De sexy fysiotherapeut – Deel IV

De sexy fysiotherapeut – Deel IV

Hier het vierde deel van het avontuur van Roberto met zijn geile Linda. Hij heeft een geil pakketje voor haar besteld…
Lees hier deel 1, deel 2 en deel 3

Linda was snel helemaal in dromenland en ik had toch zeer veel moeite om slaap te pakken met deze bloedmooie meid naast me. Vorige week kon ik alleen nog maar van haar dromen en kreeg ik een flinke, harde bult in mijn broek bij de gedachte aan wat voor vrouwelijk schoon ze verborgen hield onder haar kleding.

Dat weet ik nu maar al te goed en voel me de koning te rijk met deze beauty naast me in mijn heerlijke bedje. Ik heb daar graag meerdere nachten niet slapen voor over hoor en wat een feest dat ze zonder dan ook maar een klein slipje met dat perfecte mooie kleine hockey-kontje naast mij in bed ligt. Heerlijk, volle vaart in dromenland.

Ik heb dit nog ooit eerder meegemaakt, dat die perfecte borsten van haar zo fier en lang overeind blijven staan. Ze ligt op haar prachtige kleine billetjes die echt, maar zeer mooi en de juiste verhouding hebben met het haar prachtige slanke lijfje. Super gewoon dat dit mij nu weer eens overkomt en ik heb meer dan veel plannen voor het vrije weekend van ons twee.

Linda schrikt wakker

Linda schrikt zich een hoedje en veert direct op met een paar fiere en heerlijke volle knopjes op haar mooie C-borsten. “Hoe laat is het?”

“Geen paniek, niks aan de hand en ga nu maar eens lekker slapen.”
“Nee ik moet erg nodig naar het toilet en ben bang in het donker. Ga even met me mee lieverd als je wilt. Ik heb geen enkel idee waar ik kan plassen.”

“Ik heb gewoon veel te veel drank op. Ik moet ook gewoon nooit meer een druppel drank drinken!”
“Geen stress schatje, komt allemaal weer goed.”
Ik kijk naar het mooie, kleine dunne streepje van haar waar door de vele alcohol die deze bloedmooie beauty op heeft totaal geen weet meer heeft dat haar tampon nog er in zit.

Door haar kracht en sportieve benen en bekkenspieren plast zij hem direct gewoon naar buiten toe.
“KUT, ik had de tampon nog in mijn kutje zitten!” Met mijn enige heldere moment grijp ik de tampon van haar uit de pot en doe hem keurig in een wc-papiertje.

“Mmm, wat ben je toch een grote schat voor me dat je dit kleine ongemak weer voor me oplost!”
Loop met Linda in mijn armen naar de slaapkamer en leg haar als een prinses op haar paar heerlijke billetjes en zoen haar recht op haar mondje en wens haar een lekkere nacht toe.

Dromen van het geile pakketje

“Ga nu maar eens lekker dromen van een mooie en sexy outfitje voor de grande opening van de fysio-praktijk komende week.”
“Ja,” en een klein kreetje en ze was totaal weer in een heerlijke en diepe slaap met nog steeds dikke, volle harde spenen op haar prachtige mooie rondingen.

Ik ben echt met stomheid geslagen dat deze bloedgeile en mooie meid zolang knalharde knoppen houdt aan haar paar prachtige mooie ronde vormen. Ik heb toch ook zelf nog een paar uur mijn ogen dicht kunnen doen en word bruut wakker gebeld door de komst van een geile pakketje waar ik alles van af weet natuurlijk.

Ik heb direct mijn ochtendjas aan gedaan en hem opengedaan via de intercom. Ik was toch net even sneller bij de deur dan dat hij haar had wakker had weten te bellen. Ik hoor een wc door trekken op mijn badkamer en weet dat Linda wakker is.

Ik kom naar de keuken gelopen waar de oven aanstaat waar heerlijke, werkelijk ovenverse chocoladebroodjes en verse croissantjes in liggen te bakken. “Wow, wat een heerlijk luchtje ruik ik hier schatje, wat een puur verwenmoment op deze prachtige eerste dag van het weekend.”
“Voor wie is dat geile pakketje, vraagt ze.”
“Kijk maar eens goed welke naam er op het etiketje staat.” zeg ik haar met een volle glimlach op mijn koppie.
“Hoe kan dat nu weer?” Linda leest haar eigen naam met een geheel ander postcode en adres. “Komt dat soms doordat jij gisteren even bezig was?”

Linda opent het geile pakketje

“Ja, slimme meid ben je toch! Mmmm, wat een erg lekkere broodjes zijn dit.”
“Ja, kan me echt niet schelen hoor, dat ik vol onder de heerlijke kruimels zit. Heb jij zo ook weer wat te doen. De laatste chocoladekruimels lekker ervan vanaf te zuigen en likken, lekkere bink van me. Oooh, wat ben je toch een klein gemeen mannetje zeg. Mmm, onwijs lekker zuig je de heerlijke kruimels van mijn dikke, stijve harde knopjes af.”
“Zie je nu wel dat je zelf ook wel weet dat je keilekkere, dikke mooie tepels hebt daar!”

“Ja, maar wat is er nu fijner dan dat je ventje dat nog eens lekker extra tegen je zegt! En het ook eens mooi en heerlijk bevestigd wordt door de mooiste en lekkerste man van de praktijk, die nu mijn klant is geworden. Ik heb jou gewoon maar in mijn klantenbestand gezet.”

“Mag ik het geile pakketje openmaken?” Als een kleine meid zo blij is ze! Binnen een paar tellen heeft ze door heeft wat voor stoute dingen erin zitten. “Ooo, wat een paar prachtige strings en bijpassende BH’s zitten er in het geile pakketje!” Ze is totaal door deze actie van slag en geeft een mooi showtje.

“Wow, wat is dit superlekkere zachte stof schat! Ik voel echt niet dat ik wat aan heb. Mmm…”

Ze wordt er helemaal opgewonden van

“Het staat je nog beeldschoon ook” en ik kijk mijn ogen uit. Dat het de perfecte maat is heb ik maar een klein beetje moeten gokken, wist wel ongeveer de maat was maar pakt goed en juist uit. “Ik vond deze kleur ook wel op een erg mooie manier passen bij je werk en hockey outfitje.”

Linda springt me om mijn nek en knuffelt me eens heerlijk en doet het leuke setje zo meteen aan. “Als jij het ook goed vindt natuurlijk? Ik ben er onwijs blij mee. Ik koop dit erg dure merk nooit voor mezelf hoor.”

Ik vraag Linda nog eens een keer echt goed in het doosje te kijken. Ik weet echt wel bijna zeker dat er nog meer fijne en leuke sexy dingen in moeten zitten. Volgens met mailtje op mijn iPhone… “Jaaaa, jij bent echt niet goed bij je hoofd Robert!”

Drie kleine geile pakketjes zitten als surprise in knalrood papier ingepakt. “Mmm, wat zou daar nou toch eens in zitten?” vraag ik met een vragende blik.

“Deze jurk had ik al lang eens willen kopen, maar heb er nooit het figuur voor.”
“Doe eens een keer even gewoon! Kijk eens even hoe je erbij loopt en je staat met een kletsnat plekje in je string.”

“Mmmm, mijn kutje is weer kletsnat er beregeil. Ik heb jouw paal hard nodig in mijn kutje. Oooo, zo lekker voelt dat. Mijn keiharde tepels prijken recht door het satijnzachte BHtje heen en laat weinig meer te wensen details over hoe superheet en geil ik weer ben!”

Linda staat nu spiernaakt met totaal lekkend klein, vochtig druipend grotje waar echt waar vele vochtige dikke parels op te zien zijn. Ooo, wat is het toch fijn en heerlijke om zo geil te zijn…

Share this post