Gezelschap tussen het werk door

Gezelschap tussen het werk door

Er gaat geen dag voorbij dat ik onderweg ben en diplomatiek moet zijn ten opzichte van het top bedrijf waar ik voor werk. De mannen in mijn omgeving zien mij als een bitch, omdat ik zakelijk gezien, harde beslissingen neem, waar zij niet altijd erg blij van worden. Alles in het belang van mijn baas.

Omdat ik best wel veel onderweg ben, is het lastig om een vaste relatie met iemand op te bouwen in de vorm van huisje boompje beestje. Ik heb dus nu gekozen om opzoek te gaan naar een man, die een latrelatie verkiest boven alle andere vormen.

Ik heb de mogelijkheid jou af en toe mee te nemen in de luxe hotels waar ik verblijf, maar je moet wel weten, dat ik dan in de avonden/nachten, behandeld wil worden als jouw sletje en kan genieten van enorme heftige vrijpartijen, waar mijn collega’s van zouden smullen, omdat ik dan totaal niet meer die strenge zakenvrouw ben. Ik ben dan jouw sletje en pijp je, jij neukt mij, met een lichte drang, waar ik alleen maar geiler van word. Je steekt je paal in mijn mond en licht dwingend, glijk je diper en dieper, en noemt me jouw sletje, hoertje tot ik niet meer weet wat er gebeurt en we gaan verder en verder. Jij bent de baas en bepaald wat er gebeurd, ik volg en zal je laten genieten, omdat ik daar zelf ook ontzettend geil van wordt. Uiteindelijk eindigens we in een spetterend orgasme met elkaar en zien we vanzelf of sletje nog zin heeft om door te gaan.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben verder heel normaal, maar dit is wat ik in mijn leven wil toevoegen!

Ga jij met mij mee op reis?

Share this post