Mijn achterneef

Ik had die ochtend nergens echt zin aan om te doen. Ik had koffie gedronken en besloot om te gaan zien of er iemand was om even gezellig mee te chatten. Al snel had ik iemand gevonden en nu vlogen de uren om. We stelden ons eerst aan elkaar voor. De man heette Ronald, was net als ik getrouwd en werkte vaak thuis. Hij was 5 jaar ouder dan ik ben. Het gesprek liep al snel de sex kant op. We vertelden elkaar wat we zouden doen bij elkaar.  Opeens vroeg hij of ik ook een webcam had. Die had ik en hij dus ook. We deden hem aan en vanaf dat moment ging het er heerlijk heet aan toe. Al snel waren we beiden naakt. Hij was zichzelf aan het aftrekken en ik had mijn vibrator erbij gepakt. We gingen helemaal in elkaar op en chatten eigenlijk ook niet meer. We hadden nu genoeg aan de beelden.

Wie staat er achter je?

Opeens vroeg Ronald aan me wie er achter me stond. Ik lachte en zei dat die grap niet doorging. Ik had de achterdeur op slot dus niemand kon erin komen. Hij hield echter vol dat er iemand stond. Toen keek ik toch stiekem en kreeg de schrik van mijn leven. Er stond inderdaad iemand achter me, mijn neef, Thomas die wel vaker even langs komt. Ik wist niet waar ik kijken moest en kreeg een kleur.  Ik probeerde mijn kleren snel weer aan te doen, maar Thomas hield me tegen.  Hij vertelde me dat ik een heerlijk geil lichaam had en dat hij er een stijve van had gekregen. Ik vroeg hem of hij al lang stond te kijken. Hij trok zijn broek naar beneden en zei dat hij er lang genoeg had gestaan om zo’n harde lul te krijgen.

Thomas is net 18 geworden

Ik bedacht dat ik de cam ook nog aan had staan en Ronald dus alles kon volgen. Ik begon wel zin in Thomas te krijgen en vroeg hem hoe oud hij nu was. Hij was de vorige dag net 18 geworden, vertelde hij me en hij zei erbij: oud genoeg dus om met een tante te kunnen neuken. Hier kreeg hij zelf een kleur van. Maar ik voelde dat hij het wel meende.

Ik kreeg zelf ook wel zin om met een echte lul te spelen in plaats van er alleen via de cam naar kijken. Ik vroeg of Thomas er bezwaar tegen had dat Ronald mee kon kijken op de cam, dat maakte hem niets uit. Hij stelde zelfs voor om een lekkere show voor Ronald op te voeren. Ik tikte dit nog even snel naar Ronald en zette erbij dat ik vanaf dat moment niets meer neer zou zetten in het chatscherm. Ronald maakte dat totaal niets uit. Hij was van plan heerlijk van ons te gaan genieten.

Er komt een droom voor hem uit

PietaOndertussen had Thomas zich helemaal uitgekleed en stond achter me mee te lezen en te kijken naar Ronald, die nog steeds een harde paal had. Toen Thomas had gelezen dat ik nu van hem wilde genieten ging hij los. Hij kwam achter me staan en duwde zijn lul tegen mijn rug aan. Hij boog zich voorover en begon me op een heerlijke manier in mijn nek te zoenen. Ik kreeg er overal kippenvel van, zo lekker. Langzaam likte hij mijn oorlel en fluisterde in mijn oor dat ik hem zo geil had gemaakt. Hij geilde al veel langer op me en nu kwam er voor hem een droom uit.

Ik genoot intens van hem. Hij draaide ondertussen mijn bureaustoel om en kuste me op mijn mond. Niet gewoon een klein kusje zoals normaal tussen tante en neef, maar een heerlijke diepe tongzoen. Mijn hand ging ondertussen op onderzoek uit en ik raakte zijn stijve lul aan. Er ging een schokje door Thomas heen en hij smeekte me om door te gaan. Ik liet heel langzaam mijn vinger bij zijn eikel langs en voelde dat er al lekker wat voorvocht zat. Ik duwde hem een klein stukje van me af, haalde met mijn vinger wat voorvocht van zijn eikel af en likte dat voor zijn ogen van mijn vinger af. Het leek of hij er nog geiler van werd. Ik duwde hem een beetje anders, zodat Ronald ook kon zien wat ik ging doen en begon met het puntje van mijn tong zijn eikel te likken. Thomas genoot ervan met zijn ogen dicht. Ik zag uit een ooghoek dat Ronald zich harder en harder begon af te trekken. Ik haalde met zin af en toe zijn staaf uit mijn mond en ging er langzaam langs met mijn tong.

We komen allemaal heerlijk klaar

Thomas fluisterde dat ik nu echt even moest stoppen, hij wilde nog niet klaarkomen en als ik doorging gebeurde dat wel. Ik plaagde hem een beetje en zei dat hij vast wel 2 keer kon komen. Hij grinnikte wat en zei dat ik dan mijn gang maar moest gaan. Dat hoefde hij maar 1 keer te zeggen. Ik boog me weer voorover en nam zijn paal weer in mijn mond. Nu gingen mijn handen naar zijn ballen toe en die streelde ik zachtjes. Ik begon hem stevig te pijpen terwijl mijn handen bleven bewegen. Thomas begon heerlijk mee te bewegen in mijn mond. Het duurde niet lang toen hij met een luide kreun klaar kwam. Hij spoot al zijn zaad heerlijk in mijn mond en ik slikte alles voor hem door. Ik zag dat Ronald ook bijna zo ver was. Hij zat te rukken aan die lekkere paal van hem.

Thomas draaide mijn stoel nu weer anders zo dat ik met mijn natte kut voor de cam kwam te zitten. Hij trok mijn lipjes uit elkaar en ging daar met zijn vingers heel langzaam bij langs. Ik voelde mijn eigen geil bij mijn lippen langs stromen. Dit was voor hem het moment om me op een heerlijke manier te gaan beffen. Hij duwde zijn tong diep in me en met zijn vinger streelde hij mijn klit. Dit was super, ik moest er om denken dat ik het niet uit ging schreeuwen van genot.  Toen ik bijna kwam stopte hij even en draaide de rollen om. Nu vingerde hij me diep en begon met zijn tong met mijn klit te spelen. Dit was teveel. Nu hield ik het echt niet meer. Ik kwam spuitend in zijn mond klaar.

Ik pufte even wat uit en kon nog net zien hoe Ronald ook heerlijk klaar zat te komen. Zijn zaad spoot bijna in zijn gezicht. Hij had zijn ogen erbij dicht.

We komen alledrie nog een keer

Thomas en ik keken elkaar aan en ik zag aan zijn ogen dat hij ook nog wel zin had. Op datzelfde moment vroeg Ronald of we ook nog lekker gingen neuken. Thomas zijn lul was al weer op volle grootte en ik wilde ook nog wel een lekkere jonge lul in me voelen. Thomas trok me omhoog van de stoel af en ging zelf zitten. Hij draaide de stoel weer zo dat Ronald genoeg kon zien. Zijn pik stond alweer fier omhoog en ik was nog heerlijk nat. Ik ging voor hem staan en duwde eerst een harde tepel in zijn mond. Hij begon erop te zuigen als een klein kind. Ik liet me ondertussen over zijn harde paal glijden en begon zachtjes op hem te rijden. Ik voelde zijn ballen tegen mijn kont aan komen, waardoor ik nog geiler werd en hem nog harder begon te berijden. Thomas liet mijn tepel niet meer los maar zoog er steeds harder op. Op het moment dat ik bijna klaar kwam beet hij er zachtjes in. Dat was echt zo geil. Ik kwam er echt superlekker door klaar. Niet lang daarna spoot ook Thomas zijn zaad diep in me.

We keken tegelijk weer naar het computerscherm en zagen dat Ronald ook alweer zover was. Hij had met een hand zijn ballen beet en met zijn andere hand trok hij zichzelf heerlijk af. Weer spoot zijn heerlijke zaad eruit. Deze keer tot zijn navel.

We hadden alle 3 heerlijk genoten. Thomas moest weer verder maar beloofde me snel terug te komen. Ik sloot de deur achter hem en nog geen tel later ging de deurbel. Het was Thomas weer. Hij lachte van oor tot oor. Hij was vergeten waar hij voor kwam. Zijn moeder had gevraagd of hij een keukenmachine op wilde halen bij mij…

Heb jij ook zin in zo’n spannend avontuur achter de cam? Dit geile verhaal komt van webcambabe Pieta, advertentienummer 1951.

Share this post