Vakantiepark

Je kent het wel samen met de hele familie een weekendje weg naar een vakantie park. Leuke dingen doen met z’n allen. Ook dit maal was het zo’n uitje. Helaas ik als vrijgezelle dame van 26. Erg spannend klinkt dat niet. Je moet je vakantie toch zelf leuk maken.

Het is etenstijd klokslag 18:00 en we zitten keurig op tijd in het restauran t om te dineren. Tijdens het kletsen kijk ik een beetje naar de mensen om me heen. Op het eerste gezicht niks bijzonders tot dat….. Daar ben je. Je komt het restaurant binnen en ook jij bent met de hele familie. Je leuke lach je leuke uitstraling en toch een tikje dominant. Mijn gedachten doen al een klein vreugde sprongetje bij je binnen komst maar hou me in en probeer me weer te concentreren op mijn gesprek. Na dat eenmaal het voorgerecht is geweest dwaalt mijn gedachten toch weer in een bepaalde fantasie met jou. Ik merk dat ik begin te staren…. Iets in mij zegt dat ik dat niet kan maken maar ik merk dat bij mij de remmen al iets losser gaan en hoop stiekem dat je ziet dat ik kijk. Ik vertel mijn gezelschap dat ik even moet toiletteren. Inmiddels is mijn oog op het toilet bordje gevallen die net ver van jou vandaan is. En ik ben blij dat ik gekozen heb voor dat korte jurkje die komt nu wel goed van pas. Ik loop langs je tafel en kijk met een glimlach je kant op. Je ziet me en lacht vriendelijk terug. Nadat ik van de wc kom loop ik netjes terug naar mijn tafeltje. Gelukkig ben ik in the picture! Mn trucje heeft gewerkt! Tijdens

Mijn wc bezoekje heb ik mijn ondergoed ook even uitgedaan. Ik vraag mijn oom op de hoek van de tafel even met mij van plek te verwisselen die bevind zich vlak bij een deur dan krijg ik wat meer frisse lucht en jij hebt mooi open uitzicht naar mijn prachtige benen en oeps misschien wel wat meer. Ik ga op zijn plek zitten en praat met mijn overbuurvrouw. Af en toe kijk ik langs haar heen om oogcontact met jou te krijgen. Hebbes! Af en toe lachen we in mekaars richting en ik doe een klein stukje mijn benen uit elkaar. Jou blik zakt langzaam naar beneden en mijn kutje word vochtig….. heerlijk die mooi ogen op mijn natte kutje gericht terwijl mensen niets vermoedend om ons heen rustig aan het avond eten zijn.

We blijven oogcontact houden en zie jou ogen regelmatig naar mijn vochtige kutje gaan. Ook ik kan bij jou zien wat er gebeurd en die harde paal in je broek daar kan ik niet meer op wachten. Die zou ik nu zo graag willen en maakt mij niet meer uit waar! Na het hoofdgerecht besluit ik even naar de hal te lopen tuurlijk in de hoop dat je achter me aan komt. En ja de boodschap is duidelijk het duurt niet lang of ik hoor voetstappen. Mijn hard gaat sneller kloppen. Ondertussen heb ik even snel gekeken wat de idealen plek zou zijn en heb een kamertje (kantoortje) gevonden die open is en waar niemand is. Ik kijk hoopvol naar het muurtje en ja ik zie je mooie koppie om het hoekje komen. Je ziet me en loopt mijn richting op. Ik ga je voorop naar het kamertje.

Eenmaal de deur dicht en je tilt me op zet me op het bureau en zegt tegen me dat je me gaat neuken zoals je nog nooit hebt gedaan. Dat als ik je zo uitlok vraag om problemen en dat ik die nu ga krijgen. Mijn kutje word zo nat van je woorden dat ik antwoord: neem me zoals je nog nooit iemand heb genomen! Je zoent me, je vingers naar mijn natte grotje en die gaan diep en hard naar binnen. Ik kreun langzaam ….. ik ga op mijn knieën zitten. Je pakt mijn hoofd en duwt je harde lul heerlijk diep in mijn keel. Af en toe knijp je mijn neus dicht… hmmmm heerlijk met mijn tong over je eikel en mijn kwijl langs je lekker lul. Je duwt me voorover en spreid mijn billen je neemt me heerlijk doggy eerst langzaam om mij te plagen en te laten squirten en dan steeds wat sneller ik kreun steeds harder en smeek je me nogmaals te laten komen! Je neemt me steeds harder! Je vinger lekker op mijn sterretje en je neukt me heerlijk klaar. Ik smeek je om mijn mondje vol te spuiten en dat doe je. ik neem je sperma heerlijk in mijn mond en lik je lul heerlijk schoon! Het vooruit zicht was een saaie familie vakantie maar door jou ga ik graag weekendjes weg!

Share this post