Mijn 2 nichtjes ontmaagd

Mijn 2 nichtjes ontmaagd

Ik, Richard, 49 jaar beleefde dit toen ik 15 was.
Vroeger gingen mijn ouders goed om met mijn oom en tante. Wij bestonden uit vader, moeder, ik (15) en mijn zus Andrea (13). Oom en tante met 2 dochters Anna (15) en Daantje (13). Leeftijd is gelijk, dus konden we het goed met elkaar vinden.

We gingen op verjaardagsvisite en mijn zus had een slaappartij bij een vriendin. Ik mocht niet alleen thuis blijven van mijn moeder en moest mee naar mijn nichtjes. Ik baalde echt maar zal dit later toch niet zo erg vinden.

Mijn oom en tante hadden een grachtenpand in Amsterdam. Beneden een winkel, eerste verdieping huiskamer en keuken, tweede verdieping slaapkamer oom en tante en badkamer en nog 1 hoger 1 grote slaapkamer van mijn nichtjes. Was altijd leuk spelen toen we jong waren, maar nu we wat ouder werden, hadden we minder te doen. Maar ja, ik moest mee dus moest er maar wat van maken.

Iedereen gedag gezegd en kinderen zijn er alleen ik en mijn 2 nichtjes. Wij naar boven, we praten over van alles, dan zegt Anna: “Hey, als ik de jouwe mag zien, mag jij de mijne zien” Dit zeiden we vroeger ook wel eens maar was al een tijd niet meer gebeurd.

Ik zeg sorry en hou me maar dom. “Wat bedoel je?”
“Wat bedoel je?” zegt Anna. “Als ik je pik mag zien, mag jij mijn kutje zien.”

Ik begin te lachen en zeg: “Vroeger zeiden we: als ik je piemel mag zien mag jij mijn doos zien.” Anna begint ook te lachen en zegt: “Maar nu zijn we ouder! Maar wat doe je? Is dat goed?”

Ik kijk haar aan en zeg: “Prima, doen jullie beide mee?” Anna zegt volmondig ja, maar Daantje schrikt een beetje en zegt ik denk niet dat ik dat durf.

“Geen probleem,” zeg ik. “Ga jij naar je eigen kant van de kamer en dan spelen Anna en ik dit spel.” Zo gezegd, zo gedaan.

Anna en ik zitten op haar bed. Ze heeft een jurkje aan en ik zeg haar dat ze dat ze haar onderbroek moet uitdoen, op bed gaan zitten en jurkje omhoog moet doen. “En jij dan?” vraagt ze. Ik heb een korte broek aan (30 graden buiten) en ik wip hem er zo uit.

Onderbroek is uit, ze zit op bed en jurkje omhoog, daar zie ik dus een heerlijk strak kutje met schaamhaar. Ik kijk er even goed naar, sta op en laat mijn korte broek zakken en haal mijn lul er uit die al een beetje opgezwollen is. Ze kijkt er naar en begint een beetje te giechelen. Ik vraag: “Wat valt er te lachen?”
“Niks!” zegt ze. “Dit is de eerste keer dat ik een pik stijf zie worden, dat had je vroeger nog niet.”
“Klopt.” zeg ik en ik ga op het bed zitten met mijn lul nog steeds er uit. Anna vraagt of ze er eens aan mag komen. “Tuurlijk!” zeg ik en ze raakt hem aan met haar vingertoppen.
“Je mag hem wel iets meer vasthouden,” zeg ik. “Doe je hand er om heen.”

Als ze dat doet pak ik haar hand en begin hem langzaam heen-en-weer weer te gaan zodat ze me aftrekt. Ze schrikt, maar vind het ook weer spannend. Dan leg ik zachtjes mijn vinger op haar kutje en duw mijn vingertop naar binnen. Een kleine ooh komt er en haar hand beweegt sneller. Haar kutje wordt nu echt nat en haar clitorus bewerk ik even met mijn vingers. Gehijg wordt harder.

Ik hoor wat en kijk op. Staat mijn nichtje Daantje gewoon naast ons te kijken. Ik vraag wat ze doet en ze rent weer terug naar haar kant van de zolder. Ik ren er achteraan en net voordat ze bij haar kant is, grijp ik haar in der nek en trek haar mee. Ik zeg: “Jij wilde niet mee doen! Afspraak was jij bij mij, ik bij jou. Nu sta je gewoon naar mijn lul te kijken, uit dat broekje!” Ik gooi haar op bed en trek haar rok omhoog, ze zegt: “Nee niet doen ik wil dit niet.”
“Had je eerder moeten bedenken!” zeg ik en ik hou haar in een greep en trek haar onderbroek naar beneden. Kost veel moeite, want ze stribbelde nogal tegen, maar dan merk je toch dat je iets ouder bent.

Rok omhoog, onderbroek op de enkels en ik zit daar naar een kaal strak kutje te kijken, met een paar kleine zwarte haren er op. “Dat ziet er lekker uit, snap niet waarom je niet mee deed” zei ik. Ik duw mijn vinger in haar kutje en masseer d’r klitje.
“Omdat ik het nog nooit gedaan heb” zegt ze. “Ik ook niet” zeg ik. Anna zegt “Ik ook niet.” “Opgelost,” zeg ik en je hoeft niets te doen wat je niet wilt, alleen wat jij bij mij doet doe ik bij jouw en andersom oké ? Afgesproken dan.

Anna zit nog steeds met jurk omhoog zonder onderbroek en ik ga naast haar zitten. Daantje zegt dat ze drinken en chips gaat halen. “Jullie ook wat?”
“Lekker!” zeggen we en ondertussen vinger ik het kutje van Anna weer en trekt zij mij af.

Als Daantje terug komt met drinken gaat ze bij ons op bed zitten en ik zie meteen dat ze haar onderbroek uit heeft gedaan. Ik zeg: “Toch maar wel?”
“Ja”, zegt ze “Maar ik weet niet hoe ver ik ga.” “Prima, we zien wel.”

Ondertussen is Anna me weer aan het aftrekken en Daan vraagt of ze er ook eens aan mag komen. “Tuurlijk!” en ik begeleid haar hand naar mijn stijve lul. Langzaam gaat ze op en neer en Anna gaat naast me zitten en geeft me een tongzoen en vraagt wat ik nog meer voor dingen weet, ze wil graag leren. Ik pak haar hoofd en breng haar mond maar mijn eikel. Zachtjes zuigt ze er aan en trek ik de hand van Daantje weg en duw mijn lul verder in Anna haar mond. Daan kijkt mij verbaast aan en vraagt of ik dat lekker vind. “Tuurlijk wel, maar we gaan ook andere dingen proberen.”
Ik duw mijn duim tegen de klit van Daantje aan en begin te wrijven. Ze kreunt zacht en ik duw mijn tong in haar spleetje en lik haar. Ze schrikt weer op, maar begint snel te kreunen van genot.

“Lekker?” vraag ik. Ze zegt ja, ze had niet verwacht dat ze dat met haar 13 jaar ging beleven. Ik ook niet, Anna begon er mee, het is haar schuld. Daantje begint te lachen maar gaat snel weer over in kreunen.

Ik zeg beide dames om de jurkjes uit te trekken. Ik wil ook wel tieten zien. Anna heeft mooie tieten, cup c denk ik. Staan nog overeind en hangen niet zo. Daantje heeft net beginnende puntjes, maar als ik er aan sabbel worden het toch harde punten. Ik ben nu dus alleen met 2 geile wijfies, 13 en 15, vingeren, aftrekken, pijpen en beffen. Nu moet ik nog kijken of het neuken wordt. Anna is denk ik niet het probleem, maar Daantje wil ik ook wel neuken. Ik besluit om met haar te beginnen, kan eventueel altijd overstappen naar Anna.

Ik ga staan en beide dames zitten op bed en zeg tegen ze: “Luister, wat gebeurt, dat gebeurt, maar ik schuif hem er wel in.” Anna zegt: “Oké, zit ik al lang op te wachten om eens geneukt te worden.” Daantje schrikt weer. Ik zeg: “Blijf je schrikken? Vind je het niet lekker?”
“Jawel,” zegt ze “maar vind het eng.”

Ik voel aan haar kutje en deze is zeiknat. Ik zeg: “Voel eens zelf, wat denk je? Wil je wel of niet?” Ze voelt en zegt van wel.

Yes, beide!

Ik leg Daan neer en ga voor haar zitten en duw zachtjes mijn eikel in haar natte grotje. Strak maar gleed wel lekker naar binnen. Zachte stootjes en ze begint telkens harder te hijgen. Na 5 keer stoten zit ie er helemaal in en is het maagdenvliesje verdwenen. Ze begint te huilen en ik vraag wat er is? Daan zegt “Ik vind het zo lekker, snap niet dat ik zo moeilijk deed.”

Ik hoor naast me gesop en gekreun en zie dat Anna zichzelf flink aan het vingeren is. Terwijl ik Daan aan het neuken ben, help ik Anna even met vingeren en stop er ook 2 vingers in haar natte grotje.

Dan voel ik echt dat ik klaar ga komen en omdat ik geen condoom om heb wordt het voor het zingen de kerk uit en pak Anna bij haar haar en hou mijn lul voor haar gezicht en spuit het vol over haar heen. Ik zak naar beneden en lik het kutje van Daantje, net zolang ze gillend klaar komt. “Zo, nu jij!” zeg ik tegen Anna. “Even op adem komen en dan neuk ik jou.”

Ze begint te giechelen en zegt: “Eindelijk, is mijn jongere zusje nog eerder ontmaagd dan ik.”

We nemen ons drinken en als het op is begint mijn lul alweer te groeien bij de gedachte dat er nog een ontmaagding aankomt. Ik leg Anna goed neer en zuig eerst aan beide tieten en daal af naar haar kutje. Ik lik alsof mijn leven er vanaf hangt, misschien vind ik het wel zielig dat zij niet eerst ontmaagd is. Ze kreunt en dan ga ik omhoog en zorg dat mijn lul precies voor haar lipjes zit en duw hem er zachtjes in. Na een kleine gil zit hij tot mijn ballen in haar kut en neuk haar keihard. Ik zeg tegen Daan: “Let goed op, want straks haal ik hem er uit en spuit ik hem in je mond leeg.”

“Mond?” vraagt ze.
“Heb je me al gepijpt? Nee toch? Dus mond ja.”

Ik duw mijn lul helemaal in haar keel en spuit hem leeg. Met veel moeite slikt ze weg, maar er loopt ook een straal langs haar mondhoek.

Heerlijke verjaardag bij mijn oom en tante en goed dat mijn zus er niet was.

Wel jammer dat het daarna nooit meer voorgekomen is.

Share this post