De sexy fysiotherapeut – deel III

De sexy fysiotherapeut – deel III

Deel 1 van dit verhaal vind je hier en deel 2 vind je hier… Geniet van het derde deel van dit heerlijke, geile verhaal met sexy fysio Linda.

Het was echt een heerlijke en zwoele zomeravond en ik kon mijn geluk wel van de daken schreeuwen. We hadden samen een lekkere en heerlijke avond en we genoten van de prachtige, net nieuw geopende bistro.

Gebruik nu de kortingscode SEXVERHALEN2019 op Thuis.nl om 10 Euro korting te krijgen.

Een gevoelig klitje na de seks

Linda zag er weer eens uit om door een  ringetje te halen met een prachtig zomerjurkje aan. Alleen ik wist dat ze echt geen stukje stof onder aan had tijdens het eten met mij… Ze had een zeer gevoelig en totaal  aangedaan   klitje van de heerlijke seks die we bij haar op haar etage hebben gehad en ik weet maar al te goed dat er nu geen vocht meer naar buiten kan lopen doordat ze een, wel  zo prettig voor haar, een tampon in haar poesje heeft zitten.

Linda kijkt mij met een heerlijke glimlach aan en ik zie een waar vuurwerk in haar prachtige blauwe kijkers. “Mmmm, mannetje toch! Vertel de ober eens wat je wilt drinken.” Een heerlijke grote fles champagne bestel ik om het fijne en prettige samenzijn verder een vervolg te geven. Linda zegt: “Weet je wel wat dat allemaal kost?” Maar het is onze eerste avond samen uit en dat mag gewoon wat kosten toch? We moeten er gewoon eens lekker van genieten. Na een flinke slok krijgt Linda meteen een blos op haar prachtige wangen en daar blijft het niet bij.

Haar tepels komen omhoog van koude drank

“Wow, dit is echt een heerlijk drankje schat!” en ik zie direct dat haar heerlijke borstjes er ook van genieten. Door de grote, koude slok komt er spontaan weer leven in haar perfecte, mooie borsten.
“Sorry hoor mannetje, dat heb ik ook altijd als ik met de meiden van hockey wat te vieren heb. Na een flinke slok komen mijn tepels direct in volle vaart naar buiten knallen. Dat ding van jou heeft ook lekker mijn kutje in volle vaart eens flink enorm gevuld en op een heerlijke manier mijn vliesje stuk gemaakt.” We krijgen er beide een flinke kleur van en ik vraag haar of ze vanavond lekker met mij mee naar huis gaat.
“Maar ik heb helemaal geen ander kleedje bij me!” Ik overtuig haar om gewoon lekker mee te gaan en we zien wel hoe we dat morgen weer oplossen.

Zij bestelt nog een drankje en ik ga nog even naar de WC en vraag onderweg de nota.
Als ik terug kom pak ik mijn lekker schat eens lekker vast van achter bij haar heupen. Ik voel direct dat ze zich rot schrikt, maar met een kus op haar mondje is het weer goed gemaakt.
Linda wilt ook nog even naar de WC en pakt haar tasje mee. Ik krijg een mooi en liefdevolle blik en ik weet genoeg. Ze heeft zin in seks.
We hebben de avond van ons leven samen en we gaan met een heerlijke, volle buik met de taxi naar mijn flat, aan de andere kant van het dorp waar zij woont. Ik had zelf ook flink wat drank op en ik wilde het risico niet lopen met zo’n schoonheid naast me.

Ze is hier nog nooit geweest

Linda is nog nooit in dit deel van het dorp geweest en weet hier echt niet waar ze terecht komt. We stoppen op een parkeerplaats pal onder mijn woonkamerraam vanwaar ik uitkijk op de winkels.
“Waar ben ik nu?” vraagt Linda van schrik. “Hier woon ik nu schat!” “Wow, wat een eer dat ik hier eens mag rondkijken.” Ik sla gelijk een arm om haar heen en we lopen via de voordeur naar de lift en zoen haar eens lekker vol  op haar perfecte, mooie roze lippenstift.
“Ik heb die speciaal voor jou opgedaan lekkere bink van mij. Ik weet ook wel exact wat ik mooi vind schat. Ze kijkt rond met open mondje “Wat een prachtige locatie met veel lichte kleuren. Precies alles wat ik ook mooi vind. We gaan eerst maar eens lekker samen een heerlijke douche voor de seks nemen lijkt me zo…”

Linda  is in korte  tijd tot een spiernaakte beauty met echt een paar prachtige, volle naar voren komende heerlijke tepels die meer dan duizend woorden spreken. “Ooo, die lekkere pik van jou is straks weer voor mij hoor  Roberto!” Ik ben nog maar net helemaal naakt en ik krijg op mijn balzak en paal de heerlijkste paar handen die ik me maar kan wensen.
“Wat ben je toch een heerlijke hete geile meid!” Zonder dat ze iets terug zegt komt haar mondje direct weer tot actie. Aaah, deze meid weet echt wel wat een man als ik heerlijk vind tijdens de seks en zonder dat ik wat kan zeggen komen haar heerlijke kleine hockeyhanden mijn ballen pesten en plagen.

Ze zuigt mijn laatste zaad naar buiten

“Ooo, wat ben je toch een heerlijk compleet mannetje.” hoor ik haar zeggen. Ik kan maar met enige moeite iets over mijn lippen krijgen en bijna gelijk pakt ze het ronde bolle koppie van mijn eikel tussen haar perfecte, net opgedane lippenstift, en pal onder de ring tussen de bolle eikel van mijn pik en het begin van mijn staaf zuigt ze als een jong godinnetje mijn overige laatste zaad naar buiten toe.
“Superman ben jij, dat jij  binnen paar uurtjes weer zoveel sperma kan laten komen!”
“Nee, dat is allemaal door jouw heerlijke zuig- en pijpkunsten schat.” Totaal onverwacht laat ik de laatste paar druppels op haar perfecte mooie knalharde tepels komen.
“Mmmm, dat is zo heerlijk!” en met haar twee middelste vingers grijpt ze het dikke witte papje op en likt het zelfverzekerd op met haar tongetje en zuigt het heerlijke dikke zaad zo naar binnen en slikt het door. Oooo!

“Dit is nog veel lekkerder dan de duurste en mooiste fles wijn lieverd van me.” Met mijn snelle manier van handelen trek ik in een vlugge snelle ruk haar tampon naar buiten en zie direct met een vlugge blik dat ze alweer  lekker nat en flink in de stemming is voor de laatste wip van deze eerste heerlijke avond samen. Ik druk  haar met passie en op een tedere manier op mijn heerlijke boxspring bedje en lig met haar prachtige koppie naar het hoofdeinde toe. Ter hoogte van haar prachtige, kleine en smalle taille een paar heerlijke en hoge kussentjes zodat haar kontje en mooie kale poesje op de perfecte manier open en bloot staan voor een ongekende manier van standje 69.
Ze mag opnieuw kennismaken met mijn knalharde dikke pik die alweer totaal klaar is voor de laatste ronde seks met haar van deze dag.

Ze komt weer spuitend klaar

“Oooo, mmmmm, aaaaaah! Mijn pik is zo dik en groot dat ze na twee of drie keer volle diepe stoten na standje 69 als een kanon weer  spuitend klaarkomt. Daar heb ik natuurlijk rekening mee  gehouden en ik heb een paar  dikke badlakens klaargelegd. Ik weet dat het een flinke natte kledderboel kan worden door deze heerlijke hete en geile meid. Ik zie nog eens voor de tweede keer het hele boeltje naar buiten komen spuiten en met vele stralen nog meer dan eerst. Een geweldig mooie aanblik. Ik proef en lik haar prachtige kut eens lekker droog en het smaakt erg fijn. Beslist niet heel erg verkeerd, dan weet ik dan ook weer. “Mmmmm, jij smaakt heerlijk lieve schat van mij. We hebben wel een klein probleempje, ik heb geen tampons…”

Ik trek mijn trainingsbroek aan over mijn blote kont en loop naar de avondwinkel voor tampons. Ik koop een wit klein stringetje voor haar voor de nacht. Maar dat kon ik vergeten, want ze slaapt naakt en ze verwachtte hetzelfde van mij. Ze vroeg me de tampon tussen haar kutlipjes te stoppen en dat lukte me in één keer.

Binnenkort lezen jullie hoe mijn eerste nacht met Linda verliep…

De sexy fysiotherapeut – deel III
4.5 (90%) 18 vote[s]

Share this post