Werken met Passie

Ik maakte al een tijdje schoon in de avonduren op een kantorencomplex. Als ik zeg dat ik het leuk vond dan zou ik liegen, maar ik kon het geld goed gebruiken. Het had zo zijn voor en nadelen dat ik s avonds werkte. Ik kon altijd lekker doorgaan omdat er niemand was, dat was wel een voordeel, maar een groot nadeel was toch wel dat doordat er niemand was ik ook nooit eens een kletspraatje met iemand kon houden. Maar goed, ik denk dat ieder baantje zo zijn eigen voor en nadelen heeft.

Op een avond was ik bijna klaar met alles. Er was nog 1 kantoor die deze avond een extra goede beurt moest hebben en dan was ik klaar. Ik liep naar dat bewuste kantoor toe in de veronderstelling dat er niemand zou zijn. Ik schrok dan ook echt toen ik de deur opendeed en er toch iemand zat. Hij zat met zijn rug naar de deur toe en had dan ook niet door dat er iemand binnen was gekomen. Dat bleek wel toen ik hem opeens hoorde kreunen. Ik dacht eerst even dat hij zich niet goed voelde, ik was bijna van plan om naar hem toe te gaan toen ik hem weer hoorde kreunen en ik heb hem tussendoor horen zeggen; oh Pieta wat is dit lekker geil, ga door meid. Op dat moment had ik door dat hij een erotisch gesprek met iemand had. Ik durfde toen niet goed te laten merken dat ik er was, ik wilde niet dat hij wist dat ik had gehoord waarmee hij bezig was. Ik dacht even na en besloot toen opnieuw binnen te komen en dan extra veel lawaai te maken. Ik draaide me dus om, ging er eerst zachtjes uit, draaide me om en ging naar binnen terwijl ik de kar die ik altijd bij me had tegen de deur aan liet slaan.

De man draaide zich verschrikt om, hij had een kleur als een tomaat en ik zag dat hij zijn harde paal in zijn hand had. De telefoon had hij snel neergelegd. Ik was al een beetje opgewonden geworden van het idee dat hij zich af zat te trekken. Toen ik dan ook nog zijn harde paal uit zijn broek zag hangen voelde ik dat mijn kutje echt helemaal nat begon te worden. De man begon zich te verontschuldigen, ik zei dat het niets uitmaakte en vroeg of ik door kon gaan met schoonmaken. Op dat moment drong het tot de man door dat hij nog met een stijve zat. Hij werd nog roder en probeerde zijn stijve paal in zijn broek te krijgen wat natuurlijk niet lukte. Ik lachte even en zei tegen hem dat hij eerst wat kleiner moest worden, anders zou hij er nooit inpassen. Toen zag hij de lol er ook wel van in. Hij keek me ondeugend aan en zei je bent toch schoonmaakster hè? Ik beaamde dat, kan je hier ook wat mee denk je? Vroeg hij toen. Op dat moment kreeg ik een kleur en antwoordde dat me dat wel zou lukken. Hij vroeg of ik even bij hem wilde komen zitten, hij wilde me iets vragen.

Met een rood hoofd deed ik dat. Toen begon hij mij met een rood hoofd en af en toe stotterend zijn fantasie te vertellen.

Hij droomde er geregeld over dat er een schoonmaakster in zijn kantoor kwam die naakt alles schoon ging maken. Hij moest haar dan vertellen wat ze moest doen en ze moest alles doen wat hij van haar vroeg. Toen hij uitverteld was vroeg hij of ik zijn droom waarheid wilde laten worden. Ik hoefde niet lang na te denken, ik was door dit alles lekker geil geworden en was wel in voor een lekker verzetje. Ik stemde dus toe en wilde naar de toiletten gaan om me uit te kleden. Dat was niet nodig zei hij, hij wilde graag dat ik me uit ging kleden waar hij bij was, dat was een deel van zijn fantasie. Ik moest schoon gaan maken en elke 5 a 10 minuten iets uittrekken, hij zou wel zeggen wat.

Dit was wel een hele speciale manier van schoonmaken. Inderdaad zei hij geregeld dat ik iets uit moest trekken en na een half uur was ik inderdaad naakt bezig. Dit maakte mijzelf ook heerlijk geil, ik voelde af en toe een druppeltje geil langs mijn benen glijden. Toen ik vlak naast hem bezig was zag hij dat natuurlijk ook. Hij liet zich van zijn stoel afglijden en kroop achter me aan. Hij had zichzelf inmiddels ook helemaal uitgekleed. Toen ik bezig was een kast af te stoffen voelde ik zijn tong langs mijn benen gaan, hij begon bij mijn tenen en ging langzaam omhoog naar mijn dijen toe. Mijn benen voelden aan als was toen hij dat deed en ik stopte dan ook met waar ik mee bezig was. Ik moest er van hem mee doorgaan. Echt schoon werd het vanaf toen niet meer, maar ik deed mijn best.

Terwijl ik bezig was begon hij ook mijn schaamlippen te likken en af en toe voelde ik zijn tong bij mijn klitje langsgaan. Op een gegeven moment hield ik het niet meer en vroeg of ik klaar mocht komen. Meteen stopte hij met likken en ging aan zijn bureau zitten. Ik keek hem vragend aan, maar ik moest doorgaan. Vreemd schoonmaken is dat als je zo geil bent met zo n heerlijk nat kutje hebt, maar ik deed mijn best.

Toen ik aan zijn bureau toe was werd ik helemaal bloedgeil, hij zat me geil aan te kijken en trok ondertussen heel langzaam aan zijn harde lul. Ik zag de druppels voorvocht erop komen. Op dat moment hield ik het echt niet meer uit. Ik liet een doekje op de grond vallen en bukte om dat op te pakken. In plaats dat ik overeind kwam om verder te gaan dook ik onder zijn bureau en begon zacht aan zijn ballen te likken. Ik voelde een schokje door hem heen gaan en hoorde hem op hetzelfde moment zeggen dat ik door moest gaan.

Ik zoog zijn ballen een voor een naar binnen en trok ondertussen aan zijn lul. Heel langzaam kwam ik omhoog, duwde zijn stoel een stukje naar achter en legde mijn borsten op zijn pik. Ik nam zijn harde pik tussen mijn borsten in en duwde ze stevig tegen elkaar. Meteen maakte hij neukbewegingen. Steeds als zijn eikel boven kwam legde ik mijn tong ertegenaan. Zijn bewegingen werden steeds wilder. Nu wilde ik nog niet dat hij ging komen en opeens stopte ik. Ik hoorde een afkeurend geluidje uit zijn mond komen, maar voor hij wat kon zeggen zat ik al op zijn schoot. Ik legde zijn pik tussen ons in en begon hem eerst heerlijk te tongzoenen en aan zijn tepels te zuigen. Ondertussen duwde ik mijn klitje tegen zijn pik aan en begon er lekker tegenaan te rijden. Ik bewoog me zo dat mijn klit tegen zijn eikel aankwam. Heerlijk was dat, mijn opgezwollen klit tegen die heerlijke grote eikel aan.

Zo gingen we een tijdje door, tot hij in mijn oor fluisterde dat hij me lekker wilde neuken. Ik vroeg hem welk standje hij in zijn droom dan deed. Ik had het kunnen weten, hij wilde me op zijn bureau nemen. Ik deed of ik op wilde staan maar liet me toch nog even over zijn harde paal glijden. Ik liet me er ver overheen zakken, bleef stil zitten en spande alleen mijn kutlippen om zijn paal. Hij kreunde zacht en zei dat hij me wilde neuken en wel nu.

Ik ging van hem af en ging op zijn bureau zitten. Hij duwde me voorover en kwam voor me staan. Ik voelde hoe hij zijn harde eikel tegen mijn lippen aanduwde, met een harde stoot kwam hij toen bij me binnen. Hij begon me meteen lekker hard en diep te neuken, ondertussen zoog hij aan mijn inmiddels keiharde tepels. We hielden het niet lang meer vol. Ik voelde een heerlijk orgasme opkomen, tegelijk zei hij tegen me dat hij mijn geile kut vol ging spuiten met zijn geile hete zaad.

Ik voelde zijn zaad heerlijk diep in me komen en kwam zelf tegelijk ook heel heftig klaar. We bleven nog even liggen en genoten een beetje na.

Toen we weer aangekleed waren vroeg hij me of ik vaste dagen had voor zijn kantoor. Ik zei dat ik zijn kantoor elke maandagavond een beurt gaf. Hij lachte en vroeg me of ik bezwaar had dat hij voortaan op maandag over ging werken. Dat had ik natuurlijk niet. Ik nam me voor om voor de maandagen een speciale outfit te kopen, als verrassing.

Share this post

Comment (1)

  • Harry

    Lekker ? geile gebeurtenis hoor ? kwam je mijn kantoor maar schoonmaken ? lijkt me Super geil om samen lekker te geilen

    27 mei 2017 at 18:40

Comments are closed.