Vakantie

We waren dit jaar voor het eerst met een bungalowtent met vakantie. In de vakantie drinkt mijn man graag een pilsje en dan ook vaak teveel. Het nadeel voor mij is dan dat hij als een blok in slaap valt terwijl ik andere plannen heb. Ik had hier na een week genoeg van en begon mijn ogen open te houden wat er aan lekkere mannen op de camping rondliep. De meesten waren van die degelijke huismannetjes waar ik het niet mee aandurfde om ze uit te dagen.

Na 2 dagen had ik me er bij neergelegd dat ik dan mezelf maar vaker moest helpen, toen er naast ons een caravan kwam met 2 lekkere kerels. Ik had al snel door dat dit weer een teleurstelling was,het waren namelijk 2 homo’s. Die avond was ik echt bloedgeil. Ik had tussen de bagage een kleine vibrator verstopt en die haalde ik tevoorschijn. Mijn man lag alweer te snurken en ik ging naar de doucheruimtes om me op te frissen en mezelf te verwennen.

De heren doucheruimte grensde aan die van de dames. Ik begon me uit te kleden en dacht iets te horen in de ruimte naast me. Ik legde mijn oor tegen de muur en hoorde inderdaad gekreun. Ik hoorde duidelijk 2 mannen dus het kon bijna niet missen dat dit onze buren waren. Ik bleef een tijd luisteren en werd door die geile geluiden nog geiler dan ik al was.Ik begon aan mijn tepels te trekken die keihard waren en mijn vingers gleden naar mijn natte klit. De heren gingen lekker tekeer, waardoor ik mezelf steeds sneller ging vingeren. Ik had een nieuwe batterij in mijn vibrator gedaan en op het moment dat ik voelde dat ik bijna klaarkwam drukte ik de vib tegen mijn klit aan en kwam met een gilletje spuitend klaar. Toen drong het tot me door dat het in de ruimte naast me helemaal stil was geworden. Ik dacht dat ze wegwaren en ik ging met dat lekkere geile gevoel douchen.

Ik was heerlijk klaargekomen maar was nog steeds bloedgeil. Toen ik mijn kleren aan ging doen stopte ik mijn lingerie dan ook in mijn tas in plaats van het aan te doen. Ik droogde de vloer en keek nog even of ik niets vergeten was. Ja hoor daar lag de vibrator nog op het bankje. Ik wilde hem in mijn tas doen maar bedacht me. Ik stopte hem bij mijn broek in,een klein stukje tussen mijn lipjes en ik liet hem zacht trillen. Ik liep de doucheruimte uit en zou terug lopen naar de tent. Al snel kwam er aan beide kanten van me iemand lopen. Ik keek opzij en herkende in het schemer de buren. Ze wilden even kennis met me maken. Ze zagen er zo lekker uit allebei dat ik spontaan weer nat werd. Ze vroegen me een paar dingen en al snel vroeg de ene, Frank, “Hoe het was onder de douche?”. Ik kreeg een kleur en antwoordde “ja lekker”. De ander,Henk,zei tegen me dat het te horen was hoe lekker het was. Ik begon nog meer te blozen en wilde terug naar de tent gaan. Henk hield me zacht bij mijn arm beet en vroeg of ik niet met hun even in het bos wilde spelen. Ik dacht er even over na,en het geile gevoel won van mijn verstand. Jan,mijn man, lag toch in diepe slaap dus wat hield me tegen.

Frank en Henk gaven me ieder een arm en zo liepen we het bos in. Ze vertelden dat ze ieder jaar op deze camping kwamen zodat ze het bos goed kenden. Het beetje angst wat ik had was al snel verdwenen. Het waren echt schatten. Het bleek dus dat ze beiden bi waren en ook beiden getrouwd. Hun vrouwen wisten dan ook niet dat ze een seksuele relatie hadden. Ze dachten dat ze gewoon jaarlijks even als mannen onder elkaar weg wilden.

Frank vertelde me dat ze nog nooit eerder een vrouw erbij hadden gehad,maar toen ze mij zagen hadden ze al het idee om te proberen mij zover te krijgen. Ze hadden dus geluk dat Jan zo dronk,anders was het niets geworden. Inmiddels waren we diep in het bos aangekomen we waren in een open ruimte helemaal tussen bossen in en er stonden verschillende bankjes op ons te wachten.. We gingen zitten en Frank begon mijn borsten te strelen en Henk zijn hand verdween naar mijn natte grotje. Hij kwam al snel de vibrator tegen en keek me ondeugend aan. Dus die gebruikte je onder de douche zei hij lachend. Ik voelde me helemaal week en slap worden en gaf me helemaal aan de 2 mannen over. Ik probeerde zelf ook hun aan te raken maar dit wilden ze nog niet. Ik hoefde alleen te genieten. Dat deed ik dan ook zeker. Ik voelde hun handen overal.

Ze masseerden me eerst over mijn kleren heen,daarna begonnen ze me beiden uit te kleden. Ik kon mijn ogen niet van hun af houden,vooral niet toen ook zij naakt gingen. Frank ging achter me staan en Henk voor me. Ze begonnen me overal aan te raken met hun handen,ik kronkelde van genot. Vooral toen ik voor en achter een keiharde lul tegen me aan voelde duwen. Henk ging gehurkt voor me zitten en spreidde mijn benen. Hij begon mijn lipjes te likken en af en toe verdween zijn tong lekker diep in mijn grotje. Frank pakte van achter mijn tepels beet en trok er lekker aan. Ik zat echt te kronkelen van genot. Op het moment dat ik bijna klaar ging komen stopte Henk met likken en zuigen. Ik keek hem smekend aan en vroeg of hij door wilde gaan. Hij kwam een stukje omhoog en liet even zijn harde pik diep in me glijden. Wow wat een heerlijke grote paal had hij. Hij ging echter niet door, maar liep naar Frank toe die nog achter me stond. Ze gaven elkaar een innige tongzoen terwijl ik me had omgedraaid en toekeek. Ik zag die 2 glimmende neukstokken tegen elkaar aankomen en kon me niet meer inhouden. Ik liep naar ze toe en ging op knieen tussen ze inzitten. Nu zag ik die palen nog dichterbij. Ik ging ze beiden verwennen met mijn tong en handen. Ik raakte alles aan van ze,hun eikels,de hele lengte van die heerlijke palen en hun ballen. Die nam ik een voor een in mijn mond en zoog ze diep naar binnen.

Op dat moment voelde ik dat Henk en Frank op het punt stonden klaar te komen, maar dat ging niet door. Ik wilde een lul diep in me voelen en het zaad erin voelen spuiten. Ik ging weer staan en trok ze beiden zacht aan hun lul met me mee. Ik duwde Henk zacht op het bankje en zag zijn paal fier omhoog staan.Ik ging voor hem staan en spreidde mijn kutlippen voor hem. Ik deed een stap naar voren en liet me over zijn harde paal heenglijden.Ik begon hem lekker stevig te berijden. Frank kwam inmiddels weer achter ons staan zodat ik met mijn mond bij zijn harde neukpaal kon komen. Ik likte eerst zijn eikel en begon hem toen lekker stevig te pijpen. Intussen voelde ik de lul van Henk lekker diep in me en als ik neerkwam voelde ik zijn ballen tegen mijn kont aanslaan. Frank trok zijn lul even terug en vroeg of hij mijn geile kont mocht neuken. Daar zat ik dus al lang op te wachten dus ik zei “ja graag”. Frank kwam achter me staan en met een harde stoot duwde hij zijn paal diep in mijn kont. Ik kon aan Henk merken dat hij Franks paal ook voelde diep in me. We begonnen alledrie hard te kreunen. Dit was echt zo lekker geil. Ik hield het niet meer. Ik kwam dan ook met een schreeuw klaar. Ik zag echt sterretjes zo lekker was het. Frank en Henk hadden op me gewacht en al snel kwamen hun ook schreeuwend klaar. Ik voelde hun hete zaad diep in mijn kut en anus stromen.

Zoals verwacht was dit de eerste maar zeker niet de laatste keer dat we elkaar verwend hebben…

Share this post