Warme lentedag

Warme lentedag

Waarom doen vrouwen dit soort dingen? Het geroddel, het uitgebreid bespreken van de dingen die misgaan bij een ander? Is dat wat ze nodig hebben om zich goed te voelen? Om even uit hun eigen saaie leven te stappen? Ze hoort veel over sleur. Ook op het gebied van seks. Ook zoiets. Als het gebeurt is het fijn, maar in de loop der jaren heeft ze het zo druk gehad met andere dingen dat het erbij in geschoten is. Dat was vroeger wel anders.

Met een gniffel herinnert ze zich de tijd toen zij en Marco elkaar hadden leren kennen. De vonken vlogen ervan af en ze konden geen genoeg van elkaar krijgen. Maar ja. Twee zwangerschappen en een hypotheek later was ze ook niet meer de vrouw die ze was. Om eerlijk te zijn was ze gaan balen van haar lichaam. Ze was nooit weer op haar oude gewicht gekomen en alles was niet zo strak meer.Met een zucht zet ze haar kopje in de gootsteen en besluit de tuin in te gaan. Het is al lekker warm voor een lentedag en ze geniet met gesloten ogen van het effect op haar lichaam. Haar gedachten dwalen af naar de buurman. Een jonge, sterke man, die samen met zijn vrouw en hun dochtertje naast hun is komen wonen. Soms hoort ze hoe ze seks hebben. Aan de kreten van de vrouw te horen weet de buurman wat hij doet. Tot haar schaamte wordt ze er de laatste tijd zelfs opgewonden van. Een gevoel wat ze een beetje kwijt was. Een keer had ze geprobeerd Marco te verleiden maar hij was te moe geweest. Teleurgesteld en beschaamd dat ze afgewezen was, was ze gaan slapen.

Ze gaat op het ligbed liggen wat in het gras in de zon staat. Het wordt al lekker warm en terwijl ze haar ogen sluit denkt ze terug aan de tijd dat de seks nog heftig, frequent en grenzeloos was. Opeens voelt ze twee handen haar buik. Met schrik opent ze haar ogen en kijkt recht in de bruine ogen van de buurman. Voor ze iets kan zeggen heeft hij haar mond met de zijne bedekt. Even bevriest ze. Wat gebeurt er? Maar dan besluit ze zich eraan over te geven. Zacht kust ze hem terug. Zijn handen glijden van haar gezicht naar beneden, haar schouders, naar haar sleutelbenen en verder naar beneden. Traag kneed hij haar borsten. Ze kreunt. De kus verdiept zich. Dan gaan alle remmen los. Ze trekt zijn shirt over zijn hoofd en begint ongeduldig aan zijn riem te trekken. Hij lacht zachtjes en trekt haar handen bij zijn kruis vandaan. Zijn ogen dulden geen tegenspraak. Hij kust haar nek en knabbelt aan een oorlelletje.

Genot golft door haar lichaam als hij moeiteloos al haar gevoelige plekjes weet te vinden. Het is nu niet meer alleen de zon die haar lichaam verwarmt. Ze voelt warme stromen door haar lichaam, een energie die ze al lange tijd niet meer gevoeld heeft. Hij kust heel haar lichaam. Geen plekje wordt overgeslagen. Zijn handen knopen haar degelijke blouse los en bevrijden haar borsten uit hun gevangenis. Zijn handen worden vervangen door zijn mond. Zachtjes verkend hij haar gevoelige tepels met zijn tong. Haar tepels worden bijna direct hard bij het contact. Zachtjes likt en zuigt hij haar tepels, daarbij haar borsten masseren met zijn handen. Ze begin onrustig te bewegen, wil hem voelen. Haar handen dwalen over zijn hoofd en kneden zijn nek. Hij kreunt zachtjes, wat een aangename vibratie veroorzaakt. Dan zakt hij verder naar beneden, naar haar navel. Hij plant zachte kusjes op haar onderbuik. Laat zijn tong even onder haar broeksband dwalen. Hij richt zich op en ontdoet haar snel van haar pantalon en slip. Zijn kussen zakken steeds verder af en al wat ze kan doen is met gesloten ogen genieten.
Dan voelt ze zijn mond op haar vagina. God, wat voelt dat goed. Bedreven verslindt hij haar en voor ze het doorheeft raast het orgasme als een tornado door haar lijf. “Neem me, alsjeblieft, neem me. Smeekt ze.” Dat laat hij haar geen tweede keer zeggen. Snel ontdoet hij zich van zijn kleding en trekt haar op zijn schoot. Hij stoot diep in haar en tilt haar billen op. Zachtjes schommelen ze heen en weer terwijl hij haar stevig vasthoudt. De beweging wordt steeds wilder, ongecontroleerder. Dan hoort ze hem gesmoord kreunen terwijl ze voelt hoe hij zijn zaad in haar lichaam schiet. Ook zij komt weer klaar. Hulpeloos klemt ze zich aan hem vast. Even blijven ze zo zitten. Dan legt hij haar zachtjes neer terwijl ze wegdoezelt.

Als ze een aantal uren later wakker wordt, durft ze bijna niet te kijken.  Ze verzamelt haar moed en opent haar ogen. Hij is weg. Met een mengeling van opluchting en teleurstelling staat ze op. Dan is ze verrast. Ze heeft al haar kleding aan. Nergens is bewijs te vinden van wat ze heeft ervaren, behalve een nat slipje. Is het dan een droom geweest? Ze hoort de voordeur opgaan. “Schat, ik ben thuis!”

Share this post