Een vriend die nooit verveeld

Een vriend die nooit verveeld

Met mijn hoofd nog op mijn kussen, draai ik me op mijn rug. Luisterend naar het gekletter van de regen tegen de ruiten, kijk ik naar het plafond. Het beloofd weer een saaie herfstdag te worden. Eentje van de nog vele die in deze periode zullen volgen. Ik pak mijn mobieltje en zie dat het al laat in de ochtend is. Er staat een ber ichtje. Ik open het meteen en zie dat ik een opdracht van mijn vriend heb gekregen. Met mijn vingers glip ik even snel tussen de volle geile lipjes door en voel me al heerlijk nat en geil worden. Deze opdrachtjes van mijn vriend zijn altijd spannend. Wat moet ik nu doen voor hem. Lieve slet Trudy, zorg dat je om 16.00 op de parkeerplaats staat van het Doehetzelfcentrum. Kleding: wijde rok, lichtdoorschijnende bloes, zorg voor natte slip en geen beha. Om voor te geilen: 3 ballen van 5 cm in je kut en daarna je dagelijkse dingen doen. Je vriend.

Snel glijden mijn vingers nog sneller door die volle lipjes door. Ze beginnen al op te zwellen. Een grote volle roos, zo geil is mijn kut. Ik voel het sap al komen en lik mijn vingers met smaak af. Zo lekker is dat. De ballen liggen binnen handbereik in mijn nachtkastje. Ik pak ze en schud er nog een keer mee. Het zijn meridiaanballen. Er komt muziek uit en door de trilling wordt mijn kutje bij elke beweging extra gestimuleerd. Het klinkt zo geil in mijn oren. Je kunt ze maar amper horen. Tenzij ik zeer wild met de ballen nog in mijn kut over een flinke grote paal laat zakken. Die eikel weet dan niet wat hem overkomt. Die wordt zo geil gemasseerd door die ballen en de steeds geiler samentrekkende kutspieren. De zaadleiders worden dichtgeknepen en als man voel je het vanuit je tenen het zaad omhoog kruipen om zo heel heftig te spuiten. De kut alles samentrekkend om het allerlaatste beetje zaad eruit te persen.

De ballen stop ik even in mijn mond om ze vochtig te maken en dan glijden ze heel soepel in mijn kutje. Ik stop ze zo diep mogelijk naar binnen. De andere twee volgen ook. Het geeft een constant vol gevoel in mijn kut. Heel sletterig begin ik me te voelen. Met mijn vingers kan ik de balletjes nog net aan raken. Ik beweeg ze even snel en hoor de geile klanken en trillingen al door mijn lichaam gaan. Ik sta op en ga voor de spiegel staan. Een lekkere stevige geile rijpe vrouw staat er voor me. Mooie stevige brede borsten. Donkere harde tepels die fier vooruit steken, een paar stevige dijen en dan de geile lipjes die tussen die dijen er onderuit steken. Al geil bij de gedachte wat komen gaat, zoek ik de kleding uit die mijn Meester in zijn opdracht gegeven heeft. Een zwart strakke string. Ik kies voor een wijde lange rok. Heel zacht stof dat heel soepel om mijn benen valt en waar de wind zo mooi mee kan spelen. Al veel mannen heb ik zo naar deze rok zien kijken en fantaserend rood aan zien lopen. De bloes is ook mooi soepel vallend. Donker van kleur. Bewust om niet alles prijs te geven. Die harde tepels verraden toch wel alles. Mijn string wordt steeds natter.

Ik rijd met de auto naar de afgesproken plek, waar mijn vriend mij al op staat te wachten. Keurig op tijd, sletje van mij. Ik stap in zijn auto en trek mijn benen omhoog, zodat de rok die stevige dijen van mij goed zichtbaar zijn. Ook kan hij zo tussen die dikke dijen naar mijn natte kutje kijken. De string moet ik uitdoen en deze voor mijn ogen binden. Ik ruik mijn geil kutsap. Helemaal onderuit lig ik wijdbeens in de auto. Onder het rijden voel ik wat de balletjes bij me doen. Bloedgeil wordt ik als er ondertussen een paar vingers in mijn kut glijden. Ik voel de spanning in mijn kut gieren. Bij elke aanraking word ik steeds natter en geiler. Mijn heupen bewegen mee met zijn vingers. Die raken de balletjes en dat zet alles in vuur en vlam. Gillend van genot voel ik mijn kut zo strak samen trekken en het kutsap zo uit mijn lippen vloeien. Dit beloofd nog veel meer. Ik weet dat er nog veel meer staat te gebeuren. Ik moet geduld hebben.

Share this post