er zeer verzorgd uit en oogt zeer charmant en energiek. Hij regelt snel koffie en stelt voor in de gemakkelijke zit plaats te nemen. Ik mag plaatsnemen in een lage stoel terwijl de beide heren tegenover mij plaats nemen op de leren bank. Hier ben ik niet zo blij mee want mijn rokje was qua lengte al op het randje en nu moet ik me in bochten wringen om beide heren niet te veel ‘inkijk’ te geven. De secretaresse komt koffie brengen. De heer Van Velzen vraagt haar of ze het komende uur alle telefoontjes op zijn toestel wil opvangen waarna hij het gesprek opent. Hij geeft een beeld van de activiteiten van de firma waarna Frank de werkzaamheden van de accountmanager toelicht. Daarna mag ik vertellen over mijn opleiding en mijn werkervaring tot nut toe. Als ik over mijn werkervaring in de horeca vertel merk ik dat de heren niet echt luisteren maar vooral aandacht voor mijn in zwarte kousen gestoken benen hebben. Benen waar steeds meer van te zien is want door de ongemakkelijke houding in de leren fauteuil kruipt mijn rokje telkens omhoog en dreigt ook de roodkanten boord van mijn kousen zichtbaar te worden! Ik merk echter ook dat de twee paar ogen die bijna permanent op mijn benen en mijn kruis gericht zijn mij verschrikkelijk opwinden!

Ik voel een golf van geilheid door mijn lichaam vloeien en kan niet anders dan aan dit gevoel toegeven! Ik staak mijn pogingen mijn rokje telkens te fatsoeneren en plaats mijn benen nu brutaal naast elkaar zodat Frank en de heer Van Velzen bijna een vrij uitzicht op haar kruis hebben! ‘Wel heren, u bent geloof ik even niet zo professioneel bezig want ik merk dat u beiden vooral wilt weten wat er onder mijn rokje schuil gaat, zal ik de sluier daarom maar wat verder oplichten?’ zeg ik terwijl ik met beide handen over mijn benen strijk. Zonder een antwoord af te wachten plaats ik mijn voeten in de pikante hoge hakken op de tafel tussen mij en mijn gesprekspartners en ik trek langzaam mijn rokje omhoog zodat eerst de roodkanten boorden van mijn zwarte kousen tevoorschijn komen en daarna mijn roodkanten slipje! Beide heren kijken sprakeloos van verbazing toe hoe deze heerlijke blondine zich langzaam maar zeker begint uit te kleden! ‘Hmmmm’ kreun ik terwijl ik schaamteloos over mijn natte slipje wrijf, ‘m’n kutje is helemaal nat geworden van jullie blikken. Vinden jullie dat lekker om naar te kijken als ik zo over m’n natte slipje wrijf? Hebben jullie al een harde paal? Die wil ik ook wel zien! M’n kut is namelijk ook heel erg hongerig geworden.’ Ik ga nog meer onderuit in de fauteuil zitten en duw mijn slipje opzij: ik toon de heren ongegeneerd mijn volle behaarde kut met mijn van kutvocht glinsterende gezwollen kutlippen. ‘Ooooohhhhh’ kreun ik ze als ik mijn gelakte nagels tussen mijn kutlippen laat glijden en mezelf ga vingerneuken. ‘Als jullie geen actie ondernemen moet ik het zelf maar doen’ zeg ik uitdagend als ik ongegeneerd met mijn kut lig te spelen.

De beide heren zijn inmiddels weer bij hun positieven; ze hebben inmiddels hun pik de ruimte gegeven en zitten nu beiden aan hun pik te trekken. ‘Ja heren, zo mag ik het zien’ reageer ik enthousiast, ‘hhhmmm wat een heerlijke palen hebben jullie!, hhhmmmmm, trek er maar lekker aan, maak ze maar lekker hard want dat kan m’n kutje wel gebruiken. Ik zal jullie een nog betere blik op mijn geile kut geven’ zeg ik als ik mijn slipje uit doe, met mijn benen wijd uiteen weer in de stoel plaatsneem en met mijn handen mijn kutlippen spreid. ‘Mmmmmhhhhh, kijk maar lekker naar m’n bloedgeile kut!, m’n kut is zo geil, nat en heet!, wanneer gaat iemand me nu eens heerlijk deze kut likken?’ schreeuw ik. Beide heren zetten zich nu in beweging; Frank gaat op zijn knie√´n voor mij zitten en begint mijn kut te likken. ‘Hhhhmmmm, jaaa heerlijk is dat, steek je tong maar lekker in die geile doos van me, ooohhh jaaaahhhh, je doet het goed zo!’ ‘Wat een heerlijke geil ding ben jij’ weet de heer Van Velzen eindelijk uit te brengen als hij mijn blouse losknoopt en over mijn borsten begint te wrijven. ‘Oooohhhh, jaaahhhh, lik ook aan m’n tepels, ze zijn zooo hard, bijt er voorzichtig in.’ Van Velzen buigt zich voorover en begint aan een van mijn borsten te zuigen. ‘Oooohhhh wat een heerlijke baan is dit’ kreun ik als Frank heerlijk mijn klit tussen z’n lippen laat glijden en Van Velzen aan een tepel zuigt. Van Velzen zijn lange slanke pik heb ik onder handbereik, ik pak hem en begin er heerlijk aan te likken, hhhhmmmm het is een heerlijk lekker lange lul. ‘Ja zuig maar lekker aan mijn lul, neem hem diep in je mond, jezus wat een heerlijk geil wijf ben jij, wat mij betreft ben je aangenomen’ kreunt Van Velzen als ik hard aan zijn pik zuig. Frank’s tong is ondertussen moe van het likken geworden. ‘Ben je klaar voor het echte werk?’ vraagt hij als hij zijn pik in zijn hand neemt, ‘wil je deze paal diep in je natte gleuf voelen?’ Ik stop met Van Velzen te pijpen en reageer verontwaardigd op de woorden van Frank ‘je vraagt naar de bekende weg kreng, ja neuk me heerlijk diep en hard met die dikke paal van je.’ ‘Ok√©, ga maar even op je rug op het bureau liggen’ zegt Frank. Zo gezegd, zo gedaan en even later lig ik geheel naakt met een gapende kut wijdbeens op het bureau van Van Velzen terwijl Frank met die heerlijke lul in de aanslag voor mij staat en mijn benen bij mijn enkels vasthoudt.

[xyz-ihs snippet=”Verhalen-Flirtplek”]

Ik voel me zo machteloos en zo waanzinnig geil, golven geiligheid trekken door mijn lichaam, ik voel krampen door mijn kut trekken en scheuten kutvocht maken mij kut drijfnat. ‘Ooohhhh, doe het dan’ smeek ik Frank, ‘stoot die heerlijke neukstaaf diep in mijn geile kut, doe het hard en snel, ik heb het nodig!’ Als Frank zijn paal tussen mijn natte volle kutlippen laat glijden kreun ik van genot ‘hhhhmmmmm oooohhhh jaaaa wat voelt je pik heerlijk in mijn kut.’ Frank’s paal glijdt heerlijk in mijn natte doos terwijl hij mijn borsten kneedt. Aan de andere kant van het bureau brengt de heer Van Velzen zijn lange pik naar mijn mond. Ik aarzel geen moment en begin weer aan die lange lul van hem te zuigen. ‘Oooohhhh Kitty’ kreunt Frank terwijl hij zijn neukpaal heerlijk in en uit mijn natte doos laat glijden en met zijn vingers mijn tepels masseert, ‘wat een heerlijke kut heb je.’ Dan gaat op het bureau een mobieltje. ‘H√® verdomme’ zegt Frank terwijl hij mij gewoon doorgaat met neuken ‘moet dat nu?’ Het blijkt een klant te zijn die zijn 06- nummer heeft gebeld. ‘De Vries . ja mevrouw Van den Berg ik kom binnenkort bij uw langs om uw beleggingen met u te bespreken . nee nu schikt het even niet . ik zit in een sollicitatiegesprek . ja het is een aantrekkelijke blonde vrouw . ja als ze aangenomen wordt neem ik haar mee . dag mevrouw Van den Berg.’ Wat ongelooflijk opwindend dat hier gewoon neukend zaken gedaan worden!

Dan komt plotseling de secretaresse binnen. ‘Zo, dacht ik het niet’ zegt ze enigszins beledigd, ‘ik word tegenwoordig ook overal buiten gelaten’ ‘Sorry Jennifer’ verontschuldigd Van Velzen zich ‘maar het ging allemaal nogal snel. Maar buig je maar even lekker over de bank en trek je rokje maar omhoog want mijn paal heeft nu ook wel zin in een lekkere kut.’ ‘Ooohhhh meneer Van Velzen, u bent echt een fantastisch sociale baas. U weet waar ik behoefte aan heb’ kirt Jennifer terwijl ze zich tegen de bank aandrukt, haar rokje omhoog doet en ze haar blote kont en kaalgeschoren strakke kut laat zien! ‘Hhhhhmmm’ kreunt ze, ‘ik heb me al een half uur achter mijn bureau zitten vingeren, m’n kut is zeiknat en ik wil nu wel eens heerlijk van achteren in m’n kut geneukt worden, kom meneer Van Velzen, stoot uw heerlijke lange lat diep in mijn strakke Oosterse kut!’ Van Velzen staat al achter Jennifer en heeft zijn paal in de aanslag ‘Ok√© Jennifer, ik ga je hard en diep in je nauwe kut naaien!’ ‘Ja, doe het dan!’ gilt Jennifer van opwinding ‘laat me die paal voelen!’ Van Velzen stoot zijn lange neuklat in √©√©n keer diep in Jennifer’s natte strakke doos ‘Jennifer wat heb je toch een heerlijk strakke doos!, wat zit je kut heerlijk strak om m’n paal!, heerlijk!’ kreunt Van Velzen. ‘Jaaa heerrrlijk’ gilt Jennifer, ‘ga dooorrrr!, neuk me hard!, naai me diep!’ Frank staat mijn nog steeds heerlijk te neuken! Met lange hard stoten komt hij diep in mijn hongerige kut. Ik kom bijna klaar als hij zijn paal uit m’n kut terugtrekt. Hij stelt voor dat ik op m’n buik op het bureau ga liggen. Als ik voorover gebogen over het bureau hang begint hij heerlijk m’n billen te kneden.

Dan gaat hij met z’n tong naar m’n anus en likt deze heerlijk. O wat is dit geil, hij likt nu over mijn anus; mijn kontje staat bijna in brand van geilheid! ‘Oooohhh god, wat is dit zaaaliiiig!’ gil ik, ‘wat verwen je m’n kontje lekker!’ Frank trekt m’n billen ver uit elkaar en steekt dan z’n tong diep in m’n holletje!, ik wordt hier verschrikkelijk geil van! ‘Ja heerrrlijk Frank, ooohhh wat gaat je tong heerlijk diep in m’n kontje! Ooohhh god, vul m’n kontje met je vingers, vinger me in m’n anus!, naai me in m’n kont!, jaaaahhhhh!’ ‘Ok√© Kitty, je hebt erom gevraagd’ zegt Frank als hij twee vingers diep in m’n hongerige kont laat glijden! Ooooohhhhh my god!, mijn kont kan dit maar net hebben, het is pijnlijk en zalig tegelijk! Als hij een poosje twee vingers in en uit mijn anus laat glijden gaat het pijnlijke weg en blijft er alleen een heerlijk gevoel over! Frank doet er dan een schepje bovenop door nu drie vingers in m’n anus te stoppen. Heerlijk! ‘Zet je nu maar even schrap dame’ zegt Frank ‘want nu komt het echte werk.’ ‘Oooohhhh’ kreun ik van genot en spanning als Frank z’n dikke paal naar mijn anus brengt. ‘Doe het voorzichtig en langzaam’ zeg ik een beetje angstig als Frank zijn dikke neukstaaf in m’n anus drukt. Oooohhhhh wat is die paal dik!, mijn kontje voelt fantastisch als hij zijn paal helemaal in mijn kont is verdwenen. Dan begint Frank neukbewegingen te maken, m’n kont is goed nat en na een paar bewegingen glijdt Frank’s pik soepel in en uit mijn kont! ‘Oooohhhh jaaaahhhhh Frank, ga door, naai me lekker in mijn kont!, ooohhh heerrlijk!, zaaaliig! doe het harder, geef mijn anus een goeie beurt!’ Terwijl ik Frank’s pik heerlijk in m’n kont voel glijden zie ik hoe Van Velzen met zijn lange neuklat in de strakke kut van zijn bloedmooie en bloedgeile secretaresse Jennifer staat te pompen.

Hij heeft nu haar nu helemaal uitgekleed en masseert nu tevens met zijn handen de kleine maar mooie borsten van Jennifer. Hhhhmmmm, wat een heerlijk geil kantoor is dit! Jennifer gaat uit haar dak van opwinding. ‘Heerlijk, ooohhh jaaaaa’ gilt ze tel-kens als Van Velzen lat diep in haar kut verdwijnt. ‘O ja’ merkt ze tussen de bedrijven door op, ‘uw vrouw heeft een paar maal gebeld, ze kan zo weer zo bellen, jaaaa, ga doorrrr!’ Het duurt inderdaad niet lang of Van Vlezen mobieltje gaat. Hij neemt op; het is inderdaad zijn vrouw! ‘Ja schat .’ zegt hij terwijl hij zijn pik diep in Jennifer’s kut blijft stoten. ‘Ja je stoort inderdaad . ik zit in een bijeenkomst en het gaat nogal diep . ja een lunchbijeenkomst ja . die geluiden, oh dat is Frank die zit een beetje te smakken . nee het zal wat later worden vanavond . druk h√® . ja d√†√†g.’ ‘O meneer Van Velzen, ik word daar zo geil van als u me neukt en tegelijk met uw vrouw belt, heerlijk gewoon, ja ga doorrr!, heerlijk!’ kreunt Jennifer. Frank begint nu wat luider te kreunen, hij staat op het punt klaar te komen. ‘Kitty, ik ga komen, ik spuit je kontje helemaal vol!’ ‘Oooohhhh jaaahhhh, heerlijk, toe stoot nog eens diep in mijn nauwe kontje, ja spuit mijn kont maar lekker vol met je zaad, ik wil je warme zaad diep in me voelen stromen!, leeg je ballen in me!, spuit me vol met je zaad!, oooh jaahhh!’ Grommend en kreunend komt Frank vervolgens in me klaar; ik voel zijn golven sperma diep in mijn kont stromen! Kort daarop lijkt ook het directielid zijn hoogtepunt te bereiken. ‘Ik hou het niet meer Jennifer’ zegt Van Velzen, ‘je kut krijgt de volle laag, ik ga in je spuiten!’ ‘Oooohhh, ik melk u helemaal leeg met mijn kut, jaaa spuit al uw zaad diep in m’n strakke kut, hhhhmmmm, heerlijk!’ Met korte heftige stoten loost Van Velzen luid kreunend zijn zaad in Jennifer. De heren zijn goed aan hun trekken gekomen maar Jennifer en ik zijn niet klaargekomen. ‘Kom Jennifer’ zeg ik, ‘zullen wij elkaars klitjes eens heerlijk verwennen?’ ‘Wat een heerlijke nieuwe collega’ zegt Jennifer die inmiddels met haar benen gespreid op de bank is gaan liggen. Ik ga in 69- positie op haar liggen en wrijf over haar benen en haar doorweekte kut. ‘Hhhhmmmm Jennifer, ik ga het sperma van de heer Van Velzen uit je kut likken!’ Ik lik heerlijk de nauwe kut van Jennifer terwijl ik tegelijkertijd haar heerlijke tong in mijn kut voel roeren. ‘Ooooohhhh Jennifer, dit is goddelijk, ga zo doorrrr!’ gil ik. Ik lik het sperma van Van Velzen uit Jennifer’s kut wat beide heren bijzonder opwind. Hun pikken beginnen zich namelijk alweer hard te worden. Het is echter even niet het feestje van de heren; ik lik geconcentreerd aan Jennifer’s klit, neem hem tussen mijn lippen en begin er afwisselend zacht en hard aan te zuigen. ‘Ooooooohhhhhh’ hoor ik Jennifer kreunen ‘dit is zooooo heerlijk, ga doorrr, alsjeblieft!’

Omdat Jennifer op haar beurt ook heerlijk aan mijn klit likt voel ik een orgasme aankomen. Als Jennifer dan ook nog drie vingers diep in mijn kont op en neer laat glijden gaan zowel bij mij als bij Jennifer tegelijk ‘de sluizen open’ en komen we bijna gelijk op een heerlijke manier hevig steunend en kreunend klaar! De beide heren zijn zo opgewonden geraakt van onze 69-vrijpartij dat hun pikken weer in slagorde staan. Ze staan beide hevig aan hun palen te trekken en binnen de kortste keren komen ze nogmaals klaar en landt hun sperma op onze borsten! We kunnen ons in het priv√©-toilet van Van Velzen weer opknappen, er moet immers nog een sollicitatie afgerond worden. Als Van Velzen weer het heertje is zegt hij ‘voor het geval het nog niet duidelijk was Kitty, maar wat ons betreft ben je aangenomen, je hebt precies de kwaliteiten die wij voor onze firma zochten! Wanneer kun je beginnen?’ ‘Desnoods morgen want ik werk via een uitzendbureau’ zeg ik, ‘maar nu we toch zakelijk bezig zijn; wat ga ik hier eigenlijk verdienen?’ Van Velzen noemt het aanvangssalaris en dat is bijna een verdubbeling van mijn horeca-inkomen! It’s a deal! We spreken af dat ik zo spoedig mogelijk bij het uitzendbureau opzeg en volgende week bij ‘Safeinvest’ ga beginnen. Die maandagochtend ben ik tegen 8.30 uur op het kantoor van ‘Safeinvest’.

Er zijn nog weinig medewerkers aanwezig. Ik word door de weer beeldschone Jennifer opgewacht, ze brengt me naar mijn kamer. Een kamer voor mijzelf met een prachtig uitzicht op een park, wel even wat anders dan een rokerige horecazaak! Jennifer vertelt me wat praktische kwesties met betrekking tot de firma en het kantoorgebouw. Ik vraag haar of Frank en de heer Van Velzen aanwezig zijn. ‘Nee’ zegt Jennifer, ‘die beginnen zoals de meeste medewerkers veel later.’ ‘Je bent echt heel erg mooi Jennifer’ zeg ik, ‘ik kan me goed voorstellen dat Van Velzen regelmatig met je wil neuken.’ ‘Dank je Kitty’ zegt Jennifer, ‘maar ik vind jou ook heel mooi. Je hebt lange en slanke benen, strakke billen, en mooi golvend blond lang haar. En dan heb ik het nog niet over je heerlijke borsten en je mooie volle kut.’ ‘Daar mag je het van mij wel over hebben hoor’ zeg ik uitdagend, ‘of liever nog, je mag er wel even aan voelen.’ ‘Hhhmmm, je bent net zo’n geil sletje als ik Kitty’ zegt Jennifer terwijl ze met een hand over mijn rokje in mijn kruis wrijft. ‘Wordt je hier al een beetje nat van Kitty?’ vraagt ze. Ik kan niet antwoorden want ze brengt haar mond naar mijn mond en we beginnen heerlijk geil te tongzoenen. Tegelijk brengt ze haar hand onder mijn rokje en voelt aan m’n slip die inderdaad al een beetje vochtig is geworden. ‘Ooohhh Kitty hhhhmmm, die heerlijke kut van je is al nat!, ik heb zin om mijn tong in je geile natte gleuf te steken en ik wil aan je klit te zuigen’ fluistert ze hees en geil in m’n oor. ‘Ga maar even op je bureau zitten en trek je rokje omhoog’ zegt ze, ‘dan zal ik je heerlijk geile kutje eens verwennen.’ M’n hormonen jumpen heftig door m’n buik en kut als ik op m’n bureau ga zitten, m’n rokje optil en Jennifer geil over m’n natte slipje likt! Oooohhh, wat geil en dat op de vroege maandagmorgen! ‘Ooohhh Jennifer wat is dit geil!; toe trek m’n slip opzij en voel met je tong in mijn hete natte kut!’ kreun ik. Jennifer trekt met haar tanden m’n slipje opzij en zuigt √©n geil aan m’n klit √©n neukt me met drie vingers snel in m’n zeiknatte kut. Oh my god jaaahhhh, dit is zoooo heerlijk! Haar tong flitst razendsnel langs mijn klit waardoor ik al snel een orgasme aan voel komen. ‘Ooohhh Jennifer dit is zo goddelijk fantastisch’ kreun ik, ‘ik ga zo koooomeeeennn!’ Enkele seconden later is het al zo ver, ik kom met een luid kermend ‘wwwwoooohhhhhooooojaaaahhhhaaaaa!’ heerlijk heftig klaar! ‘Dat was werkelijk fantastisch Jennifer’ zeg ik als ik mijn kleren weer schik, ‘ik zal je binnenkort ook eens heerlijk verwennen.’

‘Dat lijkt me heerlijk’ zegt Jennifer, ‘mijn nauwe kut wil ook wel eens door een vrouw verwend worden.’ Jennifer gaat naar haar kamer en ik neem voor het eerst plaats achter mijn bureau en begin de informatie te lezen die eerder door Frank en Jennifer op mijn bureau is gelegd. Na een half uur komt Frank even binnen. ‘Hallo Kitty, welkom op je eerste werkdag. Is alles een beetje naar wens tot nu toe?’ informeert hij. Ik lacht een beetje een geheimzinnig lachje en zeg Frank ‘dat mijn ervaringen tot nu toe in alle opzichten bijzonder prettig, en’ voeg ik daar aan toe ‘ ook bijzonder bevredigend zijn.’ Frank kijkt een beetje vreemd op van deze omschrijving maar vraagt niet om verduidelijking. ‘Wel’ zegt Frank, ‘deze ochtend kun je je wel vermaken met de informatie op je bureau. Na de lunch heb ik een afspraak met mevrouw Van den Berg bij haar thuis, je weet wel, die dame die ons tijdens het sollicitatiegesprek stoorde. Het lijkt me wel goed als je mee gaat, al was het maar om te zien hoe wij werken, ok√©?’ ‘Ja natuurlijk Frank, dat lijkt me een prima idee, ‘ zeg ik. Na de lunch meld ik me bij Frank op zijn kamer en gaan we met Frank’s sportieve cabriolet naar mevrouw Van den Berg. In de auto praat Frank me een beetje bij over de ‘relatie’ van mevrouw Van den Berg met onze firma. ‘Eigenlijk’ zegt Frank, ‘staat mevrouw Van den Berg model voor de klant van ‘Safeinvest’, het gaat vaak om oudere mensen die veel geld maar weinig contacten hebben, laat staan intieme contacten. De persoonlijke aandacht die wij hen geven doet hen vaak hun geld via ‘Safeinvest’ beleggen. Die persoonlijke aandacht gaat soms bijzonder ver’ voegt hij er geheimzinnig glimlachend aan toe. ‘Hm’ reageer ik peinzend, gaat die aandacht net zo ver als tijdens ons ‘sollicitatiegesprek’?’ ‘Je pikt het snel op Kitty’ zegt Frank lachend. ‘Die mevrouw Van den Berg is een verschrikkelijk geil mens. Ze heeft bovendien een ‘meid’ die ook overal voor in is dus een beetje ‘versterking’ kan ik wel gebruiken.’ ‘Er wordt in deze functie wel veel van jou en je heerlijk paal gevraagd Frank’ zeg ik terwijl ik met mijn linkerhand over zijn kruis wrijf. ‘Maar aan de andere kant’ zeg ik plagend, ‘als er iemand is die dit kan dan ben jij het wel.’ Ik voel dat zijn pik hard geworden is.

Mijn kutje heeft ook wat ruimte nodig en ik plaats mijn high heels tegen het dashboardkastje en trek m’n rok omhoog zodat Frank m’n natte slipje kan zien. Ik wrijf met m’n linkerhand over Frank’s kruis en met m’n rechterhand over m’n drijfnatte slipje. ‘Kun je je aandacht zo nog wel bij het verkeer houden Frank’ vraag ik hem plagend terwijl ik hem geil aankijk. ‘Hhhmmm heerlijk is dat Kitty’ zegt Frank, ‘ik denk inderdaad dat ik de auto maar beter even kan parkeren.’ Als we de lommerrijke buurt waar mevrouw Van den Berg woont naderen stuurt Frank de auto een klein bosweggetje in. Hij rijdt een stukje door tot we volledig uit het zicht van de autoweg zijn. ‘Waar waren we gebleven?’ zegt Frank als hij het contact omdraait en we alleen het gekwetter van de vogels horen. ‘Volgens mij ongeveer hier’ zeg ik als ik mijn hand weer over zijn kruis laat glijden en we heerlijk beginnen te tongen. ‘Hhhhmmm’ hoor ik Frank kreunen als ik zijn paal door zijn broek begin te kneden. Ik open zijn broek en haal die heerlijke paal van hem tevoorschijn. Ik klem mijn hand stevig om zijn paal en begin hem langzaam af te trekken. ‘Oooohhhh heerlijk is dit Kitty’ kreunt Frank, ‘maar pijp me ook eens lekker met je mooie mond.’ Ik buig me voorover naar Frank’s kruis en laat zijn glimmende paarse eikel tussen mijn rode lippen glijden. Ik laat mijn tong over zijn eikel glijden en zuig heerlijk aan die paarse knobbel. Dan laat ik die dikke paal zo diep mogelijk in mijn keel glijden en klem mijn rode lippen stevig om Frank’s neukstaaf. Wat heeft die kersverse collega een zalige tamp! De krampen schieten door mijn geile natte kut. ‘Toe Frank, neuk me alsjeblieft’ smeek ik als ik zijn paal weer de vrijheid geef, ‘mijn kutje smacht naar deze heerlijke lul!’ ‘Dat hoort allemaal bij het ‘inwerken Kitty’ zegt Frank, ‘kom, dat doe we niet in maar √≤p de auto.’ We stappen uit de auto en Frank gebaart me op de motorkap van de auto te gaan liggen. ‘Ok√© Kitty’ zegt Frank ‘ik ga je weer even ‘inrijden’. Trek je rokje maar even omhoog.’ Ik lig even later van geiligheid te kronkelen op de motorkap van Frank’s cabriolet met mijn rokje omhoog als Frank over mijn slipje wrijft. ‘Hhhhmmmm’ zegt Frank, ‘je bent al behoorlijk nat, wat een heerlijk geile collega ben je toch.’

Hij trekt m’n slipje uit en begint vervolgens heerlijk over mijn kut te likken: dat is al de tweede keer vandaag dat mijn kutje gelikt wordt! ‘Hhhhhmmmmm heerlijk doe je dat Frank’ zeg ik, ‘maar m’n kutje heeft iets ‘stevigers’ nodig. Kom, stoot die heerlijke paal die in mijn geile doos.’ Frank pakt mij vervolgens bij mijn enkels, spreid mijn benen zo wijd mogelijk en brengt zijn snaarharde lul voor mijn hete natte kut. ‘Jouw wens is voor mijn een bel Kitty’ zegt hij als hij die heerlijke lul in mijn hongerige grot stoot! Ooohhh hemel wat heerlijk voelt dat aan die dikke paal in mijn dampende kut! Dit had ik zo verschrikkelijk nodig! ‘Jaaahhhhh Frank’ moedig ik hem aan, ‘geef me een heerlijke stevige beurt, neuk me diep, naai me hard! Ik wil je zaad diep ik mijn kut voelen stromen!’ Frank staat me heerlijk hard en diep te neuken op zijn auto in het bos en mijn kut jubelt van geiligheid. ‘Hhhhhmmmm god Kitty wat is dit heerlijk, wat heb je toch een heerlijke onverzadigbare kut’ zegt Frank terwijl hij mij goddelijk staat te neuken. ‘Ooohhhh’ kreunt Frank dan, ‘ik hou het niet veel langer, ik ga komen!’ ‘Oooohhhh jaaaa Frank’ kreun ik, ’toe maar, spuit je ballen in mijn kut leeg, spuit je zaad diep in mijn doos!’ Dan voel ik een spasme door zijn lul schieten en komt hij hevig schokkend en kreunend in mij klaar: ‘oooooohhhhhhjaaaaaaagrmpfffhhhh’ kreunt Frank als hij zijn zaad diep in mijn kut spuit. ‘My god Frank wat kan jij heerlijk neuken’ zeg ik als hij zijn pik weer uit terugtrekt. ‘Dank je Kitty maar jij hebt ook een heerlijk inspirerend lichaam’ zegt Frank. We liggen daarna nog even heerlijk te zoenen op de motorkap waarna we weer in de auto stappen richting mevrouw Van den Berg. Mevrouw Van den Berg blijkt er warmpjes bij te zitten. Ze bewoont een imponerend landgoed en de woning is een fantastische villa. We worden door een bediende binnen gelaten; we mogen in de bezoekerskamer plaatsnemen. Deze kamer is bijzonder ruim en ook zeer smaakvol ingericht; oude en moderne kunst wisselen elkaar af. We nemen plaats op de bijzonder fraaie klassieke stoelen en kort daarop verschijnt mevrouw Van den Berg op het toneel. Haar ‘opkomst’ is luidruchtig en nadrukkelijk. ‘Hallo lieve Frankieboy’ begroet ze Frank, ‘heerlijk dat je tijd voor mij vrij kon maken lekkere jongen van me’ waarop ze met gespreide armen op Frank afloopt en hem met drie kussen verwelkomt. Als ze mij opmerkt roept ze uit ‘Aaahhh heel goed van je Frankieboy dat je je nieuwe collega meegenomen hebt, wat een heerlijke dame is dat, ja met je smaak is niets mis Frankieboy.’ Frank stelt ons aan elkaar voor: ‘mevrouw Van den Berg, dit is mijn nieuwe collega Kitty; Kitty: mevrouw Van den Berg.’ ‘Meer dan aangenaam Kitty’ zegt mevrouw Van den Berg als ze mij een hand geeft, ‘je bent werkelijk heel mooi.’

Mevrouw Van den Berg mag dan tegen de 50 lopen maar ze ziet er voor haar leeftijd erg goed uit. Ze heeft haar lichaam goed verzorgd. Ze is lang en slank, ze heeft nog mooi halflang zwart haar en ze heeft een mooi regelmatig gezicht. Ze is uitdagend gekleed; ze heeft een strak rood truitje waarin haar borsten sterk geaccentueerd worden gecombineerd met een spannend kort zwart rokje. Ze loopt op rode high heels en is een beetje sletterig opgemaakt. ‘Wel mevrouw Van den Berg’, vervolgt Frank, ‘wat uw financi√´le fondsen betreft.’ maar hij wordt al snel door mevrouw Van den Berg in de rede gevallen. ‘Doe nou niet direct zo zakelijk Frankieboy van me’ interrumpeert mevrouw Van den Berg. Ze neemt plaats op een mooi klassiek bankje en wenkt mij: ‘kom eens hier naast mij zitten lieve meid dan kunnen we eens beter kennis met elkaar maken’. Duidelijk is dat alleen mevrouw Van den berg de regie hier in handen heeft. Ze belt de bediende en vraagt hem of hij Rosa een fles champagne wil laten brengen. De entree van Rosa is mogelijk nog opmerkelijker dan die van mevrouw Van den Berg. Rosa is een beeldschone ‘latinbrunette’; ze heeft gitzwart glanzend lang haar en donkere ogen, ze heeft een beeldschoon rond gezicht met volle rode lippen en haar lange nagels zijn rood geverfd. Ze draagt een roodgelakte high heels, rode netkousen die tot haar billen reiken, een roodkanten ‘bedien-denschortje’ en daarboven louter een eveneens roodkanten push-up BH waardoor haar borsten fier vooruit steken. Wow!, ik begin er al weer jeuk van in m’n kutje te krijgen; wat een heerlijke slet! ‘Dank je Rosa’ zegt mevrouw Van den Berg, ‘schenk even in en ga er ook even bij zitten.’ Ik kan mijn ogen niet van Rosa afhouden als ze voorovergebogen de champagne inschenkt en haar heerlijke borsten bijna uit haar minuscule BH vallen. Mevrouw Van den Berg fluistert in mijn oor ‘Rosa is een verschrikkelijk geile hulp, ze doet echt de geilste dingen hoor’. ‘Hallo Rosa’ zegt Frank, ‘kom eens even bij me zitten’. ‘Hallo Frank, wel hhhhmmm, graag hoor’ zegt Rosa uitdagend, ‘ik weet namelijk wat je me te bieden hebt.’ Ze gaat op Frank’s schoot zitten en Frank spreid Rosa’s benen. ‘Eens even kijken wat je daar onder dat schortje verborgen hebt Rosa’ zegt Paul als hij schortje omhoogtrekt en een heerlijke volle geschoren kut tevoorschijn komt. ‘Oooohhhh Frank, toe speel met mijn kutje’ smeekt Rosa, ‘dat doe je altijd zo heerlijk’. Frank heeft inmiddels haar volle natte kutlippen gespreid waardoor Rosa’s heerlijk natte kut open en bloot ligt. Dan zoekt hij met zijn vingers haar klit en begint over haar klit te wrijven. ‘Oooooohhhhh heerlijk Frank, je speelt heerlijk met mijn klitje’ kreunt Rosa. ‘Vind je dat niet heerlijk om te zien Kitty, hoe je collega mijn Rosa ligt te vingeren’ zegt mevrouw Van den Berg, ‘mijn kut wordt er altijd verschrikkelijk nat van.’ Om haar woorden kracht bij te zetten tilt ze haar rokje omhoog en toont ze een drijfnat kanten slipje!

Daar weet ik inmiddels wel raad mee; ik buig mij naar haar kruis en begin haar slipje te likken tot grote verrukking van mevrouw Van den Berg, ‘oooohhhh heerlijk geil is dit!, wat heb je een fantastisch geile collega Frank, heerlijk!’ ‘Dit is nog maar het begin mevrouw Van den Berg’ zeg ik als ik haar slipje uittrek en een volle behaarde zeiknatte kut zichtbaar wordt. Ik stop drie vingers diep in haar kut en begin haar snel en hard te vingeren. ‘Ooo jaaa, zo heb ik het graag, hard en snel, ja heeerrrrlijk, ga door, ik doe alles voor je als je me klaar laat komen!’ kreunt mevrouw Van den Berg. Jezus wat een geil wijf, ik lik en vinger haar hevig en al snel begint haar lichaam te verkrampen. ‘Oooohhhh, god wat doe je dat goed, mijn kut explodeert, jaaaahhhhh, ik ga koooommeeennnn’ gilt ze. Als ze komt voel ik haar kutsappen over vingers en tong vloeien. ‘Hhhhmmmm heerlijk was dat liefje’ zegt ze als ze van haar orgasme is bijgekomen, ‘zeg eens; hoe kan ik jou verwennen?’ ‘Wel’ zeg ik, ‘lik Frank’s sperma maar uit mijn kut; hij heeft me tien minuten geleden heerlijk in het bos geneukt.’ ‘Deze dame overtreft mijn stoutste verwachtingen Frank, wat is dit een verschrikkelijk geil ding!’ zegt mevrouw Van den Berg. Ik ga op mijn rug liggen en trek mijn rokje omhoog en mijn slipje uit, mijn kut ligt open en bloot voor mevrouw Van den Berg. ‘Toe maar’ zeg ik, ‘lik Frank’s zaad uit mijn natte kut!’ Ze is niet kinderachtig die mevrouw Van den Berg als ze mijn kutlippen uit elkaar haalt en haar tong in mijn van kutsappen en sperma zeiknatte gleuf steekt. ‘Oooo kindje’ stamelt ze, ‘wat een heerlijke kut heb je en wat geil om Frank’s zaad uit deze heerlijke doos te likken!’ Ze roert heerlijk met haar tong door mijn geile gleuf, ik kom er bijna van klaar; dit is al de derde keer vandaag dat mijn kut heerlijk gelikt wordt. Tussen Frank en Rosa voltrekt zich ook een bloedgeil spel. Terwijl Frank Rosa’s borsten kneedt en zuigt gebruikt Rosa de champagnefles als dildo. Ze laat die enorme fles op en neer in haar geweldige kut glijden; dieper en dieper! Niet diep genoeg echter naar de zin van Rosa want op enig moment loopt ze naar een kast welke echt boordevol met sexartikelen hangt.

Ze pakt een enorme zwarte dildo en stopt die verschrikkelijk diep in haar doos. ‘Oooohhhh heerlijk’ kreunt ze als ze geil Frank aankijkt, ’toe Frank, neuk me heerlijk in m’n and

Share this post