De sexy fysiotherapeut – deel II

De sexy fysiotherapeut – deel II

Deel 1 van dit spannende verhaal vind je hier… In dit deel maakt ze goed kennis met mijn dikke, stijve lul.

Ik had ineens helemaal geen last meer van mijn pijnlijke hamstring sinds het meer dan mooie en meer dan goede, heerlijke werk van deze blonde fysiotherapeut.

Ik had deze topmeid al een paar keer met dat goddelijke lichaam heen en weer zien lopen. Het was meer dan een prachtige en schone etage waar deze net afgestuurde fysiotherapeut woonde en ik kreeg te horen dat ze toch  ergens moest wonen en beginnen…
Linda was onwijs blij dat ze kon blijven op deze praktijk doordat er veel meer klanten waren gekomen dan verwacht. Dit was  een prachtige kans om haar eigen klantenkring op te bouwen.

De prachtig mooie Linda

“Geweldig dat jij de mooiste en lekkerste bink was die ik tot op de dag van vandaag mocht behandelen en wilde dan ook graag  wat meer van mezelf bloot geven en gaan laten zien. Ik had het wel door hoor, hoe je telkens mijn billen bekeek en mij zat op te nemen terwijl ik de oude mannetjes en bejaarde dames weer eens met hun mobiliteit hielp na zware ingreep.” Linda was na de heerlijke eerste keer echt klaargekomen door mijn befkunsten. Ze was nog maar weer net met beide benen op de grond  gekomen en nog niet helemaal helder in haar prachtige blonde koppie. Ik had wel nog steeds uitzicht op een prachtige mooie Linda in evakostuum.
“Mmmm, bevalt het uitzicht nog wel een beetje?”

“LIEVERD! Kan bijna niet beter hoor!” en ik kreeg een heerlijke naakte body van haar tegen mijn slanke sixpack aan gedrukt. “Mmmm, kan zo wel uren tegen je aan blijven staan hoor. Oooo, zo lekker mannetje kan deze lul niet even lekker ergens naar binnen komen?”

Mijn dikke lul komt maar tot de helft bij haar binnen

Mijn dikke lul komt direct klaar

Ik trek Linda in volle vaart op mijn benen en stuur mijn staaf met een snelle draai tussen haar nog vochtige benen. Ik voel dat ze nog niet helemaal droog is tussen dat prachtige smalle gleufje. “Oooo, deze paal is zo heerlijk!” Mijn dikke lul komt maar net tot de helft naar binnen bij haar. Ik zie in de blik bij haar prachtige blauwe kijkers dat ze nog niet heel veel ervaring heeft met het mannelijke vlees daar… Linda vraagt mij zeer voorzichtig naar  het contact met meisjes bij mij en ik ben een open boek. Ondanks dat ik vroeger wel eens een paar meiden heb gepakt sta ik alweer anderhalf  jaar droog. Ik zie een zeer zekere opluchting in haar prachtige kijkers.

“Je bent sinds mijn opleiding de eerste knul die mij  echt weer eens kan laten genieten van sex…” Linda duwt haar prachtige kleine kontje in volle vaart naar achter en zit nu echt voor de eerste keer vol op mijn paal. Zo, dat vliesje is er nu ook echt aan. We gaan samen op een heerlijke manier heen en weer. De slurpende geluiden gaan over in kreunen en heerlijke  gillende kreten. Linda gaat echt totaal los op mijn lul.
“JAAAAA!” binnen korte tijd gillende oerkreten en stoten we ons samen op een ongekend en knallende  manier klaar. Ik voel veel vocht bij haar vrijkomen en zie een volle straal water naar buiten komen bij Linda.

 

“Ik wil weten hoe lekker warm zaad uit jouw lul voelt”

“Sorry, ik wist echt niet dat ik zelf  op een spuitende manier kon klaarkomen! Mmmm, zo een lekkere dikke lul, dat heb ik nog ooit  gehad. Ik weet wel verhalen van mijn vriendinnen dat als je goede en heerlijke seks krijgt, dat je dan spontaan kan komen. Nou, dat is dan ook weer een fijne en lekkere ervaring die jij mee geeft… Nu wil ik ook graag weten hoe lekker warm zaad voelt! JAAA!” Ik kom bijna direct tegen haar zeiknatte klitje, in volle vaart klaar in haar heerlijke hete kutje.

“Wat is dit een onwijs goed en heerlijk warm gevoel  dat de lekkerste bink van mijn praktijk mijn kutje eens lekker weet te vullen en in volle vaart vult met warm mannenzaad”. Linda staat op en loopt totaal leeg doordat ze  heerlijk op haar eigen bedje lag en totaal geen weet had van het vele vocht dat er  bij haar eerste keer spuitende  manier van klaarkomen nog niet allemaal was weggelopen. En dan ook nog eens  het vele mannelijke zaad dat mijn lul had verlaten tijdens het mooie en heerlijke intieme genot wat we samen hebben gehad. Het hele kleine, dunne  schaamhaar streepje was totaal als een vijver zo nat. Mijn dikke witte zaadcellen zaten als dikke, volle, lekker klodders aan haar dunne streepje geplakt.

Mijn sperma zit in haar dunne streepje geplakt

Linda kijkt eens in haar spiegel op haar kledingkast en weet even geen woord uit te brengen van deze heerlijke seks met mij.  Dat is een klein wonder hoor, normaal is zij toch niet zo snel op haar mondje gevallen. “Mmmm, wat sta je er weer echt heerlijk beeldschoon bij.” Ik kijk haar eens aan met een blik in mijn ogen van puur genot en voel meer voor deze heerlijke meid dan niks. “Oooo, lieverd wat doe je toch in godsnaam allemaal met mij?Eerst breng je me met je tong en handen op deze  knallende manier klaar…

Ongekend wat jij teweeg weet te brengen bij mijn vrouwelijke dingetjes, maar echt niet gewoon zo geil. En op een onwijs lekkere manier, dat is voor mij niet normaal hoor. Ik heb een piepklein en mooi dun streepje met een prachtige dikke, witte laag sperma erdoorheen van jou. Als dit geen echte warme band brengt tussen twee mensen zoals jij en ik dan weet ik het ook niet meer.”

Je bent de vrouw van mijn dromen

Ik grijp haar  prachtige  jonge body beet en breng haar in mijn armen en loop met haar in mijn armen naar  de  douche. “Oooo, ik loop echt totaal leeg nu. Ik voel echt waar heel veel  vocht naar buiten komt lopen. Aaah, op zo’n   geweldige manier als  je dit teweeg weet te brengen bij mij.” Ze staat op mijn grote voeten met haar kleine, maar mooie maatje 38 van schoenen en kleding. Ik zie haar echt nu puur natuur, met een fonkelende blik in haar oogjes. “Mannetje, wat doe je toch op een heerlijke manier mijn minitieten wassen.”

“Doe eens normaal schat, alles aan jou is perfect in verhouding tot in de perfecte details hoor! En doe niet zo minderwaardig, je bent beeldschoon met een mooie en kleine C van borsten. ”
“Hoe  weet je dat nu weer?”
“Gewoon eens een stiekeme blik in je BH. En weet één ding: je bent wel de meid van mijn dromen hoor!”
“Mmm, je bent zo groots mannetje, dat je mij op zo’n liefdevolle manier pakt en verzorgt. Dat is precies wat ik zoek in een jongeman als jij.” Ik droog haar netjes af en ik krijg de eerste op een onwijs lekkere manier van  haar  terug.

Ze zuigt mijn lul nog eens klaar onder de douche

Ze kruipt op haar hurken en zuigt mijn staaf tot een volle, dikke, stijve eikel en neemt hem voor mijn en haar eerste keer in volle vaart in dat geweldige mondje van haar.  “Oooo, mmmmm, aaaaah, dit  is de  lekkerste worst die ik ooit heb mogen proeven en pijpen!” hoor ik Linda zeggen. Ik weet echt niet wat me overkomt en een paar tellen later moet ik het haar gaan zeggen… of  niet.

Linda voelt echt alles perfect aan en smeekt mij in haar mondje  klaar te komen. We kijken elkaar eens aan en weten beiden dat er nog maar heel erg weinig nodig is. Ik kom bijna gelijk klaar als haar tongetje op een lekkere manier mijn volle, ronde koppie van mijn eikel weet aan te raken. “Ja schat, laat het komen!” Mmmm, het vele warme en volle zaad spuugt mijn lul uit en ik weet een ding wel: dat zullen dikke en volle stralen worden die vrij komen. “Wow! Dit is zo lekker eens  je eigen ventje zijn zaad te proeven en op te zuigen, lieve schat!”

“Kom, we gaan zo eens samen naar de Bistro bij mij op de hoek. En daarna kunnen we direct lekker bij mij blijven slapen.”

Hoe het werkelijk verder gaat tussen ons lees je snel…

Share this post