Spannend in de sauna

Spannend in de sauna

We houden ervan om regelmatig er even tussenuit te gaan.
We zijn 55 en 53 en genieten volop van het leven.
Zo hebben jullie oa al kunnen lezen over onze belevenissen in Spanje op het balkon en dakterras.
Zo gingen we onlangs naar Duitsland. Een leuk hotel geboekt met zwembad en sauna.
Wij gaan graag naar de sauna, maar kunnen daar ivm de regels niet altijd doen wat we zouden willen doen.
Maar zo op ‘vreemd terrein’ waar je altijd kunt zeggen dat je het niet helemaal goed hebt begrepen kun je wel een gokje wagen.
Zo vroegen wij bij de receptie of ze de sauna rond 16:00 uur wilde aanzetten. Tevens vroegen we of er nog meer aanvragen waren. De receptioniste gaf aan dat er wel vraag, maar nog geen reserveringen waren. Wij gaven aan dat het voor ons geen bezwaar zou zijn als er nog anderen ook gebruik wilden maken van de sauna.
Voor we de sauna in gingen nog even op de hotelkamer ons lekker glad geschoren, badjassen aan en op naar de sauna.
Het was rustig, we waren de enige gebruikers van de sauna, dat stemde ons tevreden.
Konden we eindelijk eens helemaal onszelf zijn in een sauna en uitvoeren waar we meerdere malen over hebben gefantaseerd.
De warmte op zich geeft je altijd al een ander gevoel, maar ook het beeld van een zwetend lichaam geeft al een kick. Dan raakt m’n meisje altijd al opgewonden van ‘die lekkere hangzak’. Ze vindt het echt geil om die ballen lekker uit te zien hangen en al snel ging ze met m’n vallen spelen. Daardoor begon ook m’n ‘genotsstaafje’ te groeien. Ik kus haar hals en lik en knabbel aan haar oren. Dat maakt haar nog geiler.
Ze begint zwaar te ademen en vraagt of ik wat hoger wil gaan zitten. Daar is het nog warmer en toen ze m’n ballen begon te likken werd m’n knots nog harder.
Met m’n voet zocht ik haar inmiddels drijfnatte kutje op en bespeelde haar klitje met m’n grote teen. Ze begon te schokken met haar hele lichaam en begon me te pijpen. En dat doet ze echt geweldig. Ze vindt het ook heerlijk dat ik besneden ben en daardoor wat minder gevoelig waardoor ze langduriger kan pijpen. Ze vindt het heerlijk om hem diep in haar keel te laten glijden en geniet dan van de vrij flinke eikelrand die ze langs haar huig voelt glijden.
Haar mond is als haar kutje als ze me op deze wijze pijpt, echt heerlijk.
Plotseling horen we stemmen en het lijkt erop dat we gezelschap krijgen.
Aan de ene kant schrikt het haar af, maar als ze echt geil is maakt het haar ook niets meer uit.
Ik vind het heerlijk als de mogelijkheid bestaat betrapt te worden, dus vond het prima om wat stemmen te horen.
Heel even stopte ze en keek me aan en vroeg, doorgaan of afwachten wat er gaat gebeuren?
Doorgaan zeg ik, we kunnen altijd nog stoppen.
Het werd stiller en de mogelijke saunabezoekers kozen ervoor om te gaan zwemmen.
Je moet me nu echt gaan neuken riep ze, ik houd het niet meer, ben zo geil, ik wil je zaad in me voelen.
Tja, wat doe je als je zo’n ‘opdracht’ krijgt…. Juist, ik stapte naar gebeden en draaide haar om en drukte m’n gladde paal in haar drijfnatte gladde kutje. Ik begon haar met rustige regelmaat diep te neuken. Man wat was dat lekker en binnen een mum van tijd kwam ze heftig klaar.
Maar ik was daar nog niet aan toe en bleef lekker doorneuken. Dat is iets wat ze echt super vindt, ze noemt het dan naneuken en geniet met volle teugen. Het wordt ons dan echt te heet in de sauna en we besluiten eruit te gaan. In de doucheruimte pak ik haar meteen weer vast en pak haar vast en zeg haar helemaal voorover te buigen. Zo steunt ze met haar onderarmen op de vloer en drukt opbouw wijze haar kontje omhoog. Ik ga boven haar staan en buig m’n staaf naar beneden en glij heel gemakkelijk weer haar kutje binnen.
We gaan beiden weer helemaal op in ons genieten en horen in eerste instantie niets meer en plotseling gaar de deur open. We kunnen niet meer stoppen en gaan echt ongeremd door.
Ik kijk recht in de ogen van een heel verbaasd stel, die eigenlijk niet weten wat ze hier nu mee aan moeten en staan in eerste instantie helemaal perplex. Ik zeg sorry, dit kan eigenlijk niet, maar het is zo lekker, zo geil, we gaan echt gewoon door.
De vrouw van het stel, dat zeker in de 60 is zegt meteen, ga lekker door, je weet nooit waar het het goed voor is. Misschien doet goed voorbeeld goed volgen, zegt ze met een brede glimlach.
Op het moment dat ze dat heeft gezegd kom ik heftig klaar. De eerste stoten diep in haar kutje en de rest over haar heerlijk strakke billen.
De ‘oudjes’ aanschouwden het allemaal met een glimlach en kleedden zich rustig uit, om openhing eigen manier van de sauna te genieten.
Wij zijn nog even lekker gaan zwemmen en ’s avonds bij het diner kwam er een medewerker van het hotel vragen of de mensen die zojuist binnen kwamen bij ons mochten aanschuiven.
Toen we zagen dat het de ‘oudejes’ waren gaven we meteen akkoord.
We zijn jullie heel erg dankbaar voor hetgeen we vanmiddag van jullie hebben gezien.
Het was weliswaar niet zo heftig als bij jullie, maar we hebben hier altijd over gesproken, maar nooit gedurfd. Jullie hebben ons over een grens geholpen en zijn jullie hier heel dankbaar voor.
We hebben heerlijk samen gegeten en uiteraard ervaringen uitgewisseld.
Wat leuk dat erotiek geen grenzen kent.

Share this post