Onverwacht trio

Onverwacht trio

Al jaren heb ik een heerlijke relatie met Nicole. Ben 10 jaar ouder dan zij is. Ik nu 46 en voel me super happy met haar. Nicole is een spontane en zeker een gekke meid. Helemaal met drank op. Dan heeft ze geen remmen. Ze heeft mooi, donker en lang haar en een slank figuur. Mooi ronde 85c borsten en altijd een glad klein, kutje. Ze is zelf ook niet groot. Mooie strakke billen.

Ik mag echt niet klagen wat betreft sex. Ze wil altijd en ligt nooit stil.

Afgelopen zondag was het heerlijk weer en al in de middag lekker aan de borrel. Ik bier, zij wijn. Lekker eten en voetbal kijken en nog altijd drank. Met voetbal kijken waren er wat mensen langs gekomen. Na het voetbal gingen de meeste weg behalve Michel. Goede vriend van ons. Drank ging nog altijd door. Tja, alle drie de volgende dag vrij. Lekker gek doen op muziek en de drank ging door.

Nicole had een jogging broek aangetrokken en we hadden nog altijd lol. Nicole pakte een stift welke ze zag en tekende een poppetje op de arm van Michel. Dat was lachen. Michel deed dit bij haar op de arm. Ik mocht ook en draaide haar terwijl ze voor me stond en trok haar jogging broek met slipje omlaag. Ze lachte en ik tekende op haar bil een smile. Michel lachte en zei: “Hé, dat wil ik ook.”

Hij bekeek haar billen. We lachten naar elkaar en hij draaide haar en zo stond ze met haar blote kutje voor hem. Normaal zou ze dit niet toe laten, maar nu wel. Hij begon boven haar kutje een smile te tekenen. Nicole lachte en zette muziek aan. Michel keek me aan lachte en duwde met zijn vinger tegen haar kutje. Ik keek met grote ogen naar Nicole, maar die deed niks en Michel begon haar kutje te strelen. Wauw, wat gebeurde hier nu. Dat zag er geil uit zeg. Ik trok haar broek helemaal uit en plaatste een been op de bank waardoor ze wijdbeens stond.

Nicole werkte mee en Michel voelde zich aangemoedigd en duwde een vinger in haar inmiddels klets natte kutje. Ze begon lichtjes te hijgen en haar ogen dicht. Dit was dubbel, super geil maar ook maf. Mijn beste vriend vingerde mijn meisje. Michel keek me aan en ik maakte een lik gebaar. Hij duwde zijn mond op haar kutje en begon haar te likken en Nicole pakte zijn hoofd vast en duwde haar kutje goed langs zijn mond.

Pik ging achter haar staan en deed haar shirt en bh uit. Ik pakte haar borsten en zei in haar oor: “Is het lekker?” Ze hijgde van ja en we tongden geil. Ze kwam klaar op zijn tong en trok Michel omhoog. Ze tongde met hem en maakte zijn broek los waarmee ik hielp en pakte zijn stijve lul uit zijn boxer. Duwde zijn klets natte eikel tussen haar kut lipjes en bespeelde haar clitje hiermee. Wauw, ik had zijn lul vast terwijl zij geil tongde en Michel haar stevig vingerde.

Nooit geweten dat dit zo geil was een andere lul langs het kutje van mijn vriendin te wrijven. En het was een beste grote harde lul. Ik voelde het kutje van Nicole leeg stromen, wat was ze nat. Ik stapte even weg, ging zitten en rookte terwijl ik haar zag zakken en nam zijn lul in haar mond en zoog hem. Hij ging zitten en ze kroop op zijn schoot en zakte over zijn stijve naakte lul heen. Haar mond viel open en ze begon deze vreemde lul te bereiden en hijgde heel geil. Ze keek me dan ook mega geil aan terwijl daar zat te kijken en me zelf aftrok. Michel pakte haar billen en begon haar nu stevig te neuken.

Je hoorde zijn lul soppen in haar mega natte kutje. Nicole hijgde zwaar en ze tongde geil. Ze ging liggen wijdbeens op de bank en Michel kroop er op en duwde zijn harde grote lul er weer in. Haar benen nog wijder en zijn lul stevig in haar geile natte kutje. Wauw, ze gilde van genot en kwam spuitend klaar. Zijn lul zag wit en klets nat vaar haar sap. Michel keek me aan en zei: “Damn, wat een geil en lekker ding is ze. Moet je mijn lul zien.” Nicole lachte ook en zei: “Lik jij dat eens eraf.” Ik lachte en zakte op de grond. Michel bood zijn natte lul aan en ik liet mijn tong langs zijn lul glijden. Al snel zoog en likte ik zijn lul terwijl Nicole en Michel geil tongde en hij haar vingerde. Nicole duwde me weg en zakte weer over zijn lul met haar kutje mijn kant op.

Nu mij likken, lachte ze. Nu likte ik ze beide terwijl Michel haar weer flink neukte. Ineens trok Michel zijn lul eruit en die bleek al flink te spuiten en spoot het in mijn mond en had al een lading in haar gespoten. Tja ik was te laat en kreeg zijn zaad in mijn mond. Nicole duwde mijn mond op haar kut en zei: “Hier zit nog meer.” Tja, en ik maar slikken en eerlijk, wat was dit geil zeg.

Iedereen lachen op de bank van wat net was gebeurd. Nooit over gehad of over nagedacht, maar gebeurde wel.

Na 15 min begon Nicole Michel weer te pijpen en al snel werd ze weer geneukt, maar nu op bed terwijl ik keek vanuit de hal. Ze hijgde geil en liet zich in diverse standje 2 uur lang suf neuken en beuken. Damn, zo geil was ze bezig en Michel kreeg rust en werd over het hele bed gebruikt in diverse standjes. Ze zat op hem en ik kroop er nu achter. Wilde hem anaal er bij duwen. Maar ik gleed ook haar kutje in en Nicole hijgde en riep: “Damn, dit is lekker, sneller beide!” Zo neukte we samen haar kutje tot ze wederom spuitend klaar kwam en ik ook. Michel was duidelijk nog niet klaar en ik ging op ons bed liggen en liet hun samen genieten. Viel in slaap op het geluid van een krakend logeer bed en haar geile gehijg.

Pik werd wakker de volgende ochtend en Nicole lag naakt naast me, net als daar naast Michel.

Later hoorde ik dat ze nog een uur door hebben geneukt om te eindigen op ons bed, naast mij terwijl ik sliep, spoot hij haar kut vol en onder. Shit, tijdens de koffie werd er over gesproken. Dit mocht best vaker en al snel stonden we later met ze drieën nuchter onder de douche. Daar zoog ik hem stijf om hem daarna in haar geile natte kut te duwen. Dat werd weer een dolle middag. Nooit geweten dat ik bi was en wat geil een lul pijpen en gepijpt te worden door een man en vrouw.

Share this post