De Schaduw

De Veluwe. Al wandelend door het bos op weg naar de zandvlakte zie ik een man in de schaduw naast mij op het pad.

Geil in de natuur

Geschrokken kijk ik om en kijk ik recht in zijn ogen. Hij is half ontkleed en bezweet en de mannelijke geur in combinatie met de natuur geilt me ontzettend op. Samen lopen we verder en met hallo en hoi kom ik in gesprek. Het gaat nergens over en we observeren elkaar al pratende. Opgewonden door zijn spiermassa fantaseer ik over zijn neukkracht. Zou hij mij klaar krijgen? Zo te zien wel.

Lustgevoelens beginnen in mij op te wellen. Dat katachtige, lenige lichaam wil ik voelen. De koepel is dichtbij en ik denk eraan hem daar naar binnen te lokken. Ik zeg: “Ik ken een rustplek, ga je mee?” Ik denk: loop mee, loop mee en natuurlijk loopt hij mee.

Dierlijke verlangens

Op het mos ga ik languit liggen en hij betast mijn kont en ik de zijne. Een instinctief en dierlijk verlangen wordt meester over mij en ik geef me over aan zijn geiligheid. Ik geniet met volle teugen van zijn penetratie. Wild en hijgend beminnen wij elkaar… Na afloop liggen we uitgeput naar de lucht te staren en zijn we één met de natuur.

Dit lekkere en spannende verhaaltje is geschreven door DANA international. Deze lekkere cambabe houdt wel van spannende avontuurtjes. Wil jij haar volgende spannende avontuurtje zijn? Bel haar snel…

Share this post