Een sms, ik verwacht je daar in het hotel op kamer 1111. Even was ik verbaasd, maar dat veranderde snel in een warm gevoel van binnen. Ik kleedde me als een geil sletje die graag genomen wilde worden. Lekker zittende lingerie, kousen en hoge laarzen met een hakje. Aangekomen bij het hotel was ik al behoorlijk opgewonden en nat. Kriebels in me buik. In de lift deed ik me jas al iets open. Maar hij stopte al op de 7e…. een jong stel stapte in, keken me aan maar deden net of ze niks zagen. Het zicht op mijn kousen en laarzen was duidelijk en opvallend. Gelukkig de elfde ik kon eruit. Een knipoog van de vrouwelijke medeliftster, dat was voor mij genoeg. En ik voelde hoe nat ik ervan werd. Kamer 11.

Ik klopte aan, deur ging open maar ik zag niemand. Ik stapte naar binnen en ineens van achteren hoorde ik de stem. Loop maar lekker door slet, jas uit en ga op bed zitten. Op zijn hondjes met je gezicht naar de muur. Ik deed wat hij zei. Ging op mijn knieen op bed zitten, voelde een hand langs mijn kontje, over mijn slipje naar me kutje. Je bent goed nat sletje, flink opgegeild merk ik al. Elke keer als zijn vingers over mijn kutje gleed voelde ik een warme gloed door mijn lijf heen gaan. Ik duwde mijn kontje naar achteren, want ik wilde hem nu. Je wil hem he sletje riep ie gelijk, ik kreunde instemmend. Mijn slipje gleed over mijn kontje, langs mijn benen naar beneden. Daar zat ik dan, met mijn kontje omhoog, mezelf aanbiedend aan die lekkere pik van hem. Zijn vingers gleden door mijn natte kutje, ik voelde hem achter me komen…. En in een seconde voelde ik zijn pik tegen mijn kutje aan.

Jaaaaa kermde ik neuk me, neuk dit geile sletje. Ik voelde zijn pik in me glijden en eigenlijk kwam ik door alle opwinding direct klaar. Hij begon me heerlijk te neuken, ik kreunde bij elke heerlijke stoot, door alle opwinding kwam ik weer heerlijk klaar, en voelde dat hij ook op zijn punt was. Flink stotend voelde ik hoe hij zijn zaad in me spoot. Ik voelde me geil en een echt sletje, blijf maar even zitten zo ik wil het zaad uit je kutje zien komen. Ik bleef zitten en hoorde achter me het geklik van een camera. Zo nu even tijd voor een heerlijke douche en een lekker wijntje in het bubbelbad zei hij. Even ontspannen voor de rest van de avond. Het zou nog een hete avond en nacht worden.

Geef dit verhaal een cijfer
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER