Reactie advertentie‏ met luier

Reactie advertentie‏ met luier

Contactadvertentie

Hoi ik ben Stefan en ik hou van rollenspellen met een luier.

Vorig jaar winter verveelde ik mij wat en zat wat te kijken op internet. Was in een nieuwsgierige en geile bui. Kwam terecht op een of andere erotische datingsite. Meeste advertenties stonden mij niet aan. Te simpel en te voor de hand liggend maar eentje sprong er uit en maakte mij nieuwsgierig.

“Milf zoekt jongeman voor trio” stond geschreven. Ik checkte haar naam die ze als nickname had geplaatst maar kon verder niets vinden. Waarschijnlijk was dit de eerste en enige keer dat deze gebruikt werd. Ondeugend en nieuwsgierig plaatste ik een reactie.
“Jonge onervaren en vooral nieuwsgierige jongen meld zich bij u aan” had ik geschreven. Precies een kwartier later kreeg ik al een e-mail als reactie. Ze was schijnbaar onder de indruk en wilde meteen wat meer van mij weten.

Maagd maar veel met seks bezig

Ze vroeg mijn naam en interesses en seksuele ervaringen en waarom ik reageerde. Ik beantwoorde de vragen, dat ik eigenlijk nog maagd was en eigenlijk nog nooit een vriendin had gehad. Veel verder dan mijzelf masturberen was ik nooit gekomen. Ook dat ik meisjes in een luier wel sexy vond. Wel dat ik veel met seks bezig was. Maar dan wel stiekem op mijn kamer en in gedachten dan. Niet dat ik in mijn blootje rondloop de hele dag dus, nog nooit gedaan dus.

Was wel benieuwd naar dat zogenaamde trio. Was wel nieuwsgierig iets met twee vrouwen te doen. Effe later kreeg ik hierop ook weer een reactie. Ze wilde het weleens proberen met mij. Meteen afgesproken voor aanstaande zaterdagmorgen bij haar op de stoep te staan.
De vrijdagavond keek ik in de spiegel. In een opwelling kwam ik op het idee om al mijn schaamhaar en okselhaar weg te scheren. Ik was hier wel even mee bezig. Had per ongeluk een stukje vel van mijn balzak opengehaald en bloedde wat. Ik vond het er wel sexy uitzien. Ik leek meteen weer een stuk jonger.

Zaterdag vroeg op en toch wel wat zenuwachtig. Ik had niet mijn nieuwe moderne slips uitgezocht maar een oud wit onderbroekje. Stond best goed zo bij mijn kale onderlichaam. Ik moest met openbaar vervoer en trein dus het was een hele reis. Ik moest ondertussen wel flink plassen. Hield het toch maar op.

Aangekomen op het adres werd ik verwelkomt door een 40-45 jarige vrouw. Best aardig. Brunette of geverft haar misschien. Wel flink stevig gebouwd maar niet dik ofzo. Ze liet mij binnen was aardig stelde zich voor en noemde zich Saskia. Liet mij mijn jas en das ophangen. Ik vroeg of ik eerst even mocht plassen maar zij maakte mij duidelijk dat dat nog wel kwam. Ze leidde mij naar woonkamer.

Saskia en haar vriend Bert

Daar zat een man in de bank. Hij knikte aardig en vriendelijk. Saskia stelde hem voor als haar vriend Bert. Ze begon wat uit te leggen. “Wij zijn een vrij en ruimdenkend stel. We hebben een latrelatie.
Bert heeft geen kinderen en ik heb twee dochters. Die wonen bij hun vader in het ouderlijk huis. Ik ben namelijk al 5 jaar gescheiden en toentertijd had ik nog twee jongere vrienden met wie ik een relatie had. Mijn man kon daar niet mee om gaan zodoende zijn wij gescheiden.”

Ik schrok eigenlijk wel een beetje ik was er niet vanuit gegaan een man aan te treffen. Ze had onze mailuitwisseling uitgeprint op tafel liggen. Ze pakte het en ging er in lezen. Noemde op wat ik had geschreven. “Dus je bent best een geil maar een onervaren ventje. Je hebt een obsessie voor meisjes in luiers lees ik. Bert en ik hebben wat voorbereidingen getroffen. We hebben iets leuks voor je gekocht. Kom maar mee.”
Ze nam mij mee naar boven naar een slaapkamer. Dit is de logeerkamer voor mijn dochters. Maar ze komen zelden logeren. Eigenlijk mis ik mijn dochters wel bekende ze.

Spannend en geil

Ze maakte de kast open en haalde er wat uit. Een schattig roze jurkje en een roze bhtje voor meisjes die eigenlijk nog geen borstgroei hadden, met veel schuim erin dus. “Kleed je maar uit Stefan. Dan maken wij een mooie Stefanie van jou.”

Helemaal hotel de botel was ik maar toch spannend en geil. Was eigenlijk best op mijn gemak en ontspannen. Saskia was aardig. Bert was nog beneden gebleven. Saskia begon mijn trui en shirt al uit te kleden.
Mijn sokken uit en mijn broek maakte ze los. Ze zag mijn kleine witte onderbroekje. “Schattig” lachte ze.
Beetje gevoelig door mijn volle blaas priemde mijn pikkie wat recht vooruit door het dunne stof van het broekje. Per ongeluk express stootte ze tegen de voorkant tegen mijn eikeltje. Mijn pikkie reageerde direct en resulteerde direct in een natte vlek in het broekje. Ik kon mijn plas nog maar net ophouden. Het deed nu wel pijn.

Verkleden als meisje

Ze pakte nu het bhtje en deed het mij om. Ik moest voor de passpiegel gaan staan. Stond mij best sexy vond ik zelf. Zo met mijn eigenlijk veel te lang gegroeide haar leek ik best een meisje. Saskia hielp met het jurkje. Gewoon een dun strandjurkje.
Ik had het best fris, gelukkig was de verwarming aan op deze warme winterdag. Saskia pakte een borstel en kapte mijn haar een beetje meisjesachtig. Pakte uit het laatje van de kapspiegel een kettinkje en een ringetje. Waarschijnlijk van een van haar dochters dacht ik.

Toen moest ik op het bed gaan liggen op mijn rug. Duwde het jurkje omhoog zodat mijn onderbroek zichtbaar werd. Saskia rommelde wat in de meidenkast en haalde er een dikke luier uit. Ze wilde mij een luier aandoen! Ze vouwde de luier open en duwde deze onder mijn achterste. Trok mijn onderbroekje uit. Geil van opwinding was deze eigenlijk best nat en vies en plakkerig geworden in het kruis. Saskia reageerde hierop door te zeggen “mijn kleine meisje moet echt een luiertje aan, haar slipje is helemaal doorweekt”.

Mooi en glad onderin

Ze mocht haar gang gaan van mij. Wat zie je er prachtig uit. Wat ben je mooi glad en zacht van onderen. Net een klein jongetje ben je nu. Eigenlijk een kleine bedplasser. Ze greep in mijn ballen en piemel. Dit was echt te veel. Een flinke straal urine ontsnapte en spoot omhoog. Het kwam terecht op Saskia’s hand en in de open gespreidde luier. “Geeft niets meisje, mamma wast het wel weer schoon. Ik zal je luiertje dichtmaken en dan kan je je plasje verder laten lopen. Het geeft niets.”

Saskia maakte de luier dicht en liet mij rechtop zitten en ik zag dat ze opgewonden was. Flink opgezette tepels en ze zag dat ik dit zag. Ze pakte mijn hand en liet mij haar borsten voelen. Ze deed haar blouse open en had geen bh aan leek het. Of toch wel. Het bleek een soort voedingsbh te zijn die ze half geopend droeg. Ze duwde mijn hoofd naar haar borst. Ondertussen moest ik op haar tepel zuigen. Ondertussen deed ze het jurkje recht en wreef ze over mijn kruis over de luier. Ik hield het nu niet langer en liet mijn blaas leeglopen. Warme urine verspreidde zich in de dikke luier. Een heerlijk warm en ontspannen gevoel. Na een tijdje moest ik opstaan en mee naar beneden.

Braaf meisje

Was wel effe wennen met die dikke prop tussen mijn benen. Ik liep nu echt als een babymeisje een beetje wijdbeens. Saskia showde mij voor haar vriend Bert in de woonkamer. “Kijk hier is onze dochter. Vind je haar niet mooi? Helaas heeft ze een incontinentieprobleempje en kan ze geen sexy slipjes aan en moet ze een luier dragen.”
Bert lachte en antwoordde “dan moet ik ze wel regelmatig controleren of ze niet verschoond hoeft te worden” Saskia antwoordde; “ja Bert bij deze dochter mag jij wel haar broekje uittrekken en aan haar billetjes komen” Klonk een beetje vreemd, net alsof Bert iets wilde met Saskia’s dochters.

Haar dochters waren ondertussen al in de twintig had Saskia mij verteld. Wellicht was het alleen maar Bert zijn fantasie. Ik stond voor Bert. Met zijn hand voelde hij onder mijn jurkje aan mijn dikke luierkont. Met de andere hand voelde hij aan mijn borst tegen het bhtje. Ik raakte opgewonden en reageerde zelfs als een meisje door een beetje mijn knieën tegen elkaar te drukken en in een te duiken.
Bert ging nu staan en drukte mij stevig tegen mij aan. “Vanaf nu ben ik geen Bert meer voor jou en moet je mij pappa noemen. Ok, Stefanie?” Ik antwoordde met “ja pappa”. Hij kneep met zijn stevige handen in mijn billen en masseerde mijn kruis.

Mijn slappe piemeltje en balletjes werden gekneed en rondgedraaid in de natte luier. Ik kreeg langzaam een stijve. Pappa Bert voelde het. Kneep nu keihard masserend op mijn eikel. Hij liet mij klaarkomen in mijn luier. Toen stopte hij.

Hij duwde mij naar beneden. Ik moest zijn broek open maken en zijn onderbroek omlaag trekken. Hij had een grote lul en veel schaamhaar. Stoer en volwassen. Saskia zat in de bank tv te kijken. Maar toch hield ze alles in de gaten wat gebeurde. Zat stiekem met haar hand onder haar jurkje in haar kruis.

Mijn eerste pijpervaring en beffen

Bert pakte mijn hoofd beet en stuurde mijn mond naar zijn eikel. Automatisch opende ik mijn mond en liet zijn eikel binnenschuiven. Het smaakte zout en naar pies. En een wat zoetige afscheiding. Rustig pijpte ik hem. Het was de eerste keer maar had al best wat filmpjes op internet bekeken hoe meiden een man pijpten.
Saskia zat zich te vingeren. Op een gegeven moment trok hij zijn pik terug uit mijn mond. Hij leidde mij naar Saskia. Ze trok haar jurkje over haar buik. Ik zag haar naakte schaamlippen. Stevig en kaal. Haar binnenste schaamlippen waren ook stevig en puilden uit.

Ik moest op mijn knieën voor haar gaan zitten en haar beffen. Nu ging Bert in de bank zitten kijken en ik deed flink mijn best en likte en zoog aan Saskia’s klitje en likte al haar geproduceerde afscheiding weg en slikte het in.
Ik hoorde Bert zeggen dat ik een goede dochter was. Zoals hij zich had voorgesteld hoe een dochter moest zijn die haar ouders goed kon verwennen.

Pappa wil al heel lang

Na een tijdje vond ook Saskia het genoeg. We gaan nu eens iets doen wat pappa al heel lang wil. Eens een keertje lekker een klein meisje neuken zei Saskia. Ga maar eens op tafel liggen. Ik gehoorzaamde en ging op de grote tafel in de woonkamer liggen en ik werd met mijn kontje tot de tafelrand geschoven. Mijn jurkje werd omhoog gevouwen door Saskia zodat de luier weer zichtbaar was. Bert kwam nu naar mij toe en maakte de luierplakkers open. Hij zei dat het er nat en smerig uitzag in de luier. Ik voelde mijn slappe pikkie ook vastgeplakt aan mijn balletjes zitten door mijn eigen sperma.

Het zat strak

Hij voelde in mijn poepgaatje. Saskia gaf hem een potje zalf aan. Bert smeerde een flinke klodder aan zijn vingers en duwde ze in mijn gaatje. Masseerde stevig. Steeds dieper. Toen met twee vingers. Hij maakte mijn gaatje wijd en ruimer.
Saskia kwam naar mij toe en hield mijn hand vast. Met haar boezem bukte ze over mijn hoofd en ik moest aan haar tepel zuigen. Als een baby probeerde ik melk te drinken wat natuurlijk niet lukte. Ondertussen was mijn kontgaatje leeg. Bert spreidde mijn benen weid uit elkaar, als een baby die verschoond moest worden. Totdat ik iets warms en vochtigs voelde drukken. Ineens een flinke stoot. Bert hard zijn grote pik in mijn kleine poepertje gestopt. Het deed pijn, het zat strak het voelde als ik openscheurde. Snel ging hij op en neer. Het was maar even maar leek lang te duren. Toen stopte hij, ik voelde zijn ontlading in mij. Hij trok zich terug.

Share this post