Een strandwandeling

Een strandwandeling

Het was een mooie zonnige dag. Ik was samen met mijn vriendin Marleen. We hadden een huisje gehuurd aan de mooie Costa van Spanje. Ik en Marleen zijn beide vrijgezel maar we houden samen van veel avontuur.. We trokken beide onze bad string aan en besloten een wandeling langs het strand te maken. We waren een beetje aan het dollen liepen in het water en onze borsten gingen heen en weer. we waren in een geile bui en besloten elkaar lekker te masseren met water en zand. we kregen harde tepels.

Toen we aan het rond kijken waren zagen we daar Carlos de mooie Spaanse jongen die werkzaam was aan de bar waar wij elke avond onze cocktail dronken. Hij liep onze richting in we zwaaide naar hem. hola riep hij jullie zijn ook al vroeg op het strand. Ja zeiden we we waren elkaar net aan het masseren met zand. Masseren zei hij daar ben ik goed in. Hij begon Marleen te masseren de rug langzaam ging hij met zijn handen naar beneden langs haar dijen en zo weer omhoog. Marleen draaide haar om nu de voorkant graag zei ze giechelend. Carlos begon haar te masseren en kneden in haar volle volle borsten. ik zat er bij en trok zijn shirt uit. wouw zij ik jij bent lekker gespierd.

Ik ging zijn rug masseren met mijn borsten terwijl hij de borsten van marleen in zijn handen had. Langzaam ging in met mijn handen naar beneden en voelde een stevige paal in zijn broek. Zou jij misschien je broek uit willen doen zei ik. dan doen wij onze broekjes ook uit. Hij trok langzaam zijn broek uit. en wij de onze. Wouw wat ben jij mooi en stijf . marleen begon hem te kussen en ging kussend met haar mond naar beneden. ook ik ging begon hem te kussen terwijl Marleen zijn stijve paal al in haar mond had. waren wij aan het tong worstelen. Ook ik ging langzaam met mijn mond naar beneden samen waren wij zijn stijve pik aan het likken. hij werd steeds harder. toen ging hij in het zand liggen ik zat op zijn mond en marleen ging op zijn pik zitten. we kreunde van genot zijn tong die mijn poesje betaste en zijn pik in het poesje van marleen. Ik en Marleen begonnen elkaar te kussen. beide kwamen we gillend klaar. hij haalde zijn pik uit haar poesje en douwde hem bij mij in mijn mond steeds dieper ging hij.

Toen moest ik op mijn knieën zitten hij douwde hem anaal bij me naar binnen ik gilde van genot. toen hij bijna klaar ging komen haalde hij zijn pik uit mijn kont. onze hoofde waren dicht bij elkaar onze monden waren open. en daar kwam het zijn heerlijke drankje het werd in onze monden gespoten. mmmm hij bleef maar komen. we likte met onze tong onze lippen af. wat hadden we genoten zomaar de jongen van de bar. morgen wil ik nog een keer zo lekker was het. Ik en Marleen zijn opzoek naar mannen die zin hebben om 2 vrouwen lekker te verwennen. we zeggen tegen elkaar wie weet wat we nog tegen komen en de man die dat is zal nog heel veel genot van ons kunnen beleven.

Share this post